ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Satralo ga...

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Satralo ga...  - Page 6 Empty Re: Satralo ga...

Post by Tony Soprano 17/1/2016, 18:34

Ero wrote:
r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :D
Na što misliš kad kažeš "lijevi"? Na "šašavi" ili nešto drugo?
lol!

Tony Soprano

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 17/1/2016, 19:27

evo jedan podulji osvrt iz pera m. holjevca aka marcellusa, kom se da
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/agresivni-stankovic-sazvakao-ispljunuo-milanovica-usput-baldasara-proglasio-ustasom-882353

2014-04-16

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/1/2016, 23:59

r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:mene fascinira nedosljednost ljevice, lepi aca je još jučer bio najbolji nounar vaseljene a danas je na mrežama izdajica i čuva svoje dupe... go zoki go! Mi smo uz tebe.
ista stvar je i s odnosom prema Aci nedosljedne navijačke desnice, inače je đubre, jedino je dobar kad nagazi nekoga s ljevice :D a da Stanković čuva svoj položaj, ni to nije nemoguće
đubrad su obojica i inače i jedino, s tim da stanković neće morati ništa objašnjavati, nego samo otići potražiti novi posao, dok će tvoj mili i lijepi zoki morati objasniti po kojoj osnovi i iz kojih državničkih razloga je značajno vrijeme provodio u prijateljskim druženjima i kavicama sa mladim čejenom iz Dvora na uni, lastinom preletaču iz brđana omogućio da bude pomoćnik ministra uprave, šici tepšiću iz šiltova omogućio da jebe ustašku majku kom stigne zajedno sa još nekoliko istaknutih šiltovaca koji bez straha od kaznenog progona za desetke ubojstava hrvata u okolici gline prešetavaju po istoj toj glini, topuskom gvozdu i dvoru i primaju hrvatsku mirovinu (sad ćemo imat prilike vidjet tko je njima unazad 2 godine potpisao da su bili pripadnici pričuvnog sastava mupa).... ovo nije ništa šta će lepog i mladog zokija snaći kad se otvore pojedine istrage i pokrenu kazneni postupci.... i niste vi/ti nikakvi lijevi, nego običan komunjarski šrot premrežen i uvezan sa čejenskom klikom...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sora 18/1/2016, 09:11

abraham wrote:Posteno gledajuci, mogao je Stankovic sjebati jos vise ali nije. Naime Milanovic tvrdi da oni nisu nastavka komunisticko-boljsevicke klike jer su neki rodjeni nakon komunizma bit ce, no pola sata druge ljude "tereti " za fasizam, ustashtvo i sl iako su svi rodjeni nakon WWll. Dakle razlicita mjerila. Slavljenje 10 travnja i nosenje lijepih kapa sa petokraom su za njega razlicite stvari.Osim toga je jos mogao potegnuti umrezenost kriminala u SDP i suradnicima, od zupanice, svecenika-gradonacelnika do ministrice kulture i dijeljenje novaca za prvi film u pedeset i nekoj godini i sl. Najbolje je stvaranje slike o postenju a stvarnost je da je rvatsko drustvo isprepleteno kriminalom svih mogucih boja i smjerova. Zato se i bore za vlast, ne za postara Josu iz Cvrljana donjih ili moje pokojne babe zdravlje.
Tebi stvarno treba odgovoriti i jos nacrtati . 
Svima je jasno da je SDP nasljednik komunista a HDZ nije . To su neki drugi ljudi koji nisu nikad vidjeli komuniste u životu , jer su valjda svi HDZenjare iiz CANADE . A KOJI SU ONDA HRVATI a na Kanađani ? 
Svima je jasno da je SDP nepošten . Dodijelit ovu za film nekom u 50 .oj godini je strahota koja se ne moze usporediti s izazivanjem rata ili razbijanjem privrede  u prah i pepeo u RH .
Jer takvi kao ti trebaju nekog da im crta stvarnost ...:cry
Svima je jasno da je hrvatsko drustvo isprepleteno kriminalom., velis ti .
A kako nece kad je STVORIO HDZ I VI  ga stvarate na lažima i pljačkama. 
Njegujete kulturu nerada i izdaja. 
O povijesti koji se bavite desetke godina lažete . 
Konačno se jedan Milanović usudio reci da nismo ustaska nacija. 
I mnogi su mu na tome splaudirali . 
A ti abro crkni . I svi ostali abre

Last edited by Sora on 18/1/2016, 09:17; edited 2 times in total
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 18/1/2016, 09:14

Tony Soprano wrote:
Ero wrote:
r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:mislim da je milanović i u konkurenciji domaćih političara ispao extra konjina, turbodizel 16v indžekšn konjina... a lepi aca je dobio nalog od nomenklature koja se milanovića odrekla da mu zabije zadnji čavao u lijes...
nema sumnje da će tebi & Co. Milanović i lijevi političari uvijek 'ispadati' takvi :D
lol!
:blj :blj

Na nesto drugo ... Ono nesto sto ne znas ni opisati. Pojela maca jezika ha
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by prckov 18/1/2016, 09:22

:kickass

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 18/1/2016, 09:26

Sora wrote:
Tony Soprano wrote:
Ero wrote:
r_nevjesta wrote:
lol!
:blj :blj

Na nesto drugo ... Ono nesto sto ne znas ni opisati. Pojela maca jezika ha
Javi se doktoru Pavloviću da te centrira.Hitno! :facepalm
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sora 18/1/2016, 09:29

Tony Soprano wrote:GRMOJA 'Milanović je kod Stankovića priznao kontaktiranje Mostovaca'; TEPEŠ 'Mulja petlja i laže... Nije imao hrabrosti odgovoriti jesam li ustaša!'

• Satralo ga...  - Page 6 Milanovic_1000251S1

EPH

Autor: Goranka Jureško
Objavljeno: prije 18 min

Ubrzo nakon završetka emisije "Nedjeljom u 2" reagirali su iz Mosta. Na svojoj Facebook stranici napisali su da je Milanović priznao da je cijelo vrijeme kontaktirao mostovce i citirali njegovu izjavu: "Štitim integritet mostovaca koji su razgovarali s nama... Kontakti su održavani cijelo vrijeme..." Istu poruku na svojoj stranici ostavio je i glasnogovornik Nikola Grmoja.

Istaknuli su i drugu Milanovićevu izjavu: "Netko je u 5 do 12 unutar MOST-a doveo pred zid i rekao sada gotovo, ako se sad ne dogovorite s HDZ-om, propadaju vam mandati jer se raspisuju izbori".
Na Milanovićevu izjavu kako su neke stranke Domoljubne koalicije fašističke, oglasio se Ivan Tepeš, predsjednik HSP-a AS. Poručio je da se "Milanović upetljao u lažima, ali nije imao hrabrosti odgovoriti jesam li ustaša... Mulja petlja i laže... da govori istinu, onda bi hrabro s argumentacijom rekao zašto sam ustaša, a HSP AS ustaška stranka. Ako sam ustaša samo zato što sam pravaš i hrvatski nacionalist, onda to treba jasno reći. Sve to govori čovjek koji je na čelu partije pravnog sljednika SK odgovornog za smrt nedužnih emigranata, Goli otok i Bleiburg. Pametnom dosta", zaključuje Tepeš.
Milanović je rekao ono sto je treba P ustaštvu 
Ajmo malo ponoviti gradivo 

1 rekao je Milanović jasno i glasno da nikg ne smatra ustašom jer nema formalne ustaške organizacije .
 Jel tako ? 
Je . 
2. Rekao je Milsnovic da su oni koji NASTAVLJAJU USTAŠKE TRADICIJE OPASNI. to je rekao a ne da su hrvatski nacionalisti . Sta sere ovaj tepes ?
 Opasni su naravno. Tko slijedi zločinačku nacističku ideologiju mora biti opasan. 
 Sve dok Kad budemo u ovoj RH u Kojoj se "ustase" kurce da su Hrvati a partizsni i komunisti odgovorni za zločine u drugom ratu živjeli s takvim ISTINAMA ..  Opasni su. 
Jer se zlo koje su ustase učinile Hrvatima uvijek moze oživjeti .. Ustašku kamu ili bat .. 
3. MOSTOVCI i grmoja ... E kod njih ne zna jutro sto je sinoć večeralo. Ogavno fuj

2014-04-29

Back to top Go down

Post by marcellus 18/1/2016, 09:30

sram te bilo sora dedo amidža i daidža se u grobu okreću

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 18/1/2016, 09:30

Eh gdje bi im bio kraj da su potpisali sa komunjarama!
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sora 18/1/2016, 09:32

marcellus wrote:sram te bilo sora dedo amidža i daidža se u grobu okreću
Marcele .. Sram me je . 
Jos se zacrvenio kad me traze picke :}
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 18/1/2016, 09:34

Zaoravo vise me sram ako dam badava. 
Sve vise. Sto ne bi i ja naplaćivala ko Marcelele ?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 18/1/2016, 09:35

Sora wrote:
marcellus wrote:sram te bilo sora dedo amidža i daidža se u grobu okreću
Marcele .. Sram me je . 
Jos se zacrvenio kad me traze picke :}
Fina skojevka!Ko zoki.
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by prckov 18/1/2016, 09:35

:kickass

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sora 18/1/2016, 09:36

prckov wrote::kickass
Ponavljaš se prijatelju
 Dosadan si. :L
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 18/1/2016, 09:40

Sora wrote:
abraham wrote:Posteno gledajuci, mogao je Stankovic sjebati jos vise ali nije. Naime Milanovic tvrdi da oni nisu nastavka komunisticko-boljsevicke klike jer su neki rodjeni nakon komunizma bit ce, no pola sata druge ljude "tereti " za fasizam, ustashtvo i sl iako su svi rodjeni nakon WWll. Dakle razlicita mjerila. Slavljenje 10 travnja i nosenje lijepih kapa sa petokraom su za njega razlicite stvari.Osim toga je jos mogao potegnuti umrezenost kriminala u SDP i suradnicima, od zupanice, svecenika-gradonacelnika do ministrice kulture i dijeljenje novaca za prvi film u pedeset i nekoj godini i sl. Najbolje je stvaranje slike o postenju a stvarnost je da je rvatsko drustvo isprepleteno kriminalom svih mogucih boja i smjerova. Zato se i bore za vlast, ne za postara Josu iz Cvrljana donjih ili moje pokojne babe zdravlje.
Tebi stvarno treba odgovoriti i jos nacrtati . 
Svima je jasno da je SDP nasljednik komunista a HDZ nije . To su neki drugi ljudi koji nisu nikad vidjeli komuniste u životu , jer su valjda svi HDZenjare iiz CANADE . A KOJI SU ONDA HRVATI a na Kanađani ? 
Svima je jasno da je SDP nepošten . Dodijelit ovu za film nekom u 50 .oj godini je strahota koja se ne moze usporediti s izazivanjem rata ili razbijanjem privrede  u prah i pepeo u RH .
Jer takvi kao ti trebaju nekog da im crta stvarnost ...:cry
Svima je jasno da je hrvatsko drustvo isprepleteno kriminalom., velis ti .
A kako nece kad je STVORIO HDZ I VI  ga stvarate na lažima i pljačkama. 
Njegujete kulturu nerada i izdaja. 
O povijesti koji se bavite desetke godina lažete . 
Konačno se jedan Milanović usudio reci da nismo ustaska nacija. 
I mnogi su mu na tome splaudirali . 
A ti abro crkni . I svi ostali abre
Da zaboravila sam objasniti zasto u HDZ nisu Hrvati pa pnda ni komunisti ne mogu biti. 
Jer ih je dobar dio iz hercegovne . :K
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by prckov 18/1/2016, 09:42

Sora wrote:Zaoravo vise me sram ako dam badava. 
Sve vise. Sto ne bi i ja naplaćivala

vidis kako ti znas, ajd sad na Bascarsiju pa marku po marku... :kickass

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/1/2016, 09:43

Sora najmanje ti je hercegovaca clanova hdza...a najvise slavonaca i dalmatinaca..adio tvojoj pameti..kad tvrdis samo su hercegovci hdzovci...to samo ludjak moze tvrditi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/1/2016, 09:45

Uostalom u vrhu sdpa ti ima vise hercegovaca nego u hdzu...milanovic,leko,maras
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 18/1/2016, 09:45

vuksadinare wrote:Sora najmanje ti je hercegovaca clanova hdza...a najvise slavonaca i dalmatinaca..adio tvojoj pameti..kad tvrdis samo su hercegovci hdzovci...to samo ludjak moze tvrditi
Ma mozda ali su dobro raspoređeni i utjecajni .

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/1/2016, 09:48

Sora wrote:
vuksadinare wrote:Sora najmanje ti je hercegovaca clanova hdza...a najvise slavonaca i dalmatinaca..adio tvojoj pameti..kad tvrdis samo su hercegovci hdzovci...to samo ludjak moze tvrditi
Ma mozda ali su dobro raspoređeni i utjecajni .
Vecina hercegovaca utjecajnih ti se vise mota oko bandica nego kod karamarka..tamo osim vase brkica i culjka okolo nemas vise hercegovaca sve dalmosi...karamarko,kalmeta,kovac,rimac,krsticevic
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Back to top