Nema linka (chat)
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Nema linka (chat)
odakle te pjesme iskopavaš,frakcija wrote:mene booli i srce i glaahava, jer moj ahmoo zdrugom razgovaraaaprckov wrote:imam nešto kućice na hvaruIvyTeasdale wrote:prci,jel'tebi ono sestra na hvaru? ;-)prckov wrote:vratiće se barbafrakcija wrote:
a šta će.. sirot u tuđini..
na hvar
veliš ovce i kokoši a?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
veliš kućica a? imaš li svoju izvor vodu?prckov wrote:odakle te pjesme iskopavaš,frakcija wrote:mene booli i srce i glaahava, jer moj ahmoo zdrugom razgovaraaaprckov wrote:imam nešto kućice na hvaruIvyTeasdale wrote:prci,jel'tebi ono sestra na hvaru? ;-)prckov wrote:
vratiće se barba
na hvar
veliš ovce i kokoši a?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
bio u njoj dvije godine i nemam izvorr vodu,frakcija wrote:veliš kućica a? imaš li svoju izvor vodu?prckov wrote:odakle te pjesme iskopavaš,frakcija wrote:mene booli i srce i glaahava, jer moj ahmoo zdrugom razgovaraaaprckov wrote:imam nešto kućice na hvaruIvyTeasdale wrote:
prci,jel'tebi ono sestra na hvaru? ;-)
veliš ovce i kokoši a?
veliš muzeš a?
2014-04-19
je, muzen, al isto ne bi brava muzla..to se radilo u veterini za umjetnu oplodnju, ja netilaprckov wrote:bio u njoj dvije godine i nemam izvorr vodu,frakcija wrote:veliš kućica a? imaš li svoju izvor vodu?prckov wrote:odakle te pjesme iskopavaš,frakcija wrote:mene booli i srce i glaahava, jer moj ahmoo zdrugom razgovaraaaprckov wrote:
imam nešto kućice na hvaru
veliš ovce i kokoši a?
veliš muzeš a?
2016-03-09
a imaš li kravu a?frakcija wrote:je, muzen, al isto ne bi brava muzla..to se radilo u veterini za umjetnu oplodnju, ja netilaprckov wrote:bio u njoj dvije godine i nemam izvorr vodu,frakcija wrote:veliš kućica a? imaš li svoju izvor vodu?prckov wrote:odakle te pjesme iskopavaš,frakcija wrote:
mene booli i srce i glaahava, jer moj ahmoo zdrugom razgovaraaa
veliš ovce i kokoši a?
veliš muzeš a?
i kolko znam nema izvora na hvaru osim one riječice što ide u jelsu a?
2014-04-19
u poljičkoj republici je strada potok vilar po vilesu jer se dotrala voda hvaru..a krave se bojin ipak..muzen sitnozubu marvu.prckov wrote:a imaš li kravu a?frakcija wrote:je, muzen, al isto ne bi brava muzla..to se radilo u veterini za umjetnu oplodnju, ja netilaprckov wrote:bio u njoj dvije godine i nemam izvorr vodu,frakcija wrote:veliš kućica a? imaš li svoju izvor vodu?prckov wrote:
odakle te pjesme iskopavaš,
veliš ovce i kokoši a?
veliš muzeš a?
2016-03-09
e pa ti si onda vridna osim što si lipa,frakcija wrote:u poljičkoj republici je strada potok vilar po vilesu jer se dotrala voda hvaru..a krave se bojin ipak..muzen sitnozubu marvu.prckov wrote:a imaš li kravu a?frakcija wrote:je, muzen, al isto ne bi brava muzla..to se radilo u veterini za umjetnu oplodnju, ja netilaprckov wrote:bio u njoj dvije godine i nemam izvorr vodu,frakcija wrote:
veliš kućica a? imaš li svoju izvor vodu?
veliš muzeš a?
a di živiš kad imaš marvu, zar nisi u splitu
btw, imo sam kolegu negdje kod sinja, on je ženske zva žvrkulje
2014-04-19
to san ka curetak..sad iman virtualne ovce :D.prckov wrote:e pa ti si onda vridna osim što si lipa,frakcija wrote:u poljičkoj republici je strada potok vilar po vilesu jer se dotrala voda hvaru..a krave se bojin ipak..muzen sitnozubu marvu.prckov wrote:a imaš li kravu a?frakcija wrote:je, muzen, al isto ne bi brava muzla..to se radilo u veterini za umjetnu oplodnju, ja netilaprckov wrote:
bio u njoj dvije godine i nemam izvorr vodu,
veliš muzeš a?
2016-03-09
morate nam dat malo vode, šta ste se stisli ko da ste vlasifrakcija wrote:u poljičkoj republici je strada potok vilar po vilesu jer se dotrala voda hvaru..a krave se bojin ipak..muzen sitnozubu marvu.prckov wrote:a imaš li kravu a?frakcija wrote:je, muzen, al isto ne bi brava muzla..to se radilo u veterini za umjetnu oplodnju, ja netilaprckov wrote:bio u njoj dvije godine i nemam izvorr vodu,frakcija wrote:
veliš kućica a? imaš li svoju izvor vodu?
veliš muzeš a?
2014-04-19
jesam li i ja ovcafrakcija wrote:to san ka curetak..sad iman virtualne ovce :D.prckov wrote:e pa ti si onda vridna osim što si lipa,frakcija wrote:u poljičkoj republici je strada potok vilar po vilesu jer se dotrala voda hvaru..a krave se bojin ipak..muzen sitnozubu marvu.prckov wrote:a imaš li kravu a?frakcija wrote:
je, muzen, al isto ne bi brava muzla..to se radilo u veterini za umjetnu oplodnju, ja netila
2014-04-19
eto mene i frakcije na caj..ja ionako znam bit po hvaru u neko doba ;Dprckov wrote:imam nešto kućice na hvaruIvyTeasdale wrote:prci,jel'tebi ono sestra na hvaru? ;-)prckov wrote:vratiće se barbafrakcija wrote:a šta će.. sirot u tuđini..Noor wrote:dobro da si stigla....počeo suze roniti ko derište
na hvar
2014-04-12
ti bi baš da te ja pomuzen, pa makar i virtualno a pogrdo?prckov wrote:jesam li i ja ovcafrakcija wrote:to san ka curetak..sad iman virtualne ovce :D.prckov wrote:e pa ti si onda vridna osim što si lipa,frakcija wrote:u poljičkoj republici je strada potok vilar po vilesu jer se dotrala voda hvaru..a krave se bojin ipak..muzen sitnozubu marvu.prckov wrote:
a imaš li kravu a?
2016-03-09
nemamo se mi kad dogovarat..sve smo hiperaktivne 8-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:Je li sumnjivo vrijeme ili je stvar u zenama, pitanje je sad B-)
Pa neznam možda vam je to neko dogovoreni vrijeme :)
2014-04-12
....IvyTeasdale wrote:nemamo se mi kad dogovarat..sve smo hiperaktivne 8-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:Je li sumnjivo vrijeme ili je stvar u zenama, pitanje je sad B-)
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
kad budem tamo ako se ne pripadnemIvyTeasdale wrote:eto mene i frakcije na caj..ja ionako znam bit po hvaru u neko doba ;Dprckov wrote:imam nešto kućice na hvaruIvyTeasdale wrote:prci,jel'tebi ono sestra na hvaru? ;-)prckov wrote:vratiće se barbafrakcija wrote:
a šta će.. sirot u tuđini..
na hvar
2014-04-19
IvyTeasdale wrote:nemamo se mi kad dogovarat..sve smo hiperaktivne 8-)
Hoho takve vas volim
catabbath-
2015-08-22
ha? Mene i sinjorine? Ne grisi dusu ;Pprckov wrote:kad budem tamo ako se ne pripadnemIvyTeasdale wrote:eto mene i frakcije na caj..ja ionako znam bit po hvaru u neko doba ;Dprckov wrote:imam nešto kućice na hvaruIvyTeasdale wrote:prci,jel'tebi ono sestra na hvaru? ;-)prckov wrote:
vratiće se barba
na hvar
2014-04-12
ojbte luđa si od menefrakcija wrote:ti bi baš da te ja pomuzen, pa makar i virtualno a pogrdo?prckov wrote:jesam li i ja ovcafrakcija wrote:to san ka curetak..sad iman virtualne ovce :D.prckov wrote:e pa ti si onda vridna osim što si lipa,frakcija wrote:
u poljičkoj republici je strada potok vilar po vilesu jer se dotrala voda hvaru..a krave se bojin ipak..muzen sitnozubu marvu.
2014-04-19
gdjegod koju carku bacimo, ali uglavnom smo bezopasne B-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:nemamo se mi kad dogovarat..sve smo hiperaktivne 8-)
Hoho takve vas volim
2014-04-12
vidim da si danas cio i veseo..u to ime nazdravljam hladnim nesom ;Dvuksadinare wrote:....IvyTeasdale wrote:nemamo se mi kad dogovarat..sve smo hiperaktivne 8-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:Je li sumnjivo vrijeme ili je stvar u zenama, pitanje je sad B-)
2014-04-12
sam sebe, ne vasIvyTeasdale wrote:ha? Mene i sinjorine? Ne grisi dusu ;Pprckov wrote:kad budem tamo ako se ne pripadnemIvyTeasdale wrote:eto mene i frakcije na caj..ja ionako znam bit po hvaru u neko doba ;Dprckov wrote:imam nešto kućice na hvaruIvyTeasdale wrote:
prci,jel'tebi ono sestra na hvaru? ;-)
2014-04-19
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 36 of 50