Zašto Srbiju svi mrze?
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto Srbiju svi mrze?
Čuj nekih. Sad ću obe da vas kljucnem.IvyTeasdale wrote:Eto, ti si jedan od onih 'nekih'..dzango wrote:Ala ste se raskokodakale.IvyTeasdale wrote:ne brini se..nije ni drugi put pokušao, a di bi treći..Noor wrote:dzango wrote:Još dva popravna. KOd nas ništa bez tri puta.Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Onda neka pijetao iznova zakukuriče, možda se bude bolje čuo..dzango wrote:Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
ajde prle..imaš popravni
nemoj da preteruješ....
Ja sam voleo Dragana i njegove filmove. Nacionalna klasa, Kada budem mrtav i beo...jastreb wrote:Džango rašta na avatar ne stavi Batu?
Taj sam film gledala možda do polovine, i to lani..te se 'tete' ne sjećam..očito s razlogom..dzango wrote:Evo tetka Đane:IvyTeasdale wrote:Kad nećeš upoznat'?dzango wrote:Ne znaš tetka Đanu? Šteta.IvyTeasdale wrote:Polovinu ne razumijem, ali sam zadovoljna jer nisi spomenuo babu Vangu..dzango wrote:Tetka Đana kaže da od gledanja, a valjda i pričanja, nema selameta.IvyTeasdale wrote:U konkretnom slučaju, bolje da kukuriče..da opet ne ostane neshvaćendzango wrote:Bolje da kljuca, nego da kukuriče,IvyTeasdale wrote:Onda neka pijetao iznova zakukuriče, možda se bude bolje čuo..dzango wrote:Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
2014-04-12
dzango wrote:Čuj nekih. Sad ću obe da vas kljucnem.IvyTeasdale wrote:Eto, ti si jedan od onih 'nekih'..dzango wrote:Ala ste se raskokodakale.IvyTeasdale wrote:ne brini se..nije ni drugi put pokušao, a di bi treći..Noor wrote:dzango wrote:Još dva popravna. KOd nas ništa bez tri puta.Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Onda neka pijetao iznova zakukuriče, možda se bude bolje čuo..dzango wrote:Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
ajde prle..imaš popravni
nemoj da preteruješ....
možeš i jastreba s nama..uzalud ti..
2014-04-12
Tetka Đana - Mica Trofrtaljka je legenda treš kulture. Film je odličan.IvyTeasdale wrote:Taj sam film gledala možda do polovine, i to lani..te se 'tete' ne sjećam..očito s razlogom..dzango wrote:Evo tetka Đane:IvyTeasdale wrote:Kad nećeš upoznat'?dzango wrote:Ne znaš tetka Đanu? Šteta.IvyTeasdale wrote:Polovinu ne razumijem, ali sam zadovoljna jer nisi spomenuo babu Vangu..dzango wrote:Tetka Đana kaže da od gledanja, a valjda i pričanja, nema selameta.IvyTeasdale wrote:U konkretnom slučaju, bolje da kukuriče..da opet ne ostane neshvaćendzango wrote:Bolje da kljuca, nego da kukuriče,IvyTeasdale wrote:Onda neka pijetao iznova zakukuriče, možda se bude bolje čuo..dzango wrote:Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
Za Jastreba su zaduženi ovi vaši. Ionako mu stalno prete.IvyTeasdale wrote:dzango wrote:Čuj nekih. Sad ću obe da vas kljucnem.IvyTeasdale wrote:Eto, ti si jedan od onih 'nekih'..dzango wrote:Ala ste se raskokodakale.IvyTeasdale wrote:ne brini se..nije ni drugi put pokušao, a di bi treći..Noor wrote:dzango wrote:Još dva popravna. KOd nas ništa bez tri puta.Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Onda neka pijetao iznova zakukuriče, možda se bude bolje čuo..dzango wrote:Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
ajde prle..imaš popravni
nemoj da preteruješ....
dzango wrote:
Za Jastreba su zaduženi ovi vaši. Ionako mu stalno prete.
koji su naši?
Guest- Guest
Meni to više izgleda kao 'Mica Pedofilka'dzango wrote:Tetka Đana - Mica Trofrtaljka je legenda treš kulture. Film je odličan.IvyTeasdale wrote:Taj sam film gledala možda do polovine, i to lani..te se 'tete' ne sjećam..očito s razlogom..dzango wrote:Evo tetka Đane:IvyTeasdale wrote:Kad nećeš upoznat'?dzango wrote:Ne znaš tetka Đanu? Šteta.IvyTeasdale wrote:Polovinu ne razumijem, ali sam zadovoljna jer nisi spomenuo babu Vangu..dzango wrote:Tetka Đana kaže da od gledanja, a valjda i pričanja, nema selameta.IvyTeasdale wrote:U konkretnom slučaju, bolje da kukuriče..da opet ne ostane neshvaćendzango wrote:Bolje da kljuca, nego da kukuriče,IvyTeasdale wrote:Onda neka pijetao iznova zakukuriče, možda se bude bolje čuo..dzango wrote:Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
2014-04-12
Ah, da,oprosti..sad se sjetih da ti je tre miljenik..na njega se pališ i ganjaš ga po forumudzango wrote:Za Jastreba su zaduženi ovi vaši. Ionako mu stalno prete.IvyTeasdale wrote:dzango wrote:Čuj nekih. Sad ću obe da vas kljucnem.IvyTeasdale wrote:Eto, ti si jedan od onih 'nekih'..dzango wrote:Ala ste se raskokodakale.IvyTeasdale wrote:ne brini se..nije ni drugi put pokušao, a di bi treći..Noor wrote:dzango wrote:Još dva popravna. KOd nas ništa bez tri puta.Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Onda neka pijetao iznova zakukuriče, možda se bude bolje čuo..dzango wrote:Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
ajde prle..imaš popravni
nemoj da preteruješ....
2014-04-12
Očito ti nije poznata činjenica da je nekada (u doba Juge) skoro svako selo ili okrug imalo jednu(možda i više) tzv učiteljica,koje su neiskusne dečkiće uvodile u tajne putenih užitaka.IvyTeasdale wrote:
Meni to više izgleda kao 'Mica Pedofilka'
E,pa teta Đana je ,izgleda,jedna od takvije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oni koji nisu moji.Noor wrote:dzango wrote:
Za Jastreba su zaduženi ovi vaši. Ionako mu stalno prete.
koji su naši?
daj, jastrebe, to nisu bili neiskusni..to su djeca..jastreb wrote:Očito ti nije poznata činjenica da je nekada (u doba Juge) skoro svako selo ili okrug imalo jednu(možda i više) tzv učiteljica,koje su neiskusne dečkiće uvodile u tajne putenih užitaka.IvyTeasdale wrote:
2014-04-12
Odmah si ga prepoznala. A kako i ne bi.IvyTeasdale wrote:Ah, da,oprosti..sad se sjetih da ti je tre miljenik..na njega se pališ i ganjaš ga po forumudzango wrote:Za Jastreba su zaduženi ovi vaši. Ionako mu stalno prete.IvyTeasdale wrote:dzango wrote:Čuj nekih. Sad ću obe da vas kljucnem.IvyTeasdale wrote:Eto, ti si jedan od onih 'nekih'..dzango wrote:Ala ste se raskokodakale.IvyTeasdale wrote:ne brini se..nije ni drugi put pokušao, a di bi treći..Noor wrote:dzango wrote:Još dva popravna. KOd nas ništa bez tri puta.Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Onda neka pijetao iznova zakukuriče, možda se bude bolje čuo..dzango wrote:Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
ajde prle..imaš popravni
nemoj da preteruješ....
Nisam ništa prepoznala, već sam se sjetila..ne imputiraj,molim..;Ddzango wrote:Ah, da,oprosti..sad se sjetih da ti je tre miljenik..na njega se pališ i ganjaš ga po forumu
Odmah si ga prepoznala. A kako i ne bi.
Last edited by IvyTeasdale on 25/5/2016, 13:56; edited 1 time in total
2014-04-12
Nije. Pedofilka bi bila da ih je jurila. Ovi dečaci su bili samo radoznali. To je sve normalno.IvyTeasdale wrote:Meni to više izgleda kao 'Mica Pedofilka'dzango wrote:Tetka Đana - Mica Trofrtaljka je legenda treš kulture. Film je odličan.IvyTeasdale wrote:Taj sam film gledala možda do polovine, i to lani..te se 'tete' ne sjećam..očito s razlogom..dzango wrote:Evo tetka Đane:IvyTeasdale wrote:Kad nećeš upoznat'?dzango wrote:Ne znaš tetka Đanu? Šteta.IvyTeasdale wrote:Polovinu ne razumijem, ali sam zadovoljna jer nisi spomenuo babu Vangu..dzango wrote:Tetka Đana kaže da od gledanja, a valjda i pričanja, nema selameta.IvyTeasdale wrote:U konkretnom slučaju, bolje da kukuriče..da opet ne ostane neshvaćendzango wrote:Bolje da kljuca, nego da kukuriče,IvyTeasdale wrote:Onda neka pijetao iznova zakukuriče, možda se bude bolje čuo..dzango wrote:Ja bih rekao da ti nisi baš najbolje razumela stih i pevca.IvyTeasdale wrote:To samo u kokošinjcu i među mazohisticama...
radim u industriji alkoholnih pića i znam što tipkam.Noor wrote:ne pjeni se, jer nisi u pravu
za taj plaviš kod pečenja rakije ne znam, al ovo kaj sam napisala STOJI!
ne stoji ti
potrovali su se kada su radili rakiju ili ako bi požderali više od deset litara vina dnevno pa tako pola godine...
u svakom alkoholnom piću postoji određeni postotak metilnog alkohola.
2014-12-30
Meni to ništa nije normalno..:Odzango wrote:Nije. Pedofilka bi bila da ih je jurila. Ovi dečaci su bili samo radoznali. To je sve normalno.IvyTeasdale wrote:Meni to više izgleda kao 'Mica Pedofilka'dzango wrote:IvyTeasdale wrote:dzango wrote:
2014-04-12
jastreb i njegova sjećanja...IvyTeasdale wrote:daj, jastrebe, to nisu bili neiskusni..to su djeca..jastreb wrote:Očito ti nije poznata činjenica da je nekada (u doba Juge) skoro svako selo ili okrug imalo jednu(možda i više) tzv učiteljica,koje su neiskusne dečkiće uvodile u tajne putenih užitaka.IvyTeasdale wrote:
i želje i projekcije
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Još malo kmečanja-zašto nas svi mrze
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Tereza Mej: Zašto da Srbiju pustimo u Uniju?
» Bunt u Svarovskom: Zašto se selimo u Srbiju?
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Tereza Mej: Zašto da Srbiju pustimo u Uniju?
» Bunt u Svarovskom: Zašto se selimo u Srbiju?
Page 7 of 10