Europljani, probudite se!
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Europljani, probudite se!
tamo di sinje more ljubi bili zal, ali ugl, napredovao sam da vis :pr_nevjestahhehe wrote:aha, južnjački geni, nisam ni sumnjalakic wrote:ija sam za aktivno lezanje i ja..
Jebote kolki ih apetajzing feminizam tamo cekakic wrote:ma ovo mi nije jasno, kakve su ovo žene, 27,5metara wha wha? pa tu treba 72 muškarca za išta započet :S
2014-04-19
A dobro, prije nego se države i narodi međusobno pokolju, treba prvo pobiti europske političke, financijske i birokratske elite na čelu s Angelom Merkel i Mariom Draghijem. Vrijeme je za koljačinu i jebačinu liberalne Europe.r_nevjesta wrote:oh koja pastoralna idila za romantične sanjare.. Europa većinom nikada nije bila takva, niti će ikada bitimelkior wrote:Kontinent slobodnomislećih, kreativnih ljudi koji su prije svega vrsni znanstvenici, vrsni umjetnici, vrsni filozofi koji prije svega cijene jednostavnost, umijeće i dijele životnu strast pema Istini, prema stvaranju, prema Bogu i Njegovoj kreaciji.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mijenjaj, ionako kažeš da si bisex, pa ti je svejednoRayMabus wrote:Nema mi druge ....moram mijenjat spol.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
hehe, ne mogu usnit dok se temp ne spusti, a sad se dizee, dzezba prckove:*prckov wrote:Mali bjezikic wrote:ija sam za aktivno lezanje i ja..
Opet tikic wrote:tamo di sinje more ljubi bili zal, ali ugl, napredovao sam da vis :pr_nevjestahhehe wrote:aha, južnjački geni, nisam ni sumnjalakic wrote:ija sam za aktivno lezanje i ja..
2014-04-19
72 divovskih zena, pa i treba ti cijela vjecnost za to obraditi, pravi posao je to..prckov wrote:Jebote kolki ih apetajzing feminizam tamo cekakic wrote:ma ovo mi nije jasno, kakve su ovo žene, 27,5metara wha wha? pa tu treba 72 muškarca za išta započet :S
Meni se jebe; koljačina i jebačina i two steps from hellr_nevjesta wrote:mijenjaj, ionako kažeš da si bisex, pa ti je svejednoRayMabus wrote:Nema mi druge ....moram mijenjat spol.
2015-08-09
kic wrote:hehe, ne mogu usnit dok se temp ne spusti, a sad se dizee, dzezba prckove:*prckov wrote:Mali bjezikic wrote:ija sam za aktivno lezanje i ja..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
E baš su me morali probuditi...znači 3. svjetski počinje...svi na položaje...valja upaliti TV...
darth_vader-
2014-04-17
to se neće dogoditi elitama, nego prije 'običnim' ljudima na europskim ulicama.. 'jer bogati se ionako za sebe pobrinu'melkior wrote:A dobro, prije nego se države i narodi međusobno pokolju, treba prvo pobiti europske političke, financijske i birokratske elite na čelu s Angelom Merkel i Mariom Draghijem. Vrijeme je za koljačinu i jebačinu liberalne Europe.
2014-04-12
Malo je kasno da se samo tako izvuku.r_nevjesta wrote:to se neće dogoditi elitama, nego prije 'običnim' ljudima na europskim ulicama.. 'jer bogati se ionako za sebe pobrinu'melkior wrote:A dobro, prije nego se države i narodi međusobno pokolju, treba prvo pobiti europske političke, financijske i birokratske elite na čelu s Angelom Merkel i Mariom Draghijem. Vrijeme je za koljačinu i jebačinu liberalne Europe.
2015-08-09
pokaži mi pa ću vidjeti :Dkic wrote:tamo di sinje more ljubi bili zal, ali ugl, napredovao sam da vis :p
2014-04-12
a cat is fine too x)jasambrend wrote:E baš su me morali probuditi...znači 3. svjetski počinje...svi na položaje...valja upaliti TV...
znači i kod tebe ništa od otpora?jasambrend wrote:E baš su me morali probuditi...znači 3. svjetski počinje...svi na položaje...valja upaliti TV...
ei, Longi, ne moraš mijenjati spol, izgleda da ste ga već spontano i neprimjetno promijenili
2014-04-12
puknit ce nam prckov :Dr_nevjesta wrote:pokaži mi pa ću vidjeti :Dkic wrote:tamo di sinje more ljubi bili zal, ali ugl, napredovao sam da vis :p
mogao bi nas prebit' oboje :Pkic wrote:puknit ce nam prckov :D
2014-04-12
Elite ce promjenit religiju i odjednom ce zene umjesto pola love pri razvodu dobit kamenovanje u parkur_nevjesta wrote:to se neće dogoditi elitama, nego prije 'običnim' ljudima na europskim ulicama.. 'jer bogati se ionako za sebe pobrinu'melkior wrote:A dobro, prije nego se države i narodi međusobno pokolju, treba prvo pobiti europske političke, financijske i birokratske elite na čelu s Angelom Merkel i Mariom Draghijem. Vrijeme je za koljačinu i jebačinu liberalne Europe.
2014-04-19
Ljudi, vaši neprijatelji nisu narodi i države Europe već financijske i korporativne elite Europe, oni su vaš primarni cilj i meta, a tek onda migranti, Turska, Saudijska Arabija, mali zeleni.melkior wrote:Malo je kasno da se samo tako izvuku.r_nevjesta wrote:to se neće dogoditi elitama, nego prije 'običnim' ljudima na europskim ulicama.. 'jer bogati se ionako za sebe pobrinu'melkior wrote:A dobro, prije nego se države i narodi međusobno pokolju, treba prvo pobiti europske političke, financijske i birokratske elite na čelu s Angelom Merkel i Mariom Draghijem. Vrijeme je za koljačinu i jebačinu liberalne Europe.
2015-08-09
Aha, taman posla da im mi sad kestenje iz vatre vadimo...ako treba nudim im besplatan prijevoz do Bruxellesa...ili Berlina svejedno...šalim se, evo već straže noću držimo, zlu ne trebalo...za laptopom...
Last edited by jasambrend on 7/3/2016, 01:28; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
uff zvuči kao da ne možeš dočekatiprckov wrote:Elite ce promjenit religiju i odjednom ce zene umjesto pola love pri razvodu dobit kamenovanje u parku
2014-04-12
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Užas: jadni europljani se moraju grijati na drva
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom
» Qatarci: Prevarili su nas europljani, raspadaju nam se novi Airbusi
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom