Satralo ga...
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Satralo ga...
ne da mi se sada prekapati onaj forum, ali znam da sam ga uredno pljuvao i molio boga da ne dođe na vlast, a nisam hdz-ovac.r_nevjesta wrote:nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :Dmarcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
Stanković, kao što vidiš po reakcijama, nije faktor koji bi Milanoviću mogao išta zabiti, to jedino može učiniti članstvo SDP-a
marc i ja smo ga nazivali milovanović.
a, ako treba pregledat ću stari forum.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ma budalaštine, kakav volej, nema političara na svijetu koji nije oportunist ako to njemu i/ili stranci odgovara, koji nije demagog, populist koji svašta priča, obećava i koji neće ići u 'neprincipijelne koalicije'.. Zoki također nije iznimkan_razbojnik wrote:svašta, samo je ovaj puta ostao dosljedan, niti će im itko zbog toga pljeskati niti mu čestitati...A polumrtvi Zoka mu sjeo na volej
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ti i još neki 'slobodni strijelci' ne spadate u Marc & Co., nego tu spada desno krilo foruma koje se uvijek navijački svrstava iza potpuno identičnog mišljenja i reakcija, predvidljivo i bez iznimkeveber wrote:ne da mi se sada prekapati onaj forum, ali znam da sam ga uredno pljuvao i molio boga da ne dođe na vlast, a nisam hdz-ovac.
2014-04-12
r_nevjesta wrote:nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :Dmarcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
Stanković, kao što vidiš po reakcijama, nije faktor koji bi Milanoviću mogao išta zabiti, to jedino može učiniti članstvo SDP-a
stanković govori u ime nomenklature, a članstvo će glasati kako se kaže, svi viđeniji esdepeovci su podržali komadinu, evo danas i picula, zoxa podržavaju hajdaš konjić i ministar maras
strašan si .....i zato si bolji.....ajmo svi biti bolji.....veber wrote:nećete vjerovat. niti jednu jedinu emisiju nisam pogledao.
samo isječke ako bi se pojavili u nekoj drugoj emisiji.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
strašan?v_vlado wrote:
strašan si .....i zato si bolji.....ajmo svi biti bolji.....
samo iznesao činjenicu.
2014-12-30
tko podržava Milanovića, a tko Komadinu odavno je jasno, SDP je podijeljen oko toga to je očito.. no članstvo glasuje tajno, ovisi i kakav će biti odziv jednih i drugih.. sve opcije još uvijek su otvorene. vidjet će se uskoro nije li Aca ovim pozivom u emisiju i pristupom ustvari napravio uslugu Zokijumarcellus wrote:stanković govori u ime nomenklature, a članstvo će glasati kako se kaže, svi viđeniji esdepeovci su podržali komadinu, evo danas i picula, zoxa podržavaju hajdaš konjić i ministar maras
2014-04-12
r_nevjesta wrote:tko podržava Milanovića, a tko Komadinu odavno je jasno, SDP je podijeljen oko toga to je očito.. no članstvo glasuje tajno, ovisi i kakav će biti odziv jednih i drugih.. sve opcije još uvijek su otvorene. vidjet će se uskoro nije li Aca ovim pozivom u emisiju i pristupom ustvari napravio uslugu Zokijumarcellus wrote:stanković govori u ime nomenklature, a članstvo će glasati kako se kaže, svi viđeniji esdepeovci su podržali komadinu, evo danas i picula, zoxa podržavaju hajdaš konjić i ministar maras
kakvu uslugu, pokopao ga
Što je više kleveta i laži zoky nam je miliji i draži :DDD HDZ daje punu podršku da mad zox ostane na čelu SDPa :DDDIknarov svjedok wrote:Pa jasno da ga se napada.Partija je nezadovoljna,jer ostane li Milanče na čelu SDP-a,neće više viditi ni Pantovčaka ni banskih dvora pitaj boga do kada.maggie13 wrote:pouka je da Stankovic napada koga mu se kaze..;-)v_vlado wrote:Pouka je.......ne idi stankoviću na nož ako ne želiš priznati svoje greške....
Guest- Guest
Nije zadnji čavao u lijesu ali je sigurno jedan u nizumarcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
Guest- Guest
Sad kad Banac dovede Bujanca, prštat će profesionalnost i izvan okvira malih ekrana...moći će se šmrkati u dugim, ravnim linijama
Guest- Guest
Pa stanković jeste đubre i ne kužim ko to sa desnice osporava no da ima različite kriterije to stoji, sjeti se samo masne mime i sličnih gostiju kada je bio kao mačić što prede u krilu gazde.r_nevjesta wrote:ista stvar je i s odnosom prema Aci nedosljedne navijačke desnice, inače je đubre, jedino je dobar kad nagazi nekoga s ljevice :D a da Stanković čuva svoj položaj, ni to nije nemogućemarcellus wrote:mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
Guest- Guest
Baš takomarcellus wrote:r_nevjesta wrote:ista stvar je i s odnosom prema Aci nedosljedne navijačke desnice, inače je đubre, jedino je dobar kad nagazi nekoga s ljevice :D a da Stanković čuva svoj položaj, ni to nije nemogućemarcellus wrote:mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
dobar? Đubre veće od Milanovića, niko ne misli da je dobar.
Guest- Guest
Posteno gledajuci, mogao je Stankovic sjebati jos vise ali nije. Naime Milanovic tvrdi da oni nisu nastavka komunisticko-boljsevicke klike jer su neki rodjeni nakon komunizma bit ce, no pola sata druge ljude "tereti " za fasizam, ustashtvo i sl iako su svi rodjeni nakon WWll. Dakle razlicita mjerila. Slavljenje 10 travnja i nosenje lijepih kapa sa petokraom su za njega razlicite stvari.Osim toga je jos mogao potegnuti umrezenost kriminala u SDP i suradnicima, od zupanice, svecenika-gradonacelnika do ministrice kulture i dijeljenje novaca za prvi film u pedeset i nekoj godini i sl. Najbolje je stvaranje slike o postenju a stvarnost je da je rvatsko drustvo isprepleteno kriminalom svih mogucih boja i smjerova. Zato se i bore za vlast, ne za postara Josu iz Cvrljana donjih ili moje pokojne babe zdravlje.
2014-04-14
I "novopečeni" esdepeovac fred matićmarcellus wrote:r_nevjesta wrote:nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :Dmarcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
stanković govori u ime nomenklature, a članstvo će glasati kako se kaže, svi viđeniji esdepeovci su podržali komadinu, evo danas i picula, zoxa podržavaju hajdaš konjić i ministar maras
Guest- Guest
Jebiga ostalo mu da je zox bio faca i možda u podsvjesti da bi nekim čudom mogao pobjediti na unutarstranačkim izborima pa opreza nikad dosta.abraham wrote:Posteno gledajuci, mogao je Stankovic sjebati jos vise ali nije. Naime Milanovic tvrdi da oni nisu nastavka komunisticko-boljsevicke klike jer su neki rodjeni nakon komunizma bit ce, no pola sata druge ljude "tereti " za fasizam, ustashtvo i sl iako su svi rodjeni nakon WWll. Dakle razlicita mjerila. Slavljenje 10 travnja i nosenje lijepih kapa sa petokraom su za njega razlicite stvari.Osim toga je jos mogao potegnuti umrezenost kriminala u SDP i suradnicima, od zupanice, svecenika-gradonacelnika do ministrice kulture i dijeljenje novaca za prvi film u pedeset i nekoj godini i sl. Najbolje je stvaranje slike o postenju a stvarnost je da je rvatsko drustvo isprepleteno kriminalom svih mogucih boja i smjerova. Zato se i bore za vlast, ne za postara Josu iz Cvrljana donjih ili moje pokojne babe zdravlje.
