ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti!

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Empty Re: Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti!

Post by Michael1 20/5/2014, 10:14

Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 81_evolution
Znanost u slici i rijeci! afro

Michael1

2014-04-23

Back to top Go down

Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Empty Re: Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti!

Post by Michael1 20/5/2014, 10:16

Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Darwin_02Iskljucivo glupi kreacionisti ne vjeruju u evoluciju! sunny

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by Michael1 20/5/2014, 10:18

Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Darwin
Preveo ich je sve zedne preko vode! Moderni Mojsije je spasio svoju rodbinu od suhih grana. confused

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by Michael1 20/5/2014, 10:19

Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Kco0023lNa putu u nebo! :D

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by Michael1 20/5/2014, 10:20

Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcQa-Uc1vs60SYJemrABXb3P2I-tO_fuDNHJh1Gy8rYSlND6vg4YcQ
Neslozna braca! affraid

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by Michael1 20/5/2014, 10:21

Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Darwinismus_432115Darwin otkriva Darwinizam! pirat

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by Michael1 20/5/2014, 10:22

Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Krogh~Primaten~Proportionen~$281943$2C~596$29
Oldieva grupa na forumu. Nezgrapni genijalci! Jucer na grani, danas u savani. :cry

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by Ragnarok 20/5/2014, 11:04

speare_shaker wrote:
Ragnarok wrote:
svi smo mi od Adama koji je živo 900 godina

Devet stotina i trideset (930).

Idem sada bičem namiriti razliku :]
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ragnarok 20/5/2014, 11:06

Michael1 wrote:Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Krogh~Primaten~Proportionen~$281943$2C~596$29
Oldieva grupa na forumu. Nezgrapni genijalci! Jucer na grani, danas u savani. :cry

Ja i danas na grani  :O
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Michael1 20/5/2014, 11:16

Ragnarok wrote:
Michael1 wrote:Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Krogh~Primaten~Proportionen~$281943$2C~596$29

Ti si shvatio evoluciju. Bolje je biti na grani sa vrapcem u ruci, nego u savani lavu u kandzama. lol!

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by oldie 20/5/2014, 11:27

Michael1 wrote:Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Evolution_popup
Oldie i konsorti na balu kostura! :aw
Zašto si se uhvatio mene? :_|  - Pa ja sam pažljivo iz galerije promatrao vaše rasprave i zaključio da je tvoja argumentacija bolja i da si pomeo spearea, branda i konsorte...U prilog tome ide i tema koju sam otvorio ("Današnji ljudi su slabići") gdje propitkujem život prvih ljudi (prije 5-6000 godina) :K
oldie
oldie

2014-04-28

Back to top Go down

Post by Ragnarok 20/5/2014, 11:55

Michael1 wrote:
Ragnarok wrote:

Ti si shvatio evoluciju. Bolje je biti na grani sa vrapcem u ruci, nego u savani lavu u kandzama. lol!

Fino vam je oldie reko, ovi što su evoluirali su kurac za ove što je Bog stvorio. Ej T-Rex kad krene!! Jad rode jad
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by immortal 20/5/2014, 15:45

Michael1 wrote:Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Darwin-spiegelbig-DW-Wissenschaft-Rom
Oldie i "caca". Oldie se prepoznaje u ogledalu. Dakle, oldi je primat!
 flower  svidio ti se rad na ovoj temi  :x 
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Michael1 20/5/2014, 15:51

oldie wrote:
Michael1 wrote:Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti! - Page 3 Evolution_popup
Oldie i konsorti na balu kostura! :aw
Zašto si se uhvatio mene? :_|  - Pa ja sam pažljivo iz galerije promatrao vaše rasprave i zaključio da je tvoja argumentacija bolja i da si pomeo spearea, branda i konsorte...U prilog tome ide i tema koju sam otvorio ("Današnji ljudi su slabići") gdje propitkujem život prvih ljudi (prije 5-6000 godina) :K

