Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti!
recimo, ovog sada na tom videu nisam slušao.Gledao sam/slušao kreacioniste/evolucionistePatriot_1 wrote:Meni ono što tip govori,,,,drži vodu,,nije blesav!
Kad sam se uhvatio čitanja po internetu, gledanja videa o tematici i sl. shvatio sam da mogu samo vjerovati jer nit imam vremena detaljno provjeravati svaku činjenicu i nagađanje nit mi je to primarni izbor kad koristim slobodno vrijeme. Volim sve poslušati, pročitati...kad kažem istraživati činjenicu treba uzeti u obzir da sve što znam u životu je ustvari vjerovanje (ako ću sve rastavljat do zadnjeg djelića), jer ja vjerujem da je istina da je voda H2O - e sad zašto kažem vjerovati kad je nešto činjenica- recimo da nemam pojma niočemu (a ustvari i nemam) sad trebam vjerovati da postoji kisik, aha dišem, dobro neko mi je rekao/pročitao da udišemo kisik...hm...udišem kisik? gdje je kisik) kupim uređaje vidim gasi se vatra kad poklopim svijeću...aha...kisik, što još ima u zraku? aha...a u vodi? vodik...hm..što je vodik?
-Kad mi netko kaže da sam provjerim nešto pa ću vidjeti, ne znam što to znati, do koje mjere nešto trebam provjeriti? kupiti sva sranja za testiranja, mjerenja itd. AAAAAAAAAAAAAAAAA toliko pitanja a na samo prvo bi mogao potrošiti čitav život dokazujući sam sebi ono što je već dokazano i objašnjeno, ali ako vjerujemo SAMO SEBI onda sami trebamo to testirati i to korak po korak od prvog koraka, a ne vjerovati nekim istraživanjima zagađenim raznim lobijima, demagozima, smutljivcima i mutikašama
ovo nije tema, otišao sam u off-topic...neka ljudi nastave uobičajena prepucavanja i pametovanja (može se i ovo moje protumačiti kao pametovanje - sve je relativno valjda)
genitalni_herpes- Posts : 539
2014-04-11
Pa imaš pravo,,mi nismo ni vrhunski biolozi,arheolozi,"astrolozi",geolozi,,mi slušamo njih,,a oni,,mogu istinu govorit a mogu i srat!Istina u koju oni vjeruju,,iako su "vrhunski" može bit obično ,,govno!genitalni_herpes wrote:recimo, ovog sada na tom videu nisam slušao.Gledao sam/slušao kreacioniste/evolucionistePatriot_1 wrote:Meni ono što tip govori,,,,drži vodu,,nije blesav!
Kad sam se uhvatio čitanja po internetu, gledanja videa o tematici i sl. shvatio sam da mogu samo vjerovati jer nit imam vremena detaljno provjeravati svaku činjenicu i nagađanje nit mi je to primarni izbor kad koristim slobodno vrijeme. Volim sve poslušati, pročitati...kad kažem istraživati činjenicu treba uzeti u obzir da sve što znam u životu je ustvari vjerovanje (ako ću sve rastavljat do zadnjeg djelića), jer ja vjerujem da je istina da je voda H2O - e sad zašto kažem vjerovati kad je nešto činjenica- recimo da nemam pojma niočemu (a ustvari i nemam) sad trebam vjerovati da postoji kisik, aha dišem, dobro neko mi je rekao/pročitao da udišemo kisik...hm...udišem kisik? gdje je kisik) kupim uređaje vidim gasi se vatra kad poklopim svijeću...aha...kisik, što još ima u zraku? aha...a u vodi? vodik...hm..što je vodik?
-Kad mi netko kaže da sam provjerim nešto pa ću vidjeti, ne znam što to znati, do koje mjere nešto trebam provjeriti? kupiti sva sranja za testiranja, mjerenja itd. AAAAAAAAAAAAAAAAA toliko pitanja a na samo prvo bi mogao potrošiti čitav život dokazujući sam sebi ono što je već dokazano i objašnjeno, ali ako vjerujemo SAMO SEBI onda sami trebamo to testirati i to korak po korak od prvog koraka, a ne vjerovati nekim istraživanjima zagađenim raznim lobijima, demagozima, smutljivcima i mutikašama
ovo nije tema, otišao sam u off-topic...neka ljudi nastave uobičajena prepucavanja i pametovanja (može se i ovo moje protumačiti kao pametovanje - sve je relativno valjda)
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Pa imaš pravo,,mi nismo ni vrhunski biolozi,arheolozi,"astrolozi",geolozi,,mi slušamo njih,,a oni,,mogu istinu govorit a mogu i srat!Istina u koju oni vjeruju,,iako su "vrhunski" može bit obično ,,govno!genitalni_herpes wrote:recimo, ovog sada na tom videu nisam slušao.Gledao sam/slušao kreacioniste/evolucionistePatriot_1 wrote:Meni ono što tip govori,,,,drži vodu,,nije blesav!
