Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Posjećujem razne stranice i ne pravim statistiku od toga.mativka wrote:Gospodine Ero, koliko često posjećujete stranice HZJZ?Eroo wrote:Ne razumijem jedino antivaksere, koji si uzimaju za pravo slobodno širiti zarazu.mativka wrote:Ja razumijem, ali jel ti razumiješ?!Eroo wrote:mativka wrote:
Ono što želim je sloboda izbora bez ucjena.
Tvoja sloboda je ograničena mojom slobodom.
I moje je pravo biti zdrav i spriječiti sve one koji mi ugrožavaju zdravlje. Kužiš?
Tu slobodu će im zajednica uskratiti, naći će se način.
Jesmo li se sad razumjeli?
@Mutavi, prestani s tim glupim slikicama. Ne budi djetinjast!
I cijepljeni moraju nositi maske, ići u izolaciju ukoliko su bili u kontaktu s zaraženim. Isto tako mogu prenositi virus.
Nitko još ne zna prenose li cijepljeni zarazu.
Ono što mogu jedino logički zaključiti je to da ne prenose,
ili su to tek iznimni slučajevi.
Naime, pošto sam cijepljen, eventualna virulentna doza virusa
koja prispije u moj nos se ne može vezati za receptore u nosu.
Pod predpostavkom da sam uspješno zaštićen.
U tom slučaju ispušem viruse istoga trenutka kad izdahnem kroz nos.
Malo je onih koji mi se tada mogu naći blizu nosa.
Masku ipak nosim u zatvorenom, zbog faktora sigurnosti, jelda...
Last edited by Eroo on Sat 10 Jul - 10:23; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
placebo pfizer je 5.5 a za Modernu 6,5Eroo wrote:Ulaze u statistiku postotaka za neučinkovitost cjepiva.mativka wrote:3. Poznajem evo već 2 starije osobe koje su nakon drugog cjepiva završile u bolnici. Jedna s upalom pluća, druga s nešto drugačijim komplikacijama. Ulaze li i takvi slučajevi u statistiku nuspojava cijepljenja?
Za Pfizer je to 5%, a za Modernu 6%.
..
Ovaj jučerašnji podatak ne skida mi osmijeh...
Je li to podatak od sekte ili od WHO?mutava baštarda wrote:placebo pfizer je 5.5 a za Modernu 6,5Eroo wrote:Ulaze u statistiku postotaka za neučinkovitost cjepiva.mativka wrote:3. Poznajem evo već 2 starije osobe koje su nakon drugog cjepiva završile u bolnici. Jedna s upalom pluća, druga s nešto drugačijim komplikacijama. Ulaze li i takvi slučajevi u statistiku nuspojava cijepljenja?
Za Pfizer je to 5%, a za Modernu 6%.
..
Ovaj jučerašnji podatak ne skida mi osmijeh...
Ako je od sekte ne postavlja mi link jer ga neću otvoriti.
2016-07-22
kaya wrote:Jel prekomplicirano ako kažem da nije isto. Nenamazan izgori sam . Kod vas nije poanta da izgorite ili se razbolite sami. To budete svakako. Nego dajete domaćine virusu, slobodno kruži i skače na slobodan ulaz. Time nezdravu sredinu stvaraš
Učinkovitost. Cijepljeni 95%, necijepljeni 94,5%
Osim toga proizvođač sam kaže da cijepivo ne služi za sprječavanje širenja virusa.
Tako da...
Izgubi 17 minuta svog života i pogledaj za stvarno video koji je stavio mutavi.Noor wrote:gledam, evoepikur37 wrote:Noor wrote:kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
Djelomično folikularna proliferacija tireocita .
To je. Meni
nemoj se smijati...pogledaj kretanje sulfata kod prve doze cjepiva
Pa se onda smij ako smatraš da je stvarno smiješno, najvažniji dio je u cca. zadnjoj trećini ali treba pogledati sve .....
Slovoslagar-
2021-04-25
Malta zabranjuje ulazak necijepljenim
https://hercegovina.in/europska-zemlja-zabranjuje-ulazak-necijepljenima/?fbclid=IwAR16u_tAQys4sAFAv9TOxLWn4ESTgIPd4SQ7eU4DtzahJowGeK2_xaox8jU
https://hercegovina.in/europska-zemlja-zabranjuje-ulazak-necijepljenima/?fbclid=IwAR16u_tAQys4sAFAv9TOxLWn4ESTgIPd4SQ7eU4DtzahJowGeK2_xaox8jU
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jbote, ja na prvu pročitao "MaTan zabranio...", što bi, na kraju krajeva, bilo veoma poželjno.epikur37 wrote:Malta zabranjuje ulazak necijepljenim
2016-07-22
[quote="mativka"]
2. Koji bi motiv trebao biti meni za cijepljenjem, ukoliko znamo da su u uredu svi oko mene imali koronu (njih 5), a ja jedina nisam. To uključuje 8 sati bliskog kontakta s zaraženim osobama, zajedničko korištenje službenog mobitela i ostalih uredskih materijala. To je samo ured, a da ne govorim o tome kako mi se bliska osoba s koronom nakašljala u kavu (valjda prvi dan simptoma). I još ihaaj drugih bliskih kontakata. Jest da sam puno vremena provela u samoizolaciji, al' meni jedinoj ništa, pa se pitam...
[quote]
Nitko mi nije odgovorio na ovo promišljanje..zbog čega bih se trebala cijepiti..
2. Koji bi motiv trebao biti meni za cijepljenjem, ukoliko znamo da su u uredu svi oko mene imali koronu (njih 5), a ja jedina nisam. To uključuje 8 sati bliskog kontakta s zaraženim osobama, zajedničko korištenje službenog mobitela i ostalih uredskih materijala. To je samo ured, a da ne govorim o tome kako mi se bliska osoba s koronom nakašljala u kavu (valjda prvi dan simptoma). I još ihaaj drugih bliskih kontakata. Jest da sam puno vremena provela u samoizolaciji, al' meni jedinoj ništa, pa se pitam...
[quote]
Nitko mi nije odgovorio na ovo promišljanje..zbog čega bih se trebala cijepiti..
Ako i spavaš u uredu onda se ne trebaš cijepiti.mativka wrote:mativka wrote:
2016-07-22
Zar ne poimaš sumnju, il' osobni otpor prema ne/slobodi izbora?Eroo wrote:Ako i spavaš u uredu onda se ne trebaš cijepiti.mativka wrote:mativka wrote:
Eroo wrote:Ako i spavaš u uredu onda se ne trebaš cijepiti.mativka wrote:mativka wrote:
zašto bi se morala cijepiti turčine?
razlog zašto:
1. ......
2. ......
itd.
hajde konju turski kreni odgovarati jebem ti sve živo i mrtvo.
Guest- Guest
Slovoslagar wrote:Znam ja što su Kinezi napravili. Samo ti pokušavam reći da ti nemaš jak megafon, a oni koji imaju jak megafon mogu napisati: "Opisani narativ činjenično je sasvim netočan."Gnječ wrote:Slovoslagar wrote:Pa sve su ti objasnili.Gnječ wrote:evo recimo neka mi neo-boljševička kuplerajska rvacka turčadija sa faktografa objasni kako to da su kinezi prije nego je svijet saznao za pandemiju...kako to da su kinezi još onda blokirali sav avionski i željeznički i cestovni promet iz Wuhana prema ostalim gradovima u Kini a nisu zabranili tj. blokirali internacionalni avionski promet iz Wuhana prema inozemstvu?
Evo citat koji je univerzalno primjenjiv: "Opisani narativ činjenično je sasvim netočan, ali svejedno privlači sve veću pozornost među korisnicima društvenih mreža."
Što god napišeš, oni kažu da je činjenično netočno i to je to. Riješen problem.
Ne sumnjam da kola dosta činjenično netočnih stvari o virusu i pandemiji, ima i nekih apsurdnih stvari (recimo to da je stvoren s 5G tehnologijom). Nebitno tko je te gluposti stavio u opticaj, ali toga ima sasvim dovoljno da pokvarenjaci iz fucktografa sve udrobe zajedno i za razne ere i kaye diskreditiraju svaku racionalnu raspravu.
Kao i ovo korištenje termina "antivakseri". Sada najednom imamo cca. 2 milijuna antivaksera u ovoj zemlji. Čudo jedno ....
opisani narativ nije netočan ustvari nije to što sam napisao narativ nego je pitanje. pitam ekipicu sa faktografa a ako misle da je moje pitanje kajgod, zajebali su se:
I ti se možeš lijepo jebati. I to ti je to ...
nije mi u ovoj planiranoj pandemiji bila namjera uzeti megafon. nitko na ovom svijetu mi ne može zabraniti slobodu informiranja o nekom problemu koji potencijalno može mene ugroziti na bilo kakav način i moje je prirodno pravo da na sve moguće načine legalne i ilegalne and in between osiguram sebe od ugroze. nisam moron koji će uskočiti u ship of fools rađe biram svoj put i način kako ću tim putem ići.
Guest- Guest
In a bombshell interview with Dr. Reiner Füllmich (Corona Ausschuss), Dr David E. Martin (M-CAM International) explains through a provable document trail, how patents were issued for all important genetic parts of SARS-CoV-2 so called "noval virus" years before the so called pandemic started in 2019.
The players include NIAID (Fauci), Baric (University of North Caroline), Peter Daszak (EcoHealth Alliance), Moderna, Sanofi, Pfizer, J&J and dozens of others in big pharma.
So, before we had the SARS-CoV-2 virus, before we had the accidental/purposeful/claimed "leak", before we had the pandemic, the world had:
- 73 patents on the all the important parts of the SARS-CoV-2 virus, including the "novel" furin cleavage, Spike Protein and other genetic features
- A test for the SARS-CoV-2 specific genetic virus
- A "cure" or "technology aka "injection" to treat the SARS-CoV-2 caused infection
- All this with detailed planning to MAKE THIS HAPPEN
- A plan to release a Global respiratory virus epidemic with a response that enables global PR campaign mass crowd control and a global coronavirus vaccine mandate
- This also includes the original SARS-COV, MERS and the current SARS-CoV-2 viruses
- All this in provable, written documents, planned in advance.
Some of the patents:
PN/6372224
https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-adv.htm&r=1&p=1&f=G&l=50&d=PTXT&S1=6372224.PN.&OS=PN/6372224&RS=PN/6372224
PN/7220852
https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-adv.htm&r=1&p=1&f=G&l=50&d=PTXT&S1=7220852.PN.&OS=PN/7220852&RS=PN/7220852
46592703P aka 7220852
https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=7776521.PN.&OS=PN/7776521&RS=PN/7776521
The players include NIAID (Fauci), Baric (University of North Caroline), Peter Daszak (EcoHealth Alliance), Moderna, Sanofi, Pfizer, J&J and dozens of others in big pharma.
So, before we had the SARS-CoV-2 virus, before we had the accidental/purposeful/claimed "leak", before we had the pandemic, the world had:
- 73 patents on the all the important parts of the SARS-CoV-2 virus, including the "novel" furin cleavage, Spike Protein and other genetic features
- A test for the SARS-CoV-2 specific genetic virus
- A "cure" or "technology aka "injection" to treat the SARS-CoV-2 caused infection
- All this with detailed planning to MAKE THIS HAPPEN
- A plan to release a Global respiratory virus epidemic with a response that enables global PR campaign mass crowd control and a global coronavirus vaccine mandate
- This also includes the original SARS-COV, MERS and the current SARS-CoV-2 viruses
- All this in provable, written documents, planned in advance.
Some of the patents:
PN/6372224
https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-adv.htm&r=1&p=1&f=G&l=50&d=PTXT&S1=6372224.PN.&OS=PN/6372224&RS=PN/6372224
PN/7220852
https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-adv.htm&r=1&p=1&f=G&l=50&d=PTXT&S1=7220852.PN.&OS=PN/7220852&RS=PN/7220852
46592703P aka 7220852
https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=7776521.PN.&OS=PN/7776521&RS=PN/7776521
Last edited by Gnječ on Sat 10 Jul - 12:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Potpuno te razumijem, kao i sve ove antivaksere, ali...mativka wrote:Zar ne poimaš sumnju, il' osobni otpor prema ne/slobodi izbora?Eroo wrote:Ako i spavaš u uredu onda se ne trebaš cijepiti.mativka wrote:mativka wrote:
Svaki lijek može biti opasan po život, pa tako i cjepivo.
Nismo se i ne možemo se odreći lijekova.
I da ti kažem, u mojoj užoj i široj obitelji smo se svi cijepili.
Čak i mladi. I nema nas malo...
Danas smo svi zaštićeni (tako se nadam) i živimo potpuno normalno.
U zatvorenim javnim prostorima i dalje nosimo maske, naravno.
Nemamo boljeg izbora od cjepiva, ili da umiremo o'glad?
2016-07-22
Definitivno.mativka wrote:Bit će onako, kako je smišljeno biti...
U hodu će se praviti i greške (kao i do sada) , ali, Bože moj, tako je to uvijek u životu.
2016-07-22
Razumijem nametnutu odgovornost prema široj društvenoj zajednici, no i ta odgovornost ima rok trajanja.Eroo wrote:Potpuno te razumijem, kao i sve ove antivaksere, ali...mativka wrote:Zar ne poimaš sumnju, il' osobni otpor prema ne/slobodi izbora?Eroo wrote:Ako i spavaš u uredu onda se ne trebaš cijepiti.mativka wrote:mativka wrote:
Svaki lijek može biti opasan po život, pa tako i cjepivo.
Nismo se i ne možemo se odreći lijekova.
I da ti kažem, u mojoj užoj i široj obitelji smo se svi cijepili.
Čak i mladi. I nema nas malo...
Danas smo svi zaštićeni (tako se nadam) i živimo potpuno normalno.
U zatvorenim javnim prostorima i dalje nosimo maske, naravno.
Nemamo boljeg izbora od cjepiva, ili da umiremo o'glad?
S cjepivom ili bez..
Tako je ... Dokazi se prikupljaju u hodu... Kad krene lov na zločinačku organizaciju možda bude koja greškica pa se netko preskoči, ali ako se ovo izjednači s ratnim zločinom onda će biti i vremena i dokaza...Eroo wrote:Definitivno.mativka wrote:Bit će onako, kako je smišljeno biti...
U hodu će se praviti i greške (kao i do sada) , ali, Bože moj, tako je to uvijek u životu.
Zaboravio si 90',mutava baštarda wrote:Tako je ... Dokazi se prikupljaju u hodu... Kad krene lov na zločinačku organizaciju možda bude koja greškica pa se netko preskoči, ali ako se ovo izjednači s ratnim zločinom onda će biti i vremena i dokaza...Eroo wrote:Definitivno.mativka wrote:Bit će onako, kako je smišljeno biti...
zločinci i dalje, što bih rekla:
Raduju se koroni.
Raduju se fašizmu... Podsjeća ih na vremena komunizma...mativka wrote:Zaboravio si 90',mutava baštarda wrote:Tako je ... Dokazi se prikupljaju u hodu... Kad krene lov na zločinačku organizaciju možda bude koja greškica pa se netko preskoči, ali ako se ovo izjednači s ratnim zločinom onda će biti i vremena i dokaza...Eroo wrote:Definitivno.mativka wrote:Bit će onako, kako je smišljeno biti...
zločinci i dalje, što bih rekla:
Raduju se koroni.
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema