Satralo ga...
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Satralo ga...
Sora wrote:Ti si koliko se sjećam studirao psihologijumarcellus wrote:Sora wrote:He pa nije Zoki iz sekte TRI U JEDAN ..gargamel0101 wrote:Baš se vidi da Zoki nije čisti u glavi. Ima ona kolumna od Marcela o trojstvu....
On je naime ateist
vid budale bosanske to je pojam iz psihologije
Tko ti je predavao sistematsku psihologiju , psihometriju i. Edukacijsku ?
taliban-hanuma, zove te ceric, ajd...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa Piculu,on je ipak političar europskog formata,koji bi odgovarao ne samo ljevici,već i centru.Pristojan,kulturan i odmjeren čovjek,sušta suprotnost Milanovića.Ćak me malo pšodsjeća na pokojnog Račana.jastreb wrote:I što (koga ti predlažeš) Piculu ili Komatinu?Iknarov svjedok wrote:Pa jasno da ga se napada.Partija je nezadovoljna,jer ostane li Milanče na čelu SDP-a,neće više viditi ni Pantovčaka ni banskih dvora pitaj boga do kada.maggie13 wrote:pouka je da Stankovic napada koga mu se kaze..;-)v_vlado wrote:Pouka je.......ne idi stankoviću na nož ako ne želiš priznati svoje greške....
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
E moj zoki u krivo vrijeme se qurtzis....trebalo je puno ranije u pravo vrijeme za prave stemere...no prosla baba s kolacima...onda nije da caca stipe a sin oca mora slusat
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
- Da to je u politici tako i ako to emotivno doživljavate idete mami plakat. Stranku sam preuzeo kad je bila jaka, a od tad je rasla, rasla, rasla, sad je malo pala, ali i dalje je jaka. To je tako u politici, to je surovo.
vili40-
2015-08-02
Pa zapravo,danas je bio dosta krotak,očekivao sam da će biti agresivniji i bahatiji.v_vlado wrote:Prekrut je milanović i bahat u svojim stavovima.....očekivo sam da će stankoviću zalijepit jednu.....ja bi sigurno....
2015-07-23
Sora wrote:A sta ako s tobom ne štima nesto ?abraham wrote:Sve mi pari da je Zoka bivsi. Nadam se i Aleksa. Bilo kako bilo , nesto ne stima sa Milanovicem.
abraham-
2014-04-14
Ko ima zivce njih gledat...ko da ides jebat danielu trbovic
2015-09-08
Čini mi se kako se drugarici Sori stanje znatno pogoršalo.
2015-07-23
Zaoravo da , zshvaljujuci stsnkovicz kojem se digo curac da uništi milance .. Da ne bi sebe .vuksadinare wrote:...do zla boga dosadna obojica bila
Zbilja je sve djelvalo ko borba na zivot i smrt . Ali dosadna .
Stankovic ima druge nalogodavce,a nemaju veze s HDZ-om..Sora wrote:Stankovic stoka koja se boji promjene ravnatelja pa se zgrcil i ujedamaggie13 wrote:pouka je da Stankovic napada koga mu se kaze..;-)v_vlado wrote:Pouka je.......ne idi stankoviću na nož ako ne želiš priznati svoje greške....
Ovo mu je bio najgori intervju ikada
Ujedno i naznaka smjera kojim ce ici HDZ ekipa na TV .
Ono komunjare out - ustase napred
Jbt. Gledam fejsu POVODOM STANKOVICA , ZBUNJENOST I
CEREK OVIH PO IRSKOJ ...
Neka rade sto hoce,ali neka makar odrade natjecaj po slovu zakona i ne rjesavaju se kvalitetnig kadra koji ideoloski ne odgovara..;-)
2014-04-12
Ha....orgazam je orgazam,za svršit dobra.....vuksadinare wrote:Ko ima zivce njih gledat...ko da ides jebat danielu trbovic
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ona jos nije prozvakala da su njeni izgubili izbore 1990....a kako ce tek ovaj zokijev i sdpov porazIknarov svjedok wrote:Čini mi se kako se drugarici Sori stanje znatno pogoršalo.
2015-09-08
Stanković je uvijek isti, stalno upada u riječ, prekida, uhvati se nečega bzvz pa insistira, pravi se da 'ne razumije' objašnjenja i to radi svim političkim gostima. jedina razlika je u tome tko mu je s druge strane: kad je to političar s desnice, onda većinski desni čopor na forumu redovito u esktazi viče kako je taj 'obrisao pod sa Acom', a kad je gost političar slijeva, onda je uvijek Aco taj koji 'briše pod s njim' :DSora wrote: Ovo mu je bio najgori intervju ikada
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa nisu izgubili,samo ih nisu dobili.vuksadinare wrote:Ona jos nije prozvakala da su njeni izgubili izbore 1990....a kako ce tek ovaj zokijev i sdpov porazIknarov svjedok wrote:Čini mi se kako se drugarici Sori stanje znatno pogoršalo.
2015-07-23
takva emisija......a da ga pusti da priča,bilo bi kao partijski sastanak,a svatko ima svoga favorita ...r_nevjesta wrote:Stanković je uvijek isti, stalno upada u riječ, prekida, uhvati se nečega bzvz pa insistira, pravi se da 'ne razumije' objašnjenja i to radi svim političkim gostima. jedina razlika je u tome tko mu je s druge strane: kad je to političar s desnice, onda većinski desni čopor na forumu redovito u esktazi viče kako je taj 'obrisao pod sa Acom', a kad je gost političar slijeva, onda je uvijek Aco taj koji 'briše pod s njim' :DSora wrote: Ovo mu je bio najgori intervju ikada
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
pa to je točno, budući da su i SDP i HDZ koalicije imale isti broj mandata i teoretski istu šansu za pobjedu na ovim izborima, ovisno o tome tko od njih uspije dobiti MOST na svoju stranu i postići podršku većine zastupnika. eto, uspio je HDZ.Iknarov svjedok wrote:Pa nisu izgubili,samo ih nisu dobili.
2014-04-12
Stigla ekipa koja kao "nije" u SDP-i "niti ima veze" sa SDP-m da brani Milanovića od zločestog Stankovića.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
... i malo tko veze s realnošću i mozgom, očitov_vlado wrote: a svatko ima svoga favorita ...
Aca je provocirao, no svakome je bilo jasno da se Milanović neće slomiti i sav u suzama javno priznati svoj politički oportunizam, brzopletosti, gluposti i greške, pa čekaju ga još izbori u stranci
2014-04-12
Sora wrote:Zaoravo da , zshvaljujuci stsnkovicz kojem se digo curac da uništi milance .. Da ne bi sebe .vuksadinare wrote:...do zla boga dosadna obojica bila
Zbilja je sve djelvalo ko borba na zivot i smrt . Ali dosadna .
id vidi sta ima u kaknju
2014-04-19
Jebena logika. Imali su predsjednika drzave, predsjednika Sabora i premijera i nisu izgubili. Bilo kako bilo ono opadu zaposlenih je teska idiotija, kao bijela kuga i sl a podatak je da u DNRH na kraju Milanovicevog mandata radi cca 70 000 manje. Sta je nagore ne na drzavnoj sisi. Ziv ti bio ocu. Stankovic je bio neobicno ostar prema Milanovicu , stoga je moja procjena da je on odsvirao svoje. Na zalost na vodstvo SDP-a ce doci Komadina kojem prezime jebeno pristaje. Steta.
2014-04-14
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Page 3 of 11