Satralo ga...
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Satralo ga...
Eva wrote:Marčelo, buš si kupil stan u Krajiškoj?
mislim da bu zox jako brzo iz tog stana zletil van
Nek zove Živi zid ako ga budu htjeli deložirati.marcellus wrote:Eva wrote:Marčelo, buš si kupil stan u Krajiškoj?
Guest- Guest
dobro misliš, dečec već prebire po simpa brojevima da mu bar na taj način udovolje u odabiru sobička sa lošim pogledom na izlazak i zalazak žarkog tiganja, kako mu prijatelji sa kavica vole zvati ono što ga grije....marcellus wrote:Eva wrote:Marčelo, buš si kupil stan u Krajiškoj?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ero wrote:To ti neće pomoći. Možeš ti kričat i mlatarati i nogama i rukama, ali te nitko ne čuje...
PS: Denmantirat te mogu moje reference, jednim malim dijelom su i javne...Obznani svoje, a ja ću svoje, ako se usuđuješ.
Može, neodgoju šumarski?
ajde, protuho mrkonjićgradska, smiri hormone!
navlakuša s referencama fr.ero ti je pokazatelj koliko si glup i naivan i pravi kadar za vasu.
budi ti i dalje jernej kod janeza, a za mene ne brini. tamo gdje mene čeka posao nema klerofašista, partizana, četnika i ustaša i u jednom tjednu zaradim više nego što ti nudiš za mjesec dana robovanja na crno...
sitting_bull-
2015-09-28
marcellus wrote:sitting_bull wrote:eto, ipak si neizravno potvrdio tko te plaća i što ti je paravan za to.
treba slugama pustiti samo malo slobode i sve će sami reći...
jel i tebi pukla cijev u glavi ili te je netko puknuo s cijevi po glavi?
kaj si ti sa super mariom u šup skupa išel???!!!
ajde, ajde!
možeš ti bolje, samo se malo skoncentriraj...
sitting_bull-
2015-09-28
Eva wrote:Da, da dole je na parnoj strani, tam pri dnu prema Prilazu. Ne znam sad koji je to broj, ali ima kućica ispred zgrade pa ni teško skužit.
malo informacija za eru i marcellusa: u istoj zgradi živi jedan od mojih povremenih poslovnih partnera. sjajan čovjek i veliki stručnjak i maher u svom poslu...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Page 11 of 11