Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Ne, nego ću ovdje. Šta si neurozan? Ništa osobno, samo sam ti objasnio poziciju.AssadNaPodmornici wrote:gle imaš onu svoju temu pa tamo spamaj i trolaj
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
ma pitam kad si radio test zato jer kazu da 3,5 mj nakon preboljenja antitijela rapidno nestaju...AssadNaPodmornici wrote:stavio sam nalaz na forumu, prije 3 tjedna mislim. imam prvu ja mislim 1.7(0.5 je limit gdje priznaju ako se sjećam, a drugu razinu anti tijela malo manje od 500(a 50 je gdje priznaju)Noor wrote:koliko ih imaš i kad si bio na testu?AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
mene nitko ništa ne pita, a uredno bi sve to odjeba, iman dokaz da sam prebolio, visoku razinu anti-tijela, ako nekome to nije dovoljno, well fuck off then
I da, koliko si ih zarazio i eventualno poslau u smrt, prije nego što si se testirao?AssadNaPodmornici wrote:gle imaš onu svoju temu pa tamo spamaj i trolaj
To su sve ozbiljna pitanja na koje pomisle oni od kojih tražiš potvrdu.
Ovo nije zajebancija, ja te pitam najozbiljnije. I još jednom, ništa osobno.
2016-07-22
I samo da dodam:
IgG antitijela se mogu izmjeriti i nakon tura na dupetu i ne samo nakon preboljelog covda.
Toliko, samo da pojasnim zašto onako odgovaram kolegi Yodi.
IgG antitijela se mogu izmjeriti i nakon tura na dupetu i ne samo nakon preboljelog covda.
Toliko, samo da pojasnim zašto onako odgovaram kolegi Yodi.
stavio sam nalaz na forum (i tamo je datum) :D mislim da je bilo prije 3 tjedna točno..Noor wrote:ma pitam kad si radio test zato jer kazu da 3,5 mj nakon preboljenja antitijela rapidno nestaju...AssadNaPodmornici wrote:stavio sam nalaz na forumu, prije 3 tjedna mislim. imam prvu ja mislim 1.7(0.5 je limit gdje priznaju ako se sjećam, a drugu razinu anti tijela malo manje od 500(a 50 je gdje priznaju)Noor wrote:koliko ih imaš i kad si bio na testu?AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
mene nitko ništa ne pita, a uredno bi sve to odjeba, iman dokaz da sam prebolio, visoku razinu anti-tijela, ako nekome to nije dovoljno, well fuck off then
AssadNaPodmornici- Posts : 22271
2018-06-14
Noor likes this post
A kad si obolio od covid?AssadNaPodmornici wrote:stavio sam nalaz na forum (i tamo je datum) :D mislim da je bilo prije 3 tjedna točno..Noor wrote:ma pitam kad si radio test zato jer kazu da 3,5 mj nakon preboljenja antitijela rapidno nestaju...AssadNaPodmornici wrote:stavio sam nalaz na forumu, prije 3 tjedna mislim. imam prvu ja mislim 1.7(0.5 je limit gdje priznaju ako se sjećam, a drugu razinu anti tijela malo manje od 500(a 50 je gdje priznaju)Noor wrote:koliko ih imaš i kad si bio na testu?AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
2016-07-22
Neki dan postavljam zichanu ogradu i prilazi mi susjed sa maskom na licu.Pita..Od chega se shtitish ...rekoh mu od komaraca kao i ti od virusa..
Iako je s jedne strane jako duhovito, s druge nije lijepo izrugivali se religiji.mentalitet wrote:Neki dan postavljam zichanu ogradu i prilazi mi susjed sa maskom na licu.Pita..Od chega se shtitish ...rekoh mu od komaraca kao i ti od virusa..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Noor wrote:ma pitam kad si radio test zato jer kazu da 3,5 mj nakon preboljenja antitijela rapidno nestaju...AssadNaPodmornici wrote:stavio sam nalaz na forumu, prije 3 tjedna mislim. imam prvu ja mislim 1.7(0.5 je limit gdje priznaju ako se sjećam, a drugu razinu anti tijela malo manje od 500(a 50 je gdje priznaju)Noor wrote:koliko ih imaš i kad si bio na testu?AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
Noor prestani slušati i čitati fašiste i luđake koji tvrde da su bogovi i da se imunitet stječe samo cijepljenjem. Prirodni imunitet nisu samo antitijela, a imunitet na SARS cov1 je funkcionirao i nakon 17 godina.
Kad je ovaj virus u pitanju:
šansa reinfekcije je 0,008.
40% novozaraženih su cijepljeni...a cijepljenje je krenulo malo više od pola godine, a pandemija prije godinu ipo.
Molim te pročitaj ovo.
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762
michaellcmacha likes this post
kada je abortus u pitanju onda su žene svoga tijela gospodari.
kada je cijepivo u pitanju , onda više niste svog tijela gospodari, bez obzira što cijepljeni ne štite druge, nego još i više šire zarazu oko sebe jer su asimptomatski.
kada je cijepivo u pitanju , onda više niste svog tijela gospodari, bez obzira što cijepljeni ne štite druge, nego još i više šire zarazu oko sebe jer su asimptomatski.
Noor wrote:ma pitam kad si radio test zato jer kazu da 3,5 mj nakon preboljenja antitijela rapidno nestaju...AssadNaPodmornici wrote:stavio sam nalaz na forumu, prije 3 tjedna mislim. imam prvu ja mislim 1.7(0.5 je limit gdje priznaju ako se sjećam, a drugu razinu anti tijela malo manje od 500(a 50 je gdje priznaju)Noor wrote:koliko ih imaš i kad si bio na testu?AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
Last edited by mutava baštarda on Wed 14 Jul - 9:06; edited 1 time in total
mutava baštarda wrote:kada je abortus u pitanju onda su žene svoga tijela gospodari.
Virus se može prenositi tek nakon što se preko spajk prikači na receptore (u nosu, na primjer),
a cijepljeni to sprječavaju upravo proizvedenim antitijelima. Inače, prenositelj zaraze
mora imati dovoljno veliki broj virusa u nosu ("titar"), bez kojega na kraju nema ni oboljevanja.
To je kao da pokušavaš vodu zahvatiti i prenositi u rešetu.
Kako to ne možeš razumjeti?
2016-07-22
Kako ne možeš razumjeti da ja koji sam prebolio, bolje štitim sebe i druge od tebe koji si se cijepio.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:kada je abortus u pitanju onda su žene svoga tijela gospodari.
Virus se može prenositi tek nakon što se preko spajk prikači na receptore (u nosu, na primjer),
a cijepljeni to sprječavaju upravo proizvedenim antitijelima. Inače, prenositelj zaraze
mora imati dovoljno veliki broj virusa u nosu ("titar"), bez kojega na kraju nema ni oboljevanja.
Ako želiš kazati suprotno, molim te pokaži neko ozbiljno znanstveno istraživanje koje će potkrijepiti tvoje gluposti i dezinformacije.
mutava baštarda wrote:Kako ne možeš razumjeti da ja koji sam prebolio, bolje štitim sebe i druge od tebe koji si se cijepio.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:kada je abortus u pitanju onda su žene svoga tijela gospodari.
Ako želiš kazati suprotno, molim te pokaži neko ozbiljno znanstveno istraživanje koje će potkrijepiti tvoje gluposti i dezinformacije.
Evo vrhovnog svećenika u stožeru
mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Kako ne možeš razumjeti da ja koji sam prebolio, bolje štitim sebe i druge od tebe koji si se cijepio.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:kada je abortus u pitanju onda su žene svoga tijela gospodari.
Evo vrhovnog svećenika u stožeru
Sad kad počnete umirati trebati će imunizirati internet od neželjenog sadržaja.
Pa dobro, prebolio si i šta sad s time želiš dokazivati?mutava baštarda wrote:Kako ne možeš razumjeti da ja koji sam prebolio, bolje štitim sebe i druge od tebe koji si se cijepio.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:kada je abortus u pitanju onda su žene svoga tijela gospodari.
Nemaš potvrde da si prebolio kao ni Yoda?
Imaš vjerojatno i problem sa savješču jer ne znaš koliko
si ih zarazio, i s kojim posljedicama, hodajući okolo zaražen?
Poznati su mi ti problemi, zbog kojih su me moji mlađi
izbjegavali posjećivati cijelo vrijeme epidemije.
Danas smo svi cijepljeni i živimo posve normalno - bez distanci i bez maski.
2016-07-22
E građani, pola minute posla i dobio bi je kada bi htio, ali neću hraniti fašizam.Eroo wrote:Pa dobro, prebolio si i šta sad s time želiš dokazivati?mutava baštarda wrote:Kako ne možeš razumjeti da ja koji sam prebolio, bolje štitim sebe i druge od tebe koji si se cijepio.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:kada je abortus u pitanju onda su žene svoga tijela gospodari.
Nemaš potvrde da si prebolio kao ni Yoda?
Imaš vjerojatno i problem sa savješču jer ne znaš koliko
si ih zarazio, i s kojim posljedicama, hodajući okolo zaražen?
Poznati su mi ti problemi, zbog kojih su me moji mlađi
izbjegavali posjećivati cijelo vrijeme epidemije.
Danas smo svi cijepljeni i živimo posve normalno - bez distanci i bez maski.
Ako ne mogu ići nekamo kamo se skupljaju s fašističkim iskaznicama nema problema.
p.s. poznat mi je slučaj gdje dr savjetuje roditelje da se ne cijepe jer bi tako mogli više ugroziti dijete koje ima ozbiljne zdravstvene probleme, šireći mu virus a da ne znaju da ga imaju.
Razumijem, Mutavi, skoro sve što želiš reći, osim razloge zbog kojih želiš
po tisućiti put urbi et orbi javiti da si prebolio covid? Pa, jebote, nisi jedini.
Nisi ništa reko je li te muči ono da si za to vrijeme mogao zaraziti ljude oko
sebe, pa danas ne znaš jesi li i koliki krivac za posljedice?
Moja gospođa svaki dan ide vanka po spizu. Nikad to nije propustil učiniti,
za vrijeme cijele epidemije. Moji nas nisu htjeli posjećivati upravo iz tih razloga.
Sin mi kaž:
- Mama može svaki dan pokupiti virus, a ako budemo i mi dolazili,
a vama se nešto desi, nikad ne bi znali jesmo li vas možda mi zarazili.
Vidiš, Mutavi, sve su to veoma zajebate stvari, s kojima se ne treba igrati.
Posebno ne ako je bespotrebno. To treba izbjeći oliko god se može.
po tisućiti put urbi et orbi javiti da si prebolio covid? Pa, jebote, nisi jedini.
Nisi ništa reko je li te muči ono da si za to vrijeme mogao zaraziti ljude oko
sebe, pa danas ne znaš jesi li i koliki krivac za posljedice?
Moja gospođa svaki dan ide vanka po spizu. Nikad to nije propustil učiniti,
za vrijeme cijele epidemije. Moji nas nisu htjeli posjećivati upravo iz tih razloga.
Sin mi kaž:
- Mama može svaki dan pokupiti virus, a ako budemo i mi dolazili,
a vama se nešto desi, nikad ne bi znali jesmo li vas možda mi zarazili.
Vidiš, Mutavi, sve su to veoma zajebate stvari, s kojima se ne treba igrati.
Posebno ne ako je bespotrebno. To treba izbjeći oliko god se može.
2016-07-22
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema