Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Page 1 of 16
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
http://hr.n1info.com/a187940/Vijesti/Bloomberg-Agrokor-lazirao-financijska-izvjesca.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Marić frizirao Agrokor izvješća, a onda utekao u HDZ gdje vodi politiku spašavaja Agrokora našim parama (i novim porezima) jer je to "u općem interesu".
tako i ovi ludi liberali/socijalisti na zapadu govore da je trpanje arapima u interesu europe, tako i naši socijalisti/liberali/nacional socijalisti govore da je spašavanje agrokora u interesu našem..
rekao bi Longi
TRPAJ
tako i ovi ludi liberali/socijalisti na zapadu govore da je trpanje arapima u interesu europe, tako i naši socijalisti/liberali/nacional socijalisti govore da je spašavanje agrokora u interesu našem..
rekao bi Longi
TRPAJ
Guest- Guest
saće Crkva kupiti nekretnina kad sirotinja propadne, uljudba se širi neprestance ko kosmosPinochet wrote:trpaj sve na državnu sisu dok ne krepa država
Kermit-
2014-04-17
neka sve krepaj, ja i moj rodijak todorić, dvije imotske dalmatinske vlajčine i kerum, i ostali HDZovci koji su uglavnom bosanci i vlaji, mi ćemo odlično plivati u takvoj situaciji.. poreze nećemo plaćati, a državu ćemo sisatiasilovski wrote:saće Crkva kupiti nekretnina kad sirotinja propadne, uljudba se širi neprestance ko kosmosPinochet wrote:trpaj sve na državnu sisu dok ne krepa država
trpaj
Guest- Guest
Neno Bakić masivno kupuje dionice agrokora heheheh svršio si u usta ali no i to je za ljudePinochet wrote:neka sve krepaj, ja i moj rodijak todorić, dvije imotske dalmatinske vlajčine i kerum, i ostali HDZovci koji su uglavnom bosanci i vlaji, mi ćemo odlično plivati u takvoj situaciji.. poreze nećemo plaćati, a državu ćemo sisatiasilovski wrote:saće Crkva kupiti nekretnina kad sirotinja propadne, uljudba se širi neprestance ko kosmosPinochet wrote:trpaj sve na državnu sisu dok ne krepa država
trpaj
Kermit-
2014-04-17
pa čovjek je u pravu, pada im cijena, a agrokor će spasiti ili država(to jest vi preko poreza na nekretnine) ili rusi, pa će im rasti cijena,asilovski wrote:Neno Bakić masivno kupuje dionice agrokora heheheh svršio si u usta ali no i to je za ljudePinochet wrote:neka sve krepaj, ja i moj rodijak todorić, dvije imotske dalmatinske vlajčine i kerum, i ostali HDZovci koji su uglavnom bosanci i vlaji, mi ćemo odlično plivati u takvoj situaciji.. poreze nećemo plaćati, a državu ćemo sisatiasilovski wrote:saće Crkva kupiti nekretnina kad sirotinja propadne, uljudba se širi neprestance ko kosmosPinochet wrote:trpaj sve na državnu sisu dok ne krepa država
trpaj
Guest- Guest
neno je plaćeni bilmez, a tako i i izgledaPinochet wrote:pa čovjek je u pravu, pada im cijena, a agrokor će spasiti ili država(to jest vi preko poreza na nekretnine) ili rusi, pa će im rasti cijena,asilovski wrote:Neno Bakić masivno kupuje dionice agrokora heheheh svršio si u usta ali no i to je za ljudePinochet wrote:neka sve krepaj, ja i moj rodijak todorić, dvije imotske dalmatinske vlajčine i kerum, i ostali HDZovci koji su uglavnom bosanci i vlaji, mi ćemo odlično plivati u takvoj situaciji.. poreze nećemo plaćati, a državu ćemo sisatiasilovski wrote:saće Crkva kupiti nekretnina kad sirotinja propadne, uljudba se širi neprestance ko kosmosPinochet wrote:trpaj sve na državnu sisu dok ne krepa država
trpaj
Kermit-
2014-04-17
Pinochet wrote:Marić frizirao Agrokor izvješća, a onda utekao u HDZ gdje vodi politiku spašavaja Agrokora našim parama (i novim porezima) jer je to "u općem interesu".
Krv nije voda, svaki sin bi pomogao ocu. Osim možda onog malog psihopata iz Čiste Velike.
catabbath-
2015-08-22
...mali ivica se osvetio velikom ivici jer nije imao tatu uz sebe dok ej bio mali..a novcem se ne moze kupiti ljubav
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U isto vrijeme birači hadezea raspravljaju o Obuljenki, "deklaraciji" i HAVC-u, znači 88 bodova je debelo precjenjeno to je sistematski idiotluk urezan u DNK-acatabbath wrote:Pinochet wrote:Marić frizirao Agrokor izvješća, a onda utekao u HDZ gdje vodi politiku spašavaja Agrokora našim parama (i novim porezima) jer je to "u općem interesu".
Krv nije voda, svaki sin bi pomogao ocu. Osim možda onog malog psihopata iz Čiste Velike.
Kermit-
2014-04-17
Rusi to rekli? Ma, ozbac :D
Osim sto svatko sudi po sebi, nisu ni pogrijesili..tko vodi knjige na bijelo vise..ni razredna zajednica ;P
Osim sto svatko sudi po sebi, nisu ni pogrijesili..tko vodi knjige na bijelo vise..ni razredna zajednica ;P
2014-04-12
Zgodno:) Arthur Andersen je imao Enron, a Baker Tilly bu imal Agrokor.
Čudno da je Oliviu "promaklo" takvo friziranje.
Čudno da je Oliviu "promaklo" takvo friziranje.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kako se Aso nakvači na svaku viest protiv Hrvatske. E, Rus rekal da Agrokor frizira!!! Mora biti istina.
rusi odmah našli ono što todo u suradnji vrlih političara zaštitnika godinama skrivali,da ih se pusti dalje još bi puno toga iskopali.maggie13 wrote:Rusi to rekli? Ma, ozbac :D
Eto sad zašto su se tako svi uzjebali dok ih puno veća šteta sa neviđenom pljačkom ovrhana ne tangira ni 5%.
Da,spašavaju blagajnice i dobavljače hahahahhaa...baš ih je pogodila njihova moguća sudbina.
vili40-
2015-08-02
.....agresivni ljudi se vezu uz agresivne ljudeRegoč wrote:Kako se Aso nakvači na svaku viest protiv Hrvatske. E, Rus rekal da Agrokor frizira!!! Mora biti istina.
2015-09-08
mora da si i ti pod nekom ovrhom aj priznaj vili nije sramotavili40 wrote:rusi odmah našli ono što todo u suradnji vrlih političara zaštitnika godinama skrivali,da ih se pusti dalje još bi puno toga iskopali.maggie13 wrote:Rusi to rekli? Ma, ozbac :D
Eto sad zašto su se tako svi uzjebali dok ih puno veća šteta sa neviđenom pljačkom ovrhana ne tangira ni 5%.
Da,spašavaju blagajnice i dobavljače hahahahhaa...baš ih je pogodila njihova moguća sudbina.
2015-09-08
Ovršuju ga zbog računa za internet.vuksadinare wrote:mora da si i ti pod nekom ovrhom aj priznaj vili nije sramotavili40 wrote:rusi odmah našli ono što todo u suradnji vrlih političara zaštitnika godinama skrivali,da ih se pusti dalje još bi puno toga iskopali.maggie13 wrote:Rusi to rekli? Ma, ozbac :D
...e jbg kad se ne pšokriva koliko ej dug.. ..ondak drugi kriviRegoč wrote:Ovršuju ga zbog računa za internet.vuksadinare wrote:mora da si i ti pod nekom ovrhom aj priznaj vili nije sramotavili40 wrote:rusi odmah našli ono što todo u suradnji vrlih političara zaštitnika godinama skrivali,da ih se pusti dalje još bi puno toga iskopali.maggie13 wrote:Rusi to rekli? Ma, ozbac :D
2015-09-08
pa nije sramota.Bio sam i lijepo su me iscipelarili i to da prije ni opomenu nisam dobio.Da sad ne idem u detalje,bilo pa prošlo.Ali vučko,350 tisuća ljudi u ovoj maloj državici je pod ovrhom,daj malo uključi mozak.Pa to je najveća plačka na ovim prostorima od stoljeća sedmog.vuksadinare wrote:mora da si i ti pod nekom ovrhom aj priznaj vili nije sramotavili40 wrote:rusi odmah našli ono što todo u suradnji vrlih političara zaštitnika godinama skrivali,da ih se pusti dalje još bi puno toga iskopali.maggie13 wrote:Rusi to rekli? Ma, ozbac :D
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Similar topics
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
Page 1 of 16