Europljani, probudite se!
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Europljani, probudite se!
To je pogrešno...To je vraćanje svijesti iz prošlog stoljeća koja ne može opstati u ovom stoljeću...Mi moramo napraviti zaokret za 180 stupnjeva...No, mislim da je kasno za to...Yehudi wrote:Tens Of Thousands Of Xtians In Poland Take Over The Streets To Fight Islam And Leftism, They Cry Out “G-d, Honor, Homeland” And “Stop Islamization”
Tens of thousands of Christians in Poland took to the streets to fight Islam and leftism, crying out “Stop Islamisation” and the most beautiful words of “God, honour, homeland”, which reminds me so much of St. Peter’s words, “Love the brotherhood. Fear God. Honor the king.” (1 Peter 2:17). Here are some photos of this event:
Tens of thousands of protesters poured into Warsaw’s streets on Wednesday for a demonstration organised by the far-right, marching under the slogan “Poland for the Polish” and burning an EU flag.
Police said 25,000 people joined the march, which marked the anniversary of Poland’s return to independence after World War I, while organisers put the numbers at 50,000.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Palestinian Imam Calls On Muslims to Stab Jews Wherever They Are
http://jewtube.tv/israel-conflict/palestinian-imam-calls-on-muslims-to-stab-jews-wherever-they-are/
-------------------------------------------------------
A sigurni budite da će sutra ovako pozivati na klanje Europljana.
Ma šta ja pričam, šta sutra. Već sada to rade i po europskim opskurnim djamijama.
http://jewtube.tv/israel-conflict/palestinian-imam-calls-on-muslims-to-stab-jews-wherever-they-are/
-------------------------------------------------------
A sigurni budite da će sutra ovako pozivati na klanje Europljana.
Ma šta ja pričam, šta sutra. Već sada to rade i po europskim opskurnim djamijama.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
kic wrote:jewtube heh
So ?
Pa nije snimka krivotvorina.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bjez'mo
2014-04-19
Cipras probudi se. Nitko te ne jebe pol posto, lovu nećeš dobiti a izbjeglice ce ti ostati doma nastaviš li ih tražiti po moru i primati s kopna.red wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-planira-srusiti-angelu-merkel-natoov-analiticar-progovorio-o-putinovim-metodama/879315.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/cipras-europa-ima-zivcani-slom/879308.aspx
Vrijeme je da se Europljani ujedine jer samo takvi možemo djelovati efikasno! Vrijeme je da stvorimo vlastitu, europsku državu i budemo ključan igrač u ovom nestabilnom svijetu. Ovo je novi svijet, svijet koji se stvara svakog trenutka...Poziciju u nekom budućem svjetskom poretku, odredimo sami, a ne da nam netko drugi to odredi. Vrijeme je. Probudimo se!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dovoljno je samo postati već gotov komentar index-ovog korisnika i sve je jasno:red wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-planira-srusiti-angelu-merkel-natoov-analiticar-progovorio-o-putinovim-metodama/879315.aspx
Vrijeme je da se Europljani ujedine jer samo takvi možemo djelovati efikasno! Vrijeme je da stvorimo vlastitu, europsku državu i budemo ključan igrač u ovom nestabilnom svijetu. Ovo je novi svijet, svijet koji se stvara svakog trenutka...Poziciju u nekom budućem svjetskom poretku, odredimo sami, a ne da nam netko drugi to odredi. Vrijeme je. Probudimo se!
Ovi NWO kepeci neznaju niš drugo blebetat osim o Predsjedniku Svemira Vladimiru Vladimiroviču Putinu...Ne mora on niš nju rušit, ona je sama sebe sjebala! Aufviderzen mama Merkel!
