Nema linka (chat)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Nema linka (chat)
sam sebe, ne vasIvyTeasdale wrote:ha? Mene i sinjorine? Ne grisi dusu ;Pprckov wrote:kad budem tamo ako se ne pripadnemIvyTeasdale wrote:eto mene i frakcije na caj..ja ionako znam bit po hvaru u neko doba ;Dprckov wrote:imam nešto kućice na hvaruIvyTeasdale wrote:
prci,jel'tebi ono sestra na hvaru? ;-)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma neces..kad vec nisi ;Dprckov wrote:sam sebe, ne vasIvyTeasdale wrote:ha? Mene i sinjorine? Ne grisi dusu ;Pprckov wrote:kad budem tamo ako se ne pripadnemIvyTeasdale wrote:eto mene i frakcije na caj..ja ionako znam bit po hvaru u neko doba ;Dprckov wrote:
imam nešto kućice na hvaru
2014-04-12
...a sto ces..ubit se ne mogu i necuIvyTeasdale wrote:vidim da si danas cio i veseo..u to ime nazdravljam hladnim nesom ;Dvuksadinare wrote:....IvyTeasdale wrote:nemamo se mi kad dogovarat..sve smo hiperaktivne 8-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:Je li sumnjivo vrijeme ili je stvar u zenama, pitanje je sad B-)
Pa neznam možda vam je to neko dogovoreni vrijeme :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ok, hoće li frakcija povest i muža da nabavim pucu za svaki slučajIvyTeasdale wrote:ma neces..kad vec nisi ;Dprckov wrote:sam sebe, ne vasIvyTeasdale wrote:ha? Mene i sinjorine? Ne grisi dusu ;Pprckov wrote:kad budem tamo ako se ne pripadnemIvyTeasdale wrote:
eto mene i frakcije na caj..ja ionako znam bit po hvaru u neko doba ;D
2014-04-19
eno sad ja ispala šporkaćona krej poštena čovika.prckov wrote:ojbte luđa si od menefrakcija wrote:ti bi baš da te ja pomuzen, pa makar i virtualno a pogrdo?prckov wrote:jesam li i ja ovcafrakcija wrote:to san ka curetak..sad iman virtualne ovce :D.prckov wrote:
e pa ti si onda vridna osim što si lipa,
a di živiš kad imaš marvu, zar nisi u splitu
btw, imo sam kolegu negdje kod sinja, on je ženske zva žvrkulje
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
tamanposla..moglo bi se svaki dan po nekoliko putavuksadinare wrote:...a sto ces..ubit se ne mogu i necuIvyTeasdale wrote:vidim da si danas cio i veseo..u to ime nazdravljam hladnim nesom ;Dvuksadinare wrote:....IvyTeasdale wrote:nemamo se mi kad dogovarat..sve smo hiperaktivne 8-)dawson wrote:
Pa neznam možda vam je to neko dogovoreni vrijeme :)
2014-04-12
neće, ja ću je čuvat..to ti može bit gore,vjeruj mi..prckov wrote:ok, hoće li frakcija povest i muža da nabavim pucu za svaki slučajIvyTeasdale wrote:ma neces..kad vec nisi ;Dprckov wrote:sam sebe, ne vasIvyTeasdale wrote:ha? Mene i sinjorine? Ne grisi dusu ;Pprckov wrote:
kad budem tamo ako se ne pripadnem
2014-04-12
još se nisaam presto smijat, a šta ti je to šporkaćona pogrdofrakcija wrote:eno sad ja ispala šporkaćona krej poštena čovika.prckov wrote:ojbte luđa si od menefrakcija wrote:ti bi baš da te ja pomuzen, pa makar i virtualno a pogrdo?prckov wrote:jesam li i ja ovcafrakcija wrote:
to san ka curetak..sad iman virtualne ovce :D.
2014-04-19
...mogu ti se upucavat...IvyTeasdale wrote:tamanposla..moglo bi se svaki dan po nekoliko putavuksadinare wrote:...a sto ces..ubit se ne mogu i necuIvyTeasdale wrote:vidim da si danas cio i veseo..u to ime nazdravljam hladnim nesom ;Dvuksadinare wrote:....IvyTeasdale wrote:
nemamo se mi kad dogovarat..sve smo hiperaktivne 8-)
2015-09-08
nemoj, brate..život je lijep..vuksadinare wrote:...mogu ti se upucat...IvyTeasdale wrote:tamanposla..moglo bi se svaki dan po nekoliko putavuksadinare wrote:...a sto ces..ubit se ne mogu i necuIvyTeasdale wrote:vidim da si danas cio i veseo..u to ime nazdravljam hladnim nesom ;Dvuksadinare wrote:
....
2014-04-12
zar je tako opasnaIvyTeasdale wrote:neće, ja ću je čuvat..to ti može bit gore,vjeruj mi..prckov wrote:ok, hoće li frakcija povest i muža da nabavim pucu za svaki slučajIvyTeasdale wrote:ma neces..kad vec nisi ;Dprckov wrote:sam sebe, ne vasIvyTeasdale wrote:
ha? Mene i sinjorine? Ne grisi dusu ;P
2014-04-19
obje smo, svaka na svoj načinprckov wrote:zar je tako opasnaIvyTeasdale wrote:neće, ja ću je čuvat..to ti može bit gore,vjeruj mi..prckov wrote:ok, hoće li frakcija povest i muža da nabavim pucu za svaki slučajIvyTeasdale wrote:ma neces..kad vec nisi ;Dprckov wrote:
sam sebe, ne vas
ali sad ti nema odustajanja..
2014-04-12
...znam...za toga i tratimIvyTeasdale wrote:nemoj, brate..život je lijep..vuksadinare wrote:...mogu ti se upucat...IvyTeasdale wrote:tamanposla..moglo bi se svaki dan po nekoliko putavuksadinare wrote:...a sto ces..ubit se ne mogu i necuIvyTeasdale wrote:
vidim da si danas cio i veseo..u to ime nazdravljam hladnim nesom ;D
2015-09-08
megi megiIvyTeasdale wrote:nemoj, brate..život je lijep..vuksadinare wrote:...mogu ti se upucat...IvyTeasdale wrote:tamanposla..moglo bi se svaki dan po nekoliko putavuksadinare wrote:...a sto ces..ubit se ne mogu i necuIvyTeasdale wrote:
vidim da si danas cio i veseo..u to ime nazdravljam hladnim nesom ;D
2014-04-19
trenutna kriza..vuksadinare wrote:...znam...za toga i tratimIvyTeasdale wrote:nemoj, brate..život je lijep..vuksadinare wrote:...mogu ti se upucat...IvyTeasdale wrote:tamanposla..moglo bi se svaki dan po nekoliko putavuksadinare wrote:
...a sto ces..ubit se ne mogu i necu
2014-04-12
ma jok....pucam od sreceIvyTeasdale wrote:trenutna kriza..vuksadinare wrote:...znam...za toga i tratimIvyTeasdale wrote:nemoj, brate..život je lijep..vuksadinare wrote:...mogu ti se upucat...IvyTeasdale wrote:
tamanposla..moglo bi se svaki dan po nekoliko puta
2015-09-08
jojIvyTeasdale wrote:obje smo, svaka na svoj načinprckov wrote:zar je tako opasnaIvyTeasdale wrote:neće, ja ću je čuvat..to ti može bit gore,vjeruj mi..prckov wrote:ok, hoće li frakcija povest i muža da nabavim pucu za svaki slučajIvyTeasdale wrote:
ma neces..kad vec nisi ;D
2014-04-19
ma šta je vuče jebo te hosvuksadinare wrote:ma jok....pucam od sreceIvyTeasdale wrote:trenutna kriza..vuksadinare wrote:...znam...za toga i tratimIvyTeasdale wrote:nemoj, brate..život je lijep..vuksadinare wrote:
...mogu ti se upucat...
2014-04-19
opasno pijete čajprckov wrote:jojIvyTeasdale wrote:obje smo, svaka na svoj načinprckov wrote:zar je tako opasnaIvyTeasdale wrote:neće, ja ću je čuvat..to ti može bit gore,vjeruj mi..prckov wrote:
ok, hoće li frakcija povest i muža da nabavim pucu za svaki slučaj
2014-04-19
bar se zezaj po forumu..to je neobavezno, besplatno i bez posljedica..vuksadinare wrote:ma jok....pucam od sreceIvyTeasdale wrote:trenutna kriza..vuksadinare wrote:...znam...za toga i tratimIvyTeasdale wrote:nemoj, brate..život je lijep..vuksadinare wrote:
...mogu ti se upucat...
2014-04-12
bez mlijeka..prckov wrote:opasno pijete čajprckov wrote:jojIvyTeasdale wrote:obje smo, svaka na svoj načinprckov wrote:zar je tako opasnaIvyTeasdale wrote:
neće, ja ću je čuvat..to ti može bit gore,vjeruj mi..
2014-04-12
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 37 of 50