Zašto Srbiju svi mrze?
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto Srbiju svi mrze?
kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srbi nemaju niti jedan svoj kulturni spomenik stariji od 150 godina .....srpska politika je politika koja je osnovana na otimanju tuđih dobara ......to je povijest jednog pastirskog naroda koji smatra da tamo di je on doša sa svojim ovcama da je njegova zemlja.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
...ti ko petao u balasevicevoj pjesmi..prica o jednom petluStanojko wrote:Ja volim sve zene!
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Tacno!RayMabus wrote:Srbi nemaju niti jedan svoj kulturni spomenik stariji od 150 godina .....srpska politika je politika koja je osnovana na otimanju tuđih dobara ......to je povijest jednog pastirskog naroda koji smatra da tamo di je on doša sa svojim ovcama da je njegova zemlja.
..a pesnik si bogami....ide to tebi...Stanojko wrote:i na guske, i na patke... :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a pesnik si bogami....ide to tebi...Stanojko wrote:i na guske, i na patke... :)
tko bi reko, a?
Guest- Guest
...i ja se pitam....Noor wrote:vuksadinare wrote:..a pesnik si bogami....ide to tebi...Stanojko wrote:i na guske, i na patke... :)
tko bi reko, a?
2015-09-08
pesnik, ljubavnik, ratnik a pre svega - zemljoradnik! Pravi renesansni tip...Noor wrote:vuksadinare wrote:..a pesnik si bogami....ide to tebi...Stanojko wrote:i na guske, i na patke... :)
tko bi reko, a?
ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..ah sad i ti..da ratnik?...jednog proleca....Stanojko wrote:pesnik, ljubavnik, ratnik a pre svega - zemljoradnik! Pravi renesansni tip...Noor wrote:vuksadinare wrote:..a pesnik si bogami....ide to tebi...Stanojko wrote:i na guske, i na patke... :)
tko bi reko, a?
2015-09-08
Jesi li zensko? :)kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
Stanojko wrote:pesnik, ljubavnik, ratnik a pre svega - zemljoradnik! Pravi renesansni tip...Noor wrote:vuksadinare wrote:..a pesnik si bogami....ide to tebi...Stanojko wrote:i na guske, i na patke... :)
tko bi reko, a?
sir Stanojko
Guest- Guest
...dobro ti se meni dopadas sto da krijem....kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
2015-09-08
eh sada, nije valjda da ti je bitno da je netko samo žensko?Stanojko wrote:Jesi li zensko? :)kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
2015-08-15
:)vuksadinare wrote:...dobro ti se meni dopadas sto da krijem....kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
2015-08-15
kajmak Stanojko...Noor wrote:Stanojko wrote:pesnik, ljubavnik, ratnik a pre svega - zemljoradnik! Pravi renesansni tip...Noor wrote:vuksadinare wrote:..a pesnik si bogami....ide to tebi...Stanojko wrote:i na guske, i na patke... :)
tko bi reko, a?
sir Stanojko
Cijenim da si ti zensko i po (makar bila i plavojka)! Tako kazu, a i men` se cini...kaja_333 wrote:eh sada, nije valjda da ti je bitno da je netko samo žensko?Stanojko wrote:Jesi li zensko? :)kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
nemre se procitatkaja_333 wrote::)vuksadinare wrote:...dobro ti se meni dopadas sto da krijem....kaja_333 wrote:ma nurka je njegov tip, ja mu stalno govorim da mu se ja ne bi dopalavuksadinare wrote:sta varas nurku propalico jedna....Stanojko wrote:kaja_333 wrote:Stanojko wrote:to mi reci! :)
2015-09-08
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Još malo kmečanja-zašto nas svi mrze
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Tereza Mej: Zašto da Srbiju pustimo u Uniju?
» Bunt u Svarovskom: Zašto se selimo u Srbiju?
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Tereza Mej: Zašto da Srbiju pustimo u Uniju?
» Bunt u Svarovskom: Zašto se selimo u Srbiju?
Page 2 of 10