U znanost se ne vjeruje jer vjeruješ u nešto što ne znaš, a ako znaš onda tu više nije vjera. Ono što se zna se može i dokazati te podastrat činjenice.
Poznavati pojmove 'znati', 'vjera', 'znanost', 'vjerovanje'...
2014-04-29
ono što sam htio reći je na osobnoj razini. Vrlo subjektivan pogled, a to je da nikad nisam provjerio da se voda sastoji od kisika i vodika, al vjerujem da je to činjenica (koja rečenica)
Ako želimo sve baš ZNATI - da budemo sigurni, svoje iskustvo imati u tome nečemu, svojim očima/ušima/dodirom skužit, trebamo li raditi sami pokuse?
Ne kažem da nas svi ljudi muljaju, al neki očito da. Očito na temelju onoga što smo sami provjerili i što vjerujemo drugim ljudima i što je nama očigledano.
Ne znam postoji li "Čile" na googlu jer nikad nisam upisao. Vjerujem da će izbaciti više od 1 stranice al to ne znam dok ne probam....nisam još napravio taj pokus...
Znam da nisi ni ti i možeš li reći da znaš da se pojavljuje na više od 1 stranice ili vjeruješ.
Ako ti ja sad kažem da sam napravio taj pokus u laboratorijskim uvjetima, ponovio ga 100 puta i da mi je svaki put izbacio više od 1 stranice i da su to radili ljudi na više lokacija i više država i da su svi zapisali i dobili jednake rezultate i sad je to dokazano da je tako, eto činjenica, jel ti znaš da je to tako ili vjeruješ u činjenicu da je to tako?
-uzmimo u obzir da nisi provjerio sam nego si samo provjeravao tuđe rezultate
----------
naravno možda nisam u pravu i krivo koristim izraze.
Možda stvarno ne znam što znače:
-Vjerovanje ili uvjerenje je mentalni čin kojim netko prihvaća kao istinit neki sud, tvrdnju ili mišljenje iako za to prihvaćanje nema neposredne osnove u vlastitom iskustvu niti ga može opravdati pravilnim logičkim izvođenjem iz suda koji je već utvrđen kao istinit. To je subjektivno duhovno tumačenje ishoda percepcije
-----------------
Znanje:
-svjesnost ili familijarnost stečena iskustvom neke činjenice ili situacije.
----------------
Činjenica je ono što se može neupitno i nepobitno ustanoviti. Prilikom utvrđivanja činjenice nužan je objektivan pristup, koji u znanosti mora biti potkrijepljen egzaktnim dokazom.
---------
Ako želimo sve baš ZNATI - da budemo sigurni, svoje iskustvo imati u tome nečemu, svojim očima/ušima/dodirom skužit, trebamo li raditi sami pokuse?
Ne kažem da nas svi ljudi muljaju, al neki očito da. Očito na temelju onoga što smo sami provjerili i što vjerujemo drugim ljudima i što je nama očigledano.
Ne znam postoji li "Čile" na googlu jer nikad nisam upisao. Vjerujem da će izbaciti više od 1 stranice al to ne znam dok ne probam....nisam još napravio taj pokus...
Znam da nisi ni ti i možeš li reći da znaš da se pojavljuje na više od 1 stranice ili vjeruješ.
Ako ti ja sad kažem da sam napravio taj pokus u laboratorijskim uvjetima, ponovio ga 100 puta i da mi je svaki put izbacio više od 1 stranice i da su to radili ljudi na više lokacija i više država i da su svi zapisali i dobili jednake rezultate i sad je to dokazano da je tako, eto činjenica, jel ti znaš da je to tako ili vjeruješ u činjenicu da je to tako?
-uzmimo u obzir da nisi provjerio sam nego si samo provjeravao tuđe rezultate
----------
naravno možda nisam u pravu i krivo koristim izraze.
Možda stvarno ne znam što znače:
-Vjerovanje ili uvjerenje je mentalni čin kojim netko prihvaća kao istinit neki sud, tvrdnju ili mišljenje iako za to prihvaćanje nema neposredne osnove u vlastitom iskustvu niti ga može opravdati pravilnim logičkim izvođenjem iz suda koji je već utvrđen kao istinit. To je subjektivno duhovno tumačenje ishoda percepcije
-----------------
Znanje:
-svjesnost ili familijarnost stečena iskustvom neke činjenice ili situacije.
- činjenice, informacija i vještine koje je osoba stekla iskustvom ili obrazovanjem; teoretsko ili praktično razumijevanje nekog predmeta,
- ukupnost svega poznatog u nekom polju; činjenice i informacije,
----------------
Činjenica je ono što se može neupitno i nepobitno ustanoviti. Prilikom utvrđivanja činjenice nužan je objektivan pristup, koji u znanosti mora biti potkrijepljen egzaktnim dokazom.
---------
genitalni_herpes-
2014-04-11
Najeba si ako ti ove spere vidigenitalni_herpes wrote:
- sve je relativno valjda)
2014-04-16
Hovind je lik koji iskorištava to što ima PhD (upitno je kako je došao do toga) da prodaje maglu neukim ljudima. Njegove blesave teorije su pobijene i ismijane po kratkom postupku.
Kao što je varao ljude kojima je držao predavanja tako je varao i državu i završio u zatvoru zbog utaje poreza. Uglavnom, lik je budala na kvadrat i dokazani lažov.
Kao što je varao ljude kojima je držao predavanja tako je varao i državu i završio u zatvoru zbog utaje poreza. Uglavnom, lik je budala na kvadrat i dokazani lažov.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
vjerujem da je takozanstr wrote:Hovind je lik koji iskorištava to što ima PhD (upitno je kako je došao do toga) da prodaje maglu neukim ljudima. Njegove blesave teorije su pobijene i ismijane po kratkom postupku.
Vjeruješ li i ti?
genitalni_herpes-
2014-04-11
moguće...a možda će to bit i nešto pozitivno pa nešto naučim(ako mu odlučim vjerovat, pa provjerim informaciju negdje, potkrijepim si sa 100 informacija iz raznih izvora - pa mi ne bude dovoljno pa napravim pokus i u tom se trenutku moje vjerovanje pretvori u "znanje",...hm...ili u vjerovanje da je to postalo znanje) u svemu "najebavanju" tako da ustvari ne treba na to gledat negativno..to je relativno, te subjektivne stvari .-ma naravno da nije sve relativno-aben wrote:Najeba si ako ti ove spere vidigenitalni_herpes wrote:
- sve je relativno valjda)
Last edited by genitalni_herpes on 21/5/2014, 16:31; edited 1 time in total
genitalni_herpes-
2014-04-11
Znam da je tako.genitalni_herpes wrote:vjerujem da je takozanstr wrote:Hovind je lik koji iskorištava to što ima PhD (upitno je kako je došao do toga) da prodaje maglu neukim ljudima. Njegove blesave teorije su pobijene i ismijane po kratkom postupku.
Vjeruješ li i ti?
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
2014-04-30
Kako znaš?zanstr wrote:Znam da je tako.genitalni_herpes wrote:vjerujem da je takozanstr wrote:Hovind je lik koji iskorištava to što ima PhD (upitno je kako je došao do toga) da prodaje maglu neukim ljudima. Njegove blesave teorije su pobijene i ismijane po kratkom postupku.
Vjeruješ li i ti?
genitalni_herpes-
2014-04-11
Treba znati da je lik young earth kreacionist. Znači, smatra da je zemlja stara 6 - 10 tisuća godina. To automatski pokazuje da je riječ o osobi koja ima vrlo malo veze sa stvarnim svijetom i ignorira činjenice koje mu ne pašu. Ajde da tvrdi da je zemlja stara 3,5 ili 5 milijardi godina ali 6000 je ravno tvrdnjama da je Zemlja ravna ploča. I onda lik drži predavanja na kojima neukim ljudima iznosi svoje smješne teorije od kojih niti jedna nije testirana niti djelomično. Normalno je da u svakoj debati sa ozbiljnim ljudima ili izazove zgražavanje ili dobije po nosu činjenicama.genitalni_herpes wrote:Kako znaš?zanstr wrote:Znam da je tako.genitalni_herpes wrote:vjerujem da je takozanstr wrote:Hovind je lik koji iskorištava to što ima PhD (upitno je kako je došao do toga) da prodaje maglu neukim ljudima. Njegove blesave teorije su pobijene i ismijane po kratkom postupku.
Vjeruješ li i ti?
I na kraju krajeva postoji jedan znanstvenik koji si je dao truda i napravio cjeli set videa Why do people laugh at creationists u kojem iuredno pobija sve Hovindove teorije. Naravno uz smjeh i zabavu.
Takvi prevaranti brzo isplutaju na površinu. Pogotova otkad je interneta.
2014-04-30
Vjerujem ti na riječ. Neću se ni trudit provjeravat informaciju i kopat dublje.zanstr wrote:Treba znati da je lik young earth kreacionist. Znači, smatra da je zemlja stara 6 - 10 tisuća godina. To automatski pokazuje da je riječ o osobi koja ima vrlo malo veze sa stvarnim svijetom i ignorira činjenice koje mu ne pašu. Ajde da tvrdi da je zemlja stara 3,5 ili 5 milijardi godina ali 6000 je ravno tvrdnjama da je Zemlja ravna ploča. I onda lik drži predavanja na kojima neukim ljudima iznosi svoje smješne teorije od kojih niti jedna nije testirana niti djelomično. Normalno je da u svakoj debati sa ozbiljnim ljudima ili izazove zgražavanje ili dobije po nosu činjenicama.genitalni_herpes wrote:Kako znaš?zanstr wrote:Znam da je tako.genitalni_herpes wrote:vjerujem da je takozanstr wrote:Hovind je lik koji iskorištava to što ima PhD (upitno je kako je došao do toga) da prodaje maglu neukim ljudima. Njegove blesave teorije su pobijene i ismijane po kratkom postupku.
Vjeruješ li i ti?
I na kraju krajeva postoji jedan znanstvenik koji si je dao truda i napravio cjeli set videa Why do people laugh at creationists u kojem iuredno pobija sve Hovindove teorije. Naravno uz smjeh i zabavu.
Idem dijete nahranit
genitalni_herpes-
2014-04-11
Jeli to znanost?Natrpaš milijune godina,,i to je to?Ako falimo milijun godina,,who cares?Jebeš nepreciznu znanost!I tu je potrebna vjera!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Pa imaš pravo,,mi nismo ni vrhunski biolozi,arheolozi,"astrolozi",geolozi,,mi slušamo njih,,a oni,,mogu istinu govorit a mogu i srat!Istina u koju oni vjeruju,,iako su "vrhunski" može bit obično ,,govno!genitalni_herpes wrote:recimo, ovog sada na tom videu nisam slušao.Gledao sam/slušao kreacioniste/evolucionistePatriot_1 wrote:Meni ono što tip govori,,,,drži vodu,,nije blesav!
U znanost se ne vjeruje jer vjeruješ u nešto što ne znaš, a ako znaš onda tu više nije vjera. Ono što se zna se može i dokazati te podastrat činjenice.
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
genitalni_herpes wrote:Vjerujem ti na riječ. Neću se ni trudit provjeravat informaciju i kopat dublje.zanstr wrote:Treba znati da je lik young earth kreacionist. Znači, smatra da je zemlja stara 6 - 10 tisuća godina. To automatski pokazuje da je riječ o osobi koja ima vrlo malo veze sa stvarnim svijetom i ignorira činjenice koje mu ne pašu. Ajde da tvrdi da je zemlja stara 3,5 ili 5 milijardi godina ali 6000 je ravno tvrdnjama da je Zemlja ravna ploča. I onda lik drži predavanja na kojima neukim ljudima iznosi svoje smješne teorije od kojih niti jedna nije testirana niti djelomično. Normalno je da u svakoj debati sa ozbiljnim ljudima ili izazove zgražavanje ili dobije po nosu činjenicama.genitalni_herpes wrote:Kako znaš?zanstr wrote:Znam da je tako.genitalni_herpes wrote:vjerujem da je takozanstr wrote:Hovind je lik koji iskorištava to što ima PhD (upitno je kako je došao do toga) da prodaje maglu neukim ljudima. Njegove blesave teorije su pobijene i ismijane po kratkom postupku.
