Nema linka (chat)
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Nema linka (chat)
bumo....ima da sve popijem i zadnju kap isisam...Noor wrote:vuksadinare wrote:mnogo sestro mnogo....Noor wrote:vuksadinare wrote:he,he..nije da se hvalim....ali dobio sam na forumskom lotu
šta stvarno? jel puno?
bumo zapili..može?
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
vuksadinare wrote:bumo....ima da sve popijem i zadnju kap isisam...Noor wrote:vuksadinare wrote:mnogo sestro mnogo....Noor wrote:vuksadinare wrote:he,he..nije da se hvalim....ali dobio sam na forumskom lotu
šta stvarno? jel puno?
bumo zapili..može?
buš se nadrmal
Guest- Guest
Noor wrote:jastreb wrote:Poštovana Megi,možeš li mi pomoći?
Ovako,kao prvo zanima me zašto su svi učenici po povratku sa osnovnoškolske ekskurzije po par dana bili promukli?
I drugo,ne znam naslov pjesme. Pjesma je bila strana i u dance stilu,a bila je popularna tamo 94-95. Pjevala je ženska a refren je išao kao "Lila lo-lila-lo-lilalila-lilalo".
jel ovo?
Nije. Ne mogu nikako nać tu pjesmu iz mladosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pjesma je išla negdje 1994-96. Po diskotekama. Para-ra ri-ra-ro. Poslije je nisam više čuo. Morat ću upitati neke svoje vršnjake zagrižene danceofile i filodiskaše.Noor wrote:Pa kad si ti bio mlad..daj malo pomozi
I morat ću je otpjevati da čuju i pokušaju se sjetiti,jer to putem pisane riječi nije moguće.
2014-04-22
Li-la-lo.ili možda ri-ra-ro? Ne sjećam se. Noćas mi je ta pjesma došla u pamet. Guglao sam po YT i nisam je našao.Noor wrote:Kako sad parariro...sta nije bilo lalalilalila?!
2014-04-22
...ne zna ni on samo davno ej to bilo...Noor wrote:Kako sad parariro...sta nije bilo lalalilalila?!
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ne zna ni on samo davno ej to bilo...Noor wrote:Kako sad parariro...sta nije bilo lalalilalila?!
Guest- Guest
Sećaš li se davno je to bilovuksadinare wrote:...ne zna ni on samo davno ej to bilo...Noor wrote:Kako sad parariro...sta nije bilo lalalilalila?!
Pre pedeset godina,Momčilo.
2014-04-22
Ti si disco generacija ...jastreb wrote:Sećaš li se davno je to bilovuksadinare wrote:...ne zna ni on samo davno ej to bilo...Noor wrote:Kako sad parariro...sta nije bilo lalalilalila?!
Guest- Guest
Pa i ne. U to doba bio sam jako mali,ili me i nije bilo.Noor wrote:Ti si disco generacija ...jastreb wrote:Sećaš li se davno je to bilovuksadinare wrote:...ne zna ni on samo davno ej to bilo...Noor wrote:Kako sad parariro...sta nije bilo lalalilalila?!
Ja sam generacija densa i turbo-folka. Kao i posljednjih dana yu rocka.
2014-04-22
evo ovdjemoš svrat, tuč ritam, pjevat u mikrofon pri potrazi.jastreb wrote:Li-la-lo.ili možda ri-ra-ro? Ne sjećam se. Noćas mi je ta pjesma došla u pamet. Guglao sam po YT i nisam je našao.Noor wrote:Kako sad parariro...sta nije bilo lalalilalila?!
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Odlicna pjesma..super ritam.. :-)
2014-04-12
Najjace.. ;-)
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Moja luda šogorica zaljubljena u Ronalda i kaže da će navijati i za njega i za Hrvatsku.
Budala.
Budala.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 19 of 50