Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Ozbiljna korona tema - zbirno
ravnozemljaska poslaSlovoslagar wrote:Jako jako zanimljivo:
https://www.youtube.com/watch?v=obPAKgwueGE
Dr. Roger Seheult govori o tretmanu COVID-a, ali i mnogim drugim (povezanim) stvarima.
Podsjećam da sam već spominjao vitamin D, ali tip priča i o čitavom nizu drugih stvari.
Dotakao se i pandemije 1918. god.
Sve jako zanimljivo i edukativno, nisam još stigao pogledati cijeli video.
capak-bozinovic-beros
osovina koja zna:)
dijagram-
2015-08-09
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
kada pogledaš daj u par rečenica nam sažmi o čemu se radiSlovoslagar wrote:Jako jako zanimljivo:
Dr. Roger Seheult govori o tretmanu COVID-a, ali i mnogim drugim (povezanim) stvarima.
Podsjećam da sam već spominjao vitamin D, ali tip priča i o čitavom nizu drugih stvari.
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Evo ja ću:AssadNaPodmornici wrote:kada pogledaš daj u par rečenica nam sažmi o čemu se radiSlovoslagar wrote:Jako jako zanimljivo:
PODACI DZS-a
U Hrvatskoj lani 290 manje rođenih, 5.229 više umrlih u odnosu na 2019. godinu
Broj umrlih 10,1 posto viši
Broj umrlih osoba u 2020. porastao je u odnosu na prethodnu godinu te je umrlo 5229 osoba više, odnosno 10,1 posto više nego u 2019. kada su umrle 51.794 osobe. Od ukupnog broja umrlih 2020., odnosno od njih 57.023, žene su činile 50,7 posto.https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatskoj-lani-290-manje-rodenih-5-229-vise-umrlih-u-odnosu-na-2019-godinu-15089838
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
i da dokazano je, (bez obzira što ludi ero ili index tvrde) ljudi koji su preboljeli imaju puno jaču razinu zaštite od onih koji su cijepljeni
preboljela sam oko Uskrsa, nisam vadila antitijela još, ali baš me zanima imam li ih još i koliko
Pazi na imunitet, ugasi Tv i uživaj, ljeto je.
Osim toga glupo se cijepiti protiv respiratornog virusa u sred ljeta.
Noor, samo slušaj savjete ova dva svecka stručnjaka i možeš biti sigurna u ispravnost odluke.
vidiš koliko si "uvjerljiv" da niti norka te ne obadava niti vjeruje u ono što pišeš, samo ti iz pristojnosti ne želi reći
btw i dalje stoji ono što pišem od kada su došla cijepiva
ako ste starija ili rizična osoba cijepite se.
ako ste nedavno preboljeli, nemorate mene slušati, ali definitivno se nemorate cijepiti, ali opet ne prihavaćam odgovornost samo komentiram.
opet dokazano je da ljudi koji su preboljeli , imaju jaču zaštitu od onih koji su cijepljeni, bez obzira što ero ili index.hr tvrde(stavlja sam linkove na istraživanja barem na jedan link a pročita sam i drugi)
ja da sam recimo 20-30godina stariji ako nisam siguran da sam prebolio cijepio bih se.(vjerojatno)
a da sam prebolio nedavno - nebih se cijepio, jer znam neke koji su preboljeli , cijepili se, i onda im je bilo gadno gadno gadno, jedna osoba jedva živa ostala a susjed isto tako najeba.. navodno u medicinskoj struci nije pametno cijepiti se kada tek preboliš neku bolest.
cijepivo je dokazano da štiti od smrtnih slučajeva, značajno smanjuje mogućnost
no cijepivo je dokazano opasno za djecu i skroz starije. međutm za skroz starije se isplati riskirati, jer manji je rizik od cijepiva nego od korone.
no za cijepivo isto tako još ne znamo dugoročne efekete i posljedice. možda neće biti nikakvih a možad budu i gadne , a možda neke srednjoročne koji nestanu nakon par mjeseci/godinu dvije
za sada na ovoj temi slavoslagar i gnječ nam daju hrpu podataka da cijepivo dugoročno i srednjoročno može biti gadno i štetno. još ćemo sačekati. čekat ćemo izraelska istraživanja.
Ra wrote:Zašto bi se cijepila kad si stekla prirodni imunitet?Noor wrote:ja sam odlučila, neću se cijepiti
sinovi jesu, ovaj put
To bi fakat bilo suludo.
Kod nas je obrnuto.
Moji se neće cijepiti. S pravom. Nadaju se potomstvu i žele izbjeći sve moguće rizike.
Ma čekaj malo, mRNK cjepivo ima samo messenger s kojim upozna imuni sustav s pravim neprijtelejem - virusom.
Dakle, samo jedan mali, sićušni, malecki dio od virusa.
Znači li to da ovaj robusni virus, koji ima i navedeni malecki mRNK, plus mnogo toga još, može utjecati na plodnost?
Da ti mozak stane, šta sve neću čut.
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
i da dokazano je, (bez obzira što ludi ero ili index tvrde) ljudi koji su preboljeli imaju puno jaču razinu zaštite od onih koji su cijepljeni
preboljela sam oko Uskrsa, nisam vadila antitijela još, ali baš me zanima imam li ih još i koliko
Noor, samo slušaj savjete ova dva svecka stručnjaka i možeš biti sigurna u ispravnost odluke.
vidiš koliko si "uvjerljiv" da niti norka te ne obadava niti vjeruje u ono što pišeš, samo ti iz pristojnosti ne želi reći
Nisam ja ovdje ničiji tata ni mama, ili svećenik da bilo koga u bilo što uvjeravam.
Pišem samo ono što sam uspio saznati i razumjeti (barem tako mislim), bez ikakve
namjere, posebno ne zle namjere.
Meni nije svejedno kad vidim da ljudi umiru, gospodarstva propadaju i slično, jer sam,
za razliku od tebe odgovoran i dobronamjeran čovjek.
Ne miješaj Noor u svoju vjersku sektu, dovoljno je samostalna i zrela da sama formira
i iznese svoje mišljenje. Zašto tebi stalno treba nekakva podrška i potvrda?
Zašto ne možeš bez čopora? Poradi malo na sebi, mislim na mentalno stanje
i ne samo na fizičko. Fizičko je premalo za cjelovitu osobnost. Uviđaš ti to i sam,
ali ne voliš i kad ti to netko drugi kaže.
2016-07-22
da se sami uvjerite kako cenzura radi.
1. Google cenzurirano. upišite u Google tražilicu: vaers tsunami
otvorite novi tab i otvorite drugu tražilicu link:
https://duckduckgo.com/
2. u Duckduckgo tražilicu upišite: vaers tsunami
3. otvorite treći tab sa ruskom tražilicom Yandex link:
https://yandex.com/
u Yandex tražilicu upišite: vaers tsunami
usporedite rezultate.
1. Google cenzurirano. upišite u Google tražilicu: vaers tsunami
otvorite novi tab i otvorite drugu tražilicu link:
https://duckduckgo.com/
2. u Duckduckgo tražilicu upišite: vaers tsunami
3. otvorite treći tab sa ruskom tražilicom Yandex link:
https://yandex.com/
u Yandex tražilicu upišite: vaers tsunami
usporedite rezultate.
Guest- Guest
Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
Nisam ja ovdje ničiji tata ni mama, ili svećenik da bilo koga u bilo što uvjeravam.
Pišem samo ono što sam uspio saznati i razumjeti (barem tako mislim), bez ikakve
Meni nije svejedno kad vidim da ljudi umiru, gospodarstva propadaju i slično, jer sam,
Ne miješaj Noor u svoju vjersku sektu, dovoljno je samostalna i zrela da sama formira
i ne samo na fizičko. Fizičko je premalo za cjelovitu osobnost. Uviđaš ti to i sam,
turčine, skroz si odlijepio tebi treba psihološka psihijatrijska pomoć ASAP!
Guest- Guest
mRNK je sekvenca od konkretnoga virusa, koja nosi poruku(informaciju) imunom sistemuAssadNaPodmornici wrote:
za sada na ovoj temi slavoslagar i gnječ nam daju hrpu podataka da cijepivo dugoročno i srednjoročno može biti gadno i štetno. još ćemo sačekati. čekat ćemo izraelska istraživanja.
o eventualnom budućem neprijatelju - virusu SARS-CoV2. Ako je mRNK štetan, onda je
virus , čija je to sekvenca" na stotine ili tisuće puta štetniji.
Za ovo nam ne treba nikakvo istraživanje, jer je jasno svakome tko je razumio ovu materiju.
Za mRNK cjepivo mogu samo reći da se uopće ne miješa s jezgrom stanica, u kojoj se nalazi
naša DNK. mRNK raspadne u veoma kratkom vremenu , čim ga preuzme ribosom.
I općenito je naša tjelesna temperatura previsoka za mRNK. Pa, zaboga, zato se cjepivo
Pfizer i mora čuvati na -70-80 stupnjeva celzijusa.
Opet ti treba podrška, ili misliš da su ona dvojica budale i da te ne kuže?
2016-07-22
Vi, sektini vjernici, kad nemate argumenata uvijek vam dobro dođe napad ad hominem.Gnječ wrote:Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
Pošto ja sve to odlično razumijem to me niti najmanje ne pogađa.
Zaboga, udrite me argumentima.
2016-07-22
Eroo wrote:Vi, sektini vjernici, kad nemate argumenata uvijek vam dobro dođe napad ad hominem.Gnječ wrote:Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
fuck off dickhead. ako netko nonstop udara adhominem onda si to ti. osim adhominem, spamaš temu, trolaš, nemaš respekta prema nikome, omalovažavaš, argumenata nemaš osim dosadne mantre samo nas cjepivo može spasiti.
šta imamo tebe udarati argumentima? pa nije ti ovo natjecanje. ako si sve ovo ti shvatio kao natjecanje, onda si jebeno poremećen.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Vi, sektini vjernici, kad nemate argumenata uvijek vam dobro dođe napad ad hominem.Gnječ wrote:Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
fuck off dickhead. ako netko nonstop udara adhominem onda si to ti. osim adhominem, spamaš temu, trolaš, nemaš respekta prema nikome, omalovažavaš, argumenata nemaš osim dosadne mantre samo nas cjepivo može spasiti.
šta imamo tebe udarati argumentima? pa nije ti ovo natjecanje. ako si sve ovo ti shvatio kao natjecanje, onda si jebeno poremećen.
Qrtzoglavi, nema natjecanja, to je vas i vaše sekte običaj i ne moj. objavljujte isključivo argumente i ne jebanje ovoga i onoga,
što vam padne na pamet. Ja takvo što ne radim, već samo argumentirano pobijam neargumentirane komentare, kad god mislim
da je to potrebno i svrsishodno. Moji argumenti su isključivo brojevi, koje je moguće logičkim putem mđusobno povezati.
Sektini vjernici često objavljuju per partes brojke, za koje onda a bene placito izvode zaključke.
Na takve komentare reagiram, bez zle namjere ili takmičarstva, koje mi pripisuješ.
2016-07-22
Ero daj jebote ne lupaj gluposti, protiv gripe se NE MORAMO CIJEPITI, protiv gripe samo i jedino cijepe imunokompromitirani i ljudi u poodmakloj dobi isključivo po liječničkoj preporuci i svojevoljno, NI SLUČAJNO PO NEČIJEM DIKTATU ILI NALOGU.Eroo wrote:Antitijela tijekom 6 mjeseci opadaju, to se mjeri. Staničnu memoriju može samo vrijeme pokazati,mutava baštarda wrote:Daj mi nađi negdje podatak da se netko cijepi par mjeseci nakon što je prebolio istu bolest protiv koje se cijepi.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
ito samo ako se pojavi virus iste strukture kao alfa virus, protiv kojega smo cijepljeni.
S virusom gripe ti je slično - svake godine se moramo ponovo cijepiti jer virus mutira.
Ako se pokaže da je današnje cjepivo neunčikovito glede delta virusa, onda najesen očekuj novo cjepivo
i sve ide pik nanovo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kic likes this post
Nije argumentirano pisati govoriti da se nešto MORA, ako se ne mora... Ero moraš prvo sam sebi prispodobiti što je argument sam po sebi...
2015-08-08
..trebamo, ako moramo iz bilo kojih razloga.michaellcmacha wrote:Nije argumentirano pisati govoriti da se nešto MORA, ako se ne mora... Ero moraš prvo sam sebi prispodobiti što je argument sam po sebi...
2016-07-22
Moras prvo nauciti da je mRNK,GLAVNI MEHANIZAM za diobu stanica,dakle i za plodnost kod ljudi.Bez mRNA,koji je u svakoj stanici tijela covjeka,covjek bi prezivio samo ciklus trajanja stanica i niti sekundu duze.mRNA je u sustini retrovirus..Sada ti kazes da se genskom terapijom u covjeka ubacuje dio mRNA covid19,po tvome ,"da imunosni sustav covjeka nbauci prepoznati virus Covid19.Pa jel ti ratujes da svojim mozgom ili sto vec?Eroo wrote:mRNK je sekvenca od konkretnoga virusa, koja nosi poruku(informaciju) imunom sistemuAssadNaPodmornici wrote:
o eventualnom budućem neprijatelju - virusu SARS-CoV2. Ako je mRNK štetan, onda je
virus , čija je to sekvenca" na stotine ili tisuće puta štetniji.
Za ovo nam ne treba nikakvo istraživanje, jer je jasno svakome tko je razumio ovu materiju.
Za mRNK cjepivo mogu samo reći da se uopće ne miješa s jezgrom stanica, u kojoj se nalazi
naša DNK. mRNK raspadne u veoma kratkom vremenu , čim ga preuzme ribosom.
I općenito je naša tjelesna temperatura previsoka za mRNK. Pa, zaboga, zato se cjepivo
Pfizer i mora čuvati na -70-80 stupnjeva celzijusa.
Opet ti treba podrška, ili misliš da su ona dvojica budale i da te ne kuže?
Ubacivati glavni mehanizam diobe virusa u covjeka,je flagrantni napad na prirodni diobeni sustav covjeka,na mRNA covjeka.TO ZNACI da u trenu kad taj dio virusa(po tvom nije cijeli virus) dospije u tijelo covjeka,aktivira imunosni sustav-cista laz,jer da bi aktivirao,virusni KOD mora biti cjelovit,Kazes da se taj dio ne mjesa sa jezgrom stanice.PO CEMU to znas?Pa sve dosad je ukazivalo da niti najveci strucnajaci ne znaju sto se dogadja,od trenutka kad vakcina" dospije u tijelo covjeka,jer ne bi bilo toliko nuspojava.ZATO Je ruska vakcina ucinkovita,jer se ubacuje cjelovit,bitno oslabljen virus,i imunosni sustav ga u trenu prepoznaje,nacin,na koji se uvijek radilo,i koji je provjeren.
Genska terapija direktno udara na genetiku covjeka i u to sumnje ne moze biti.Taj dio virusnog koda,nikad ne znamo,niti mozemo izmjeriti,sto ce kod nekoga napraviti,zato i imamo rezultate,gdje sve prodje glatko,bez problema,ili gdje se covjekovo zdravlje,usere do kraja.
Reci nam,ZASTO nakon "vakcinisanja",u mnogo ljudi se velika krvna slika toliko poremeti,da ljudi nikad vise ne mogu biti,kao sto su nekad bili?
Ljudi od 40-50 godina,odjednom im se zdravlje i opceniti tjelesna forma "presaltaju" na nivo onih od 75-80 godina(takav je i primjer mog kolege od 40 godina)
Da,ono ljudi padaju kao snoplje po ulicama,pa eto,mora se..Eroo wrote:..trebamo, ako moramo iz bilo kojih razloga.michaellcmacha wrote:Nije argumentirano pisati govoriti da se nešto MORA, ako se ne mora... Ero moraš prvo sam sebi prispodobiti što je argument sam po sebi...
Hartmann wrote:Da,ono ljudi padaju kao snoplje po ulicama,pa eto,mora se..Eroo wrote:..trebamo, ako moramo iz bilo kojih razloga.michaellcmacha wrote:Nije argumentirano pisati govoriti da se nešto MORA, ako se ne mora... Ero moraš prvo sam sebi prispodobiti što je argument sam po sebi...
Evo bedevijo jedna,educiraj se malo..
https://truth11.com/2021/01/08/nuremberg-code-will-prevent-you-from-having-to-accept-the-covid-19-vaccine/
Bjesnoća ima smrtnost 100% pa ti doktor opet preporuči da se cijepiš ako si bio u kontaktu, a ne naređuje.michaellcmacha wrote:Nije argumentirano pisati govoriti da se nešto MORA, ako se ne mora... Ero moraš prvo sam sebi prispodobiti što je argument sam po sebi...
Ero je od korone dobio PTSP i totalno se pogubio.
michaellcmacha likes this post
Stavimo na stranu da mnogo toga sićušnog završi u jajnicima i 80% pobačaja u prvom tromjesečju nakon cijepljenja.Eroo wrote:Ra wrote:Zašto bi se cijepila kad si stekla prirodni imunitet?Noor wrote:ja sam odlučila, neću se cijepiti
sinovi jesu, ovaj put
To bi fakat bilo suludo.
Kod nas je obrnuto.
Moji se neće cijepiti. S pravom. Nadaju se potomstvu i žele izbjeći sve moguće rizike.
Ma čekaj malo, mRNK cjepivo ima samo messenger s kojim upozna imuni sustav s pravim neprijtelejem - virusom.
Dakle, samo jedan mali, sićušni, malecki dio od virusa.
Znači li to da ovaj robusni virus, koji ima i navedeni malecki mRNK, plus mnogo toga još, može utjecati na plodnost?
Da ti mozak stane, šta sve neću čut.
Čime potkrjepljuješ svoje tvrdnje kada cjepivo nije testirano niti na zamorcima?
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
Page 1 of 50