ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Satralo ga...

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Satralo ga...  - Page 4 Empty Re: Satralo ga...

Post by abraham 17/1/2016, 15:42

Jebena logika. Imali su predsjednika drzave, predsjednika Sabora i premijera i nisu izgubili. Bilo kako bilo ono opadu zaposlenih je teska idiotija, kao bijela kuga i sl a podatak je da u DNRH na kraju Milanovicevog mandata radi cca 70 000 manje. Sta je nagore ne na drzavnoj sisi. Ziv ti bio ocu. Stankovic je bio neobicno ostar prema Milanovicu , stoga je moja procjena da je on odsvirao svoje. Na zalost na vodstvo SDP-a ce doci Komadina kojem prezime jebeno pristaje. Steta.

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

Post by L'âme 17/1/2016, 15:42

Kod Stankovica se osjetila osobna frustracija,bijes,razocaranje..skoro ga se moglo zamisliti kako sa, suzama u ocima, trese Zokija i tuznjikavim,drhtecim glasom procijedi među usnama:"Zasto,Zoka,zasto..?"
;-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 17/1/2016, 15:43

r_nevjesta wrote:
Sora wrote: Ovo mu je bio najgori intervju ikada :K
Stanković je uvijek isti, stalno upada u riječ, prekida, uhvati se nečega bzvz pa insistira, pravi se da 'ne razumije' objašnjenja i to radi svim političkim gostima. jedina razlika je u tome tko mu je s druge strane: kad je to političar s desnice, onda većinski desni čopor na forumu redovito u esktazi viče kako je taj 'obrisao pod sa Acom', a kad je gost političar slijeva, onda je uvijek Aco taj koji 'briše pod s njim' :D

o naprotiv, baš radi toga mislim oprati stankovića i više nego inače. Naravno, to ne znači da Milanović nije ispao teška konjina.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by gargamel0101 17/1/2016, 15:45

maggie13 wrote:Kod Stankovica se osjetila osobna frustracija,bijes,razocaranje..skoro ga se moglo zamisliti kako sa, suzama u ocima, trese Zokija i tuznjikavim,drhtecim glasom procijedi među usnama:"Zasto,Zoka,zasto..?"
;-)
Tako nekako. Teška razočaranost u mesiju.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 17/1/2016, 15:46

Stanković je samo zabio posljednji čavao u lijes Milanovićeve autokracije, u ime Nomenklature. Vođa može umrijeti, ali nomenklatura mora opstati.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by L'âme 17/1/2016, 15:47

gargamel0101 wrote:
maggie13 wrote:Kod Stankovica se osjetila osobna frustracija,bijes,razocaranje..skoro ga se moglo zamisliti kako sa, suzama u ocima, trese Zokija i tuznjikavim,drhtecim glasom procijedi među usnama:"Zasto,Zoka,zasto..?"
;-)
stvarno se mogla osjetit ta razocaranost..osobno ga je povrijedio..tanka je linija između ljubavi i mrznje..B-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 17/1/2016, 15:47

nećete vjerovat. niti jednu jedinu emisiju nisam pogledao.
samo isječke ako bi se pojavili u nekoj drugoj emisiji.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 17/1/2016, 15:51

udri zoki ili ti ili oni!

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham 17/1/2016, 15:52

Ja pogledah danas.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 17/1/2016, 15:53

r_nevjesta wrote:
v_vlado wrote: a svatko ima svoga favorita ...
... i malo tko veze s realnošću i mozgom, očito B-)
Aca je provocirao, no svakome je bilo jasno da se Milanović neće slomiti i sav u suzama javno priznati svoj politički oportunizam, brzopletosti, gluposti i greške, pa čekaju ga još izbori u stranci

mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vili40 17/1/2016, 15:53

maggie13 wrote:
gargamel0101 wrote:
;-)
stvarno se mogla osjetit ta razocaranost..osobno ga je povrijedio..tanka je linija između ljubavi i mrznje..B-)
Poznavajući Zokijevu narav,on to Aci oprostiti nikada neće.A Zoki još nije van igre,prođe li stranačke izbore pa dođe do prijevremenih parlamentarnih...mogao bi on uskoro opet žariti i paliti.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by L'âme 17/1/2016, 15:56

vili40 wrote:
maggie13 wrote:
gargamel0101 wrote:
;-)
Poznavajući Zokijevu narav,on to Aci oprostiti nikada neće.A Zoki još nije van igre,prođe li stranačke izbore pa dođe do prijevremenih parlamentarnih...mogao bi on uskoro opet žariti i paliti.
naravno da nece i da je jos vrlo opasan u perspektivi..no,cinjenica je da Aco ima mocne zastitnike,zato si to sebi moze dopustit :-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 17/1/2016, 15:59

marcellus wrote:o naprotiv, baš radi toga mislim oprati stankovića i više nego inače. Naravno, to ne znači da Milanović nije ispao teška konjina.
nađi mi našeg političara (možda i šire) koji je bio ili jest u vrhu stranke ili države, a da to objektivno ne ispada :D
ta ekipa i politika su nešto za što zbilja trebaš imati želudac i ne previše skrupula

mislim da je Stanković bio dosta nabrijan zato što je bio zvao Milanovića sto puta u emisiju dok je ovaj bio na vlasti, a Zoki mu je svaki puta glatko dao dvojku.. zato ga je dobro opleo, sad kad mu je konačno sjeo :)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 17/1/2016, 16:01

mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by gargamel0101 17/1/2016, 16:02

marcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
Satralo ga...  - Page 4 Glogov-kolac
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by neva 17/1/2016, 16:06

marcellus wrote:mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
ista stvar je i s odnosom prema Aci nedosljedne navijačke desnice, inače je đubre, jedino je dobar kad nagazi nekoga s ljevice :D a da Stanković čuva svoj položaj, ni to nije nemoguće
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 17/1/2016, 16:07

r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
ista stvar je i s odnosom prema Aci nedosljedne navijačke desnice, inače je đubre, jedino je dobar kad nagazi nekoga s ljevice :D a da Stanković čuva svoj položaj, ni to nije nemoguće

dobar? Đubre veće od Milanovića, niko ne misli da je dobar.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 17/1/2016, 16:08

naravno, uvijek je zabavnije gledati kako dva šakala skaču jedan drugom za vrat nego jednog koji skrušeno sve priznaje

2014-04-16

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 17/1/2016, 16:09

r_nevjesta wrote:
svašta, samo je ovaj puta ostao dosljedan, niti će im itko zbog toga pljeskati niti mu čestitati...A polumrtvi Zoka mu sjeo na volej
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by neva 17/1/2016, 16:10

marcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :D
Stanković, kao što vidiš po reakcijama, nije faktor koji bi Milanoviću mogao išta zabiti, to jedino može učiniti članstvo SDP-a
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 17/1/2016, 16:13

r_nevjesta wrote:
nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :D
Stanković, kao što vidiš po reakcijama, nije faktor koji bi Milanoviću mogao išta zabiti, to jedino može učiniti članstvo SDP-a
ne da mi se sada prekapati onaj forum, ali znam da sam ga uredno pljuvao i molio boga da ne dođe na vlast, a nisam hdz-ovac.

marc i ja smo ga nazivali milovanović.
a, ako treba pregledat ću stari forum.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Back to top