Europljani, probudite se!
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Europljani, probudite se!
Owo je sumrak uma.
Ewropa nesigurna , ne zna šta želi , puno baba dite kilawo ...i na kraju ništa , pasiwa , čeka waljda da se stwar riješi od sebe sama iako je očito da neće.
Ewropa nesigurna , ne zna šta želi , puno baba dite kilawo ...i na kraju ništa , pasiwa , čeka waljda da se stwar riješi od sebe sama iako je očito da neće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheomni wrote:Ne moram :D uradit cu to kad pozelim. Ne vjerujes? :D Vjerovat ces uskoro.red wolf wrote:Pokušaj...hehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheomni wrote:Ja cu tebe krivit jer si za sve to ti kriv. I dolazit cu ti u snu, buahahahahared wolf wrote:Nebitno...Bitno je da vam je ostalo jako malo vremena...A ono što je pred vama...To je tako strašno...No kad dođe, nemojte kriviti druge za to...omni wrote:Ostade ti suha kurca sa svojom iskrenoscu, jbg.red wolf wrote:Ne mogu da glumim...Kad kažem da ste gotovi, a jeste ( vrijeme vam je isteklo ), kako da glumim?bogomdani wrote:rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
red wolf-
2016-02-10
Widio je samo ti sine nečitaš šta drugi pišu pa onda ti ne widiš NIŠTA.red wolf wrote:Nije ne vidio...Budućnost nije čvrsti kamen...RayMabus wrote:Widio je ...samo ti ne čitaš kad ja njega postam tako da ....red wolf wrote:Longi, ovo što dolazi ni Nostradamus nije vidio...heheheheheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Welika humanitarna kriza je na pomolu. Austrija ih wiše ne prima , EU ogranićila samo na owe iz ratnih zona .....
Najmanje 30.000 izbjeglica trenutno se nalazi u Grčkoj, a najveći pritisak i dalje je u kampu Idomeni, gdje blizu 12.000 osoba čeka na otvaranje granice s Makedonijom.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sjever-grcke-pred-vanrednim-stanjem-zbog-izbjeglica
No swejedno malo sam razoćaran postupkom zapadne Ewrope prema ćijeloj owoj priči.
The strange tongue in the Dalmatian land
Forumi » Vijesti i politika » Vijesti » The strange tongue in the Dalmatian land
Moje opcije
Prijava | Registracijaocijenilo 0 korisnika
Ovaj post ima 49 odgovor(a) | 0 Sljedbenici
longisland
Registriran(a): 05.07.2012.
Odgovori Registriran(a): 05.07.2012.
The strange tongue in the Dalmatian land Poslano: 02-09-2014 0:23
ocijenilo 0 korisnika
84
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
http://forum.net.hr/forums/t/384319.aspx
2014-04-11
Sad bi se Makedonci mogli obogatit ako budu pametni. 10000 eura po glavi pustenog, 50000 po glavi zaustavljenog.RayMabus wrote:Owo je sumrak uma.
omni-
2014-04-12
Vidiš @Longi, vidio sam i ja...hehehehheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Widio je samo ti sine nečitaš šta drugi pišu pa onda ti ne widiš NIŠTA.red wolf wrote:Nije ne vidio...Budućnost nije čvrsti kamen...RayMabus wrote:Widio je ...samo ti ne čitaš kad ja njega postam tako da ....red wolf wrote:Longi, ovo što dolazi ni Nostradamus nije vidio...heheheheheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Welika humanitarna kriza je na pomolu. Austrija ih wiše ne prima , EU ogranićila samo na owe iz ratnih zona .....
Najmanje 30.000 izbjeglica trenutno se nalazi u Grčkoj, a najveći pritisak i dalje je u kampu Idomeni, gdje blizu 12.000 osoba čeka na otvaranje granice s Makedonijom.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sjever-grcke-pred-vanrednim-stanjem-zbog-izbjeglica
No swejedno malo sam razoćaran postupkom zapadne Ewrope prema ćijeloj owoj priči.
Forumi » Vijesti i politika » Vijesti » The strange tongue in the Dalmatian landMoje opcije
Prijava | Registracija
ocijenilo 0 korisnika
Ovaj post ima 49 odgovor(a) | 0 SljedbenicilongislandOdgovori
ocijenilo 0 korisnika
84http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
red wolf-
2016-02-10
Inaće si mi na ignoru a samo owdje posebno otwaram šta pišeš jer je twoja tema pa ajde.RayMabus wrote:Widio je samo ti sine nečitaš šta drugi pišu pa onda ti ne widiš NIŠTA.red wolf wrote:Nije ne vidio...Budućnost nije čvrsti kamen...RayMabus wrote:Widio je ...samo ti ne čitaš kad ja njega postam tako da ....red wolf wrote:Longi, ovo što dolazi ni Nostradamus nije vidio...heheheheheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Welika humanitarna kriza je na pomolu. Austrija ih wiše ne prima , EU ogranićila samo na owe iz ratnih zona .....
Forumi » Vijesti i politika » Vijesti » The strange tongue in the Dalmatian landMoje opcije
Prijava | Registracija
ocijenilo 0 korisnika
Ovaj post ima 49 odgovor(a) | 0 SljedbenicilongislandOdgovori
ocijenilo 0 korisnika
84http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
Waljda shwaćaš zašto si na igoreu : TI UOPĆE NE ČITAŠ ŠTA DRUGI PIŠU.
ZATO SI SAD I REAKO DA TO NIJE WIDIO I MENE UWJERAWAŠ U TO A SWI SU DOKAZI TU OKOLO PISMENI DA SAM JA TO MILJON PUTA PREZENTIRAO TJ TU SITUAĆIJU.
2014-04-11
Bolime ona vaša muška stvar što vi mislite...hehehehehheheheehehe
red wolf-
2016-02-10
tajm tu kofi...
evo malo za vas..
dobro,za Ezeka Qrc,posto ne voli cure..Omni uzivaj..
evo malo za vas..
Guest- Guest
naša-dakle ti je nemas...dakle,ne moze te boljeti...red wolf wrote:Bolime ona vaša muška stvar što vi mislite...hehehehehheheheehehe
Guest- Guest
Hvala, hvala, klasa nema sto. Ne bi se bunio docekat taj kraj sa njom.bogomdani wrote:tajm tu kofi...
evo malo za vas..
omni-
2014-04-12
Mala je preslatka,prava Slavenka.nepatvorena i prirodna..ne smijem bas golotinju stavljati,ali je ovo cak i ljepse..omni wrote:Hvala, hvala, klasa nema sto. Ne bi se bunio docekat taj kraj sa njom.bogomdani wrote:tajm tu kofi...
evo malo za vas..
Guest- Guest
Sumrak ewropskog uma.
Ako uzmemo za približit objašnjawanje owoga šta treba reči pa uzmemo da je Ewropa entitet i da taj entitet ima neki swoj um ....OWO MU JE SUMRAK.
Ako uzmemo za približit objašnjawanje owoga šta treba reči pa uzmemo da je Ewropa entitet i da taj entitet ima neki swoj um ....OWO MU JE SUMRAK.
2014-04-11
Ne. Moramo osvijestiti Um Europljana...Mi smo jedno...I moramo djelovati kao Jedno...
red wolf-
2016-02-10
Ništa od toga.red wolf wrote:Ne. Moramo osvijestiti Um Europljana...Mi smo jedno...I moramo djelovati kao Jedno...
Sada ide noć.
2014-04-11
Mi smo odgovorni za Europu...I sad je ključni čas kad ćemo reći dosta i obraniti Europu...Svijet je bez kontrole...Ovo je kaos...Postoji razlog za to...Kakva će biti posljedica, isto tako nitko nije siguran, ali barem pokušajmo...
red wolf-
2016-02-10
ovi sa 'strange tongue coming to Dalmatian land..' ne znaju di dolaze, dobit ce po ledjima..
Ma lako za kaos.
Weći je problem šta um zwan Ewropa nije uspio riješiti jednažbu ....bilo kako ....nego ono ....šta bude bude.
UM za to ne služi.
FALL OF EUROPE.
Weći je problem šta um zwan Ewropa nije uspio riješiti jednažbu ....bilo kako ....nego ono ....šta bude bude.
UM za to ne služi.
FALL OF EUROPE.
2014-04-11
Longi,europljani su kastrati...disciplinirani Eunusi..sto od njih ocekujes..??
Guest- Guest
Ništa od toga...Nešto mnogo veće dolazi...RayMabus wrote:Ma lako za kaos.
UM za to ne služi.
FALL OF EUROPE.
red wolf-
2016-02-10
pa nije bas tako..koliko dugo dolazi,noge polomilo,a jos nije doslo.. i da..hahahahahahahahahahahahahahahaha...red wolf wrote:Ništa od toga...Nešto mnogo veće dolazi...RayMabus wrote:Ma lako za kaos.
UM za to ne služi.
FALL OF EUROPE.
Guest- Guest
Pa očekiwao sam barem nekakwi dogowor ....znači opet je um našao nekakwo riješenje.bogomdani wrote:Longi,europljani su kastrati...disciplinirani Eunusi..sto od njih ocekujes..??
Owo je teška katastrofa s tim da nemislim sad konkretno i samo na humanitarnu krizu jer je owaj planet i onako nikakaw po tom pitanju nego je teška katastrofa po pitanju ewropskog uma.
NIKAKWO RIJEŠENJE NIJE NAŠAO.
BRALE TRAGEDIJE.
2014-04-11
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Užas: jadni europljani se moraju grijati na drva
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom
» Qatarci: Prevarili su nas europljani, raspadaju nam se novi Airbusi
» Hrvati, probudite se