Europljani, probudite se!
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Europljani, probudite se!
uff zvuči kao da ne možeš dočekatiprckov wrote:Elite ce promjenit religiju i odjednom ce zene umjesto pola love pri razvodu dobit kamenovanje u parku
neva- Posts : 4367
2014-04-12
to je najbolje, treba kontrolirati kretanje neprijatelja na fejsbuku :Djasambrend wrote:Aha, taman posla da im mi sad kestenje iz vatre vadimo...ako treba nudim im besplatan prijevoz do Bruxellesa...ili Berlina svejedno...šalim se, evo već straže noću držimo zlu ne trebalo...za laptopom...
2014-04-12
ici cemo u zbjeg sve ti tamo pokazem zzr_nevjesta wrote:mogao bi nas prebit' oboje :Pkic wrote:puknit ce nam prckov :D
check in count :Djasambrend wrote:Aha, taman posla da im mi sad kestenje iz vatre vadimo...ako treba nudim im besplatan prijevoz do Bruxellesa...ili Berlina svejedno...šalim se, evo već straže noću držimo, zlu ne trebalo...za laptopom...
r_nevjesta wrote:mogao bi nas prebit' oboje :Pkic wrote:puknit ce nam prckov :D
2014-04-19
može, a dotad idem probati spavat', LNkic wrote:ici cemo u zbjeg sve ti tamo pokazem zz
jutro me uvijek iznenadi kako brzo dođe
2014-04-12
Da, jos samo da se oelitimr_nevjesta wrote:uff zvuči kao da ne možeš dočekatiprckov wrote:Elite ce promjenit religiju i odjednom ce zene umjesto pola love pri razvodu dobit kamenovanje u parku
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne petljaj mi se u zivotkic wrote:ici cemo u zbjeg sve ti tamo pokazem zzr_nevjesta wrote:mogao bi nas prebit' oboje :Pkic wrote:puknit ce nam prckov :D
2014-04-19
ujutru ce biti pjesma: mrzim svijet :Dr_nevjesta wrote:može, a dotad idem probati spavat', LNkic wrote:ici cemo u zbjeg sve ti tamo pokazem zz
jutro me uvijek iznenadi kako brzo dođe
mislim, i kod mene jel, aj no valjamo se docnije..
ljudi, ajmo bit ozbiljni. gdje je nestala ljevica? Nestala je zajedno sa rudarima, tvorničkim radnicima, zajedno sa trakom. Pokazite mi ''europske radnike''. Umrljane i crnih lica, uniformirane u plave kragne. Nema.
izgubili su se u bespućima deindustrijalizacije. Klasicno, ''zagubljeno'' biracko tijelo ljevice je izumrlo, izbrisano. Zar se stvarno misllo da ce sitna uredsko/birokratska boranija, vec kupljena jeftinim konzumerizmom, ustrajati u socijalnom naumu. Glumljeno ljevicarstvo navedenih je i izrodilo napast zvanu ''socijalno demokratske stranke centra'' čitaj, zamaskiran neokonzervativce, na placi kapitalista i izrabljivača.
jel vam sad jasnija veza izmedu ljevice i migranata? Jer to je jedina preostala karta. Imigranti, cistaci,nekvalificirani, izrabljeni i iskoristeni, prezreni i odbaceni, oni su zadanja karta koja ima obrise radnickem klase o kojoj je govorio Marx.
istinska ljevica treba imigrante jer treba svoje iskonsko biracko tijelo.
izgubili su se u bespućima deindustrijalizacije. Klasicno, ''zagubljeno'' biracko tijelo ljevice je izumrlo, izbrisano. Zar se stvarno misllo da ce sitna uredsko/birokratska boranija, vec kupljena jeftinim konzumerizmom, ustrajati u socijalnom naumu. Glumljeno ljevicarstvo navedenih je i izrodilo napast zvanu ''socijalno demokratske stranke centra'' čitaj, zamaskiran neokonzervativce, na placi kapitalista i izrabljivača.
jel vam sad jasnija veza izmedu ljevice i migranata? Jer to je jedina preostala karta. Imigranti, cistaci,nekvalificirani, izrabljeni i iskoristeni, prezreni i odbaceni, oni su zadanja karta koja ima obrise radnickem klase o kojoj je govorio Marx.
zbjeg is your life? :Pprckov wrote:Ne petljaj mi se u zivotkic wrote:ici cemo u zbjeg sve ti tamo pokazem zzr_nevjesta wrote:mogao bi nas prebit' oboje :Pkic wrote:puknit ce nam prckov :D
Imigrante trpa njemačka demokršćanska kurvetina Angela Merkel. Kad netko za sebe kaže da je demokršćanin, odmah ti je jasno da je kurva.jokerman wrote:ljudi, ajmo bit ozbiljni. gdje je nestala ljevica? Nestala je zajedno sa rudarima, tvorničkim radnicima, zajedno sa trakom. Pokazite mi ''europske radnike''. Umrljane i crnih lica, uniformirane u plave kragne. Nema.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Sve političke stranke centra po defaultu su kurvinske. Lijevi-liberalno-demokršćanski kurvaluk.melkior wrote:Imigrante trpa njemačka demokršćanska kurvetina Angela Merkel. Kad netko za sebe kaže da je demokršćanin, odmah ti je jasno da je kurva.jokerman wrote:ljudi, ajmo bit ozbiljni. gdje je nestala ljevica? Nestala je zajedno sa rudarima, tvorničkim radnicima, zajedno sa trakom. Pokazite mi ''europske radnike''. Umrljane i crnih lica, uniformirane u plave kragne. Nema.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Look punk, you can get by for now, but when I come therekic wrote:zbjeg is your life? :Pprckov wrote:Ne petljaj mi se u zivotkic wrote:ici cemo u zbjeg sve ti tamo pokazem zzr_nevjesta wrote:mogao bi nas prebit' oboje :Pkic wrote:puknit ce nam prckov :D
2014-04-19
Jebali te europljani...nikad čuo za tu naciju... a što se tiče EU; tamnice naroda, evo:red wolf wrote:
Vrijeme je da se Europljani ujedine jer samo takvi možemo djelovati efikasno! Vrijeme je da stvorimo vlastitu, europsku državu i budemo ključan igrač u ovom nestabilnom svijetu. Ovo je novi svijet, svijet koji se stvara svakog trenutka...Poziciju u nekom budućem svjetskom poretku, odredimo sami, a ne da nam netko drugi to odredi. Vrijeme je. Probudimo se!
Guest- Guest
melkior wrote:Imigrante trpa njemačka demokršćanska kurvetina Angela Merkel. Kad netko za sebe kaže da je demokršćanin, odmah ti je jasno da je kurva.jokerman wrote:ljudi, ajmo bit ozbiljni. gdje je nestala ljevica? Nestala je zajedno sa rudarima, tvorničkim radnicima, zajedno sa trakom. Pokazite mi ''europske radnike''. Umrljane i crnih lica, uniformirane u plave kragne. Nema.
necemo bit tako sirovi, ako zeimo sagedat stavri onakve kave istinski jesu,to ce nas, htjeli ili ne, odvesti u na drugu temu.
suvremene politicke stranke, govorim o zapadu, ali ni drugdje nema velike razlike, su potpuno lisene bilo kakve idelogije. Ideološki predznak je tek kao pridjev koji sluzi da naglasi razliku koje zapravo nema. Nacionalisti, socijalisti, liberali i zeleni su samo masete kako bi plebs dobio iluziju izbora. Istina je da je svaki do njih igrac kompleksnih financijsko/interesnih skupina koje zele pribavit moć odlucivanja i nametnut vlastit agendu. Zvuci fatalsiticki ali nije moja krivica. Pricamo o suvremenom drustvu jednakih prilika za sve, ali istina je da ljudska drustva nikada nsiu bila podijeljena neg sada. Elite nikada nsiu imale tako snaznu i sveobuhvatnu omcu oko procesa drustvenog odlucivanja.
Lijevi svjetonazor je nametnut i nije omeden politickim opcijama.
Elite su toga svijesne i prilagodavaju se novom rezonu. Ceh ce platit zgadija koja je zamjenila slobodu i identitet za bajke i konzumerizam.
Nema niti jedne politicke opcije koja se bezrezervno bori protiv toga a da je vrijedna pomena. Dovoljna je stigma fasizma da svaku takvu politicku opciju srusi. U kombinaciji sa preovladavajucim krscanskim svjetonazorom tesko je nac pravi put u borbo protiv toga, i kriticnu masu. Kad i ako krene prolijsvanje krvi u znacajnijoj mjeri mozda se nesto pokrene.
Elite su toga svijesne i prilagodavaju se novom rezonu. Ceh ce platit zgadija koja je zamjenila slobodu i identitet za bajke i konzumerizam.
Nema niti jedne politicke opcije koja se bezrezervno bori protiv toga a da je vrijedna pomena. Dovoljna je stigma fasizma da svaku takvu politicku opciju srusi. U kombinaciji sa preovladavajucim krscanskim svjetonazorom tesko je nac pravi put u borbo protiv toga, i kriticnu masu. Kad i ako krene prolijsvanje krvi u znacajnijoj mjeri mozda se nesto pokrene.
2014-04-19
pazi sad,, socijalizam, nacionalizam, konzervatizam,, su u svojoj polaznoj točci, sasvim validni vrijednosni sustavi koji imaju svoju pro i contra argumentaciju, ali su izrasli iz stvarnih potreba. Ne mislim da je tu ista nametnuto. Svatko tko zaraduje svoj kruh postenim radom zna da socijalne ideje imaju smisla imaju svoje uporiste u konkretnom ljudskom zivotu.
Moje videnje je da su elite, u zadnjih 78 godina, kroz ekonomske politike, medije i popularnu kulturu ( u kojem obimu i na koji nacin je stvar diskusije ) postupno, i kroz stvarnje vjeste iluzije na neki nacin ukrali spoemute ideje, preparirali ih, oduzeli stavrnu vrijednost i postavii kao paprine lutke bez srzi i stavrne vrijednosti. Sve u cilju zasitite neoliberalog kozumeristicko drustva gdje narod dobiva ''male bljestvae stavri'' a sustav odlucivanja i moci biva netaknut.
Moje videnje je da su elite, u zadnjih 78 godina, kroz ekonomske politike, medije i popularnu kulturu ( u kojem obimu i na koji nacin je stvar diskusije ) postupno, i kroz stvarnje vjeste iluzije na neki nacin ukrali spoemute ideje, preparirali ih, oduzeli stavrnu vrijednost i postavii kao paprine lutke bez srzi i stavrne vrijednosti. Sve u cilju zasitite neoliberalog kozumeristicko drustva gdje narod dobiva ''male bljestvae stavri'' a sustav odlucivanja i moci biva netaknut.
Jel znate vi koliko treba napora ulozit da bi se probilo u ''politickim krugovima'' i izgradila karijera. To su nadljutska zrtvovanja... I zar mislis da bi netko do th ljudi ugrozio svoju poziciju, koja osigurava lijep zivot njemu i njegovim potomcima, radi budalestine zvane ''ideologija''?
znam da ne bi ni ti.
znam da ne bi ni ti.
Neke socijalne ideje imaju smisla i uporista u kako ti kazes, stvarnom zivotu. Ostale su nakalemljene ideoloski.jokerman wrote:pazi sad,, socijalizam, nacionalizam, konzervatizam,, su u svojoj polaznoj točci, sasvim validni vrijednosni sustavi koji imaju svoju pro i contra argumentaciju, ali su izrasli iz stvarnih potreba. Ne mislim da je tu ista nametnuto. Svatko tko zaraduje svoj kruh postenim radom zna da socijalne ideje imaju smisla imaju svoje uporiste u konkretnom ljudskom zivotu.
Nema white guilt smisla a niti uporista na zapadu a ipak se promovira i od bijelih intelektualaca. Takode niti gej brakovi, niti danasnji feminizam. "Elite" jesu nametnule nove socijalne vrijednosti koristeci okvir starih realnih vrijednost. Kroz medije, obrazovanje i kulturu, ali ne i kroz ekonomiju. Konzumerizam i nek se lova obrcee je temelj kapitalizma i mislim da iako ima uticaja na drustvo, nije sastavni dio tih nametnutih bajki i laznih vrijednosti.
Konzumerizam je ideoloski neutralan i potreban je svakoj politickoj opciji ako hoce stabilnu ekonomsku podlogu i takode je izrasto iz realne ljudske potrebe. Mislim da se ljevicastvo neprimjetno nametnulo kroz kulturu i medije ne bi li oborili konacno taj prokleti konzumeristicki liberalni kapitalizam. Uz to treba znati da ni liberali nisu cjepljeni protiv opceprihvacenog svjetonazora koji prodaje maglu te mu se prilagodavaju brze nego puk.
2014-04-19
Zato one pizde u svedskoj sute, ali moze voda i u usijokerman wrote:Jel znate vi koliko treba napora ulozit da bi se probilo u ''politickim krugovima'' i izgradila karijera. To su nadljutska zrtvovanja... I zar mislis da bi netko do th ljudi ugrozio svoju poziciju, koja osigurava lijep zivot njemu i njegovim potomcima, radi budalestine zvane ''ideologija''?
znam da ne bi ni ti.
2014-04-19
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Užas: jadni europljani se moraju grijati na drva
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom
» Europljani ne vjeruju u savez s Amerikom
» Qatarci: Prevarili su nas europljani, raspadaju nam se novi Airbusi
» Hrvati, probudite se
» Europljani će podleći pod islamom