Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Razumijem, Mutavi, skoro sve što želiš reći, osim razloge zbog kojih želiš
po tisućiti put urbi et orbi javiti da si prebolio covid? Pa, jebote, nisi jedini.
Nisi ništa reko je li te muči ono da si za to vrijeme mogao zaraziti ljude oko
sebe, pa danas ne znaš jesi li i koliki krivac za posljedice?
Moja gospođa svaki dan ide vanka po spizu. Nikad to nije propustil učiniti,
za vrijeme cijele epidemije. Moji nas nisu htjeli posjećivati upravo iz tih razloga.
Sin mi kaž:
- Mama može svaki dan pokupiti virus, a ako budemo i mi dolazili,
a vama se nešto desi, nikad ne bi znali jesmo li vas možda mi zarazili.
Vidiš, Mutavi, sve su to veoma zajebate stvari, s kojima se ne treba igrati.
Posebno ne ako je bespotrebno. To treba izbjeći oliko god se može.
po tisućiti put urbi et orbi javiti da si prebolio covid? Pa, jebote, nisi jedini.
za vrijeme cijele epidemije. Moji nas nisu htjeli posjećivati upravo iz tih razloga.
Sin mi kaž:
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Eroo wrote:Razumijem, Mutavi, skoro sve što želiš reći, osim razloge zbog kojih želiš
Sin mi kaž:
Žao mi je što ti vrijedan religijske osjećaje...
Ovo ti je na deklaraciji cijepiva kojeg si primio.
PR agencija koju je WHO unajmio za osmišljavanje poruka u krizi je i Hill&Knowlton :)
Za one koji ne znaju, ta agencija je stala u zaljevskom ratu iza priče o ubijenim bebama iz inkubatora
Za one koji ne znaju, ta agencija je stala u zaljevskom ratu iza priče o ubijenim bebama iz inkubatora
The COVID-19 Chronicles: Part 1 – Lies, Censorship and Statistical Manipulation
In this article I am going to take you on a journey to expose the deception and manipulation surrounding the COVID-19 pandemic. We will chronologically step through the contradictions, hypocrisy and lies emanating from the main stream media (MSM) and medical authorities, investigate and show how Big Tech companies are censoring groups and individuals, expose the gross negligence occurring in many hospitals, and finally, show how the COVID-19 statistics are being manipulated to create inflated numbers.
https://www.self-existence.com/2020/07/25/the-covid-19-chronicles-part-1-lies-censorship-statistical-manipulation/
In this article I am going to take you on a journey to expose the deception and manipulation surrounding the COVID-19 pandemic. We will chronologically step through the contradictions, hypocrisy and lies emanating from the main stream media (MSM) and medical authorities, investigate and show how Big Tech companies are censoring groups and individuals, expose the gross negligence occurring in many hospitals, and finally, show how the COVID-19 statistics are being manipulated to create inflated numbers.
https://www.self-existence.com/2020/07/25/the-covid-19-chronicles-part-1-lies-censorship-statistical-manipulation/
Guest- Guest
The COVID-19 Chronicles: Part 2 – The Suppression of Treatments and the Push for a Vaccine
Welcome to part two of this COVID-19 series, colloquially known as Part 2: HCQ Boogaloo.
What is HCQ you ask?
HCQ is hydroxychloroquine, a malaria drug currently being used by many frontline doctors to treat COVID-19, and as you might have guessed from the title, is currently under attack from the Legacy Media (Outdated Corporate Media) and Medical Mafia, despite the positive results it has been showing.
Not only has HCQ been in the main stream media’s (MSM) crosshairs, but a variety of other treatments also, such as Chlorine Dioxide, a lesser known COVID-19 treatment which has been showing great results in countries trialing it.
In fact, if it isn’t a fast tracked COVID-19 vaccine or an expensive new drug, the MSM either don’t want to know about it or are trying to vilify it.
This article, like Part 1, will chronologically step through recent events to highlight the fallacies being propagated by these institutions, and show, without a doubt, that a COVID-19 vaccine is the only treatment they want rolled out, despite the many red flags that come from fast tracking a vaccine process that should take 15-20 years. We will also touch on various aspects of the Medical Mafia which will lead into part three of this article series.
https://www.self-existence.com/2020/08/20/the-covid-19-chronicles-part-2-the-suppression-of-treatments-and-the-push-for-a-vaccine/
Welcome to part two of this COVID-19 series, colloquially known as Part 2: HCQ Boogaloo.
What is HCQ you ask?
HCQ is hydroxychloroquine, a malaria drug currently being used by many frontline doctors to treat COVID-19, and as you might have guessed from the title, is currently under attack from the Legacy Media (Outdated Corporate Media) and Medical Mafia, despite the positive results it has been showing.
Not only has HCQ been in the main stream media’s (MSM) crosshairs, but a variety of other treatments also, such as Chlorine Dioxide, a lesser known COVID-19 treatment which has been showing great results in countries trialing it.
In fact, if it isn’t a fast tracked COVID-19 vaccine or an expensive new drug, the MSM either don’t want to know about it or are trying to vilify it.
This article, like Part 1, will chronologically step through recent events to highlight the fallacies being propagated by these institutions, and show, without a doubt, that a COVID-19 vaccine is the only treatment they want rolled out, despite the many red flags that come from fast tracking a vaccine process that should take 15-20 years. We will also touch on various aspects of the Medical Mafia which will lead into part three of this article series.
https://www.self-existence.com/2020/08/20/the-covid-19-chronicles-part-2-the-suppression-of-treatments-and-the-push-for-a-vaccine/
Guest- Guest
The COVID-19 Chronicles: Part 3 – The Medical Mafia and their Tentacles
This is despite the fact that many cheap and effective treatments are currently on the market, such as hydroxychloroquine (HCQ) and Chlorine Dioxide (MMS).
The more we dissect this pandemic, the more it looks manufactured, or at the very least blown completely out of proportion, through carefully crafted propaganda and deceitful “science”.
In this article we will be exploring the shady histories of some of the top health leaders pushing the COVID-19 narrative, and the various organisations they are attached to. The goal of this write up isn’t to cover every single connection but rather to paint a larger more generalised picture of how incestuous and corrupt these medical authorities are.
The article will be structured as such:
The Medical Mafia
Tedros Adhanom
Bill Gates
Dr. Anthony Fauci
Dr. Deborah Birx
PEPFAR and the Global Fund
The Global Preparedness Monitoring Board (GPMB)
Event 201: A Global Pandemic Exercise
The Grand Unifying Global Medical Mafia Flowchart
https://www.self-existence.com/2020/12/31/the-covid-19-chronicles-part-3-the-medical-mafia-and-their-tentacles/
This is despite the fact that many cheap and effective treatments are currently on the market, such as hydroxychloroquine (HCQ) and Chlorine Dioxide (MMS).
The more we dissect this pandemic, the more it looks manufactured, or at the very least blown completely out of proportion, through carefully crafted propaganda and deceitful “science”.
In this article we will be exploring the shady histories of some of the top health leaders pushing the COVID-19 narrative, and the various organisations they are attached to. The goal of this write up isn’t to cover every single connection but rather to paint a larger more generalised picture of how incestuous and corrupt these medical authorities are.
The article will be structured as such:
The Medical Mafia
Tedros Adhanom
Bill Gates
Dr. Anthony Fauci
Dr. Deborah Birx
PEPFAR and the Global Fund
The Global Preparedness Monitoring Board (GPMB)
Event 201: A Global Pandemic Exercise
The Grand Unifying Global Medical Mafia Flowchart
https://www.self-existence.com/2020/12/31/the-covid-19-chronicles-part-3-the-medical-mafia-and-their-tentacles/
Guest- Guest
takve stvari normalne ljude ne trebaju ni mučiti...Eroo wrote:Nisi ništa reko je li te muči ono da si za to vrijeme mogao zaraziti ljude oko
ubija virus, ne ubijaju ljudi koji ga imaju (a ni ne znaju da ga imaju)...
zato se to zove bolest, a ne kazneno djelo ubojstva...
nitko za ebolu ili kugu (koje su od ove prehlade kudikamo opasnije i smrtonosnije bolesti) ne tvrdi da su krivci za milijune smrti zaraženi ljudi...
takva je priroda virusa (bakterije), ubojita i podmukla...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
michaellcmacha likes this post
Sve i da ne govoriš točno, ne znam kako se u evanđelja koja Ero citira uklapa činjenica da su danas najprocjepljenije zemlje čijim politikama cijepljenja se Ero klanja ujedno s najvećim stopama zaraze, a neprocjepljene nemaju toliki problem (UK, Izrael, Malta...) S druge strane u njegovoj Bosni nemaju tih problema...T. wrote:takve stvari normalne ljude ne trebaju ni mučiti...Eroo wrote:Nisi ništa reko je li te muči ono da si za to vrijeme mogao zaraziti ljude oko
nitko za ebolu ili kugu (koje su od ove prehlade kudikamo opasnije i smrtonosnije bolesti) ne tvrdi da su krivci za milijune smrti zaraženi ljudi...
ovo jedino mogu protumačiti na način da ero nije tek običan vjernik...mutava baštarda wrote:Sve i da ne govoriš točno, ne znam kako se u evanđelja koja Ero citira uklapa činjenica da su danas najprocjepljenije zemlje čijim politikama cijepljenja se Ero klanja ujedno s najvećim stopama zaraze, a neprocjepljene nemaju toliki problem (UK, Izrael, Malta...) S druge strane u njegovoj Bosni nemaju tih problema...T. wrote:takve stvari normalne ljude ne trebaju ni mučiti...Eroo wrote:Nisi ništa reko je li te muči ono da si za to vrijeme mogao zaraziti ljude oko
moguće je, nakon što se u međuvremenu dokazao kao nepokolebljiv vjernik...
sada već u rangu kaluđera covid religije...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Prilagođavaš moj tekst svome unaprijed formiranom mišljenju.T. wrote:takve stvari normalne ljude ne trebaju ni mučiti...Eroo wrote:Nisi ništa reko je li te muči ono da si za to vrijeme mogao zaraziti ljude oko
Napisao sam o eventualnom osjećaju krivice i ne o krivici.
Drugo, o virusu mnogo toga još ne znamo, a sekta očigledno sve zna.
Na temelju cjelovitog uvida u brojke samo možemo donositi logične
zaključke, što još uvijek ne jamči da su takvi zaključci točni.
S druge strane svako parcijalno posmatranje nužno dovodi do
pogrešnog zaključivanja.Znanost si nešto tako ne može ni priušti ni dozvoliti.
2016-07-22
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kao što rekoh, sekta je nepogrješiva, ona sve zna.
2016-07-22
pročitaj EroEroo wrote:Kao što rekoh, sekta je nepogrješiva, ona sve zna.
nisam ni sekta, ni antivakser inače
ali ovo je nesto drugo
Sekta su ovi na slici..i njihova klika
Nisam rekao koja sekta, je pa napisano za svakoga, pa se može izabrat.Noor wrote:pročitaj EroEroo wrote:Kao što rekoh, sekta je nepogrješiva, ona sve zna.
nisam ni sekta, ni antivakser inače
ali ovo je nesto drugo
Sekta su ovi na slici..i njihova klika
Upravo sam završio jedan projekt, ćerce. Na jedvite jade...
Kondicija -nula, koncentracija -dvije nule.
Da nisam i ja prebolio koronu? Možda bi trebao provjeriti IgG, ne znam...
Ali cijepljen sam i ne bih znao od čega ih imam...ako ih imam.
2016-07-22
Ero taj rezon kojeg sad iznosiš si pokupio od mene kad sam ja iznapadao yodu... Ali trebao si pozorno pratiti... Ja sam se zbog toga i njemu ali i mutavom ispričao. Gle jednostavno smo i ja i ti i još tu poneki pogriješili jer smo, u jednom trenutku, uzimajući u obzir velike brojeve, koji su na ovaj ili onaj način frizirani, pokušali se staviti iskreno zaštitnički. Htio ti to priznati ili ne, ja evo priznajem, pogriješili smo, jer je preočito, kad se cijela priča sagleda od regulacije i normiranja putem kojih se određuje što je što, od razmjera krajnjih posljedica koje nisu zanemarive, ali nisu niti ekstremne čak niti granično, da se tu ne radi o ugrozi zdravstvene naravi za čovječanstvo, nego o geostrateškom repozicioniranju poradi kojeg se nije ustezalo koristiti najopasnija biološka oružja.Eroo wrote:Pa dobro, prebolio si i šta sad s time želiš dokazivati?mutava baštarda wrote:Kako ne možeš razumjeti da ja koji sam prebolio, bolje štitim sebe i druge od tebe koji si se cijepio.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:kada je abortus u pitanju onda su žene svoga tijela gospodari.
kada je cijepivo u pitanju , onda više niste svog tijela gospodari, bez obzira što cijepljeni ne štite druge, nego još i više šire zarazu oko sebe jer su asimptomatski.
Virus se može prenositi tek nakon što se preko spajk prikači na receptore (u nosu, na primjer),
a cijepljeni to sprječavaju upravo proizvedenim antitijelima. Inače, prenositelj zaraze
mora imati dovoljno veliki broj virusa u nosu ("titar"), bez kojega na kraju nema ni oboljevanja.
To je kao da pokušavaš vodu zahvatiti i prenositi u rešetu.
Kako to ne možeš razumjeti?
Ako želiš kazati suprotno, molim te pokaži neko ozbiljno znanstveno istraživanje koje će potkrijepiti tvoje gluposti i dezinformacije.
Nemaš potvrde da si prebolio kao ni Yoda?
Imaš vjerojatno i problem sa savješču jer ne znaš koliko
si ih zarazio, i s kojim posljedicama, hodajući okolo zaražen?
Poznati su mi ti problemi, zbog kojih su me moji mlađi
izbjegavali posjećivati cijelo vrijeme epidemije.
Danas smo svi cijepljeni i živimo posve normalno - bez distanci i bez maski.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
NERJEŠIV PROBLEM!
Mnogi Istrani ne mogu dobiti Covid potvrdu, iako su preboljeli Covid!
Mnogi Istrani ne mogu dobiti Covid potvrdu iako su preboljeli Covid, jer nisu registrirani u sustavu. Naime, nije rijedak slučaj među onima koji su preboljeli bolest (a nisu liječeni u bolnici) da ih je liječnik poslao na takozvani brzi antigenski test. Nakon što je ustanovljeno da su pozitivni, mnogi od njih nisu poslani i na PCR testiranje u Zavod za javno zdravstvo. A bez PCR testiranja nisu registrirani u sustavu kao oboljeli od Covida, što im donosi sada neočekivane probleme. Ne mogu dobiti Covid putovnicu, važnu za putovanja i odlazak na razna događanja.
Na stotine takvih građana nisu bili niti dio statistike koju Stožer svakodnevno objavljuje.
Što sada učiniti - pitali smo HZZJZ i Ministarstvo zdravstva. Trebaju li se obratiti obiteljskom liječniku koji bi ih trebao upisati u sustav? Iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo potvrđuju da bi ih liječnik trebao unijeti u sustav gdje će biti evidentirani, ali na osnovu toga i dalje ne mogu dobiti EU Covid potvrdu.
Jedino PCR test i cijepljenje se priznaju za izdavanje Covid potvrde.
U Ministarstvu zdravstva pak odgovaraju da liječnik obiteljske medicine nije dobra adresa, već certificirani laboratorij gdje je obavljen antigenski test.
Na naše pitanje pojašnjavaju da test na antitijela nije osnova za dobivanja digitalne potvrde jer sama brojka antitijela ovisi o mnogo faktora te nije unificiran podatak.
Na pitanje koliko je osoba u Istri koje su dokazano preboljele Covid, a nisu u sustavu, iz Ministarstva zdravstva nam nisu odgovorili. Međutim, navode da se "svi koji su dokazano preboljeli Covid-19 nalaze u sustavu".
EU digitalne Covid potvrde mogu dobiti svi oni građani koji su cijepljeni ili su preboljeli Covid -19 zadnjih šest mjeseci ili imaju negativan test na SARS-CoV-2, stoji na službenim stranicama na portalu e-Građani. Potvrdu se može zatražiti i u poslovnicama HZZO-a uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
https://www.glasistre.hr/istra/mnogi-istrani-ne-mogu-dobiti-covid-potvrdu-iako-su-preboljeli-covid-733759
Mnogi Istrani ne mogu dobiti Covid potvrdu iako su preboljeli Covid, jer nisu registrirani u sustavu. Naime, nije rijedak slučaj među onima koji su preboljeli bolest (a nisu liječeni u bolnici) da ih je liječnik poslao na takozvani brzi antigenski test. Nakon što je ustanovljeno da su pozitivni, mnogi od njih nisu poslani i na PCR testiranje u Zavod za javno zdravstvo. A bez PCR testiranja nisu registrirani u sustavu kao oboljeli od Covida, što im donosi sada neočekivane probleme. Ne mogu dobiti Covid putovnicu, važnu za putovanja i odlazak na razna događanja.
Na stotine takvih građana nisu bili niti dio statistike koju Stožer svakodnevno objavljuje.
Što sada učiniti - pitali smo HZZJZ i Ministarstvo zdravstva. Trebaju li se obratiti obiteljskom liječniku koji bi ih trebao upisati u sustav? Iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo potvrđuju da bi ih liječnik trebao unijeti u sustav gdje će biti evidentirani, ali na osnovu toga i dalje ne mogu dobiti EU Covid potvrdu.
U Ministarstvu zdravstva pak odgovaraju da liječnik obiteljske medicine nije dobra adresa, već certificirani laboratorij gdje je obavljen antigenski test.
Na naše pitanje pojašnjavaju da test na antitijela nije osnova za dobivanja digitalne potvrde jer sama brojka antitijela ovisi o mnogo faktora te nije unificiran podatak.
Na pitanje koliko je osoba u Istri koje su dokazano preboljele Covid, a nisu u sustavu, iz Ministarstva zdravstva nam nisu odgovorili. Međutim, navode da se "svi koji su dokazano preboljeli Covid-19 nalaze u sustavu".
EU digitalne Covid potvrde mogu dobiti svi oni građani koji su cijepljeni ili su preboljeli Covid -19 zadnjih šest mjeseci ili imaju negativan test na SARS-CoV-2, stoji na službenim stranicama na portalu e-Građani. Potvrdu se može zatražiti i u poslovnicama HZZO-a uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
https://www.glasistre.hr/istra/mnogi-istrani-ne-mogu-dobiti-covid-potvrdu-iako-su-preboljeli-covid-733759
Guest- Guest
Gnječ wrote:NERJEŠIV PROBLEM!
pa meni je doslovno ova situacija :D jebena država jebena. nebi im se cijepio nema tih para. i kako prosječna osoba da vjeruje ovim budalama. imaš tipične simptome korone -
odeš na anti-gen test - pozitivan.
izvadiš nakon što preboliš anti-tijela. krcat si anti-tijelima.
a onda država sve jedno smatra da nisi prebolio :D i dere se "cijepi se, vjeruj nama, mi znamo što radimo, mi smo RH država, sve ovdje štima kao bubreg u loju". a tu su i luđaci poput ere, matije babića koji hrvate vrijeđa da su debili jer se odbijaju cijepiti - a procurio mu komentar da se sam on osobno nije cijepio
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Fauci luđak psihopata gura cjepivo i za bebe 6 mjeseci starosti. djeca iznad 3 godine starosti moraju nositi maske.
Fauci wants 3 year olds to wear masks: “no doubt about that”… this madness must end!
Guest- Guest
ponavljanje je majka znanja.
pa da ponovim.
ovaj ero je teški komad govedine koji kao što je postao vjernikom 90ih i prešao iz jedne partije u drugu tako sada brani nešto kaj nema veze.
pa zato za ponavljanje.
u Airbusu gdje radim svaki drugi dan se testiraš.
od nekih 7000 zaposlenik oko 2000 ima ili je prebolilo.
moj šef s kojim sam bio svaki dan. em radili em bili na gablecu, pokupio koronu.
mislim da je danas deseti dan kako sam negativan.
ne samo ja već još stotinjak ljudi iz održavanja.
maske su obavezne samo u lakirnici i kada ideš na pregled.
airbus ima svoju medicinu rada koja radi tri smjene i tako testira sve zaposlenika.
safetove priče su za malu djecu.
odavno više nitko ne nosi maske.
jedina je obaveza u šoping centrima, a blagajnici ne nose.
medicinski centri
i naravno uhljebi po općinama.
(njih je korona pokosila na drugi način-digitalizacija na veliko)
pa da ponovim.
ovaj ero je teški komad govedine koji kao što je postao vjernikom 90ih i prešao iz jedne partije u drugu tako sada brani nešto kaj nema veze.
pa zato za ponavljanje.
u Airbusu gdje radim svaki drugi dan se testiraš.
od nekih 7000 zaposlenik oko 2000 ima ili je prebolilo.
moj šef s kojim sam bio svaki dan. em radili em bili na gablecu, pokupio koronu.
mislim da je danas deseti dan kako sam negativan.
ne samo ja već još stotinjak ljudi iz održavanja.
maske su obavezne samo u lakirnici i kada ideš na pregled.
airbus ima svoju medicinu rada koja radi tri smjene i tako testira sve zaposlenika.
safetove priče su za malu djecu.
odavno više nitko ne nosi maske.
jedina je obaveza u šoping centrima, a blagajnici ne nose.
medicinski centri
i naravno uhljebi po općinama.
(njih je korona pokosila na drugi način-digitalizacija na veliko)
2014-12-30
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu