Satralo ga...
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Satralo ga...
He pa nije Zoki iz sekte TRI U JEDAN ..gargamel0101 wrote:Baš se vidi da Zoki nije čisti u glavi. Ima ona kolumna od Marcela o trojstvu....
On je naime ateist
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ovisi koliko Stanković poznaje dotičnu materiju.v_vlado wrote:Pouka je.......ne idi stankoviću na nož ako ne želiš priznati svoje greške....
Bilo je masa puta da gost Stankovića potpuno izbaci iz takta.
Ovdje je Saša pokazao da stoji čvrsto na nogama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora wrote:He pa nije Zoki iz sekte TRI U JEDAN ..gargamel0101 wrote:Baš se vidi da Zoki nije čisti u glavi. Ima ona kolumna od Marcela o trojstvu....
On je naime ateist
vid budale bosanske to je pojam iz psihologije
strašno nešto :D a ono za BDPvili40 wrote:Da, nismo dobili izbore. Ja sam se ponovno kandidirao. Predomislio sam se. Jesam li nekog prevario? - kaže Milanović.vili40 wrote:- Tu sam imao 40 godina izgledao sam kao da imam 33 - komentirao je snimku iz 2008. u kojoj govori da će dati ostavku ako stranka izgubi izbore.
- Mislim da sam, ako izostavimo ovo iz 2008., dosta vjerodostojan - kazao je.
2014-04-15
pouka je da Stankovic napada koga mu se kaze..;-)v_vlado wrote:Pouka je.......ne idi stankoviću na nož ako ne želiš priznati svoje greške....
2014-04-12
BOZO JE LEPSImarcellus wrote:vili40 wrote:- Tu sam imao 40 godina izgledao sam kao da imam 33 - komentirao je snimku iz 2008. u kojoj govori da će dati ostavku ako stranka izgubi izbore.
"gle me kak sam lepi"
I ON SVOJE GREŠKE POTPISE ZA SVAKI SLUCAJ KOD JEVNOG BILJEŽNIKA
Ono ..Božo ne bi koalirao nego surađivao , to nije potpisao. Istina Bog
n_razbojnik wrote:strašno nešto :D a ono za BDPvili40 wrote:Da, nismo dobili izbore. Ja sam se ponovno kandidirao. Predomislio sam se. Jesam li nekog prevario? - kaže Milanović.vili40 wrote:- Tu sam imao 40 godina izgledao sam kao da imam 33 - komentirao je snimku iz 2008. u kojoj govori da će dati ostavku ako stranka izgubi izbore.
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/mracna-trijada-skica-za-psihoprofil-premijera-na-odlasku-876438
Točno mi je bilo neugodno gledajući ovo Milančetovo prenemaganje,samo sam čekao kad će ga Aca pitat za puknutu cijev i slične bisere.
Žalosno,još kad mu kaže ono,,izgubili ste izbore od najnepopularnijeg političara u Hrvatskoj''
Nisam očekivao da će Aca obrisati pod sa Zokyom a da će ovaj to relativno mirno podnijeti.
Žalosno,još kad mu kaže ono,,izgubili ste izbore od najnepopularnijeg političara u Hrvatskoj''
Nisam očekivao da će Aca obrisati pod sa Zokyom a da će ovaj to relativno mirno podnijeti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Respect.maggie13 wrote:pouka je da Stankovic napada koga mu se kaze..;-)v_vlado wrote:Pouka je.......ne idi stankoviću na nož ako ne želiš priznati svoje greške....
abraham-
2014-04-14
Ti si koliko se sjećam studirao psihologijumarcellus wrote:Sora wrote:He pa nije Zoki iz sekte TRI U JEDAN ..gargamel0101 wrote:Baš se vidi da Zoki nije čisti u glavi. Ima ona kolumna od Marcela o trojstvu....
On je naime ateist
Tko ti je predavao sistematsku psihologiju , psihometriju i. Edukacijsku ?
Pa jasno da ga se napada.Partija je nezadovoljna,jer ostane li Milanče na čelu SDP-a,neće više viditi ni Pantovčaka ni banskih dvora pitaj boga do kada.maggie13 wrote:pouka je da Stankovic napada koga mu se kaze..;-)v_vlado wrote:Pouka je.......ne idi stankoviću na nož ako ne želiš priznati svoje greške....
2015-07-23
Sve mi pari da je Zoka bivsi. Nadam se i Aleksa. Bilo kako bilo , nesto ne stima sa Milanovicem.
2014-04-14
Svi oni koji mrze SDP,,moraju se nadati i priželjkivati da Milanovič ostane na čelu SDP-a.
2015-07-23
nisam nikad, nešto si pobrkala.Sora wrote:Ti si koliko se sjećam studirao psihologijumarcellus wrote:Sora wrote:He pa nije Zoki iz sekte TRI U JEDAN ..gargamel0101 wrote:Baš se vidi da Zoki nije čisti u glavi. Ima ona kolumna od Marcela o trojstvu....
On je naime ateist
Stankovic stoka koja se boji promjene ravnatelja pa se zgrcil i ujedamaggie13 wrote:pouka je da Stankovic napada koga mu se kaze..;-)v_vlado wrote:Pouka je.......ne idi stankoviću na nož ako ne želiš priznati svoje greške....
Ovo mu je bio najgori intervju ikada
Ujedno i naznaka smjera kojim ce ici HDZ ekipa na TV .
Ono komunjare out - ustase napred
Jbt. Gledam fejsu POVODOM STANKOVICA , ZBUNJENOST I
CEREK OVIH PO IRSKOJ ...
Prekrut je milanović i bahat u svojim stavovima.....očekivo sam da će stankoviću zalijepit jednu.....ja bi sigurno....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Zasto onda pises konjino o psihologijimarcellus wrote:nisam nikad, nešto si pobrkala.Sora wrote:Ti si koliko se sjećam studirao psihologijumarcellus wrote:Sora wrote:He pa nije Zoki iz sekte TRI U JEDAN ..gargamel0101 wrote:Baš se vidi da Zoki nije čisti u glavi. Ima ona kolumna od Marcela o trojstvu....
On je naime ateist
Ak se aca ta'k u kratko vrijeme promjenio szo ocekivati od maje sever nesto poput ovog....'zivio mirko norac'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I što (koga ti predlažeš) Piculu ili Komatinu?Iknarov svjedok wrote:Pa jasno da ga se napada.Partija je nezadovoljna,jer ostane li Milanče na čelu SDP-a,neće više viditi ni Pantovčaka ni banskih dvora pitaj boga do kada.maggie13 wrote:pouka je da Stankovic napada koga mu se kaze..;-)v_vlado wrote:Pouka je.......ne idi stankoviću na nož ako ne želiš priznati svoje greške....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A sta ako s tobom ne štima nesto ?abraham wrote:Sve mi pari da je Zoka bivsi. Nadam se i Aleksa. Bilo kako bilo , nesto ne stima sa Milanovicem.
Sora wrote:Ti si koliko se sjećam studirao psihologijumarcellus wrote:Sora wrote:He pa nije Zoki iz sekte TRI U JEDAN ..gargamel0101 wrote:Baš se vidi da Zoki nije čisti u glavi. Ima ona kolumna od Marcela o trojstvu....
On je naime ateist
taliban-hanuma, zove te ceric, ajd...
2014-04-19
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Page 2 of 11