Europljani, probudite se!
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Europljani, probudite se!
rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
Guest- Guest
tako je ..naravno..iz toga se moze izroditi samo DOBRO,zlu niti traga..a i duhovno je..omni wrote:Prebacivanje preko ruba tangica je visi nivo od dobra i zla.red wolf wrote:Ja nisam na strani dobra.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
Guest- Guest
Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
red wolf-
2016-02-10
U Grčkoj sve više izbjeglica, EU prijeti zatvaranjem granica
6 mart 2016 Izmijenjeno 15:28 CET
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/u-grckoj-sve-vise-izbjeglica-eu-prijeti-zatvaranjem-granica
6 mart 2016 Izmijenjeno 15:28 CET
Za prelazak granice više nije dovoljno biti Sirijac ili Iračanin - prolaze samo oni iz gradova u kojim se vode borbe.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/u-grckoj-sve-vise-izbjeglica-eu-prijeti-zatvaranjem-granica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to nas boli kiki.nama i dalje nekako dobro,ali govorim o Rubu tangica,govorim o visem cilju,ebote Ezeku,da znas kako je jedna cura bila prezgodna i prelijepa u zagrebackoj maksimirskoj konferenciji JS-a..auuuuuuuu...kako sam mogao odoliti???red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
Guest- Guest
Tvoja svijest je na razini životinje...Misliš da onda postoji razlika između tebe i svinje? Ne postoji.bogomdani wrote:to nas boli kiki.nama i dalje nekako dobro,ali govorim o Rubu tangica,govorim o visem cilju,ebote Ezeku,da znas kako je jedna cura bila prezgodna i prelijepa u zagrebackoj maksimirskoj konferenciji JS-a..auuuuuuuu...kako sam mogao odoliti???red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
red wolf-
2016-02-10
Ostade ti suha kurca sa svojom iskrenoscu, jbg.red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
omni-
2014-04-12
Nebitno...Bitno je da vam je ostalo jako malo vremena...A ono što je pred vama...To je tako strašno...No kad dođe, nemojte kriviti druge za to...omni wrote:Ostade ti suha kurca sa svojom iskrenoscu, jbg.red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
red wolf-
2016-02-10
Ja cu tebe krivit jer si za sve to ti kriv. I dolazit cu ti u snu, buahahahahared wolf wrote:Nebitno...Bitno je da vam je ostalo jako malo vremena...A ono što je pred vama...To je tako strašno...No kad dođe, nemojte kriviti druge za to...omni wrote:Ostade ti suha kurca sa svojom iskrenoscu, jbg.red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
omni-
2014-04-12
Moja je svijest na 1000 raznih nivoa..i svaki je bitan,tih 1000 levela mi daje cjelovitost duhovno umnog razvoja kompletnog bica..Ti lelujas na jednom levelu,i djelujes kao umno deficitno dijete,koje pokusava posloziti lego kockice..red wolf wrote:Tvoja svijest je na razini životinje...Misliš da onda postoji razlika između tebe i svinje? Ne postoji.bogomdani wrote:to nas boli kiki.nama i dalje nekako dobro,ali govorim o Rubu tangica,govorim o visem cilju,ebote Ezeku,da znas kako je jedna cura bila prezgodna i prelijepa u zagrebackoj maksimirskoj konferenciji JS-a..auuuuuuuu...kako sam mogao odoliti???red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
Izmedju ljudi i svinja,fizicki je jako malo razlika,nagonski su svinje jos i pitomije i pozitivnije,a njihova srca se cesto transplatiraju onima na minimalnom zdravstvenom osiguranju...sto telad uopce zna o tome???
Dakle,Ezeku,Cvinja spomenuta je daleko naprednija od tebe i ima vise koristi od nje..
Guest- Guest
a psuti Ezeka..da se nije ozenio,ne bi pićišta vidio u zivotu..nije on lovac,on je lovina..tesko radi svaki dan i brine se za obitelj..zena pak...ehhh...mhhhh...omni wrote:Ostade ti suha kurca sa svojom iskrenoscu, jbg.red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
Guest- Guest
Pokušaj...hehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheomni wrote:Ja cu tebe krivit jer si za sve to ti kriv. I dolazit cu ti u snu, buahahahahared wolf wrote:Nebitno...Bitno je da vam je ostalo jako malo vremena...A ono što je pred vama...To je tako strašno...No kad dođe, nemojte kriviti druge za to...omni wrote:Ostade ti suha kurca sa svojom iskrenoscu, jbg.red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
red wolf-
2016-02-10
Welika humanitarna kriza je na pomolu. Austrija ih wiše ne prima , EU ogranićila samo na owe iz ratnih zona .....