Vjeruješ li i ti?
Idem dijete nahranit
Ken Howind...
From 1972 to 1974, Hovind attended the non-accredited Midwestern Baptist College and received a Bachelor of Religious Education....In 1988 and 1991 respectively, Hovind was awarded a master's degree and doctorate in Christian Education through correspondence from the non-accredited Patriot University in Colorado Springs, Colorado (now Patriot Bible University in Del Norte, Colorado, which no longer offers this program).
Bartelt has stated that Hovind's doctoral dissertation is evidence of the poor requirements at Patriot and that Hovind lacks knowledge of basic science.[14] She noted that Hovind's dissertation is incomplete (it contains four chapters totaling 101 pages, but Hovind's introduction claims the work is 250 pages with 16 chapters), of low academic quality, with poor writing, poor spelling, and poor grammatical style. Bartelt asserts that pages are repeated, references are absent, and it is not an original work with original ideas.
Navedeni sa svojim PhD može sa oproštenjem guzicu obrisat jer se radi o kvazifakultetu kojeg niti jedna zajednica ne priznaje. To je kao da sad ti genitalni otvoriš fakultet i zaposliš profesore koji nemaju nikakve kvalitete ili su kvalitete sumnjive te ih biraš na temelju vjerske ideologije, a ne znanstvenog iskustva. Teško je o tome govoriti osobama (bez uvrede) koji nisu završili neku višu školu i ne poznaju sustav školstva.
Oh, da, zanemaruje se i da ga ne priznaju ni mnoge vjerske zajednice koje su čak i po vjerskom temelju vrlo bliske... hmmm,hmmm..
Osim toga, svako tko se poziva na Howinda, ili ne zna ili zanemaruje njegovu kriminalnu povijest, jel?
http://en.wikipedia.org/wiki/Kent_Hovind#Legal_problems
O tempora, o mores!
2014-04-29
Patriot_1 wrote:Jeli to znanost?Natrpaš milijune godina,,i to je to?Ako falimo milijun godina,,who cares?Jebeš nepreciznu znanost!I tu je potrebna vjera!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Pa imaš pravo,,mi nismo ni vrhunski biolozi,arheolozi,"astrolozi",geolozi,,mi slušamo njih,,a oni,,mogu istinu govorit a mogu i srat!Istina u koju oni vjeruju,,iako su "vrhunski" može bit obično ,,govno!genitalni_herpes wrote:recimo, ovog sada na tom videu nisam slušao.Gledao sam/slušao kreacioniste/evolucionistePatriot_1 wrote:Meni ono što tip govori,,,,drži vodu,,nije blesav!
Ne baš patriote. Ali, bez uvrede, kako da razgovaramo o tome kad neke osnovne, osnovnoškolske stvari fizike i biologije ne znaš, a kamo li išta drugo. Ne pate, ovo nije bila uvreda niti je bila namjera.
I ne, nije potrebna vjera...
2014-04-29
vjerujem da je tako.Sefirot wrote:genitalni_herpes wrote:Vjerujem ti na riječ. Neću se ni trudit provjeravat informaciju i kopat dublje.zanstr wrote:Treba znati da je lik young earth kreacionist. Znači, smatra da je zemlja stara 6 - 10 tisuća godina. To automatski pokazuje da je riječ o osobi koja ima vrlo malo veze sa stvarnim svijetom i ignorira činjenice koje mu ne pašu. Ajde da tvrdi da je zemlja stara 3,5 ili 5 milijardi godina ali 6000 je ravno tvrdnjama da je Zemlja ravna ploča. I onda lik drži predavanja na kojima neukim ljudima iznosi svoje smješne teorije od kojih niti jedna nije testirana niti djelomično. Normalno je da u svakoj debati sa ozbiljnim ljudima ili izazove zgražavanje ili dobije po nosu činjenicama.genitalni_herpes wrote:Kako znaš?zanstr wrote:Znam da je tako.genitalni_herpes wrote:vjerujem da je takozanstr wrote:Hovind je lik koji iskorištava to što ima PhD (upitno je kako je došao do toga) da prodaje maglu neukim ljudima. Njegove blesave teorije su pobijene i ismijane po kratkom postupku.
Vjeruješ li i ti?
Idem dijete nahranit
Ken Howind...
From 1972 to 1974, Hovind attended the non-accredited Midwestern Baptist College and received a Bachelor of Religious Education....In 1988 and 1991 respectively, Hovind was awarded a master's degree and doctorate in Christian Education through correspondence from the non-accredited Patriot University in Colorado Springs, Colorado (now Patriot Bible University in Del Norte, Colorado, which no longer offers this program).
Bartelt has stated that Hovind's doctoral dissertation is evidence of the poor requirements at Patriot and that Hovind lacks knowledge of basic science.[14] She noted that Hovind's dissertation is incomplete (it contains four chapters totaling 101 pages, but Hovind's introduction claims the work is 250 pages with 16 chapters), of low academic quality, with poor writing, poor spelling, and poor grammatical style. Bartelt asserts that pages are repeated, references are absent, and it is not an original work with original ideas.
Navedeni sa svojim PhD može sa oproštenjem guzicu obrisat jer se radi o kvazifakultetu kojeg niti jedna zajednica ne priznaje. To je kao da sad ti genitalni otvoriš fakultet i zaposliš profesore koji nemaju nikakve kvalitete ili su kvalitete sumnjive te ih biraš na temelju vjerske ideologije, a ne znanstvenog iskustva. Teško je o tome govoriti osobama (bez uvrede) koji nisu završili neku višu školu i ne poznaju sustav školstva.
Oh, da, zanemaruje se i da ga ne priznaju ni mnoge vjerske zajednice koje su čak i po vjerskom temelju vrlo bliske... hmmm,hmmm..
Osim toga, svako tko se poziva na Howinda, ili ne zna ili zanemaruje njegovu kriminalnu povijest, jel?
http://en.wikipedia.org/wiki/Kent_Hovind#Legal_problems
O tempora, o mores!
genitalni_herpes-
2014-04-11
Sefirot wrote:
Ne baš patriote. Ali, bez uvrede, kako da razgovaramo o tome kad neke osnovne, osnovnoškolske stvari fizike i biologije ne znaš, a kamo li išta drugo. Ne pate, ovo nije bila uvreda niti je bila namjera.
I ne, nije potrebna vjera...
ja vjerujem i neke osnovne stvari iz fizike i kemije - bar po profesorovoj definiciji i sve nas je uvjerio da ne znamo nego da vjerujemo još prije 17-ak godina
Sjetio sam s njegove igre riječi prije par dana, vidio sam ga kako vozi umirovljeničkog punta..uvijek je volio pouzdan auto pa vjeruje da je dobro kupio..
Kako je rekao moj stari porofesor iz fizike "Dobro to piše u knjizi, al nemojmo vjerovati njima, idemo sami napraviti pokus"...do tada možemo samo vjerovati onome što nam se servira pa makar to provjerili sa 100 izvora...
filozofiranje, al eto..
nešto mi palo na pamet na ovoj temi pa odvelo u off-topic..
genitalni_herpes-
2014-04-11
hm...ili rečenica..."znam da znanost to zna, a i vjerujem joj da to i je tako"
genitalni_herpes-
2014-04-11
Patriot_1 wrote:Jeli to znanost?Natrpaš milijune godina,,i to je to?Ako falimo milijun godina,,who cares?Jebeš nepreciznu znanost!I tu je potrebna vjera!
Pa ako je milijun lijevo ili desno, to opet ne ruši provjerene, odnosno metodama dobivene podatke da su u pitanju stotine milijuna godina, a ne puke tisuće godina kako tvrde young earth kreacionisti.
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
Brando pomozi mi zapeo sam u svojim mozganjima...ajme majko mila
Još sam išao guglat točna značenja riječi i nije mi pomoglo
genitalni_herpes-
2014-04-11
genitalni_herpes wrote:Brando pomozi mi zapeo sam u svojim mozganjima...ajme majko mila
Na čemu je zapelo?
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» najgluplja rasa u svemiru
» Hrvatska je najgluplja zemlja u Evropi
» Evolucija ili Kreacija
» Evolucija ili Kreacija
» Religija i tolerancija
» Hrvatska je najgluplja zemlja u Evropi