Pa tko se protivi tvom propitkivanju, to mi nije potpuno transparentno? Tko se to usudi sumnjati u ono sto ti pises, pokazi mi ga da ga ja sredim? Hahahahaha,,,,,,,,,,,,,, lol! ,,,,,,,,,,,Oldie je uvjeren, da su milijarde dinosa harali zemljom. Pa pogledaj covjece, koliki broj njihovih fosila je nadjen do sada? Da li smo dosegli broj od kojih 100 tisuca? Cisto sumnjam! Osim toga, pogledaj nalaze paleontologa, koji su u istom sloju nasli i kosti dinosa, drugih zivotinja  i ljudi, i nisu fasifikati.

Zato bi bilo veoma dobro, ako bi i ti svoj mozak malo ukljucio kad pises neke stvari, jer ako pokusavas ismijavati principijelna izvjesca starih knjiga, koja do sada nisu opovrgnita, onda se s pravom pitam, koji  je cilj tvog pisanja?
Principijeno je izvjestaj koji stoji u knjizi Genesis=Postanak, potpuno ispravan, i ne potrebuje nikakvih redakcija i revizija, jer je u svojoj principijelnosti sasvim ispravan.

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by zanstr 20/5/2014, 16:49

Zanimljivo je kako skoro svaki (a koliko sam ja vidio baš svaki) kreacionistički video na youtubeu ima isključenu opciju komentiranja. Pitam se zašto. Možda bi ljudi koji nešto znaju o temi htjeli naglasiti i ispraviti izrečene laži ili gluposti kao uspoređivanje računala i živih organizama.

'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus   :rofl  
zanstr
zanstr

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Michael1 20/5/2014, 18:38

zanstr wrote:Zanimljivo je kako skoro svaki (a koliko sam ja vidio baš svaki) kreacionistički video na youtubeu ima isključenu opciju komentiranja. Pitam se zašto. Možda bi ljudi koji nešto znaju o temi htjeli naglasiti i ispraviti izrečene laži ili gluposti kao uspoređivanje računala i živih organizama.

To je obicna glupost!
Moje komentare mozes naci na svim YouTube temama o evoluciji i kreaciji.

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by oldie 21/5/2014, 12:38

Michael1 wrote:

Pa tko se protivi tvom propitkivanju, to mi nije potpuno transparentno? Tko se to usudi sumnjati u ono sto ti pises, pokazi mi ga da ga ja sredim? Hahahahaha,,,,,,,,,,,,,, lol! ,,,,,,,,,,,Oldie je uvjeren, da su milijarde dinosa harali zemljom. Pa pogledaj covjece, koliki broj njihovih fosila je nadjen do sada? Da li smo dosegli broj od kojih 100 tisuca? Cisto sumnjam! Osim toga, pogledaj nalaze paleontologa, koji su u istom sloju nasli i kosti dinosa, drugih zivotinja  i ljudi, i nisu fasifikati.

auuuu...prije 100-200-300 godina u africi nije živjela niti jedna životinja...dokaz: pronađite mi fosil lava, antilope ili slona!

jebote koji ste vi kreacionisti lažovi i manipulatori....Sad sam bio na ovom kreacionističkom siteu http://apologeticspress.org/APContent.aspx?category=9&article=4664

gdje oni priznaju da je fosilizacija iznimno rijedak proces, ali ne smeta vam tu činjenicu koristiti kad vam paše, a izbjegavati kad vam ne paše...Dakle po vama fosilizacija je iznimno rijedak proces kada trebate dokaz da su ljudi i dinosaurusi živjeli zajedno (a nisu), a kad treba dokazati da je dinosaura bilo malo (kao što ti pokušavaš gore) - e sad nije baš tako rijedak proces...kakva sprdačina.. 👅 

...ili inzistiranje na prijelazu između vrsta!?..u jednom slučaju zovete ih vrste (bez navodnika) - kada opanjkavate evoluciju, a kada "dokazujete" da su na noinu korablju mogle stati sve vrste - onda taj broj reducirate i vrste nazivate "vrstama" i tvrdite npr da noa nije morao stavljati i konja i zebru i magarca nego neko "konjoliko" stvorenje lol!
oldie
oldie