Najmanje 30.000 izbjeglica trenutno se nalazi u Grčkoj, a najveći pritisak i dalje je u kampu Idomeni, gdje blizu 12.000 osoba čeka na otvaranje granice s Makedonijom.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sjever-grcke-pred-vanrednim-stanjem-zbog-izbjeglica
Najmanje 30.000 izbjeglica trenutno se nalazi u Grčkoj, a najveći pritisak i dalje je u kampu Idomeni, gdje blizu 12.000 osoba čeka na otvaranje granice s Makedonijom.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sjever-grcke-pred-vanrednim-stanjem-zbog-izbjeglica
2014-04-11
Ti kažeš...bogomdani wrote:Moja je svijest na 1000 raznih nivoa..i svaki je bitan,tih 1000 levela mi daje cjelovitost duhovno umnog razvoja kompletnog bica..Ti lelujas na jednom levelu,i djelujes kao umno deficitno dijete,koje pokusava posloziti lego kockice..red wolf wrote:Tvoja svijest je na razini životinje...Misliš da onda postoji razlika između tebe i svinje? Ne postoji.bogomdani wrote:to nas boli kiki.nama i dalje nekako dobro,ali govorim o Rubu tangica,govorim o visem cilju,ebote Ezeku,da znas kako je jedna cura bila prezgodna i prelijepa u zagrebackoj maksimirskoj konferenciji JS-a..auuuuuuuu...kako sam mogao odoliti???red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
Izmedju ljudi i svinja,fizicki je jako malo razlika,nagonski su svinje jos i pitomije i pozitivnije,a njihova srca se cesto transplatiraju onima na minimalnom zdravstvenom osiguranju...sto telad uopce zna o tome???
Dakle,Ezeku,Cvinja spomenuta je daleko naprednija od tebe i ima vise koristi od nje..
red wolf-
2016-02-10
Longi, ovo što dolazi ni Nostradamus nije vidio...heheheheheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Welika humanitarna kriza je na pomolu. Austrija ih wiše ne prima , EU ogranićila samo na owe iz ratnih zona .....
red wolf-
2016-02-10
Ok, sad razumijem, ali eto nece dugo, sad ce kaze kraj. Ja ga u potpunosti razumijem i podrzavam.bogomdani wrote:a psuti Ezeka..da se nije ozenio,ne bi pićišta vidio u zivotu..nije on lovac,on je lovina..tesko radi svaki dan i brine se za obitelj..zena pak...ehhh...mhhhh...omni wrote:Ostade ti suha kurca sa svojom iskrenoscu, jbg.red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
omni-
2014-04-12
Widio je ...samo ti ne čitaš kad ja njega postam tako da ....red wolf wrote:Longi, ovo što dolazi ni Nostradamus nije vidio...heheheheheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Welika humanitarna kriza je na pomolu. Austrija ih wiše ne prima , EU ogranićila samo na owe iz ratnih zona .....
No swejedno malo sam razoćaran postupkom zapadne Ewrope prema ćijeloj owoj priči.
2014-04-11
Ne moram :D uradit cu to kad pozelim. Ne vjerujes? :D Vjerovat ces uskoro.red wolf wrote:Pokušaj...hehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheomni wrote:Ja cu tebe krivit jer si za sve to ti kriv. I dolazit cu ti u snu, buahahahahared wolf wrote:Nebitno...Bitno je da vam je ostalo jako malo vremena...A ono što je pred vama...To je tako strašno...No kad dođe, nemojte kriviti druge za to...omni wrote:Ostade ti suha kurca sa svojom iskrenoscu, jbg.red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
omni-
2014-04-12
30 000 je za sada, bit ce ih duplo vise do pocetka ljeta ako ne i troduplo. Ventili se zatvorili, jbg, ko jamio jamio.RayMabus wrote:Welika humanitarna kriza je na pomolu. Austrija ih wiše ne prima , EU ogranićila samo na owe iz ratnih zona .....
omni-
2014-04-12
Nije ne vidio...Budućnost nije čvrsti kamen...RayMabus wrote:Widio je ...samo ti ne čitaš kad ja njega postam tako da ....red wolf wrote:Longi, ovo što dolazi ni Nostradamus nije vidio...heheheheheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Welika humanitarna kriza je na pomolu. Austrija ih wiše ne prima , EU ogranićila samo na owe iz ratnih zona .....
No swejedno malo sam razoćaran postupkom zapadne Ewrope prema ćijeloj owoj priči.
red wolf-
2016-02-10
Owo je sumrak uma.
Ewropa nesigurna , ne zna šta želi , puno baba dite kilawo ...i na kraju ništa , pasiwa , čeka waljda da se stwar riješi od sebe sama iako je očito da neće.
Ewropa nesigurna , ne zna šta želi , puno baba dite kilawo ...i na kraju ništa , pasiwa , čeka waljda da se stwar riješi od sebe sama iako je očito da neće.
2014-04-11
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Užas: jadni europljani se moraju grijati na drva
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom
» Qatarci: Prevarili su nas europljani, raspadaju nam se novi Airbusi
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom