Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
OPSEŽNE MJERE Macron najavio ograničenja za sve koji nisu cijepljeni, više od 900.000 Francuza pohrlilo po vakcinu 13.07.2021. u 08:33
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
kolega daj obavijesti sanču farukćumuršupakmeraklijaoralnogarado primi, njemačka ide prema ukidanju svega.
moram počet sejvat safetove izjave.
za koji tjedan će tvrditi da je baš "izračunao" na prste, salejalejkumšefket omerbašiććenifasezaštopala da nam maske ne trebaju i da je to tvrdio ko br1, kada je prepričavao dogodovštinu kada je leonida zapeo u termopilskom klancu, dok ga je kserkso-ako se ne varam pokušao naguziti
moram počet sejvat safetove izjave.
za koji tjedan će tvrditi da je baš "izračunao" na prste, salejalejkumšefket omerbašiććenifasezaštopala da nam maske ne trebaju i da je to tvrdio ko br1, kada je prepričavao dogodovštinu kada je leonida zapeo u termopilskom klancu, dok ga je kserkso-ako se ne varam pokušao naguziti
2014-12-30
sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
mene nitko ništa ne pita, a uredno bi sve to odjeba, iman dokaz da sam prebolio, visoku razinu anti-tijela, ako nekome to nije dovoljno, well fuck off then
AssadNaPodmornici- Posts : 22275
2018-06-14
mogli bi i logore otvoriti za necijepljene.
za svaki slučaj.
da neki ne pobjegne.
za svaki slučaj.
da neki ne pobjegne.
2014-12-30
čisti nacizam/fašizam.AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
mene nitko ništa ne pita, a uredno bi sve to odjeba, iman dokaz da sam prebolio, visoku razinu anti-tijela, ako nekome to nije dovoljno, well fuck off then
ne kužim zakaj se ekipa koja je preboljela ili se cijepila mora testirati kao i ja. svi unutar 48h?
koji je smisao svega?
nije mi problem cijepiti se. nije mi ni problem testirati.
ali ako štiti zašto se svi moraju testirati?
ili sam malo glupav?
veber-
2014-12-30
ne cijepljeni su većina, a ovi cijepljeni "doktori i sestre" pola njih je od kolege "preko veze" dobilo potvrdu da su cijepljen a uopće nisu
plus izgleda da država laže o broju cijepljenih i napumpava brojke, jer su rekli da u rovinju je 80% cijepljenih a ovi tamo tvrde da država laže :D
naravno svojim roditeljima sam preporučio cijepljenje i cijepljeni su, ja nisam anti vaxer, samo meni kao nešto mlađoj osobi i zdravoj koja je imala ovu prehladu, i nikada lakše je prebolio, cijepvio zaista nije potrebno, jer em mi virus statistički ne može ništa(niti jedna osoba mojih godina koja je bila zdrava nije umrla ) a drugo i prebolio sam , te imam prirodnu zaštitu koja je jača od kemikalija i dokazano sigurnija
plus izgleda da država laže o broju cijepljenih i napumpava brojke, jer su rekli da u rovinju je 80% cijepljenih a ovi tamo tvrde da država laže :D
naravno svojim roditeljima sam preporučio cijepljenje i cijepljeni su, ja nisam anti vaxer, samo meni kao nešto mlađoj osobi i zdravoj koja je imala ovu prehladu, i nikada lakše je prebolio, cijepvio zaista nije potrebno, jer em mi virus statistički ne može ništa(niti jedna osoba mojih godina koja je bila zdrava nije umrla ) a drugo i prebolio sam , te imam prirodnu zaštitu koja je jača od kemikalija i dokazano sigurnija
AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
dobro dok se to malo uhoda
ali ići će to s kovidnicama
2015-08-06
kažem ti lik znanstvenik na istraživanju raka i njegova žena na sveučilištu...bili mi gosti...oboje se cijepili u ožujku
no ali moj keramičar veli neće mene nitko jebat :)
no ali moj keramičar veli neće mene nitko jebat :)
2015-08-06
veber wrote:čisti nacizam/fašizam.AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
ne kužim zakaj se ekipa koja je preboljela ili se cijepila mora testirati kao i ja. svi unutar 48h?
koji je smisao svega?
nije mi problem cijepiti se. nije mi ni problem testirati.
ali ako štiti zašto se svi moraju testirati?
ili sam malo glupav?
pa hrpa toga nema logike.
inače prva stvar što nema logike.
skoro 50% boomera i starijih nije cijepljeno, a oni su jedini statistički ugroženi. ostali nisu(osim ako nemaju dodatnih zdravstvenih problema, da debljina nije zdrava).
a država umjesto da procijepi njih, forsira cijepljenje mladih i zdravih sa cijepivom koje ima dugoročno neispitane posljedice, vrlo lako je moguće da možda i uništava prirodni imunitet zdravih ljudi i možda i plodnost(to je sve možda ali zašto riskirati , kada zdravim osobama koje nisu +60godina ovo ne može ništa)
druga stvar koja nema logike - cijepite se da budete zaštićeni.
pa jebeno se cijepi i ostali ostale da žive sa svojim izborom.
a cijepljeni vrište da se svi ostali cijepe. meni je zanimljivo kako većinu ne-cijepljenih boli kurac da li je netko cijepljen ili nije. mene boli kurac. sloboda izbora.
međutim cijepljeni vrište ostalima da se cijepe, plus većina zaziva državnu intervenciju i represiju.
tu se vidi i ideološka razlika - konzervativci i desničari pozivaju na individualni izbor(što je i osnova konzervativizma, čak i naše desne stranke pozivaju na to), a ljevičari/liberali zagovaraju koletivistički pristup a većina i državnu represiju.
a onda čak i kada se cijepiš - kao da se nisi cijepio :D moraš nositi maske svugdje, opet se za većinu stvari moraš testirati i slično :D pa koji su se kurac cijepili. ja više nigdje ne nosim maske, niti u trgovine nigdje. uđem u trgovinu i nekada budem jedini bez maske.. aj sada na turističkim lokacijama, po otocima, u malim butigama nitko ne nosi maske, niti domaći niti turisti..
dakle da ponovim, cijepiš se, i kao da se nisi cijepio, opet moraš nositi masku, ili frend skiper mi se morao prije jedne skiperaže testirati gdje su mu to zahtjevali unatoč tome što je cijepljen. ja bi to ladno odjeba.
mene nitko nije ništa pitao, ovaj tjedan imam vakcinisane amere na jedrilici, rekao sam im da sam prebolio i da iman anti-tijela i to je to.
edit: još jedna stvar nema logike. moj slučaj.
imao blage ali tipične simptome korone. nije me htjelo testirati jer su blagi simptomi, aj odleži par dana doma.. prošlo 4dana ja se vratio u pogon. izvadio anti-tijela , visoka razina . super
kada ono RH d ržava mi ne priznaje taj serološki test :D a to je najbolji jebeni dokaz imuniteta. austrija priznaje, a čardak ne priznaje.
pazi ovo čak ti ne priznaju niti anti-genski test, koji je novija tehnologija testiranja i čak i pouzdanija , od PCR testa.
dakle samo PCR test ti priznaju kao dokaz da si imao koronu, ništa anti-gen test, ništa serološki test, umjesto da serološki test bude glavni dokaz. jer u PCRu ti mogu doslovno otkriti mrtve stanice virusa(ovisno kako ga naštimaš) i uopće ti nemora to biti dokaz preboljavanja.
2018-06-14
koliko ih imaš i kad si bio na testu?AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
ovdje u airbusu, izrada helikoptera, rekli su svi idemo na infanje.
prošli tjedan nakon kaj je ekipa kihnula, zaustavili su.
kužim da ja moram, necijepljen na kontrolu. ali zakaj oni koji su preboljeli? ili su cijepljeni?
i zakaj nisam u samoizolaciji a bio sam u kontaktu sa zaraženima?
ova štasijeva krava poludila na kraju mandata.
srećom će njeni cdu komunjare popušiti pa će doći spd
prošli tjedan nakon kaj je ekipa kihnula, zaustavili su.
kužim da ja moram, necijepljen na kontrolu. ali zakaj oni koji su preboljeli? ili su cijepljeni?
i zakaj nisam u samoizolaciji a bio sam u kontaktu sa zaraženima?
ova štasijeva krava poludila na kraju mandata.
srećom će njeni cdu komunjare popušiti pa će doći spd
2014-12-30
stavio sam nalaz na forumu, prije 3 tjedna mislim. imam prvu ja mislim 1.7(0.5 je limit gdje priznaju ako se sjećam, a drugu razinu anti tijela malo manje od 500(a 50 je gdje priznaju)Noor wrote:koliko ih imaš i kad si bio na testu?AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:meni se frend skiper cijepio sa obje doze, računa kao da ga nitko ne jebe sa papirologijom, i dobio jednu skiperažu i pazi ovo - morao se testirati na covid , zabijali mu u nos ono sranje unatoč tome što je cijepljen. kaže da se zakurac cijepio, nitko ga nije pitao da li je cijepljen, a kada mu je to postalo bitno, sve jedno mu zabijali ono sranje u nos i testirali ga.. zakurac se cijepio neispitanim kemikalijamaepikur37 wrote:sve više ljudi se cijepi, ugostitelji stisli radnike i goste...ide školstvo, zdravstvo, socijala
Ti samo misliš da si prebolio covid, pa si onda širio zarazu okolo.
Nisi ti ništa posebno, drži se sistema, a ne Bakića i Đikića.
Nemaš potvrdu da si prebolio i ne možeš trenutno putovati po EU. Amen.
2016-07-22
gle imaš onu svoju temu pa tamo spamaj i trolaj
veber-
2014-12-30
Ne, nego ću ovdje. Šta si neurozan? Ništa osobno, samo sam ti objasnio poziciju.AssadNaPodmornici wrote:gle imaš onu svoju temu pa tamo spamaj i trolaj
2016-07-22
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema