Šešelj siguran u predsjedničku fotelju ali...?!Mene samo Vučić može da pobedi!
Page 1 of 1
Šešelj siguran u predsjedničku fotelju ali...?!Mene samo Vučić može da pobedi!
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/603292/Seselj-porucio-Mene-samo-Vucic-moze-da-pobedi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šešelj siguran u predsjedničku fotelju ali...?!Mene samo Vučić može da pobedi!
...to ce tek biti zemljotres ako seselj pobjedi..
2015-09-08
Re: Šešelj siguran u predsjedničku fotelju ali...?!Mene samo Vučić može da pobedi!
bas sam nekidan procitao zanimljiv komentar u frakfurter ale majne cajtung...gdje njemacki analiticar ine sprda mogucem seselju kao predsjednik..lijepo je rekao...ako u jednoj austriji moze biti predsjednik radikal..u francuskoj,nizozemskoj,mađarskoj...onda doista ne bi bilo cudno i iznenađujuce da se to desi u srbiji...naglasio je da seselj ima vrlo izgledne sanse da bude predsjednik jer u srbijije raspolozenje takvo da jaca radikalni element...nitko nije vjeraovao kako kaze abnaliticar u seseljove rijeci u hagu da ce biti oslobođen pa se to desilo...pa shodno tome doista nije nemoguce da bude predsjednik srbije...a sto ce svakako uzdrmati ionako nestabilni balkan do krajnjih granica
2015-09-08
Misliš da će ispunit obećanje dano Kolindi? Ne vjerujm da on više ikaj može.vuksadinare wrote:...to ce tek biti zemljotres ako seselj pobjedi..
Guest- Guest
vučkOO, nema ništa od toga,
nada umire zadnja )
nada umire zadnja )
Guest- Guest
ma jebes to....nego lik ako postane predsjednik srbije..pricati o nekakvoj suradnji,miru,stabilnosti moze samo lud i glup covjek...i zlonamjeran povrh svegaEva wrote:Misliš da će ispunit obećanje dano Kolindi? Ne vjerujm da on više ikaj može.vuksadinare wrote:...to ce tek biti zemljotres ako seselj pobjedi..
2015-09-08
TO je najvažnije pitanje. Nego kaj si ti priželjkuješ opet neku makljažu? Fali ti akcije?vuksadinare wrote:ma jebes to....nego lik ako postane predsjednik srbije..pricati o nekakvoj suradnji,miru,stabilnosti moze samo lud i glup covjek...i zlonamjeran povrh svegaEva wrote:Misliš da će ispunit obećanje dano Kolindi? Ne vjerujm da on više ikaj može.vuksadinare wrote:...to ce tek biti zemljotres ako seselj pobjedi..
Guest- Guest
...naravno....prvo sex a onda makljaza..di's boljeEva wrote:TO je najvažnije pitanje. Nego kaj si ti priželjkuješ opet neku makljažu? Fali ti akcije?vuksadinare wrote:ma jebes to....nego lik ako postane predsjednik srbije..pricati o nekakvoj suradnji,miru,stabilnosti moze samo lud i glup covjek...i zlonamjeran povrh svegaEva wrote:Misliš da će ispunit obećanje dano Kolindi? Ne vjerujm da on više ikaj može.vuksadinare wrote:...to ce tek biti zemljotres ako seselj pobjedi..
2015-09-08
[size=40]PAO SLOBA I POSLE NIŠTA! Danas se navršava 16 godina od velikih demonstracija 5. oktobra![/size]
Danas se navršava 16 godina od velikih demonstracija u Beogradu kojima je 5. oktobra 2000. godine okončana vladavina Slobodana Miloševića
Beta 05. 10. 2016. 07:11
Guest- Guest
Pa Hrvat je, bilo bu lakše:))vuksadinare wrote:ma jebes to....nego lik ako postane predsjednik srbije..pricati o nekakvoj suradnji,miru,stabilnosti moze samo lud i glup covjek...i zlonamjeran povrh svegaEva wrote:Misliš da će ispunit obećanje dano Kolindi? Ne vjerujm da on više ikaj može.vuksadinare wrote:...to ce tek biti zemljotres ako seselj pobjedi..
Guest- Guest
Ček, ček, nije li on na samrti?
U Den Haagu su ga trovali, zato je i dobio rak, no čim je izašao iz haškog zatvora zdravstveno stanje mu se poboljšaloRegoč wrote:Ček, ček, nije li on na samrti?
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Pa nek podieli terapiju sa svietom, nek i drugi imaju koristi.Antijunak wrote:U Den Haagu su ga trovali, zato je i dobio rak, no čim je izašao iz haškog zatvora zdravstveno stanje mu se poboljšaloRegoč wrote:Ček, ček, nije li on na samrti?
Similar topics
» Pravosudni cirkus u Srbiji:'Šešelj može pa ne može u Hrtkovce
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Vučić: Gjenero važnija vijest od mene i Putina
» Domovinski Pokret,Vučič i Šešelj,ujedinjeni oko potpore za Trumpa
» Šešelj će postati predsjednik Srbije,ako Vučić ne predloži dobrog kandidata.
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Vučić: Gjenero važnija vijest od mene i Putina
» Domovinski Pokret,Vučič i Šešelj,ujedinjeni oko potpore za Trumpa
» Šešelj će postati predsjednik Srbije,ako Vučić ne predloži dobrog kandidata.
Page 1 of 1