Guest- Guest
[MILANOVIĆ PRIZNAO DA JE CIJELO VRIJEME KONTAKTIRAO MOSTOVCE]
"Štitim integritet MOST-ovaca koji su razgovarali s nama....Kontakti su održavani cijelo vrijeme....", rekao je Zoran Milanović u Nedjeljom u dva
https://www.facebook.com/MostNezavisnihLista/?fref=nf
"Štitim integritet MOST-ovaca koji su razgovarali s nama....Kontakti su održavani cijelo vrijeme....", rekao je Zoran Milanović u Nedjeljom u dva
https://www.facebook.com/MostNezavisnihLista/?fref=nf
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Na što misliš kad kažeš "lijevi"? Na "šašavi" ili nešto drugo?r_nevjesta wrote:nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :Dmarcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
GRMOJA 'Milanović je kod Stankovića priznao kontaktiranje Mostovaca'; TEPEŠ 'Mulja petlja i laže... Nije imao hrabrosti odgovoriti jesam li ustaša!'
Autor: Goranka Jureško
Objavljeno: prije 18 min
Ubrzo nakon završetka emisije "Nedjeljom u 2" reagirali su iz Mosta. Na svojoj Facebook stranici napisali su da je Milanović priznao da je cijelo vrijeme kontaktirao mostovce i citirali njegovu izjavu: "Štitim integritet mostovaca koji su razgovarali s nama... Kontakti su održavani cijelo vrijeme..." Istu poruku na svojoj stranici ostavio je i glasnogovornik Nikola Grmoja.
Istaknuli su i drugu Milanovićevu izjavu: "Netko je u 5 do 12 unutar MOST-a doveo pred zid i rekao sada gotovo, ako se sad ne dogovorite s HDZ-om, propadaju vam mandati jer se raspisuju izbori".
Na Milanovićevu izjavu kako su neke stranke Domoljubne koalicije fašističke, oglasio se Ivan Tepeš, predsjednik HSP-a AS. Poručio je da se "Milanović upetljao u lažima, ali nije imao hrabrosti odgovoriti jesam li ustaša... Mulja petlja i laže... da govori istinu, onda bi hrabro s argumentacijom rekao zašto sam ustaša, a HSP AS ustaška stranka. Ako sam ustaša samo zato što sam pravaš i hrvatski nacionalist, onda to treba jasno reći. Sve to govori čovjek koji je na čelu partije pravnog sljednika SK odgovornog za smrt nedužnih emigranata, Goli otok i Bleiburg. Pametnom dosta", zaključuje Tepeš.
EPH
Autor: Goranka Jureško
Objavljeno: prije 18 min
Ubrzo nakon završetka emisije "Nedjeljom u 2" reagirali su iz Mosta. Na svojoj Facebook stranici napisali su da je Milanović priznao da je cijelo vrijeme kontaktirao mostovce i citirali njegovu izjavu: "Štitim integritet mostovaca koji su razgovarali s nama... Kontakti su održavani cijelo vrijeme..." Istu poruku na svojoj stranici ostavio je i glasnogovornik Nikola Grmoja.
Istaknuli su i drugu Milanovićevu izjavu: "Netko je u 5 do 12 unutar MOST-a doveo pred zid i rekao sada gotovo, ako se sad ne dogovorite s HDZ-om, propadaju vam mandati jer se raspisuju izbori".
Na Milanovićevu izjavu kako su neke stranke Domoljubne koalicije fašističke, oglasio se Ivan Tepeš, predsjednik HSP-a AS. Poručio je da se "Milanović upetljao u lažima, ali nije imao hrabrosti odgovoriti jesam li ustaša... Mulja petlja i laže... da govori istinu, onda bi hrabro s argumentacijom rekao zašto sam ustaša, a HSP AS ustaška stranka. Ako sam ustaša samo zato što sam pravaš i hrvatski nacionalist, onda to treba jasno reći. Sve to govori čovjek koji je na čelu partije pravnog sljednika SK odgovornog za smrt nedužnih emigranata, Goli otok i Bleiburg. Pametnom dosta", zaključuje Tepeš.
Tony Soprano-
2015-08-15
Ero wrote:Na što misliš kad kažeš "lijevi"? Na "šašavi" ili nešto drugo?r_nevjesta wrote:nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :Dmarcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
Tony Soprano-
2015-08-15
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Page 5 of 11