Europljani, probudite se!
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Europljani, probudite se!
ako se i zakotrljaju, čisto sumnjam da će Europljani biti oni koji će ih skinuti, i to me onak' malo brinemelkior wrote:Europa će svoju slobodu dograbiti kad se glave eurobirokrata i Angele Merkel zakotrljaju u košaru kao nekoć glava Louisa XVI.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ajmo razlaz štakori, ovaj europski bal vampira došao je svome kraju, ostalo je samo da vas se pročisti kolcem u srce i jednim dobrim bacačem plamena.melkior wrote:Kome uopće služi ta Europska Unija? Nakaradna tvorevina birokrata koji su sami sebi svrha i nikome ne polažu račune, pedera i financijskih oligarha? Ajmo, razlaz štakori, Europa će svoju slobodu dograbiti kad se glave eurobirokrata i Angele Merkel zakotrljaju u košaru kao nekoć glava Louisa XVI.r_nevjesta wrote:i mi svi skupa s njim.. ali meni se tamo ne odlazi, a još manje mi se nosi šator s rupom za oči, pjevaju ilahije, klanja sabah i svemelkior wrote:Neka se raspadne više ta glupa EU i neka Donald Trump dođe na vlast u Americi. I neka čitav ovaj poredak ide u pičku materinu.
zato jako podržavam neko muževnije rješenje za životno, kulturno i civilizacijsko preživljavanje, od toga da jednostavno pasivno legnemo, odemo u p.m. i nestanemo :)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
meni ide slabo puštanje brade damn, moram biti za civilizaciju, inače:r_nevjesta wrote:ye, eto Melkior bi odmah bacio koplje u trnje i bez otpora se uredno preselio u Džennet.. vjerojatno zbog 72 djevice :Dkic wrote:ovi muski, emocionalna bica neka.
Physical Attributes:
- Wide and beautiful/lovely eyes [15][16][17]
- Like pearls [18]
- Hairless except the eye brows and the head [19]
- Beautiful [13]
- White skinned [22]
- 60 cubits [27.5 meters] tall [23][22]
- 7 cubits [3.2 meters] in width [22]
- Transparent to the marrow of their bones [21][13]
- Eternally young [19]
- Companions of equal age [20][24]
Sexual Attributes:
- Untouched / with hymen unbroken by sexual intercourse [25][26]
- Virgins [27]
- Voluptuous/full-breasted [20]
- With large, round breasts which are not inclined to hang [21][3]
- Appetizing vaginas [11]
Personality Attributes:
- Chaste [15]
- Restraining their glances [15][25]
- Modest gaze [28]
Other Attributes:
- Splendid [29]
- Pure [13]
- Non-menstruating / non-urinating/ non-defecating and childfree [21][30]
- Never dissatisfied [30]
- Will sing praise [7]
https://wikiislam.net/wiki/72_Virgins
A jbga ...EU tj ujedinjena Ewropa je bila dobar projekt ( bit će uwijek ) al su ga toliko zashrali da nit skidanje Merkeliće s trona neće stwar wratit u stari kolosjek.
Geopolitičke podijele unutar Ewrope. Imigranti su mala beba naspram owe opasnosti.
Geopolitičke podijele unutar Ewrope. Imigranti su mala beba naspram owe opasnosti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma ovo mi nije jasno, kakve su ovo žene, 27,5metara wha wha? pa tu treba 72 muškarca za išta započet :S
Angela Merkel, žena bez vizije i sluga pokorna korporativnog kapitala. Današnja EU je najveći neprijatelj svakog Europljanina, za to je krivac prije svega europska financijska i birokratska elita umrežena s liberal-pederima. Bal vampira primiče se svome kraju.RayMabus wrote:A jbga ...EU tj ujedinjena Ewropa je bila dobar projekt ( bit će uwijek ) al su ga toliko zashrali da nit skidanje Merkeliće s trona neće stwar wratit u stari kolosjek.
2015-08-09
Šupci su htjeli monopol na Europu, kao da su popili svu pamet svijeta. Niti su se znali čvrsto postaviti prema grčkoj financijkoj krizi (izbacit Grčku iz eurozone), niti su se znali postaviti prema Turskoj, niti su se znali postaviti prema izbjeglicama, niti se znaju postaviti prema Americi, niti se znaju postaviti prema Rusiji, niti se znaju postaviti prema Britaniji, to je nakupina ispraznih birokrata, pedera i financijaša.RayMabus wrote:A jbga ...EU tj ujedinjena Ewropa je bila dobar projekt ( bit će uwijek ) al su ga toliko zashrali da nit skidanje Merkeliće s trona neće stwar wratit u stari kolosjek.
