Satralo ga...
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Satralo ga...
Nikad! Provjeri IP. Od doma.Trinity wrote:Tipkaš s posla, priznaj...dudette wrote:Živim radim i samo radiiim... Psa sam preimenovala u Ekrem Viskić.maggie13 wrote:Svi ste vani, postat ću ljubomorna..dudette wrote:Ja živim, actually!maggie13 wrote:I ti živiš vani, dudette?dudette wrote:Ne, oni doživljavaju orga(ni)zme. Trajat će ta euforija dok ih okrutna stvarnost ponovno ne spusti na zemlju.sitting_bull wrote:marcellus wrote:
I, jeste formirali vladu?
a jeste li vi?
Guest- Guest
Ako znaš nešto o mješalici i karijoli, imaš poso. Poso, rekoh i ne službu. 800 evrića na ruku, spavanje i hrana u baraki ...s grijanjem i tušem, štaš više.sitting_bull wrote:Ero wrote:Trenutno je bez posla, traži vezu u adezeu...marcellus wrote:nego jesi ti za zokija ili komadinu?
ero parašpijun.
dobro nisi u Kuća-pos'o..dudette wrote:Živim radim i samo radiiim... Psa sam preimenovala u Ekrem Viskić.maggie13 wrote:Svi ste vani, postat ću ljubomorna..dudette wrote:Ja živim, actually!maggie13 wrote:I ti živiš vani, dudette?dudette wrote:Ne, oni doživljavaju orga(ni)zme. Trajat će ta euforija dok ih okrutna stvarnost ponovno ne spusti na zemlju.sitting_bull wrote:marcellus wrote:
I, jeste formirali vladu?
a jeste li vi?
2014-04-12
Ero wrote:Šitingbul ti je sve u jednom...Sve zna, ali nema kome prodat. Može u adeze ili Njemačku -za početak za argata.dudette wrote:Takvih je ovdje najviše. Ratnici, tajkuni, starfuckeri, filozofi, (geo)političari, analitičari, glazbeni i kazališni kritičari, povjesničari, etc. Dakle, crème de la crème.sitting_bull wrote:pa samo na forumima i u svojoj mašti imaju nekakav život?
kad to mrkonjićgradski bedanec kaže, tko to može demantirati???
sitting_bull-
2015-09-28
To ti neće pomoći. Možeš ti kričat i mlatarati i nogama i rukama, ali te nitko ne čuje...sitting_bull wrote:Ero wrote:Šitingbul ti je sve u jednom...Sve zna, ali nema kome prodat. Može u adeze ili Njemačku -za početak za argata.dudette wrote:Takvih je ovdje najviše. Ratnici, tajkuni, starfuckeri, filozofi, (geo)političari, analitičari, glazbeni i kazališni kritičari, povjesničari, etc. Dakle, crème de la crème.sitting_bull wrote:pa samo na forumima i u svojoj mašti imaju nekakav život?
kad to mrkonjićgradski bedanec kaže, tko to može demantirati???
PS: Denmantirat te mogu moje reference, jednim malim dijelom su i javne...Obznani svoje, a ja ću svoje, ako se usuđuješ.
Može, neodgoju šumarski?
radno vrijeme?Ero wrote:Ako znaš nešto o mješalici i karijoli, imaš poso. Poso, rekoh i ne službu. 800 evrića na ruku, spavanje i hrana u baraki ...s grijanjem i tušem, štaš više.sitting_bull wrote:Ero wrote:Trenutno je bez posla, traži vezu u adezeu...marcellus wrote:nego jesi ti za zokija ili komadinu?
ero parašpijun.
slobodni dani?
vili40-
2015-08-02
Radi kad ima posla, a kad nema kod kuće je...Osobno ne poznajem radno vrijeme. Evo me za stolom okruglo...31h, bez sekunde spavanja.vili40 wrote:radno vrijeme?Ero wrote:Ako znaš nešto o mješalici i karijoli, imaš poso. Poso, rekoh i ne službu. 800 evrića na ruku, spavanje i hrana u baraki ...s grijanjem i tušem, štaš više.sitting_bull wrote:Ero wrote:Trenutno je bez posla, traži vezu u adezeu...marcellus wrote:nego jesi ti za zokija ili komadinu?
ero parašpijun.
slobodni dani?
Da, 2 puta po pola sata sam potrošio na dva obroka. Sad idem otvoriti butelju Blatine, zaradio sam je...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Zakaj? Nesanica?Ero wrote:Radi kad ima posla, a kad nema kod kuće je...Osobno ne poznajem radno vrijeme. Evo me za stolom okruglo...31h, bez sekunde spavanja.vili40 wrote:radno vrijeme?Ero wrote:Ako znaš nešto o mješalici i karijoli, imaš poso. Poso, rekoh i ne službu. 800 evrića na ruku, spavanje i hrana u baraki ...s grijanjem i tušem, štaš više.sitting_bull wrote:Ero wrote:Trenutno je bez posla, traži vezu u adezeu...marcellus wrote:nego jesi ti za zokija ili komadinu?
ero parašpijun.
slobodni dani?
Da, 2 puta po pola sata sam potrošio na dva obroka. Sad idem otvoriti butelju Blatine, zaradio sam je...
Guest- Guest
Kad se šćakori počne med sobom tribiti, to je prez milosti klanje.
Stribor-
2015-09-22
sitting_bull wrote:marcellus wrote:gle boli mene kurac za vas... nu2 sam komentirao jer mi je to posao, a mad zox se iživljavao na nama 4 godine pa sad nek se tera u tri pičke materine... ako neće da se na njemu iživljavaju nek šuti...
eto, ipak si neizravno potvrdio tko te plaća i što ti je paravan za to.
treba slugama pustiti samo malo slobode i sve će sami reći...
jel i tebi pukla cijev u glavi ili te je netko puknuo s cijevi po glavi?
Važgano mu je pod petami. Tiska ga kako znati za ku stranu va SDP-u agitirati? A moraš se izjasniti, nima tu sad na dva stolca sediti. Ako pogriši, ode mu radno mesto. Ča će bidan onda?marcellus wrote:sitting_bull wrote:marcellus wrote:gle boli mene kurac za vas... nu2 sam komentirao jer mi je to posao, a mad zox se iživljavao na nama 4 godine pa sad nek se tera u tri pičke materine... ako neće da se na njemu iživljavaju nek šuti...
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:Važgano mu je pod petami. Tiska ga kako znati za ku stranu va SDP-u agitirati? A moraš se izjasniti, nima tu sad na dva stolca sediti. Ako pogriši, ode mu radno mesto. Ča će bidan onda?marcellus wrote:sitting_bull wrote:marcellus wrote:gle boli mene kurac za vas... nu2 sam komentirao jer mi je to posao, a mad zox se iživljavao na nama 4 godine pa sad nek se tera u tri pičke materine... ako neće da se na njemu iživljavaju nek šuti...
Plenum
čeka si ka najvišu muku
Za kog vraga sada dići ruku?
A zna si čuvat partijsku
knjižicu
Uvik se pravom uvuć u guzicu
Ne, nemam ja tam stan, a niti naš prodajem. Ali, kak bi bil bliže Zokiju, ja vjerujem da već šnjofa kaj se tam nudi, da mu bude bliže.dudette wrote:Kaj prodaješ?Eva wrote:Marčelo, buš si kupil stan u Krajiškoj?
Guest- Guest
A pa nisam znala da je Zoki vu tom firtlu. Ja sam dotepenka.Eva wrote:Ne, nemam ja tam stan, a niti naš prodajem. Ali, kak bi bil bliže Zokiju, ja vjerujem da već šnjofa kaj se tam nudi, da mu bude bliže.dudette wrote:Kaj prodaješ?Eva wrote:Marčelo, buš si kupil stan u Krajiškoj?
Guest- Guest
Da, da dole je na parnoj strani, tam pri dnu prema Prilazu. Ne znam sad koji je to broj, ali ima kućica ispred zgrade pa ni teško skužit.
Guest- Guest
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Page 10 of 11