2014-04-28

Back to top Go down

Post by Bran_Do 21/5/2014, 13:42

Michael1 - LOL
Prvo - fosili jako teško ostaju očuvani i fosilizacija je vrlo rijedak proces u kojemu samo mali broj živućih vrsta ostavi tragove, a naročito kada se radi o desecima milijuna godina, to je općepoznata stvar. Drugo, petrifikacija kostiju u desetke metara dubokim slojevima znači da je velik broj ostataka zarobljen u stotinama kubičnih kilometara stijene.
Što se tiče "nalaza paleontologa o kostima dinosa i ljudi" - uglavnom se radi o vrlo rijetkim nalazima od kojih su dio falsifikati, a dio su rezultat pomiješanih geoloških slojeva zbog raznoraznih endogenih i egzogenih procesa (naročito seizmizam). 
Ali naravno, kreacionisti će u želji da opravdaju svoju nebuloznu teoriju o starosti zemlje od 5000 godina izvlačiti anomalne dokaze, glasine i selektivne slučajeve od kojih će raditi normu.
Bran_Do
Bran_Do

2014-04-17

Back to top Go down

Post by genitalni_herpes 21/5/2014, 14:31

mislio sam da neće bit vrijeđanja na religiji il nekog podbadanja...ipak ima i tema za neko pomirenje, idem vidjt gdje je ta tema završila (nisam neko vrijeme)
genitalni_herpes
genitalni_herpes

Male
2014-04-11

Back to top Go down

Post by Patriot_1 21/5/2014, 15:25

Meni ono što tip govori,,,,drži vodu,,nije blesav!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by genitalni_herpes 21/5/2014, 15:37

Patriot_1 wrote:Meni ono što tip govori,,,,drži vodu,,nije blesav!
recimo, ovog sada na tom videu nisam slušao.Gledao sam/slušao kreacioniste/evolucioniste
Kad sam se uhvatio čitanja po internetu, gledanja videa o tematici i sl. shvatio sam da mogu samo vjerovati jer nit imam vremena detaljno provjeravati svaku činjenicu i nagađanje nit mi je to primarni izbor kad koristim slobodno vrijeme. Volim sve poslušati, pročitati...kad kažem istraživati činjenicu treba uzeti u obzir da sve što znam u životu je ustvari vjerovanje (ako ću sve rastavljat do zadnjeg djelića), jer ja vjerujem da je istina da je voda H2O - e sad zašto kažem vjerovati kad je nešto činjenica- recimo da nemam pojma niočemu (a ustvari i nemam) sad trebam vjerovati da postoji kisik, aha dišem, dobro neko mi je rekao/pročitao da udišemo kisik...hm...udišem kisik? gdje je kisik) kupim uređaje vidim gasi se vatra kad poklopim svijeću...aha...kisik, što još ima u zraku? aha...a u vodi? vodik...hm..što je vodik?

-Kad mi netko kaže da sam provjerim nešto pa ću vidjeti, ne znam što to znati, do koje mjere nešto trebam provjeriti? kupiti sva sranja za testiranja, mjerenja itd. AAAAAAAAAAAAAAAAA toliko pitanja a na samo prvo bi mogao potrošiti čitav život dokazujući sam sebi ono što je već dokazano i objašnjeno, ali ako vjerujemo SAMO SEBI onda sami trebamo to testirati i to korak po korak od prvog koraka, a ne vjerovati nekim istraživanjima zagađenim raznim lobijima, demagozima, smutljivcima i mutikašama  :^0

ovo nije tema, otišao sam u off-topic...neka ljudi nastave uobičajena prepucavanja i pametovanja (može se i ovo moje protumačiti kao pametovanje - sve je relativno valjda)
genitalni_herpes
genitalni_herpes

Male
2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics