Satralo ga...
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Satralo ga...
Jebena logika. Imali su predsjednika drzave, predsjednika Sabora i premijera i nisu izgubili. Bilo kako bilo ono opadu zaposlenih je teska idiotija, kao bijela kuga i sl a podatak je da u DNRH na kraju Milanovicevog mandata radi cca 70 000 manje. Sta je nagore ne na drzavnoj sisi. Ziv ti bio ocu. Stankovic je bio neobicno ostar prema Milanovicu , stoga je moja procjena da je on odsvirao svoje. Na zalost na vodstvo SDP-a ce doci Komadina kojem prezime jebeno pristaje. Steta.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Kod Stankovica se osjetila osobna frustracija,bijes,razocaranje..skoro ga se moglo zamisliti kako sa, suzama u ocima, trese Zokija i tuznjikavim,drhtecim glasom procijedi među usnama:"Zasto,Zoka,zasto..?"
;-)
;-)
2014-04-12
r_nevjesta wrote:Stanković je uvijek isti, stalno upada u riječ, prekida, uhvati se nečega bzvz pa insistira, pravi se da 'ne razumije' objašnjenja i to radi svim političkim gostima. jedina razlika je u tome tko mu je s druge strane: kad je to političar s desnice, onda većinski desni čopor na forumu redovito u esktazi viče kako je taj 'obrisao pod sa Acom', a kad je gost političar slijeva, onda je uvijek Aco taj koji 'briše pod s njim' :DSora wrote: Ovo mu je bio najgori intervju ikada
o naprotiv, baš radi toga mislim oprati stankovića i više nego inače. Naravno, to ne znači da Milanović nije ispao teška konjina.
Tako nekako. Teška razočaranost u mesiju.maggie13 wrote:Kod Stankovica se osjetila osobna frustracija,bijes,razocaranje..skoro ga se moglo zamisliti kako sa, suzama u ocima, trese Zokija i tuznjikavim,drhtecim glasom procijedi među usnama:"Zasto,Zoka,zasto..?"
;-)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Stanković je samo zabio posljednji čavao u lijes Milanovićeve autokracije, u ime Nomenklature. Vođa može umrijeti, ali nomenklatura mora opstati.
stvarno se mogla osjetit ta razocaranost..osobno ga je povrijedio..tanka je linija između ljubavi i mrznje..B-)gargamel0101 wrote:Tako nekako. Teška razočaranost u mesiju.maggie13 wrote:Kod Stankovica se osjetila osobna frustracija,bijes,razocaranje..skoro ga se moglo zamisliti kako sa, suzama u ocima, trese Zokija i tuznjikavim,drhtecim glasom procijedi među usnama:"Zasto,Zoka,zasto..?"
;-)
2014-04-12
nećete vjerovat. niti jednu jedinu emisiju nisam pogledao.
samo isječke ako bi se pojavili u nekoj drugoj emisiji.
samo isječke ako bi se pojavili u nekoj drugoj emisiji.
2014-12-30
Ja pogledah danas.
2014-04-14
r_nevjesta wrote:... i malo tko veze s realnošću i mozgom, očitov_vlado wrote: a svatko ima svoga favorita ...
Aca je provocirao, no svakome je bilo jasno da se Milanović neće slomiti i sav u suzama javno priznati svoj politički oportunizam, brzopletosti, gluposti i greške, pa čekaju ga još izbori u stranci
mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
Poznavajući Zokijevu narav,on to Aci oprostiti nikada neće.A Zoki još nije van igre,prođe li stranačke izbore pa dođe do prijevremenih parlamentarnih...mogao bi on uskoro opet žariti i paliti.maggie13 wrote:stvarno se mogla osjetit ta razocaranost..osobno ga je povrijedio..tanka je linija između ljubavi i mrznje..B-)gargamel0101 wrote:Tako nekako. Teška razočaranost u mesiju.maggie13 wrote:Kod Stankovica se osjetila osobna frustracija,bijes,razocaranje..skoro ga se moglo zamisliti kako sa, suzama u ocima, trese Zokija i tuznjikavim,drhtecim glasom procijedi među usnama:"Zasto,Zoka,zasto..?"
;-)
vili40-
2015-08-02
naravno da nece i da je jos vrlo opasan u perspektivi..no,cinjenica je da Aco ima mocne zastitnike,zato si to sebi moze dopustit :-)vili40 wrote:Poznavajući Zokijevu narav,on to Aci oprostiti nikada neće.A Zoki još nije van igre,prođe li stranačke izbore pa dođe do prijevremenih parlamentarnih...mogao bi on uskoro opet žariti i paliti.maggie13 wrote:stvarno se mogla osjetit ta razocaranost..osobno ga je povrijedio..tanka je linija između ljubavi i mrznje..B-)gargamel0101 wrote:Tako nekako. Teška razočaranost u mesiju.maggie13 wrote:Kod Stankovica se osjetila osobna frustracija,bijes,razocaranje..skoro ga se moglo zamisliti kako sa, suzama u ocima, trese Zokija i tuznjikavim,drhtecim glasom procijedi među usnama:"Zasto,Zoka,zasto..?"
;-)
2014-04-12
nađi mi našeg političara (možda i šire) koji je bio ili jest u vrhu stranke ili države, a da to objektivno ne ispada :Dmarcellus wrote:o naprotiv, baš radi toga mislim oprati stankovića i više nego inače. Naravno, to ne znači da Milanović nije ispao teška konjina.
ta ekipa i politika su nešto za što zbilja trebaš imati želudac i ne previše skrupula
mislim da je Stanković bio dosta nabrijan zato što je bio zvao Milanovića sto puta u emisiju dok je ovaj bio na vlasti, a Zoki mu je svaki puta glatko dao dvojku.. zato ga je dobro opleo, sad kad mu je konačno sjeo :)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
marcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ista stvar je i s odnosom prema Aci nedosljedne navijačke desnice, inače je đubre, jedino je dobar kad nagazi nekoga s ljevice :D a da Stanković čuva svoj položaj, ni to nije nemogućemarcellus wrote:mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
2014-04-12
r_nevjesta wrote:ista stvar je i s odnosom prema Aci nedosljedne navijačke desnice, inače je đubre, jedino je dobar kad nagazi nekoga s ljevice :D a da Stanković čuva svoj položaj, ni to nije nemogućemarcellus wrote:mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
dobar? Đubre veće od Milanovića, niko ne misli da je dobar.
naravno, uvijek je zabavnije gledati kako dva šakala skaču jedan drugom za vrat nego jednog koji skrušeno sve priznaje
svašta, samo je ovaj puta ostao dosljedan, niti će im itko zbog toga pljeskati niti mu čestitati...A polumrtvi Zoka mu sjeo na volejr_nevjesta wrote:ista stvar je i s odnosom prema Aci nedosljedne navijačke desnice, inače je đubre, jedino je dobar kad nagazi nekoga s ljevice :D a da Stanković čuva svoj položaj, ni to nije nemogućemarcellus wrote:mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
n_razbojnik-
2014-04-15
nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :Dmarcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
Stanković, kao što vidiš po reakcijama, nije faktor koji bi Milanoviću mogao išta zabiti, to jedino može učiniti članstvo SDP-a
2014-04-12
ne da mi se sada prekapati onaj forum, ali znam da sam ga uredno pljuvao i molio boga da ne dođe na vlast, a nisam hdz-ovac.r_nevjesta wrote:nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :Dmarcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
Stanković, kao što vidiš po reakcijama, nije faktor koji bi Milanoviću mogao išta zabiti, to jedino može učiniti članstvo SDP-a
marc i ja smo ga nazivali milovanović.
a, ako treba pregledat ću stari forum.
2014-12-30
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Page 4 of 11