Zašto Srbiju svi mrze?
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto Srbiju svi mrze?
Bolje i to nego za Hajduk i Dinamo,kao ti.vuksadinare wrote:navijao je za slobodu tuzla
Ne za Hajduk,ili samo za Dinamo,već "za Hajduk i Dinamo".
To je kao kad bi neko rekao da navija "Za Zvezdu i Partizan" ili "Za Inter i Milan".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
.....vecinom su hrvati u bosni navijali za hajduk ili dinamo...nesto ih je navijalo za zelju,celik i velez..ali bilo je bogami i onih za zvezdu i partizan...cuo sam da su hrvati tamo oko brckog bar jedan solidan broj navijali za partizan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..sto ej falilo tome....ja sam navijao za hajduk....bilo ej ono navijas za hajduk a drugi klub ti je taj i taj....bili smo jedno vrijeme ujedinjeni narocito tamo od 1987 zbog pojave slobe i sve vise cetnikovanja u srbiji narocito srpskim navijacima...jastreb wrote:Bolje i to nego za Hajduk i Dinamo,kao ti.vuksadinare wrote:navijao je za slobodu tuzla
To je kao kad bi neko rekao da navija "Za Zvezdu i Partizan" ili "Za Inter i Milan".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
najbolje je kad ste isti..;-)dzango wrote:Drugo je kada si devojčica. One obično to obave sa gitaristom ili bubnjarem iz starijih razreda. Dečaci moraju da se snalaze.IvyTeasdale wrote:Meni to ništa nije normalno..:Odzango wrote:Nije. Pedofilka bi bila da ih je jurila. Ovi dečaci su bili samo radoznali. To je sve normalno.IvyTeasdale wrote:Meni to više izgleda kao 'Mica Pedofilka'dzango wrote:IvyTeasdale wrote:dzango wrote:
2014-04-12
pusti ti breitenfelda.Noor wrote:al ga motaš
"...metilni, butilni i amilni alkoholi još su daleko otrovniji od etilnog alkohola. Priređeni su u industrijske svrhe, te nisu dostupni. Metilni alkohol, kao prirodni, nalazi se u nekvalitetnim vinima - tzv. direktoru i može uzrokovati oštećenja središnjeg živčanog sustava i vida..."
Doc. dr. sc. Darko Breitenfeld
http://www.hskla.hr/OvisnostOalkoholu/alkoholDjelovanje.htm
živjeli
što sam ti napisao?
metilni alkohol se nalazi u svakom alkoholnom piću.
samo je pitanje koliko ga izvučeš prilikom destilacije.
(metilni se koristi u termičkoj obradi metala prilikom vakuumskog kaljenja, industrija koristi hrpu "loših" spojeva)
2014-12-30
Ne postoji drugi klub. To ne biva. Drugo je nacionalno jedinstvo i političke fore. Ali ne može da bude drugi klub. Ne može da bude ni druga žena, ni druga deca. Ili jeste, ili nije.vuksadinare wrote:..sto ej falilo tome....ja sam navijao za hajduk....bilo ej ono navijas za hajduk a drugi klub ti je taj i taj....bili smo jedno vrijeme ujedinjeni narocito tamo od 1987 zbog pojave slobe i sve vise cetnikovanja u srbiji narocito srpskim navijacima...jastreb wrote:Bolje i to nego za Hajduk i Dinamo,kao ti.vuksadinare wrote:navijao je za slobodu tuzla
Megi i njeni fetiši.IvyTeasdale wrote:najbolje je kad ste isti..;-)dzango wrote:Drugo je kada si devojčica. One obično to obave sa gitaristom ili bubnjarem iz starijih razreda. Dečaci moraju da se snalaze.IvyTeasdale wrote:Meni to ništa nije normalno..:Odzango wrote:Nije. Pedofilka bi bila da ih je jurila. Ovi dečaci su bili samo radoznali. To je sve normalno.IvyTeasdale wrote:Meni to više izgleda kao 'Mica Pedofilka'dzango wrote:IvyTeasdale wrote:dzango wrote:
Da,ali opet može postojati simpatija za neki klub. Ljubav čak. Ja sam ,recimo jako volio Želju. Eto,u ligi BIH ja sam vatreni Željin fan. Pratim na TV utakmice,radujem se pobjedama i tako.dzango wrote:Ne postoji drugi klub. To ne biva. Drugo je nacionalno jedinstvo i političke fore. Ali ne može da bude drugi klub. Ne može da bude ni druga žena, ni druga deca. Ili jeste, ili nije.vuksadinare wrote:..sto ej falilo tome....ja sam navijao za hajduk....bilo ej ono navijas za hajduk a drugi klub ti je taj i taj....bili smo jedno vrijeme ujedinjeni narocito tamo od 1987 zbog pojave slobe i sve vise cetnikovanja u srbiji narocito srpskim navijacima...jastreb wrote:Bolje i to nego za Hajduk i Dinamo,kao ti.vuksadinare wrote:navijao je za slobodu tuzla
I.Osim mi je najdraži trener svih vremena.
2014-04-22
Drugo je to. Meni nisu jasni ni oni koji pitaju za koga navijaš u Evropi i lože se na Arsenal, Liverpul, Real... Za Partizan jebote. Nismo valjda u Africi. Jebe mi se za ostale.jastreb wrote:Da,ali opet može postojati simpatija za neki klub. Ljubav čak. Ja sam ,recimo jako volio Želju. Eto,u ligi BIH ja sam vatreni Željin fan. Pratim na TV utakmice,radujem se pobjedama i tako.dzango wrote:Ne postoji drugi klub. To ne biva. Drugo je nacionalno jedinstvo i političke fore. Ali ne može da bude drugi klub. Ne može da bude ni druga žena, ni druga deca. Ili jeste, ili nije.vuksadinare wrote:..sto ej falilo tome....ja sam navijao za hajduk....bilo ej ono navijas za hajduk a drugi klub ti je taj i taj....bili smo jedno vrijeme ujedinjeni narocito tamo od 1987 zbog pojave slobe i sve vise cetnikovanja u srbiji narocito srpskim navijacima...jastreb wrote:Bolje i to nego za Hajduk i Dinamo,kao ti.vuksadinare wrote:navijao je za slobodu tuzla
I.Osim mi je najdraži trener svih vremena.
Ma to je pomodarstvo. S jedne strane.dzango wrote:
Drugo je to. Meni nisu jasni ni oni koji pitaju za koga navijaš u Evropi i lože se na Arsenal, Liverpul, Real... Za Partizan jebote. Nismo valjda u Africi. Jebe mi se za ostale.
Kod nas u Rijeci imaš klub navijača Milana.
Klinci danas više vole Messija,Suareza,Ronalda i Di Mariju,nego Tina Sušića,Kramarića i Pijacu.
S druge strane liga nam je kikiriki,pa i nije čudo da ljudi ovu lakrdiju više ne žele gledati.
2014-04-22
jebote lokalni klubovi kada igraju okupe više navijača nego hajduk-dinamo...
tko uopće gleda nogomet?
tko uopće gleda nogomet?
2014-12-30
nije meni uzor teta Dzana B-) ;Pdzango wrote:Megi i njeni fetiši.IvyTeasdale wrote:najbolje je kad ste isti..;-)dzango wrote:Drugo je kada si devojčica. One obično to obave sa gitaristom ili bubnjarem iz starijih razreda. Dečaci moraju da se snalaze.IvyTeasdale wrote:Meni to ništa nije normalno..:Odzango wrote:Nije. Pedofilka bi bila da ih je jurila. Ovi dečaci su bili samo radoznali. To je sve normalno.IvyTeasdale wrote:Meni to više izgleda kao 'Mica Pedofilka'dzango wrote:IvyTeasdale wrote:dzango wrote:
2014-04-12
a, tko je ta?IvyTeasdale wrote:nije meni uzor teta Dzana B-) ;P
2014-12-30
Kao dijete za Hajduk, ali sam kasnije sa odrastanjem postao više sklon Želji.jastreb wrote:Ringo,za koga si navijao prije rata? Željo,sarajevo ili neki treći klub?Ringo10 wrote:U Australiji sam u kontaku sa ljudima raznih backgrunda. Nisam primijetio bilo kakav negativan odnos prema Srbima.
Možda par puta sam kod Arapa ili Turaka primjetio neke negativne predrasude I to zbog rata u BiH o kojem inače nisu pojma imali osim da tamo neki Srbi ubijaju muslimane.
Kad sam došao 2000-te bila je određena doza medijske kampanje protiv Srba jer su još bila svježa sjećanja na vojnu kampanju protiv Srbije. Ali to nije ostavilo većeg traga i uglavnom je zaboravljeno.
Tada su Albanci bili medijski miljenici, sve dok nisu došle albanske izbjeglice. Svojim ponašanjem vrlo brzo su izgubili sve simpatije. Vrlo brzo Australija ih se riješila čim je na Kosovo došao NATO. Samo su malobrojni uspjeli ostati.
Inače, ovdje ljudi teško razlikuju Hrvate, Srbe ili BiH muslimane.
Jer Hajduk mi je počeo toliko ići na živce radi onih kretensih poraza u eurpskim kupovima a imali su svojevremeno potencijal da budu europski prvaci.
Na kraju sam se ohladio I opredijelio se za Želju jer i moja obitelj je navijala za Želju.
Tako sam recimo I danas navijač hrvatske repke, ali ni 10% kakav sam bio prije. Jer me onaj slučaj sa Turskom tako razbucao da sam skoro doživio živčani slom.
l onda sam se ohladio I izgubio interes. I dalje pratim ali to nije ni sjena onoga kako sam za hrvatsku repku ranije živio I navijao.
I tako je najbolje. Kako reče Boris Dvornik koji je imao slično iskustvo kad je jednom zamalo doživio srčani udar - prati ti to ali sa distance. Onako, lagano I umjereno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pogledaj par strana unazad :Dveber wrote:a, tko je ta?IvyTeasdale wrote:nije meni uzor teta Dzana B-) ;P
2014-04-12
moš si mislit :DIvyTeasdale wrote:pogledaj par strana unazad :Dveber wrote:a, tko je ta?IvyTeasdale wrote:nije meni uzor teta Dzana B-) ;P
nema veze...
2014-12-30
A šta hoće da gledaju? Pijane milionere sa čudnim frizurama u stalno istim ulogama i utakmicama? Svake godine iste tekme sa istim klubovima. Bajern, Real, Čelzi... i tako u negogled. Kakve ja imam veze sa kikirezom Mesijom ili sa ciganom Ronaldom?jastreb wrote:Ma to je pomodarstvo. S jedne strane.dzango wrote:
Drugo je to. Meni nisu jasni ni oni koji pitaju za koga navijaš u Evropi i lože se na Arsenal, Liverpul, Real... Za Partizan jebote. Nismo valjda u Africi. Jebe mi se za ostale.
Kod nas u Rijeci imaš klub navijača Milana.
Klinci danas više vole Messija,Suareza,Ronalda i Di Mariju,nego Tina Sušića,Kramarića i Pijacu.
S druge strane liga nam je kikiriki,pa i nije čudo da ljudi ovu lakrdiju više ne žele gledati.
Nije ni meni. Ona je glas naroda.IvyTeasdale wrote:nije meni uzor teta Dzana B-) ;Pdzango wrote:Megi i njeni fetiši.IvyTeasdale wrote:najbolje je kad ste isti..;-)dzango wrote:Drugo je kada si devojčica. One obično to obave sa gitaristom ili bubnjarem iz starijih razreda. Dečaci moraju da se snalaze.IvyTeasdale wrote:Meni to ništa nije normalno..:Odzango wrote:Nije. Pedofilka bi bila da ih je jurila. Ovi dečaci su bili samo radoznali. To je sve normalno.IvyTeasdale wrote:Meni to više izgleda kao 'Mica Pedofilka'dzango wrote:IvyTeasdale wrote:dzango wrote:
a,ti si izaslanik naroda kojeg cinite: jastreb,ti...da vidimo ima li jos..8-)dzango wrote:Nije ni meni. Ona je glas naroda.IvyTeasdale wrote:nije meni uzor teta Dzana B-) ;Pdzango wrote:Megi i njeni fetiši.IvyTeasdale wrote:najbolje je kad ste isti..;-)dzango wrote:Drugo je kada si devojčica. One obično to obave sa gitaristom ili bubnjarem iz starijih razreda. Dečaci moraju da se snalaze.IvyTeasdale wrote:Meni to ništa nije normalno..:Odzango wrote:Nije. Pedofilka bi bila da ih je jurila. Ovi dečaci su bili samo radoznali. To je sve normalno.IvyTeasdale wrote:Meni to više izgleda kao 'Mica Pedofilka'dzango wrote:IvyTeasdale wrote:dzango wrote:
2014-04-12
veber-
2014-12-30
dobra selekcija ;Pveber wrote:stanojko?
a, i vuk je zagorio
2014-04-12
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Još malo kmečanja-zašto nas svi mrze
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Tereza Mej: Zašto da Srbiju pustimo u Uniju?
» Bunt u Svarovskom: Zašto se selimo u Srbiju?
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Tereza Mej: Zašto da Srbiju pustimo u Uniju?
» Bunt u Svarovskom: Zašto se selimo u Srbiju?
Page 9 of 10