Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
O cem ti brijes?..jesi ti svjesna sto pricas..bice je tito tvoje abolirao pa mu vjecno peze ljubis inace bi zagnjojili negdje..i onda ste se presaltali na jugiceSora wrote:Inače suma sumarum
Yrušile se zgrade iz AU I NOVE iz RH
PA prosim fino
Neka se na te činjenice osvrnu povjesničari kpji su iz povijesti hrvatske izvadili socijalizam a dizu u nebesa AU I i ovu slučajnu državu
Recimo marcelko
Čini se da imaš štofa za svoje piskaranja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
vuksadinare wrote:O cem ti brijes?..jesi ti svjesna sto pricas..bice je tito tvoje abolirao pa mu vjecno peze ljubis inace bi zagnjojili negdje..i onda ste se presaltali na jugiceSora wrote:Inače suma sumarum
Yrušile se zgrade iz AU I NOVE iz RH
PA prosim fino
Neka se na te činjenice osvrnu povjesničari kpji su iz povijesti hrvatske izvadili socijalizam a dizu u nebesa AU I i ovu slučajnu državu
Recimo marcelko
Čini se da imaš štofa za svoje piskaranja
Sora ... stara ustaška fukara.
Guest- Guest
pusti socijalističkog gojenca koji se premandurio.debotoijusto wrote:koji tomic i kakva yuga ???marcellus wrote:Tomić po običaju sere - ako je "korupcija" izvadila željezo i beton iz zgrada to je napravila u njegovoj voljenoj jugi, jer u Petrinji u zadnjih 30 godina nije sagrađeno skoro ništa, a ono malo što je sagrađeno se nije srušilo. Srušilo se ono što je građeno u jugi.
odi umij se ako si tek ustao ili procitaj tekst prije komentara
režimsko piskaralo bio, režimsko piskaralo ostao.
nema veze koji režim je na snazi.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:pusti socijalističkog gojenca koji se premandurio.debotoijusto wrote:koji tomic i kakva yuga ???marcellus wrote:Tomić po običaju sere - ako je "korupcija" izvadila željezo i beton iz zgrada to je napravila u njegovoj voljenoj jugi, jer u Petrinji u zadnjih 30 godina nije sagrađeno skoro ništa, a ono malo što je sagrađeno se nije srušilo. Srušilo se ono što je građeno u jugi.
odi umij se ako si tek ustao ili procitaj tekst prije komentara
režimsko piskaralo bio, režimsko piskaralo ostao.
nema veze koji režim je na snazi.
Bok Šitek ... kaj ima novoga?
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
» Šešelj siguran u predsjedničku fotelju ali...?!Mene samo Vučić može da pobedi!
» Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
» "Hrvatskoj jako smeta fašizam, ali samo onaj italijanski - domaći je u redu"
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» Šešelj siguran u predsjedničku fotelju ali...?!Mene samo Vučić može da pobedi!
» Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
» "Hrvatskoj jako smeta fašizam, ali samo onaj italijanski - domaći je u redu"
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Page 8 of 8