Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Iman 3 svastike.Eroo wrote:To je zato što je svastika, da je petokraka ne bi prošla.mutava baštarda wrote:Daj nam kakav dijagram.Eroo wrote:Navedeni su se dobrim dijelom cijepili još na početku godine, pa je upitno imaju li još uvijek antitijela.mutava baštarda wrote:Britancima, Malti ne vrijede kovid putovnice za ući u hrvatsku, nego negativan test.
:)))
Ero dišeš li?
Naime, od tada je prošlo 6 ili blizu 6 mjeseci. Podatak o antitijelima nemaju u covid potvrdama.
Drugo, ne znamo još zaobilazi li delta soj današnje cjepivo ili ne. Da pitate Bakića?
PS: Ja dišem s punim plućima (cijepljen 2x) a ti najvjerojatnije usitno. Tvoj problem i ne moj.
A ja sam ti i dodatni problem, što je jope tvoj i ne moj problem.
Došla svastika iz Italije samo pokazala kovid putovnicu. Britancima ne vridi mnogo se cijepili.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
struka mi je rekla da do listopada ne moramEroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
i da dokazano je, (bez obzira što ludi ero ili index tvrde) ljudi koji su preboljeli imaju puno jaču razinu zaštite od onih koji su cijepljeni
preboljela sam oko Uskrsa, nisam vadila antitijela još, ali baš me zanima imam li ih još i koliko
Pazi na imunitet, ugasi Tv i uživaj, ljeto je.
Osim toga glupo se cijepiti protiv respiratornog virusa u sred ljeta.
Noor, samo slušaj savjete ova dva svecka stručnjaka i možeš biti sigurna u ispravnost odluke.
a neću ni tada
nisam antivakser
Antitijela tijekom 6 mjeseci opadaju, to se mjeri. Staničnu memoriju može samo vrijeme pokazati,mutava baštarda wrote:Daj mi nađi negdje podatak da se netko cijepi par mjeseci nakon što je prebolio istu bolest protiv koje se cijepi.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
i da dokazano je, (bez obzira što ludi ero ili index tvrde) ljudi koji su preboljeli imaju puno jaču razinu zaštite od onih koji su cijepljeni
preboljela sam oko Uskrsa, nisam vadila antitijela još, ali baš me zanima imam li ih još i koliko
Noor, samo slušaj savjete ova dva svecka stručnjaka i možeš biti sigurna u ispravnost odluke.
ito samo ako se pojavi virus iste strukture kao alfa virus, protiv kojega smo cijepljeni.
S virusom gripe ti je slično - svake godine se moramo ponovo cijepiti jer virus mutira.
Ako se pokaže da je današnje cjepivo neunčikovito glede delta virusa, onda najesen očekuj novo cjepivo
i sve ide pik nanovo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa čuj i ja sam već dvaput zaredom propustio se cijepiti protiv gripe.Noor wrote:struka mi je rekla da do listopada ne moramEroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
a neću ni tada
nisam antivakser
Da sam kojim slučajem fasa gripu danas ne bih ovdje tipkao.
Bilo je do mene i na svu sreću sam imao sreću. Moglo je biti i drukčije.
2016-07-22
protiv gripe se nikad nisam cijepila, 2x sam je fasovala u životuEroo wrote:Pa čuj i ja sam već dvaput zaredom propustio se cijepiti protiv gripe.Noor wrote:struka mi je rekla da do listopada ne moramEroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
a neću ni tada
nisam antivakser
Noor wrote:protiv gripe se nikad nisam cijepila, 2x sam je fasovala u životuEroo wrote:Pa čuj i ja sam već dvaput zaredom propustio se cijepiti protiv gripe.Noor wrote:struka mi je rekla da do listopada ne moramEroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
a neću ni tada
nisam antivakser
Ako ode na pluća (kao kod mene) djeluje dosta slično kao ovaj virus.
Ja sam završio na kisiku...gadno, veoma gadno...grrrrr...
2016-07-22
To je hendikep kod genske terapije ( osim štetnih učinaka ) što ćete morati svako šest mjeseci po novu teterapiju i tako do kraja života=4injekciie godišnje.Eroo wrote:Antitijela tijekom 6 mjeseci opadaju, to se mjeri. Staničnu memoriju može samo vrijeme pokazati,mutava baštarda wrote:Daj mi nađi negdje podatak da se netko cijepi par mjeseci nakon što je prebolio istu bolest protiv koje se cijepi.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
ito samo ako se pojavi virus iste strukture kao alfa virus, protiv kojega smo cijepljeni.
S virusom gripe ti je slično - svake godine se moramo ponovo cijepiti jer virus mutira.
Ako se pokaže da je današnje cjepivo neunčikovito glede delta virusa, onda najesen očekuj novo cjepivo
i sve ide pik nanovo.
Korona virusi ne mutiraju ka gripa i onaj tko je prebolio sarscov1 prije 20godina ima imunitet i na ovaj korona virus koji je sličan tom starijem 80%.
Tarabići su qratz za tebe.mutava baštarda wrote:To je hendikep kod genske terapije ( osim štetnih učinaka ) što ćete morati svako šest mjeseci po novu teterapiju i tako do kraja života=4injekciie godišnje.Eroo wrote:Antitijela tijekom 6 mjeseci opadaju, to se mjeri. Staničnu memoriju može samo vrijeme pokazati,mutava baštarda wrote:Daj mi nađi negdje podatak da se netko cijepi par mjeseci nakon što je prebolio istu bolest protiv koje se cijepi.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ako si prebolila mirna si duži period, duže od cijepiva i šira ti je zaštita. Već sam rekao antitjela na sars cov1 , aktivirala bi se nakon 17 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa zaštićena si , nemoraš ih niti vaditi, plus anti-tijela nisu jedini oblik zaštite, ali ih je najlakše dektetirati..Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:bilo bi bolje obrnuto. . a ako si preboljela onda si valjda dosta sigurna . meni je frend imao koronu u 12om mjesec, i vadio anti tijela prije dva tjedna i još ih ima. (čak i da nestanu anti-tijela navodno ostaje stanični imunitet )
i sve ide pik nanovo.
Korona virusi ne mutiraju ka gripa i onaj tko je prebolio sarscov1 prije 20godina ima imunitet i na ovaj korona virus koji je sličan tom starijem 80%.
2016-07-22
Zašto bi se cijepila kad si stekla prirodni imunitet?Noor wrote:ja sam odlučila, neću se cijepiti
sinovi jesu, ovaj put
To bi fakat bilo suludo.
Kod nas je obrnuto.
Moji se neće cijepiti. S pravom. Nadaju se potomstvu i žele izbjeći sve moguće rizike.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
jesam, ali on nije dozivotan, bar po sadasnjim saznanjimaRa wrote:Zašto bi se cijepila kad si stekla prirodni imunitet?Noor wrote:ja sam odlučila, neću se cijepiti
sinovi jesu, ovaj put
To bi fakat bilo suludo.
Kod nas je obrnuto.
Moji se neće cijepiti. S pravom. Nadaju se potomstvu i žele izbjeći sve moguće rizike.
Razgovaraju dva stakora.
Pita jedan drugoga, jesi se cijepio.
Nisam, cekat cu tri godine da to dobro ispitaju na ljudima.
Pita jedan drugoga, jesi se cijepio.
Nisam, cekat cu tri godine da to dobro ispitaju na ljudima.
dijagram-
2015-08-09
Jako jako zanimljivo:
https://www.youtube.com/watch?v=obPAKgwueGE
Dr. Roger Seheult govori o tretmanu COVID-a, ali i mnogim drugim (povezanim) stvarima.
Podsjećam da sam već spominjao vitamin D, ali tip priča i o čitavom nizu drugih stvari.
Dotakao se i pandemije 1918. god.
Sve jako zanimljivo i edukativno, nisam još stigao pogledati cijeli video.
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=47664
https://www.youtube.com/watch?v=obPAKgwueGE
Dr. Roger Seheult govori o tretmanu COVID-a, ali i mnogim drugim (povezanim) stvarima.
Podsjećam da sam već spominjao vitamin D, ali tip priča i o čitavom nizu drugih stvari.
Dotakao se i pandemije 1918. god.
Sve jako zanimljivo i edukativno, nisam još stigao pogledati cijeli video.
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=47664
Slovoslagar-
2021-04-25
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu