Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Ozbiljna korona tema - zbirno
Ne, nisam to rekao. Rekao sam da će mjere ubiti više ljudi, a što će biti s cijepivima to ćemo još vidjeti.Noor wrote:dakle ti si jos uvijek uvjeren da covid ne ubija?mutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Gnječ nema imunitet jer je samo prebolio. A imate ga vi koji ćete se cijepiti dva, tri puta godišnje.
Fiksacija imuniteta krda
Nikakva teorija urote, samo znanost.
Do sada vam je umrlo od covida 8,218 ljudi.
Nikakva znanost, samo brojke. Jebo znanost.
Brojka je mala s obzirom da bolnice tijekom manevara nisu radile, kada bi netko zvao hitnu pomoć bilo bi ima li temperaturu, pa izmjerite je pa nazovite opet. Tako, velim dobro smo prošli, ne dobro kao Švedska, ali od zemalja Evrope smo nekakva sredina. umrli će kao posljedica mjera još pristizati s kamatama kao rezultat neotkrivenih rakova i ostalih bolesti .
Koliko je ljudi umrlo od korone zapravo, a koliko ih je bilo da su pali sa skele pa se vodili kao mrtvi od korone najbolje je hladno vidjeti na višku smrtnosti za svaku zemlju. Računajući pritom i da zdravstvo u to vrijeme nije funkcioniralo i da je to uz novi korona virus doprinjelo većem broju smrti nego prošlih godina.
Ako usporedimo Dansku i Švedsku. U Danskoj je višak smrtnosti veći od Švedske, a broj umrli od korone manji od Švedske. Iako je Danska dobro prošla u epidemiji, umrlo im je više ljudi... Šveđani ako se uzme prosjek zadnje dvi godine skoro da nemaju odstupanja, a sve bez ikakvih mjera.
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
kako sad s virusom u nosu?mutava baštarda wrote:Da točno, toliko ih je umrlo s virusom u nosu po službenim podacima.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Poznato mi je da je kovid sekta puna švedologa i da ću s ovim uvrijediti nečije vjerske osjećaje...marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Gnječ nema imunitet jer je samo prebolio. A imate ga vi koji ćete se cijepiti dva, tri puta godišnje.
Fiksacija imuniteta krda
Brojka je mala s obzirom da bolnice tijekom manevara nisu radile, kada bi netko zvao hitnu pomoć bilo bi ima li temperaturu, pa izmjerite je pa nazovite opet. Tako, velim dobro smo prošli, ne dobro kao Švedska, ali od zemalja Evrope smo nekakva sredina. umrli će kao posljedica mjera još pristizati s kamatama kao rezultat neotkrivenih rakova i ostalih bolesti .
švedskoj je umrlo i više ljudi.
inače u ratu nam je poginulo sve skupa nekih 13.000 ljudi...
A možemo okrenuti pilu naopako pa kazati i da su šveđani u sezoni 2019/2020 sakrili mnogo više mrtvih nego godinu poslije.
a možemo jednostavno objavit službeni broj mrtvih koji je dala švedska vlada.
i zaraženih.
Također po službenim podacima Švedska ima višak smrtnosti iste veličine koliki je i manjak smrtnosti godinu prije.
pa jos jucer si keljio jajnike po temi..
a da su samo jajnici u pitanju...eh
Ne pratim te... Pretpostavljam da misliš kamo se distribuira najviše cijepivo nakon cijepljenja... Da točno je da su najveće koncetracije u jajnicima. Mislim da to do danas nitko nije opovrgnuo.Noor wrote:kako sad s virusom u nosu?mutava baštarda wrote:Da točno, toliko ih je umrlo s virusom u nosu po službenim podacima.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Poznato mi je da je kovid sekta puna švedologa i da ću s ovim uvrijediti nečije vjerske osjećaje...marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Fiksacija imuniteta krda
A možemo okrenuti pilu naopako pa kazati i da su šveđani u sezoni 2019/2020 sakrili mnogo više mrtvih nego godinu poslije.
i zaraženih.
Također po službenim podacima Švedska ima višak smrtnosti iste veličine koliki je i manjak smrtnosti godinu prije.
Što se tiče virusa u nosu. Činjenica je da se svaka smrt 28 dana od pozitivnog testa vodila kao smrt od korone. Znači mogla si biti i bez simptoma, ali ako umreš u 28 dana- korona.
Nigdje nisam rekao da ljudi nisu umirali, ali jesam da su mnogi od njih vidjeli bolnicu tek kada više nisu mogli disati i za to će netko jednom odgovarati.
Ali zasto govoris "s virusom u nosu"?mutava baštarda wrote:Ne pratim te... Pretpostavljam da misliš kamo se distribuira najviše cijepivo nakon cijepljenja... Da točno je da su najveće koncetracije u jajnicima. Mislim da to do danas nitko nije opovrgnuo.Noor wrote:kako sad s virusom u nosu?mutava baštarda wrote:Da točno, toliko ih je umrlo s virusom u nosu po službenim podacima.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Poznato mi je da je kovid sekta puna švedologa i da ću s ovim uvrijediti nečije vjerske osjećaje...marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Fiksacija imuniteta krda
i zaraženih.
Što se tiče virusa u nosu. Činjenica je da se svaka smrt 28 dana od pozitivnog testa vodila kao smrt od korone. Znači mogla si biti i bez simptoma, ali ako umreš u 28 dana- korona.
Nigdje nisam rekao da ljudi nisu umirali, ali jesam da su mnogi od njih vidjeli bolnicu tek kada više nisu mogli disati i za to će netko jednom odgovarati.
On na nos ili usta (udahom), čak i kroz oko samo ulazi, a onda se razmnoži po cijelom organizmu i demolira ga na način da može prouzročiti trajna oštećenja pluća, srca, bubrega i mozga.
...ili ubiti u par dana.
Noor wrote:Ali zasto govoris "s virusom u nosu"?mutava baštarda wrote:Ne pratim te... Pretpostavljam da misliš kamo se distribuira najviše cijepivo nakon cijepljenja... Da točno je da su najveće koncetracije u jajnicima. Mislim da to do danas nitko nije opovrgnuo.Noor wrote:kako sad s virusom u nosu?mutava baštarda wrote:Da točno, toliko ih je umrlo s virusom u nosu po službenim podacima.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Poznato mi je da je kovid sekta puna švedologa i da ću s ovim uvrijediti nečije vjerske osjećaje...marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Fiksacija imuniteta krda
i zaraženih.
On na nos ili usta (udahom), čak i kroz oko samo ulazi, a onda se razmnoži po cijelom organizmu i demolira ga na način da može prouzročiti trajna oštećenja pluća, srca, bubrega i mozga.
...ili ubiti u par dana.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Šta da ti odgovorim? Sve to može i gripa napraviti.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Ja bi se također morao paziti da sam natukao 20,30 kila viška, da sam dobio dijabetes, ...
Ovako za mene kao i za veliku većinu ovo je prehlada, a određen, manji broj ljudi sada umjesto skrivanja ima izbor da se cijepi ili da se pazi, radi na imunitetu. Koristi ivermecitin ili neke druge lijekove ranog liječenja koje zločinačka organizacija ne preporučuje u svrhu masovnog cijepljenja populacije.
Netko je spominjao britaniju. Oni su procjepljeni astrom, ne štiti nešto puno i od svega ali smanjuje smrtnost ipak.
Oni su 15 .7 odlučili ono što ja stalno spominjem.
Ukinuti mjere, dosta procijepljenih imaju, ove necijepljene kuda koji, netko nigdje, netko u bolnicu a netko na groblje.
I bok živio.
Sezona je i tako gotova za 20 dana, dok se počnu bolesni vraćati doma.
A tu treba ukinuti sve onda...
Oni su 15 .7 odlučili ono što ja stalno spominjem.
Ukinuti mjere, dosta procijepljenih imaju, ove necijepljene kuda koji, netko nigdje, netko u bolnicu a netko na groblje.
I bok živio.
Sezona je i tako gotova za 20 dana, dok se počnu bolesni vraćati doma.
A tu treba ukinuti sve onda...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
meni starci prebolili, antitijela 2,1
ali kad dođu tu, vjrojatno ćemo po jednu dozu pfizera ...
čisto da su mirni na jesen
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
a nece u bosni?epikur37 wrote:meni starci prebolili, antitijela 2,1
kako si im izborio pravo na cijepljenje u HR?
Noor wrote:a nece u bosni?epikur37 wrote:meni starci prebolili, antitijela 2,1
Nisam još, moram se raspitati...ali po jednog pfizera mislim da neće biti problem..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jedino na crno, ko i "kap na kap"epikur37 wrote:Nisam još, moram se raspitati...ali po jednog pfizera mislim da neće biti problem..Noor wrote:a nece u bosni?epikur37 wrote:meni starci prebolili, antitijela 2,1
bez potvrde
Prema uputama Ministarstva zdravstva RH, trenutno je u tijeku cijepljenje osoba koje su osiguranici Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje te stoga trenutačno nije moguće cijepljenje osoba koje nisu u ovoj kategoriji.
Why some doctors are moving away from ventilators for virus patients
Some hospitals have reported unusually high death rates for COVID-19 patients on ventilators, and some doctors worry that the machines could be doing harm.
Generally speaking, 40 percent to 50 percent of patients with severe respiratory distress die while on ventilators, experts say. But 80 percent or more of coronavirus patients placed on the machines in New York City have died, state and city officials say.
Higher-than-normal death rates also have been reported elsewhere in the U.S., said Dr. Albert Rizzo, the American Lung Association’s chief medical officer.
Similar reports have emerged from China and the United Kingdom. One U.K. report put the figure at 66 percent. A very small study in Wuhan, the Chinese city where the disease first emerged, said 86 percent died.
https://www.nbcnews.com/health/health-news/why-some-doctors-are-moving-away-ventilators-virus-patients-n1179986
Some hospitals have reported unusually high death rates for COVID-19 patients on ventilators, and some doctors worry that the machines could be doing harm.
Generally speaking, 40 percent to 50 percent of patients with severe respiratory distress die while on ventilators, experts say. But 80 percent or more of coronavirus patients placed on the machines in New York City have died, state and city officials say.
Higher-than-normal death rates also have been reported elsewhere in the U.S., said Dr. Albert Rizzo, the American Lung Association’s chief medical officer.
Similar reports have emerged from China and the United Kingdom. One U.K. report put the figure at 66 percent. A very small study in Wuhan, the Chinese city where the disease first emerged, said 86 percent died.
https://www.nbcnews.com/health/health-news/why-some-doctors-are-moving-away-ventilators-virus-patients-n1179986
Guest- Guest
kako pokušavate manipulirati podacima, kao da smo svi idioti.marcellus wrote:dakle, u ovom trenutku šveđani imaju gotovo 15.000 mrtvih od korona virusa.
ako je točna brojka mrtvih za švedsku to je onda 1500 na milju stanovnika.
hrvatska ima 2000 na milju mrtvih
njemačka ispod 1000 na milju stanovnika.
stavljajte egzaktne podatke.
hrvatska ima jednu od najvećih smrtnosti u eu.
veber-
2014-12-30
za one kojima je teško prebaciti na hrvatski
veber-
2014-12-30
Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Evo primjer Ero... Cijepljen dva puta, navodno mu virus ne može ništa, ali zato sigurno može biti nositelj virusa, u "nosu" i širiti ga na druge...
Ako želiš čuti od mene da virus rastače organizam, ne poznam nikoga takvog, niti sam čuo za nešto tako.
Može neki link.
ulazimo u vode "partizani/ustaše"mutava baštarda wrote:Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Evo primjer Ero... Cijepljen dva puta, navodno mu virus ne može ništa, ali zato sigurno može biti nositelj virusa, u "nosu" i širiti ga na druge...
Ako želiš čuti od mene da virus rastače organizam, ne poznam nikoga takvog, niti sam čuo za nešto tako.
Može neki link.
ja gledam s ekonomske strane.
svaki drugi dan kompletno firmu testiraju.
nije to 25 ljudi, pa no frx.
6500 ljudi, u tri smjene.
pa onda dobavljači, pa transport.
jebomater koliko je to novca samo za airbus?
koliko je radnih sati izgubljeno na ta jebena testiranja?
ono kaj nam kolege zastupaju, tko živ tko mrtav.
ovo ide u totalirizam.
i koliko je love "obrisano" ovom karantenom?
veber-
2014-12-30
Model pendreka Pakistan &Indija...veber wrote:ulazimo u vode "partizani/ustaše"mutava baštarda wrote:Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Može neki link.
ja gledam s ekonomske strane.
svaki drugi dan kompletno firmu testiraju.
nije to 25 ljudi, pa no frx.
6500 ljudi, u tri smjene.
pa onda dobavljači, pa transport.
jebomater koliko je to novca samo za airbus?
koliko je radnih sati izgubljeno na ta jebena testiranja?
ono kaj nam kolege zastupaju, tko živ tko mrtav.
ovo ide u totalirizam.
i koliko je love "obrisano" ovom karantenom?
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
Page 1 of 50