Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Ode nam Lauc zahvaljujući kojem nismo imali policijski sat i smrtnost kao Slovenci:
Kenwood Kenon: Ograđujemo se od Laucovih izjava o covidu
Kenwood Kenon: Ograđujemo se od Laucovih izjava o covidu
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Misliš na putu tamo i nazad? Plus karantena, ako ih tamo puste na kopno. Nisu valjda ludi da ih puste.
Pošto je uspješnost kod cijepiva 95%, a kod placeba 94,5 ti se misliš jesi li u onih 5%, a jebi ga ja sam bio u onih 5,5
Sad sam miran.
Što se tiče broda, na putu je za Japan i do tamo će svi steći prirodni imunitet.
Nego, koliko sretnika oko tebe je bilo u 5,5%? Kad imaju takvog prijatelja ne triba in neprijatelj.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
tast ima vinograd.mutava baštarda wrote:veber wrote:kolega mislim da je kriva usporedba.
to je kada te upikne pčela.
moja bivša skoro dva put gecrkt-budeletina ju vozila na hitnu.
mene ispikali stršljeni pa nikaj.
to je bliža usporedba.
a, pride mi je ex alergična na histaminik, tako da kada se škampi tjeraju ja radim buzaru.
sli, ne jede ju. čim vidi ikru, zaboravi.
ero je klasični bosanski kreten koji je završio u sloveniji na baušteli.
malo je cinkao, malo ŠURovao i eto ga s 55 završio srednju.
Kada sam se odlučio učiti raditi s pčelama poveza sam se s jednim starijim pčelarom pa bi mu pomagao. Nikada mi nije dao da koristim za zaštitu ništa osim kape s mrežicom koja nije stegnuta oko vrata. Dolazio bi kući s rukama kao šapama od medvida. Nakon par godina ubolo me oko 70 komada, nisam niti otišao u bolnicu.
To se nekada u WHO zvalo imunitet, ali sada to ne postoji, nego se imunitet postiže samo cijepivom.
Snijeg je vruć i crne je boje
i ex nikad nije brala, samo krumpir, skupljanje rozgi, priprema vatre.
neku sortu bereš ujutro kada je hladno, a neku mora biti temperatura zraka tri dana blablabla.
sve živo me ispikalo u ovoj toploj fazi.
i ova bosanska kretenčina, teški udbaš stalno jede govna.
više ne pratim koliko je u airbusu zaraženih, na bolovanju i sličan seks.
po ovom bi zombiji već trčali.
očito da su teško zasrali i da je dio populacije neotporan.
(kod poljaka je izraženiji kovid, oko 70% ali ja to više povezujem s votkom na akciji u Aldiju 5€ litra, pa su ujutro šleht)
veber-
2014-12-30
Veliju prije neki dan ''mi'' u vladi skidamo maske na sjednici iste jer svatko tko je cijepljen i ako se kreće u krugu cijepljenih ne mora nositi maske.
Danas na sjednici vlade Beroš i Capak imaju maske, Plenki nema!
Nikaj ne razmem!?
Nikaj ne razmem!?
Guest- Guest
jedu govna po dužini i širini.
kada čujem, a onda vidim babetinu, dobijem fraze.
e, zamisli nakon 55 dio njemačke nema štom, internet kaput, wapp getotet.
više će se mladih ubiti zbog toga nego kaj ih je rajna odfurala.
traumatizirana je mladež
kada čujem, a onda vidim babetinu, dobijem fraze.
e, zamisli nakon 55 dio njemačke nema štom, internet kaput, wapp getotet.
više će se mladih ubiti zbog toga nego kaj ih je rajna odfurala.
traumatizirana je mladež
2014-12-30
U mojoj obitelji, kad smo skupa, također ne nosimo maske.Sovak wrote:Veliju prije neki dan ''mi'' u vladi skidamo maske na sjednici iste jer svatko tko je cijepljen i ako se kreće u krugu cijepljenih ne mora nositi maske.
Nikaj ne razmem!?
Sutra imamo u jednom lokalu dogovoren ručač i nećemo nositi maske.
Kad se ide u WC maska je obavezna, kao i dezinfeciranje ruku prilikom ulaza i izlaza iz WC-a.
Jebemu, meni je sve to normalno i bez ove epidemije.
2016-07-22
ti si lažljivi šupak.Eroo wrote:U mojoj obitelji, kad smo skupa, također ne nosimo maske.Sovak wrote:Veliju prije neki dan ''mi'' u vladi skidamo maske na sjednici iste jer svatko tko je cijepljen i ako se kreće u krugu cijepljenih ne mora nositi maske.
Nikaj ne razmem!?
Sutra imamo u jednom lokalu dogovoren ručač i nećemo nositi maske.
Kad se ide u WC maska je obavezna, kao i dezinfeciranje ruku prilikom ulaza i izlaza iz WC-a.
Jebemu, meni je sve to normalno i bez ove epidemije.
tekuća voda i je bio potok. ljeti bi presušio, zimi se zaledio.
spavao si sa kravama, a dok si išao na pašu cukao si klavir na leđima i ovcama zaratrustu izvodio.
da ti nije bilo JNA i bezbednjaka nikad ne bi završio u sloveniji niti bi ovdje srao.
ali kao što reče Ra, trošim talent na već krepanu živinu.
koji si ti lažljivi govnar, to nije za bilivit.
veber-
2014-12-30
žena i ja smo cepljeni, deca i mačka nisu, maske ne nosimo.
marcellus wrote:žena i ja smo cepljeni, deca i mačka nisu, maske ne nosimo.
isto kod mene,
moj brat također, tata i mama prebolili ali će sad u HR uzeti po jednu dozu za svaki slučaj za jesen
ženina obitelj cijela cijepljena: ćaća, mater i 3 brata, ima još jednog brata 43 god. koji se nije cijepio ali je zato fasovao bolnicu i kisik zbog korone
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dušo, daj mi reci kada si se zadnji put testirao?marcellus wrote:žena i ja smo cepljeni, deca i mačka nisu, maske ne nosimo.
reci micek.
možda prenosiš zarazu.
ja nemam sreće pa se svaki drugi dan moram testirati.
nalućujem kako je bilo onoj LL, zaboravih ime i prezime.
svaki drugi dan traži mi klitač u želucu.
veber-
2014-12-30
STRAH OD DELTA SOJA
Cijepljeni Britanci i Rusi neće samo tako moći u Hrvatsku: Uvodimo dodatni osigurač?
‘S obzirom na situaciju i ono što se događa u Španjolskoj, Portugalu, Cipru i Grčkoj, potrebne su dodatne mjere opreza‘, kaže Ostojić
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cijepljeni-britanci-i-rusi-nece-samo-tako-moci-u-hrvatsku-uvodimo-dodatni-osigurac-15088458
Cijepljeni Britanci i Rusi neće samo tako moći u Hrvatsku: Uvodimo dodatni osigurač?
‘S obzirom na situaciju i ono što se događa u Španjolskoj, Portugalu, Cipru i Grčkoj, potrebne su dodatne mjere opreza‘, kaže Ostojić
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cijepljeni-britanci-i-rusi-nece-samo-tako-moci-u-hrvatsku-uvodimo-dodatni-osigurac-15088458
2016-07-22
Zašto jednostavno ne zabranimo dolazak turista iz zemalja koje imaju procjepljenost veću od 50,% i spasimo sezonu.Eroo wrote:STRAH OD DELTA SOJA
veber and michaellcmacha like this post
Još jedna mediteranska zemlja u problemima. Procijepljenost blizu 100%
2015-09-14
2015-09-14
A joj, jezik brži od pameti.
Pustiti sve britance i ruse bez ikakvog ograničenja. Otvoriti noćne klubove do 6:00. Sve mjere ukinuti.
To je najbrži način da "procijepe" ove.
Iako je ova sezona gotova ali više zbog toga jer će vraćati bolesni doma pa će ih trpati u karantenu.
Al sljedeća je dobra zato.
Iako je ova sezona gotova ali više zbog toga jer će vraćati bolesni doma pa će ih trpati u karantenu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vidim da još nisi skužila da cijepljenje stvara varijante koje probijaju zaštitu.kaya wrote:Pustiti sve britance i ruse bez ikakvog ograničenja. Otvoriti noćne klubove do 6:00. Sve mjere ukinuti.
Druga stvar koju, vidim nisi skužila je da gore prolaze cijepljeni nego necijepljeni.
Treća stvar je da je minimalno 40% građana Hrvatske imalo virus i imunitet ih štiti bolje nego cijepljene ( Lauc kaže, Kenwood Kenon veli da nije istina)
Pandemija ako ju je ikada bilo, prestala bi čim ukinemo mjere.
Eksperiment je propao, sada treba naći elegantan izlaz ili nagaziti do kraja pa uvest fašizam 1/1.
michaellcmacha likes this post
izgleda da zaista cijepiva slabo pomažu protiv delta verzije. mediji i dalje upiru.
Triba sve zatvoriti i nikoga ne puštat u državu te uvest rigorozne mjere i kazne za one koji ih se ne pridržavaju.AssadNaPodmornici wrote:izgleda da zaista cijepiva slabo pomažu protiv delta verzije. mediji i dalje upiru.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
da samo što ćemo zbog idiota imati pretpane bolnice, kolaps zdravstvenog sustava i visoku smrtnostkaya wrote:Pustiti sve britance i ruse bez ikakvog ograničenja. Otvoriti noćne klubove do 6:00. Sve mjere ukinuti.
a onda će isti idioti opet kmečat prokleti hdz jer nisu napravili nešto drukčije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema