ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Satralo ga...

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Satralo ga...  - Page 5 Empty Re: Satralo ga...

Post by veber Sun 17 Jan - 16:13

r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :D
Stanković, kao što vidiš po reakcijama, nije faktor koji bi Milanoviću mogao išta zabiti, to jedino može učiniti članstvo SDP-a
ne da mi se sada prekapati onaj forum, ali znam da sam ga uredno pljuvao i molio boga da ne dođe na vlast, a nisam hdz-ovac.

marc i ja smo ga nazivali milovanović.
a, ako treba pregledat ću stari forum.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by neva Sun 17 Jan - 16:16

n_razbojnik wrote:svašta, samo je ovaj puta ostao dosljedan, niti će im itko zbog toga pljeskati niti mu čestitati...A polumrtvi Zoka mu sjeo na volej
ma budalaštine, kakav volej, nema političara na svijetu koji nije oportunist ako to njemu i/ili stranci odgovara, koji nije demagog, populist koji svašta priča, obećava i koji neće ići u 'neprincipijelne koalicije'.. Zoki također nije iznimka
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva Sun 17 Jan - 16:21

veber wrote:ne da mi se sada prekapati onaj forum, ali znam da sam ga uredno pljuvao i molio boga da ne dođe na vlast, a nisam hdz-ovac.
ti i još neki 'slobodni strijelci' ne spadate u Marc & Co., nego tu spada desno krilo foruma koje se uvijek navijački svrstava iza potpuno identičnog mišljenja i reakcija, predvidljivo i bez iznimke
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 17 Jan - 16:23

r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :D
Stanković, kao što vidiš po reakcijama, nije faktor koji bi Milanoviću mogao išta zabiti, to jedino može učiniti članstvo SDP-a

stanković govori u ime nomenklature, a članstvo će glasati kako se kaže, svi viđeniji esdepeovci su podržali komadinu, evo danas i picula, zoxa podržavaju hajdaš konjić i ministar maras

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber Sun 17 Jan - 16:25

po svemu zoki je bivši.
neka ga.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by v_vlado Sun 17 Jan - 16:36

veber wrote:nećete vjerovat. niti jednu jedinu emisiju nisam pogledao.
samo isječke ako bi se pojavili u nekoj drugoj emisiji.
strašan si .....i zato si bolji.....ajmo svi biti bolji.....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by veber Sun 17 Jan - 16:37

v_vlado wrote:
strašan si .....i zato si bolji.....ajmo svi biti bolji.....
strašan?

samo iznesao činjenicu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by neva Sun 17 Jan - 16:38

marcellus wrote:stanković govori u ime nomenklature, a članstvo će glasati kako se kaže, svi viđeniji esdepeovci su podržali komadinu, evo danas i picula, zoxa podržavaju hajdaš konjić i ministar maras
tko podržava Milanovića, a tko Komadinu odavno je jasno, SDP je podijeljen oko toga to je očito.. no članstvo glasuje tajno, ovisi i kakav će biti odziv jednih i drugih.. sve opcije još uvijek su otvorene. vidjet će se uskoro nije li Aca ovim pozivom u emisiju i pristupom ustvari napravio uslugu Zokiju
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 17 Jan - 16:44

r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:stanković govori u ime nomenklature, a članstvo će glasati kako se kaže, svi viđeniji esdepeovci su podržali komadinu, evo danas i picula, zoxa podržavaju hajdaš konjić i ministar maras
tko podržava Milanovića, a tko Komadinu odavno je jasno, SDP je podijeljen oko toga to je očito.. no članstvo glasuje tajno, ovisi i kakav će biti odziv jednih i drugih.. sve opcije još uvijek su otvorene. vidjet će se uskoro nije li Aca ovim pozivom u emisiju i pristupom ustvari napravio uslugu Zokiju

kakvu uslugu, pokopao ga

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Jan - 17:24

Iknarov svjedok wrote:
maggie13 wrote:
v_vlado wrote:Pouka je.......ne idi stankoviću na nož ako ne želiš priznati svoje greške....
pouka je da Stankovic napada koga mu se kaze..;-)
Pa jasno da ga se napada.Partija je nezadovoljna,jer ostane li Milanče na čelu SDP-a,neće  više viditi ni Pantovčaka ni banskih dvora pitaj boga do kada.
Što je više kleveta i laži zoky nam je miliji i draži :DDD HDZ daje punu podršku da mad zox ostane na čelu SDPa :DDD
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Jan - 17:31

Nije zadnji čavao u lijesu ali je sigurno jedan u nizu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Jan - 17:32

Sad kad Banac dovede Bujanca, prštat će profesionalnost i izvan okvira malih ekrana...moći će se šmrkati u dugim, ravnim linijama jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Jan - 17:34

r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
ista stvar je i s odnosom prema Aci nedosljedne navijačke desnice, inače je đubre, jedino je dobar kad nagazi nekoga s ljevice :D a da Stanković čuva svoj položaj, ni to nije nemoguće
Pa stanković jeste đubre i ne kužim ko to sa desnice osporava no da ima različite kriterije  to stoji, sjeti se samo masne mime i sličnih gostiju kada je bio kao mačić što prede u krilu gazde.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Jan - 17:35

marcellus wrote:
r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
ista stvar je i s odnosom prema Aci nedosljedne navijačke desnice, inače je đubre, jedino je dobar kad nagazi nekoga s ljevice :D a da Stanković čuva svoj položaj, ni to nije nemoguće

dobar? Đubre veće od Milanovića, niko ne misli da je dobar.
Baš tako
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham Sun 17 Jan - 17:37

Posteno gledajuci, mogao je Stankovic sjebati jos vise ali nije. Naime Milanovic tvrdi da oni nisu nastavka komunisticko-boljsevicke klike jer su neki rodjeni nakon komunizma bit ce, no pola sata druge ljude "tereti " za fasizam, ustashtvo i sl iako su svi rodjeni nakon WWll. Dakle razlicita mjerila. Slavljenje 10 travnja i nosenje lijepih kapa sa petokraom su za njega razlicite stvari.Osim toga je jos mogao potegnuti umrezenost kriminala u SDP i suradnicima, od zupanice, svecenika-gradonacelnika do ministrice kulture i dijeljenje novaca za prvi film u pedeset i nekoj godini i sl. Najbolje je stvaranje slike o postenju a stvarnost je da je rvatsko drustvo isprepleteno kriminalom svih mogucih boja i smjerova. Zato se i bore za vlast, ne za postara Josu iz Cvrljana donjih ili moje pokojne babe zdravlje.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Jan - 17:38

marcellus wrote:
r_nevjesta wrote:

stanković govori u ime nomenklature, a članstvo će glasati kako se kaže, svi viđeniji esdepeovci su podržali komadinu, evo danas i picula, zoxa podržavaju hajdaš konjić i ministar maras
I "novopečeni" esdepeovac fred matić
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 17 Jan - 17:42

abraham wrote:Posteno gledajuci, mogao je Stankovic sjebati jos vise ali nije. Naime Milanovic tvrdi da oni nisu nastavka komunisticko-boljsevicke klike jer su neki rodjeni nakon komunizma bit ce, no pola sata druge ljude "tereti " za fasizam, ustashtvo i sl iako su svi rodjeni nakon WWll. Dakle razlicita mjerila. Slavljenje 10 travnja i nosenje lijepih kapa sa petokraom su za njega razlicite stvari.Osim toga je jos mogao potegnuti umrezenost kriminala u SDP i suradnicima, od zupanice, svecenika-gradonacelnika do ministrice kulture i dijeljenje novaca za prvi film u pedeset i nekoj godini i sl. Najbolje je stvaranje slike o postenju a stvarnost je da je rvatsko drustvo isprepleteno kriminalom svih mogucih boja i smjerova. Zato se i bore za vlast, ne za postara Josu iz Cvrljana donjih ili moje pokojne babe zdravlje.
Jebiga ostalo mu da je zox bio faca i možda u podsvjesti da bi nekim čudom mogao pobjediti na unutarstranačkim izborima pa opreza nikad dosta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by gargamel0101 Sun 17 Jan - 17:47

[MILANOVIĆ PRIZNAO DA JE CIJELO VRIJEME KONTAKTIRAO MOSTOVCE]
"Štitim integritet MOST-ovaca koji su razgovarali s nama....Kontakti su održavani cijelo vrijeme....", rekao je Zoran Milanović u Nedjeljom u dva

https://www.facebook.com/MostNezavisnihLista/?fref=nf
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Ero Sun 17 Jan - 17:48

r_nevjesta wrote:
Na što misliš kad kažeš "lijevi"? Na "šašavi" ili nešto drugo?

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Tony Soprano Sun 17 Jan - 18:32

GRMOJA 'Milanović je kod Stankovića priznao kontaktiranje Mostovaca'; TEPEŠ 'Mulja petlja i laže... Nije imao hrabrosti odgovoriti jesam li ustaša!'

• Satralo ga...  - Page 5 Milanovic_1000251S1

EPH

Autor: Goranka Jureško
Objavljeno: prije 18 min

Ubrzo nakon završetka emisije "Nedjeljom u 2" reagirali su iz Mosta. Na svojoj Facebook stranici napisali su da je Milanović priznao da je cijelo vrijeme kontaktirao mostovce i citirali njegovu izjavu: "Štitim integritet mostovaca koji su razgovarali s nama... Kontakti su održavani cijelo vrijeme..." Istu poruku na svojoj stranici ostavio je i glasnogovornik Nikola Grmoja.

Istaknuli su i drugu Milanovićevu izjavu: "Netko je u 5 do 12 unutar MOST-a doveo pred zid i rekao sada gotovo, ako se sad ne dogovorite s HDZ-om, propadaju vam mandati jer se raspisuju izbori".
Na Milanovićevu izjavu kako su neke stranke Domoljubne koalicije fašističke, oglasio se Ivan Tepeš, predsjednik HSP-a AS. Poručio je da se "Milanović upetljao u lažima, ali nije imao hrabrosti odgovoriti jesam li ustaša... Mulja petlja i laže... da govori istinu, onda bi hrabro s argumentacijom rekao zašto sam ustaša, a HSP AS ustaška stranka. Ako sam ustaša samo zato što sam pravaš i hrvatski nacionalist, onda to treba jasno reći. Sve to govori čovjek koji je na čelu partije pravnog sljednika SK odgovornog za smrt nedužnih emigranata, Goli otok i Bleiburg. Pametnom dosta", zaključuje Tepeš.
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by Tony Soprano Sun 17 Jan - 18:34

Ero wrote:
r_nevjesta wrote:
Na što misliš kad kažeš "lijevi"? Na "šašavi" ili nešto drugo?
lol!
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Back to top