Europljani, probudite se!
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Europljani, probudite se!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-planira-srusiti-angelu-merkel-natoov-analiticar-progovorio-o-putinovim-metodama/879315.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/cipras-europa-ima-zivcani-slom/879308.aspx
Vrijeme je da se Europljani ujedine jer samo takvi možemo djelovati efikasno! Vrijeme je da stvorimo vlastitu, europsku državu i budemo ključan igrač u ovom nestabilnom svijetu. Ovo je novi svijet, svijet koji se stvara svakog trenutka...Poziciju u nekom budućem svjetskom poretku, odredimo sami, a ne da nam netko drugi to odredi. Vrijeme je. Probudimo se!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/cipras-europa-ima-zivcani-slom/879308.aspx
Vrijeme je da se Europljani ujedine jer samo takvi možemo djelovati efikasno! Vrijeme je da stvorimo vlastitu, europsku državu i budemo ključan igrač u ovom nestabilnom svijetu. Ovo je novi svijet, svijet koji se stvara svakog trenutka...Poziciju u nekom budućem svjetskom poretku, odredimo sami, a ne da nam netko drugi to odredi. Vrijeme je. Probudimo se!
red wolf-
2016-02-10
Re: Europljani, probudite se!
Ja se jutros digo, skoro ko nov.
Nije se sva piva provarila, pa malo štekalo. Ali dobar ručak čuda čini i koja čaša vina, evo opet ko nov.
Eto ja sam svoju dužnost ispunio.
Nije se sva piva provarila, pa malo štekalo. Ali dobar ručak čuda čini i koja čaša vina, evo opet ko nov.
Ti si mrtvac, samo što to još ne znaš...Riplex wrote:Ja se jutros digo, skoro ko nov.
'' I dok su išli putem, neko mu reče: ići ću s tobom kud god ti pođeš. Isus mu pak reče: lisice imaju jame i ptice nebeske gnezda, a Sin čovečiji nema gde da nasloni glavu. A jednom drugom reče: hajde za mnom. Ali on reče: Gospode, dozvoli mi da prvo odem i sahranim svoga oca. Reče mu: ostavi mrtve neka sahranjuju svoje mrtvace, a ti idi i objavljuj carstvo Božije. A reče i treći: ja ću za tobom, Gospode; ali mi prvo dozvoli da se oprostim sa svojim domaćima. Isus mu pak reče: za carstvo Božije nije niko ko stavi svoju ruku na plug pa se osvrće natrag. ''
Evanđelje po Luki; 9:57-62.
red wolf-
2016-02-10
Šweđani su kriwi. Prwi su počeli zatwarat graniće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najmanje 18 migranata se utopilo danas nakon što je potonuo čamac koji ih je prevozio u Egejskom moru dok su pokušavali da pređu iz Turske u Grčku, javili su lokalni mediji.
http://www.blic.rs/vesti/svet/potonuo-camac-u-egejskom-moru-utopilo-se-18-migranata/mpnszzz
http://www.blic.rs/vesti/svet/potonuo-camac-u-egejskom-moru-utopilo-se-18-migranata/mpnszzz
2014-04-11
red wolf wrote:Ti si mrtvac, samo što to još ne znaš...Riplex wrote:Ja se jutros digo, skoro ko nov.
'' I dok su išli putem, neko mu reče: ići ću s tobom kud god ti pođeš. Isus mu pak reče: lisice imaju jame i ptice nebeske gnezda, a Sin čovečiji nema gde da nasloni glavu. A jednom drugom reče: hajde za mnom. Ali on reče: Gospode, dozvoli mi da prvo odem i sahranim svoga oca. Reče mu: ostavi mrtve neka sahranjuju svoje mrtvace, a ti idi i objavljuj carstvo Božije. A reče i treći: ja ću za tobom, Gospode; ali mi prvo dozvoli da se oprostim sa svojim domaćima. Isus mu pak reče: za carstvo Božije nije niko ko stavi svoju ruku na plug pa se osvrće natrag. ''
Evanđelje po Luki; 9:57-62.
How do you do?
Lok'Tar Ogar!
Baš čitam :npg:
HRVATSKA NA UDARU LEDENE FRONTE IZ RUSIJE
HRVATSKA NA UDARU LEDENE FRONTE IZ RUSIJE
lookatme-
2014-04-18
Ako ćemo baš iskreno naslow bi trebao biti : zapadnoewropljani probudite se.
Nemaju swe zemlje nisku nezaposlenost nit potrebu za radnom snagom ( logično pored tako wisoke stope nezaposlenosti ) da im može pružit ono šta owi oče tj nowi početak.
Hr im može pružit smještaj , hranu al ono to imaju i u Turskoj i drugdje a kad ih je polićija strpala u azilantske ćentre swi su utekli jer žele iči na zapad.
Nemaju swe zemlje nisku nezaposlenost nit potrebu za radnom snagom ( logično pored tako wisoke stope nezaposlenosti ) da im može pružit ono šta owi oče tj nowi početak.
Hr im može pružit smještaj , hranu al ono to imaju i u Turskoj i drugdje a kad ih je polićija strpala u azilantske ćentre swi su utekli jer žele iči na zapad.
2014-04-11
ne žele više migranata
Austrija: Učinili smo dovoljno za izbjeglice, sada je red na drugima
Austrija je dobila 90.000 zahtjeva za azilom prošle godine.
http://www.vecernji.hr/svijet/austrija-ucinili-smo-dovoljno-za-izbjeglice-sada-je-red-na-drugima-1065904
Austrija: Učinili smo dovoljno za izbjeglice, sada je red na drugima
Austrija je dobila 90.000 zahtjeva za azilom prošle godine.
http://www.vecernji.hr/svijet/austrija-ucinili-smo-dovoljno-za-izbjeglice-sada-je-red-na-drugima-1065904
2014-04-11
Ne razumijem !?!?jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
---
Samo kažem šta je. I Rumunjska je u Ewropi. Da ih strpaš tamo i daš im paštetu i smještaj a to isto mogu dobit i u Turskoj ....ono opet owi oće na zapad di ima posla i započnu nowi žiwot.
2014-04-11
Ma pitam Ezekijela.RayMabus wrote:Ne razumijem !?!?jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
---
Samo kažem šta je. I Rumunjska je u Ewropi. Da ih strpaš tamo i daš im paštetu i smještaj a to isto mogu dobit i u Turskoj ....ono opet owi oće na zapad di ima posla i započnu nowi žiwot.
Zbog naslova Probudite se.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nikakva drzava europa...nacionalne drzave i ad acta..o svemu drugom se da razgovarat
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U suštini to je owdje nebitno. Imaš i Ameriku pa je jedna Kalifornija bogata i ima posla i mogućnosti i jedan npr Kanzas koji nije tj nije toliko. Stawi ih u Kanzas opet će swi pobić u Kaliforniju.vuksadinare wrote:Nikakva drzava europa...nacionalne drzave i ad acta..o svemu drugom se da razgovarat
Nebitno to : jedna welika zajednića ili skup malih.
2014-04-11
Naslov bi trebao biti "Putin želi srušiti Merkel tako što govori istinu koju baba Anđa i njena NWO ekipa ne žele da čujete"
Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
red wolf-
2016-02-10
trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
Guest- Guest
Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
red wolf-
2016-02-10
Prebacivanje preko ruba tangica je visi nivo od dobra i zla.red wolf wrote:Ja nisam na strani dobra.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
omni-
2014-04-12
rekao sam da glumiš..to rade i bogomdane emanacije poput menea...sva za curine tangice i ono ispod njia..red wolf wrote:Ja nisam na strani svjetla.bogomdani wrote:trebao si..naime medju njima ima vrhunskih cura,pa mogao si se bar malo pretvarati,dok senekoj ne prebacis preku ruba tangica..red wolf wrote:Nisam.jastreb wrote:Zar si prešao u jehovite?
Guest- Guest
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Užas: jadni europljani se moraju grijati na drva
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom
» Qatarci: Prevarili su nas europljani, raspadaju nam se novi Airbusi
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom
» Qatarci: Prevarili su nas europljani, raspadaju nam se novi Airbusi