Satralo ga...
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Satralo ga...
Eva wrote:Nisam gledala. Stanković mi je nekak postal mlak, prije je bil nabrijaniji. Sad je kao čaj od majčine dušice, sve hinjena provokativnost i kad sam zadnju emisiju pogledala bilo je s onom sisačkom barunicom Castelli, bil mi je premekan i živčan. Ona je tad bila njega zgazila, kaj si jedan novinar provokator ne bi smel dozvolit. Bezveznjak. Tak da ak je sad rasturil Zokija, onda možda ima još nade za njega.marcellus wrote:Stanković ubija boga u Milanoviću, partija ga se očito odrekla
sad je bio ko torquemada s PMS-om
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ma bezveze su mi i Aco i Zoki. Zoki je sad nezanimljiv i potrošen lik. Ne bih ga ugošćavala ni da mi plati. Prošlo je njegovo. A Aco je bil dobar na početku dok se ni ofucal i postal pitom.
Guest- Guest
marcellus wrote:sitting_bull wrote:
kvazi-novinar tvrdi kako je milanović gubitnik, a onda se na tom po njemu mrtvom konju iživljava!
a nije gubitnik? Već mu i SDP sapuna dasku. A ne iživljavam se ja nego lepi aca bajker
pusti karamarkove floskule sa svog šalabahtera i počni misliti ostacima sive tvari u svojoj glavi.
kaj aca bajker piše na dnevno i po ovom forumu?
nisi objasnio kakav se to karakter može iživljavati na mrtvom konju ako je konj uistinu mrtav?
ispada kako se mutavi panično boji još jednog psihijatrijskog obrata, a ti i ostale sluge mu pokušavate ublažiti taj strah...
sitting_bull-
2015-09-28
gle boli mene kurac za vas... nu2 sam komentirao jer mi je to posao, a mad zox se iživljavao na nama 4 godine pa sad nek se tera u tri pičke materine... ako neće da se na njemu iživljavaju nek šuti...
2014-04-16
Ne, oni doživljavaju orga(ni)zme. Trajat će ta euforija dok ih okrutna stvarnost ponovno ne spusti na zemlju.sitting_bull wrote:marcellus wrote:
I, jeste formirali vladu?
a jeste li vi?
Guest- Guest
marcellus wrote:gle boli mene kurac za vas... nu2 sam komentirao jer mi je to posao, a mad zox se iživljavao na nama 4 godine pa sad nek se tera u tri pičke materine... ako neće da se na njemu iživljavaju nek šuti...
eto, ipak si neizravno potvrdio tko te plaća i što ti je paravan za to.
treba slugama pustiti samo malo slobode i sve će sami reći...
sitting_bull-
2015-09-28
Neka bude samo ovako i dalje, više mi ne treba.sitting_bull wrote:Ero wrote:sitting_bull wrote:
tss
Završila strka, a? I kako na novom poslu?
kaj je, mrkonjićgradska protuho?
i dalje misliš kako su i drugi poput tebe pa samo na forumima i u svojoj mašti imaju nekakav život?
Ne reče ti kako ti na novom poslu?
Ako nisi ništa sredio evo mi triba majstor na mješalici i jedan velemajstor za karijolu, pa ako si za javi...
I ti živiš vani, dudette?dudette wrote:Ne, oni doživljavaju orga(ni)zme. Trajat će ta euforija dok ih okrutna stvarnost ponovno ne spusti na zemlju.sitting_bull wrote:marcellus wrote:
a jeste li vi?
2014-04-12
Takvih je ovdje najviše. Ratnici, tajkuni, starfuckeri, filozofi, (geo)političari, analitičari, glazbeni i kazališni kritičari, povjesničari, etc. Dakle, crème de la crème.sitting_bull wrote:pa samo na forumima i u svojoj mašti imaju nekakav život?
Guest- Guest
Trenutno je bez posla, traži vezu u adezeu...marcellus wrote:nego jesi ti za zokija ili komadinu?
Ero wrote:Neka bude samo ovako i dalje, više mi ne treba.
Ako nisi ništa sredio evo mi triba majstor na mješalici i jedan velemajstor za karijolu, pa ako si za javi...
eto i tebe u smjenu.
tko se zadovoljava mizerijom, tako i živi.
kaj se danas u deželi više ne postavlja žilet-žica?
natjecati ćeš se za tender kad karamarko bude postavljao žicu prema republici srpskoj? ubiješ dvije muhe istim udarcem: dobiješ posao i vratiš se doma...
sitting_bull-
2015-09-28
Ja živim, actually!maggie13 wrote:I ti živiš vani, dudette?dudette wrote:Ne, oni doživljavaju orga(ni)zme. Trajat će ta euforija dok ih okrutna stvarnost ponovno ne spusti na zemlju.sitting_bull wrote:marcellus wrote:
a jeste li vi?
Guest- Guest
Cefuri raus! :)sitting_bull wrote:Ero wrote:Neka bude samo ovako i dalje, više mi ne treba.
eto i tebe u smjenu.
tko se zadovoljava mizerijom, tako i živi.
kaj se danas u deželi više ne postavlja žilet-žica?
natjecati ćeš se za tender kad karamarko bude postavljao žicu prema republici srpskoj? ubiješ dvije muhe istim udarcem: dobiješ posao i vratiš se doma...
Svi ste vani, postat ću ljubomorna..dudette wrote:Ja živim, actually!maggie13 wrote:I ti živiš vani, dudette?dudette wrote:Ne, oni doživljavaju orga(ni)zme. Trajat će ta euforija dok ih okrutna stvarnost ponovno ne spusti na zemlju.sitting_bull wrote:marcellus wrote:
a jeste li vi?
2014-04-12
Ero wrote:Trenutno je bez posla, traži vezu u adezeu...marcellus wrote:nego jesi ti za zokija ili komadinu?
ero parašpijun.
sve zna kao i vaso...
sitting_bull-
2015-09-28
Živim radim i samo radiiim... Psa sam preimenovala u Ekrem Viskić.maggie13 wrote:Svi ste vani, postat ću ljubomorna..dudette wrote:Ja živim, actually!maggie13 wrote:I ti živiš vani, dudette?dudette wrote:Ne, oni doživljavaju orga(ni)zme. Trajat će ta euforija dok ih okrutna stvarnost ponovno ne spusti na zemlju.sitting_bull wrote:marcellus wrote:
a jeste li vi?
Guest- Guest
Šitingbul ti je sve u jednom...Sve zna, ali nema kome prodat. Može u adeze ili Njemačku -za početak za argata.dudette wrote:Takvih je ovdje najviše. Ratnici, tajkuni, starfuckeri, filozofi, (geo)političari, analitičari, glazbeni i kazališni kritičari, povjesničari, etc. Dakle, crème de la crème.sitting_bull wrote:pa samo na forumima i u svojoj mašti imaju nekakav život?
Tipkaš s posla, priznaj...dudette wrote:Živim radim i samo radiiim... Psa sam preimenovala u Ekrem Viskić.maggie13 wrote:Svi ste vani, postat ću ljubomorna..dudette wrote:Ja živim, actually!maggie13 wrote:I ti živiš vani, dudette?dudette wrote:Ne, oni doživljavaju orga(ni)zme. Trajat će ta euforija dok ih okrutna stvarnost ponovno ne spusti na zemlju.sitting_bull wrote:marcellus wrote:
a jeste li vi?
Trinity-
2014-04-17
Nikad! Provjeri IP. Od doma.Trinity wrote:Tipkaš s posla, priznaj...dudette wrote:Živim radim i samo radiiim... Psa sam preimenovala u Ekrem Viskić.maggie13 wrote:Svi ste vani, postat ću ljubomorna..dudette wrote:Ja živim, actually!maggie13 wrote:I ti živiš vani, dudette?dudette wrote:Ne, oni doživljavaju orga(ni)zme. Trajat će ta euforija dok ih okrutna stvarnost ponovno ne spusti na zemlju.sitting_bull wrote:marcellus wrote:
a jeste li vi?
Guest- Guest
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Page 9 of 11