Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kent Hovind: 'Evolucija je najgluplja religija u povijesti!
I? Imaju ateisti puno toga protiv Boga reći kako što sam i tvrdio a sef se čudi k'o pura dreku a ti potpisuješ njegovo čuđenje.
Dokazao sam svoju tvrdnju.
Mad_Vlad- Posts : 1954
2014-05-02
Navođenje osobina lika iz knjige nije isto kao vjerovanje da je taj lik stvaran. Dawkins to spominje zato jer mnogi ljudi vide tu knjigu i tog lika kao izvor ljudskog morala, što je totalno nenormalno. Kao da netko tvrdi da mu je izvor morala vuk iz Crvenkapice.Mad_Vlad wrote:I? Imaju ateisti puno toga protiv Boga reći kako što sam i tvrdio a sef se čudi k'o pura dreku a ti potpisuješ njegovo čuđenje.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Pa kad je Dobra knjiga izvor znanja. Izvor morala je Bog.
Što je ateistima izvor znanja? Slučajnost? A izvor morala? Bakterija?:)
Što je ateistima izvor znanja? Slučajnost? A izvor morala? Bakterija?:)
Mad_Vlad-
2014-05-02
Dobra tetovaža za ateiste. Na sred čela.von_Starhemberg wrote:U slovo.Mad_Vlad wrote:
“The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully.”
― Richard Dawkins, The God Delusion
Mad_Vlad-
2014-05-02
Ako si za tetoviranje ljudi poput stoke zbog njihovog pogleda na religiju, to je tvoj karakter, odnosno izopačeni svjetonazor...Mad_Vlad wrote:Dobra tetovaža za ateiste. Na sred čela.von_Starhemberg wrote:U slovo.Mad_Vlad wrote:
“The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully.”
― Richard Dawkins, The God Delusion
Guest- Guest
Pa neki to rade na sred čela pa mislim eto mogli bi i ateisti svog Dawkinsa kad je dobro slovo.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Pa što ne. Živi svoju istinu. Aj ne moraš istetovirat, stavi naljepnicu na auto. Dobro slovo.von_Starhemberg wrote:Jest, kako da ne.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» najgluplja rasa u svemiru
» Hrvatska je najgluplja zemlja u Evropi
» Evolucija ili Kreacija
» Evolucija ili Kreacija
» Religija i tolerancija
» Hrvatska je najgluplja zemlja u Evropi
» Evolucija ili Kreacija
» Evolucija ili Kreacija