Zašto Srbiju svi mrze?
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto Srbiju svi mrze?
nemre se procitatkaja_333 wrote::)vuksadinare wrote:...dobro ti se meni dopadas sto da krijem....kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mlaka reakcija Vucino. Brzo lupi neki stih, znas da to devojcice vole!vuksadinare wrote:nemre se procitatkaja_333 wrote::)vuksadinare wrote:...dobro ti se meni dopadas sto da krijem....kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
75 kilograma?Stanojko wrote:Cijenim da si ti zensko i po (makar bila i plavojka)! Tako kazu, a i men` se cini...kaja_333 wrote:eh sada, nije valjda da ti je bitno da je netko samo žensko?Stanojko wrote:Jesi li zensko? :)kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
mislis?....a mozda i nije bas tako uvijekStanojko wrote:Mlaka reakcija Vucino. Brzo lupi neki stih, znas da to devojcice vole!vuksadinare wrote:nemre se procitatkaja_333 wrote::)vuksadinare wrote:...dobro ti se meni dopadas sto da krijem....kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
2015-09-08
A koke čudne ptice, uvek im kuce kuca za nekim grubijanom koji dobro kljuca.vuksadinare wrote:mislis?....a mozda i nije bas tako uvijekStanojko wrote:Mlaka reakcija Vucino. Brzo lupi neki stih, znas da to devojcice vole!vuksadinare wrote:nemre se procitatkaja_333 wrote::)vuksadinare wrote:...dobro ti se meni dopadas sto da krijem....kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
e to to...dzango wrote:A koke čudne ptice, uvek im kuce kuca za nekim grubijanom koji dobro kljuca.vuksadinare wrote:mislis?....a mozda i nije bas tako uvijekStanojko wrote:Mlaka reakcija Vucino. Brzo lupi neki stih, znas da to devojcice vole!vuksadinare wrote:nemre se procitatkaja_333 wrote::)vuksadinare wrote:...dobro ti se meni dopadas sto da krijem....kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
2015-09-08
To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
2014-04-12
Ivy....koka....mozda se varas..IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ivy....koka....mozda se varas..IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
zna žena...to si vi samo umišljate
Guest- Guest
ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
2014-04-12
...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
2015-09-08
Od svih naroda najviše vas vole Hrvati.Stanojko wrote:Ako nas englezi mrze to znaci da smo jos uvek OK...
A šta misliš kako vas tek drugi mrze?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
bwahaha...pijuckam čaj..skoro sam sve ispljunula od smijeha
Guest- Guest
ne polazi od sebe..rekla sam 'neki'..vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
2014-04-12
dobro onda...grubijan mekog srca..-..Noor wrote:vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
bwahaha...pijuckam čaj..skoro sam sve ispljunula od smijeha
2015-09-08
...to 'neki' nije definirano...moze biti svatkoIvyTeasdale wrote:ne polazi od sebe..rekla sam 'neki'..vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
2015-09-08
Reci mi,dal je dobro da na bauštelu uzmem termosicu sa toplim čajem?Noor wrote:vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
bwahaha...pijuckam čaj..
pričali su mi određeni Slavonci,koji su ljeti radili na kombajnu,da je u ta vruća vremena najbolje za žeđ uzeti vrući čaj i preko dana ga pijuckati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
neki koji se prepoznaju,stalno javljaju s biserima..vuksadinare wrote:...to 'neki' nije definirano...moze biti svatkoIvyTeasdale wrote:ne polazi od sebe..rekla sam 'neki'..vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
2014-04-12
..onda trebaju ozbiljno divanit...IvyTeasdale wrote:neki koji se prepoznaju,stalno javljaju s biserima..vuksadinare wrote:...to 'neki' nije definirano...moze biti svatkoIvyTeasdale wrote:ne polazi od sebe..rekla sam 'neki'..vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
2015-09-08
Slavonci nose na polje rakiju, tko zna s kim si ti divanio. :Pjastreb wrote:Reci mi,dal je dobro da na bauštelu uzmem termosicu sa toplim čajem?Noor wrote:vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
bwahaha...pijuckam čaj..
pričali su mi određeni Slavonci,koji su ljeti radili na kombajnu,da je u ta vruća vremena najbolje za žeđ uzeti vrući čaj i preko dana ga pijuckati.
Guest- Guest
jastreb wrote:Reci mi,dal je dobro da na bauštelu uzmem termosicu sa toplim čajem?Noor wrote:vuksadinare wrote:...eh ne trpaj nas sve u isti kos...u mene dusa kao neboIvyTeasdale wrote:ja se sigurno ne varam...to što ste vi neki sadisti ili volite kokošinjce, druga je priča..
bwahaha...pijuckam čaj..
što vrelije..to bolje
ja na bauštelu ne idem ako nije bar 35 celzija...kad mišićavi šljakeri na mješalicama skidaju kušulje
Guest- Guest
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Još malo kmečanja-zašto nas svi mrze
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Tereza Mej: Zašto da Srbiju pustimo u Uniju?
» Bunt u Svarovskom: Zašto se selimo u Srbiju?
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Tereza Mej: Zašto da Srbiju pustimo u Uniju?
» Bunt u Svarovskom: Zašto se selimo u Srbiju?
Page 3 of 10