2015-08-09
Oni nisu moja Europa. Moja Europa nije stupidna politička utopija prevelikih apetita i ambicija a bez muda, neiskrena, licemjerna prčija globalne financijske elite.melkior wrote:Šupci su htjeli monopol na Europu, kao da su popili svu pamet svijeta. Niti su se znali čvrsto postaviti prema grčkoj financijkoj krizi (izbacit Grčku iz eurozone), niti su se znali postaviti prema Turskoj, niti su se znali postaviti prema izbjeglicama, niti se znaju postaviti prema Americi, niti se znaju postaviti prema Rusiji, niti se znaju postaviti prema Britaniji, to je nakupina ispraznih birokrata, pedera i financijaša.RayMabus wrote:A jbga ...EU tj ujedinjena Ewropa je bila dobar projekt ( bit će uwijek ) al su ga toliko zashrali da nit skidanje Merkeliće s trona neće stwar wratit u stari kolosjek.
Ovo je moja Europa, a ona živi vječno:
2015-08-09
Kontinent slobodnomislećih, kreativnih ljudi koji su prije svega vrsni znanstvenici, vrsni umjetnici, vrsni filozofi koji prije svega cijene jednostavnost, umijeće i dijele životnu strast pema Istini, prema stvaranju, prema Bogu i Njegovoj kreaciji.melkior wrote:Oni nisu moja Europa. Moja Europa nije stupidna politička utopija prevelikih apetita i ambicija a bez muda, neiskrena, licemjerna prčija globalne financijske elite.melkior wrote:Šupci su htjeli monopol na Europu, kao da su popili svu pamet svijeta. Niti su se znali čvrsto postaviti prema grčkoj financijkoj krizi (izbacit Grčku iz eurozone), niti su se znali postaviti prema Turskoj, niti su se znali postaviti prema izbjeglicama, niti se znaju postaviti prema Americi, niti se znaju postaviti prema Rusiji, niti se znaju postaviti prema Britaniji, to je nakupina ispraznih birokrata, pedera i financijaša.RayMabus wrote:A jbga ...EU tj ujedinjena Ewropa je bila dobar projekt ( bit će uwijek ) al su ga toliko zashrali da nit skidanje Merkeliće s trona neće stwar wratit u stari kolosjek.
Ovo je moja Europa, a ona živi vječno:
2015-08-09
ok, to si ti.. ali pasivno ležanje protivno je mojoj prirodiRayMabus wrote:Nemam ništa protiw pasiwnog ležanja.
2014-04-12
Znam ...samo lako se wama ženama zahebawat.r_nevjesta wrote:ok, to si ti.. ali pasivno ležanje protivno je mojoj prirodiRayMabus wrote:Nemam ništa protiw pasiwnog ležanja.
2014-04-11
hm, ili je tu nešto krivo izračunato ili u Džennetu ljudi postaju divovi :/kic wrote:ma ovo mi nije jasno, kakve su ovo žene, 27,5metara wha wha? pa tu treba 72 muškarca za išta započet :S
2014-04-12
oh koja pastoralna idila za romantične sanjare.. Europa većinom nikada nije bila takva, niti će ikada bitimelkior wrote:Kontinent slobodnomislećih, kreativnih ljudi koji su prije svega vrsni znanstvenici, vrsni umjetnici, vrsni filozofi koji prije svega cijene jednostavnost, umijeće i dijele životnu strast pema Istini, prema stvaranju, prema Bogu i Njegovoj kreaciji.
2014-04-12
Dakle, aktivno!?r_nevjesta wrote:ok, to si ti.. ali pasivno ležanje protivno je mojoj prirodiRayMabus wrote:Nemam ništa protiw pasiwnog ležanja.
2014-04-19
Žene nawiajju za neki otpor a u geopolitički podijeljenoj Ewropi a to je owa šta sad slijedi netko ispali metak i ewrospke naćije se potuću između sebe.
Normalno njih neće mobilizirat pa ih boli k.
Normalno njih neće mobilizirat pa ih boli k.
2014-04-11
Nema mi druge ....moram mijenjat spol.
2014-04-11
Mali bjezikic wrote:ija sam za aktivno lezanje i ja..
2014-04-19
aha, južnjački geni, nisam ni sumnjalakic wrote:ija sam za aktivno lezanje i ja..
2014-04-12
Uglawnom muški nahebali.
Owi lijewičari tipa Ćipras i kwazi desnićari tipa Merkel ( demo krščani moj k ) uwalili nas u ghowna.
Owi lijewičari tipa Ćipras i kwazi desnićari tipa Merkel ( demo krščani moj k ) uwalili nas u ghowna.
2014-04-11
tamo di sinje more ljubi bili zal, ali ugl, napredovao sam da vis :pr_nevjestahhehe wrote:aha, južnjački geni, nisam ni sumnjalakic wrote:ija sam za aktivno lezanje i ja..
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Užas: jadni europljani se moraju grijati na drva
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom
» Qatarci: Prevarili su nas europljani, raspadaju nam se novi Airbusi
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom
» Qatarci: Prevarili su nas europljani, raspadaju nam se novi Airbusi
Page 6 of 9