Inače, tko jebe EU, neka se raspadne skupa s Angelom Merkel, nadam se da će joj Nijemci sami glavu nabiti na kolac.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kučka pozvala pola Afrike i Bliskog istoka u Euopu i sada svim ostalim zemljama Europe nameće izbjegličke kvote? Ima Švabija avione i brodove i izravnu liniju Ankara - Berlin pa neka šalje avione i brodove po izbjeglice a ne da zajebava pola Europedawson wrote:Naslov bi trebao biti "Putin želi srušiti Merkel tako što govori istinu koju baba Anđa i njena NWO ekipa ne žele da čujete"
2015-08-09
ps. stavi kravatu više, tvoja kajakaja_333 wrote:Cipras probudi se. Nitko te ne jebe pol posto, lovu nećeš dobiti a izbjeglice ce ti ostati doma nastaviš li ih tražiti po moru i primati s kopna.red wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-planira-srusiti-angelu-merkel-natoov-analiticar-progovorio-o-putinovim-metodama/879315.aspx
Kako god ...ponata je ipak da ni s odlaskom Merkeliće Ewropa se wiše neće wratit na stari kolosjek tj imat ćemo nowe geopolitičke odnose unutar Ewrope.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
:)kic wrote:ps. stavi kravatu više, tvoja kajakaja_333 wrote:Cipras probudi se. Nitko te ne jebe pol posto, lovu nećeš dobiti a izbjeglice ce ti ostati doma nastaviš li ih tražiti po moru i primati s kopna.red wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-planira-srusiti-angelu-merkel-natoov-analiticar-progovorio-o-putinovim-metodama/879315.aspx
2015-08-15
Neka se raspadne više ta glupa EU i neka Donald Trump dođe na vlast u Americi. I neka čitav ovaj poredak ide u pičku materinu.RayMabus wrote:Kako god ...ponata je ipak da ni s odlaskom Merkeliće Ewropa se wiše neće wratit na stari kolosjek tj imat ćemo nowe geopolitičke odnose unutar Ewrope.
2015-08-09
Dobro, nemoj se samo ljutitmelkior wrote:Neka se raspadne više ta glupa EU i neka Donald Trump dođe na vlast u Americi. I neka čitav ovaj poredak ide u pičku materinu.RayMabus wrote:Kako god ...ponata je ipak da ni s odlaskom Merkeliće Ewropa se wiše neće wratit na stari kolosjek tj imat ćemo nowe geopolitičke odnose unutar Ewrope.
2015-08-15
i mi svi skupa s njim.. ali meni se tamo ne odlazi, a još manje mi se nosi šator s rupom za oči, pjevaju ilahije, klanja sabah i svemelkior wrote:Neka se raspadne više ta glupa EU i neka Donald Trump dođe na vlast u Americi. I neka čitav ovaj poredak ide u pičku materinu.
zato jako podržavam neko muževnije rješenje za životno, kulturno i civilizacijsko preživljavanje, od toga da jednostavno pasivno legnemo, odemo u p.m. i nestanemo :)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nemam ništa protiw pasiwnog ležanja.r_nevjesta wrote:i mi svi skupa s njim.. ali meni se tamo ne odlazi, a još manje mi se nosi šator s rupom za oči, pjevaju ilahije, klanja sabah i svemelkior wrote:Neka se raspadne više ta glupa EU i neka Donald Trump dođe na vlast u Americi. I neka čitav ovaj poredak ide u pičku materinu.
zato jako podržavam neko muževnije rješenje za životno, kulturno i civilizacijsko preživljavanje, od toga da jednostavno pasivno legnemo, odemo u p.m. i nestanemo :)
2014-04-11
Kome uopće služi ta Europska Unija? Nakaradna tvorevina birokrata koji su sami sebi svrha i nikome ne polažu račune, pedera i financijskih oligarha? Ajmo, razlaz štakori, Europa će svoju slobodu dograbiti kad se glave eurobirokrata i Angele Merkel zakotrljaju u košaru kao nekoć glava Louisa XVI.r_nevjesta wrote:i mi svi skupa s njim.. ali meni se tamo ne odlazi, a još manje mi se nosi šator s rupom za oči, pjevaju ilahije, klanja sabah i svemelkior wrote:Neka se raspadne više ta glupa EU i neka Donald Trump dođe na vlast u Americi. I neka čitav ovaj poredak ide u pičku materinu.
2015-08-09
Lajkam.melkior wrote: kad se glave eurobirokrata i Angele Merkel zakotrljaju u košaru kao nekoć glava Louisa XVI.
2014-04-11
ye, eto Melkior bi odmah bacio koplje u trnje i bez otpora se uredno preselio u Džennet.. vjerojatno zbog 72 djevice :Dkic wrote:ovi muski, emocionalna bica neka.
2014-04-12
ako se i zakotrljaju, čisto sumnjam da će Europljani biti oni koji će ih skinuti, i to me onak' malo brinemelkior wrote:Europa će svoju slobodu dograbiti kad se glave eurobirokrata i Angele Merkel zakotrljaju u košaru kao nekoć glava Louisa XVI.
2014-04-12
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Užas: jadni europljani se moraju grijati na drva
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom
» Qatarci: Prevarili su nas europljani, raspadaju nam se novi Airbusi
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom