Zašto Srbiju svi mrze?
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto Srbiju svi mrze?
jastreb wrote:Reci mi,dal je dobro da na bauštelu uzmem termosicu sa toplim čajem?Noor wrote:vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
bwahaha...pijuckam čaj..
pričali su mi određeni Slavonci,koji su ljeti radili na kombajnu,da je u ta vruća vremena najbolje za žeđ uzeti vrući čaj i preko dana ga pijuckati.
što vrelije..to bolje
ja na bauštelu ne idem ako nije bar 35 celzija...kad mišićavi šljakeri na mješalicama skidaju kušulje
Guest- Guest
sa beduinimaStarhemberg wrote:Slavonci nose na polje rakiju, tko zna s kim si ti divanio. :Pjastreb wrote:Reci mi,dal je dobro da na bauštelu uzmem termosicu sa toplim čajem?Noor wrote:vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
bwahaha...pijuckam čaj..
pričali su mi određeni Slavonci,koji su ljeti radili na kombajnu,da je u ta vruća vremena najbolje za žeđ uzeti vrući čaj i preko dana ga pijuckati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
S nekom bitangom, kao i inace.Starhemberg wrote:Slavonci nose na polje rakiju, tko zna s kim si ti divanio. :Pjastreb wrote:Reci mi,dal je dobro da na bauštelu uzmem termosicu sa toplim čajem?Noor wrote:vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
bwahaha...pijuckam čaj..
dijagram-
2015-08-09
Da budem točniji,bili su Sremci. Šokci.Starhemberg wrote:
Slavonci nose na polje rakiju, tko zna s kim si ti divanio. :P
Subota i nedelja oni izgovaraju otegnuto i sa naglaskom ko Crnogorci.
I uglavnom su rumeni i debeljuškasti. I nose šešire.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hm.. skoro je i mene zbunio..dobro da si razjasnio..Starhemberg wrote:Slavonci nose na polje rakiju, tko zna s kim si ti divanio. :Pjastreb wrote:Reci mi,dal je dobro da na bauštelu uzmem termosicu sa toplim čajem?Noor wrote:vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
bwahaha...pijuckam čaj..
2014-04-12
To je predrasuda.Noor wrote:
ja na bauštelu ne idem ako nije bar 35 celzija...kad mišićavi šljakeri na mješalicama skidaju kušulje
Uglavnom su žgoljavi,krezubi,debeljuškasti a mali,zdepasti i nezgrapni.
2014-04-22
Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
Ne šešir, škrlak se to kaže.jastreb wrote:Da budem točniji,bili su Sremci. Šokci.Starhemberg wrote:
Slavonci nose na polje rakiju, tko zna s kim si ti divanio. :P
Subota i nedelja oni izgovaraju otegnuto i sa naglaskom ko Crnogorci.
I uglavnom su rumeni i debeljuškasti. I nose šešire.
Guest- Guest
jastreb wrote:To je predrasuda.Noor wrote:
netočno...s kakvim ti to ljudima radiš
Guest- Guest
eto, upravo nam se jastreb opisao....jastreb wrote:
2014-12-30
....glatko bi se prevario..ili si ljubomoran..na bausteli ces di sljakas non stop fizicki nace debeljuce...a pogotovo nezgrapne..a majko moja sto necu sve procitat..jastreb wrote:To je predrasuda.Noor wrote:
2015-09-08
Moj pradjeda bez škrlaka nikud, red se znao. Djeda već nije, izašlo iz mode.
Guest- Guest
Moj djed isto. Čak se i marke sjećam. Begej.Starhemberg wrote:Moj pradjeda bez škrlaka nikud, red se znao. Djeda već nije, izašlo iz mode.
2014-04-22
Dezinformira javnost :)IvyTeasdale wrote:hm.. skoro je i mene zbunio..dobro da si razjasnio..Starhemberg wrote:Slavonci nose na polje rakiju, tko zna s kim si ti divanio. :Pjastreb wrote:Reci mi,dal je dobro da na bauštelu uzmem termosicu sa toplim čajem?Noor wrote:vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
bwahaha...pijuckam čaj..
Guest- Guest
..ovaj jastreb lopate u zivotu nije vidio....vidi se da je bio uredski stakor
2015-09-08
Ovako. Stari Zagorci,majstori su uglavnom debeljuškasti i mali,jer su od malena počeli dizati teške predmete.vuksadinare wrote:....glatko bi se prevario..ili si ljubomoran..na bausteli ces di sljakas non stop fizicki nace debeljuce...a pogotovo nezgrapne..a majko moja sto necu sve procitat..jastreb wrote:To je predrasuda.Noor wrote:
Bosanci su skladno građeni. Ni atlete,ni žgoljavci,već onako pravo.
Slavonci su isto ko i Bosanci,s time da su mladi radnici uglavnom žgoljavi,jer puno rade,a malo jedu,a vole i pit. Ne paze na zdravlje.
Jedino dalmatinaca nema ni za lijek.
2014-04-22
jastreb wrote:Ovako. Stari Zagorci,majstori su uglavnom debeljuškasti i mali,jer su od malena počeli dizati teške predmete.vuksadinare wrote:....glatko bi se prevario..ili si ljubomoran..na bausteli ces di sljakas non stop fizicki nace debeljuce...a pogotovo nezgrapne..a majko moja sto necu sve procitat..jastreb wrote:To je predrasuda.Noor wrote:
Slavonci su isto ko i Bosanci,s time da su mladi radnici uglavnom žgoljavi,jer puno rade,a malo jedu,a vole i pit. Ne paze na zdravlje.
no..a zagorci ne vole pit
kad idu na teren, prvo u kombi natovare 10 karnistera vina, a onda sve ostalo..ako stane
Guest- Guest
opet baljezgas....zagorci nigdar u vecem broju nisu bili baustelci..zeljeznicari...da...i poljoprivrednici....drugo....od moje zene pok.stari je bio građevinac...dva metra ko od brda odvaljen ni krezub....moj djed isto građevinac..dva metra od brda odvaljen...a jos dalmatinac..poklopi se usima i kut na kuruzu klecatjastreb wrote:Ovako. Stari Zagorci,majstori su uglavnom debeljuškasti i mali,jer su od malena počeli dizati teške predmete.vuksadinare wrote:....glatko bi se prevario..ili si ljubomoran..na bausteli ces di sljakas non stop fizicki nace debeljuce...a pogotovo nezgrapne..a majko moja sto necu sve procitat..jastreb wrote:To je predrasuda.Noor wrote:
2015-09-08
Ma uglavnom za blagdane,vjerske svetkovine,ili u drugim prilkama.Noor wrote:
2014-04-22
Onda neka pijetao iznova zakukuriče, možda se bude bolje čuo..dzango wrote:Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
2014-04-12
jastreb wrote:Ma uglavnom za blagdane,vjerske svetkovine,ili u drugim prilkama.Noor wrote:
joooj, jastrebe...pa pojma nemaš
ako ne piju, oni ne funkcioniraju
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Još malo kmečanja-zašto nas svi mrze
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Tereza Mej: Zašto da Srbiju pustimo u Uniju?
» Bunt u Svarovskom: Zašto se selimo u Srbiju?
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Tereza Mej: Zašto da Srbiju pustimo u Uniju?
» Bunt u Svarovskom: Zašto se selimo u Srbiju?
Page 4 of 10