Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
https://informer.rs/vesti/politika/429383/srbijo-noge-siptari-pomoc-nato-spremaju-vojno-resenje-kim-albanski-oficiri-nisu-bili-slucajno-izvidnici-medju-srbima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
Hrvati sa ovim nemaju veze, ali ako Amerikanci stvarno planiraju nekakve ratne pizdarije na Kosovu sto me ne bi iznenadilo, onda se oigravaju vatrom jer bi to moglo zapaliti Balkan i prosiriti se i uvuci druge faktore u cijelo o sranje.
Daj Boze da je to sve samo necija paranoja ...ali svasta je moguce
I nije Blesak nego Bljesak ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
To je neizbjezno...tesko da ce neokrznuta ostat bosna..makedonija..crna gora..a mislim cak ni hrvatska..sa vojnog aspekta postale legitiman cilj srbije kao clanica natoa...naravno ako se nato umjesa...ne pojedine clanice nego savez kao savez..mada realno nista od toga..nit ce albanci intervenirat ns sjeverno kosovo jakim vojnim ili policijskim snagama nit ce isto rbija uciniti..tu i tamo mozda neka ogranicena policijska akcija uz malo medijske halabike i gotovo..to sto ovi majmuni iz informera,aloa,kurira bi voljeli da dodje do fajta je bolest i na koncu neskrivena mrznja prema srbijanskom komsiluku..sto se vidi i po naslovima..a ako zele fajt e jbg onda nema vise kmecanja..do koskeRingo10 wrote:Hrvati sa ovim nemaju veze, ali ako Amerikanci stvarno planiraju nekakve ratne pizdarije na Kosovu sto me ne bi iznenadilo, onda se oigravaju vatrom jer bi to moglo zapaliti Balkan i prosiriti se i uvuci druge faktore u cijelo o sranje.
2015-09-08
polako vucko
ne kenjaj i ne likuj
budi siguran da ce odgovir
biti zestokok.
to, sto ti racunas na amere i nato
100%
to je tvoj problem
a nasa sansa
a sta ako bude
nemate vecinu na severu
ubedljivu vecinu cine srbi
ako mozete, izvolite
ili ne kenjajte, ko vucko
ne kenjaj i ne likuj
biti zestokok.
100%
to je tvoj problem
a nasa sansa
a sta ako bude
nemate vecinu na severu
ako mozete, izvolite
Guest- Guest
ko garantuje da ce nato
potisnuti srbe sa severa
da ce imati odluku
ili da ce ameri u uk krenuti
u rat vs srbije zbog severa
ja nisam siguran u te opcije
potisnuti srbe sa severa
da ce imati odluku
ili da ce ameri u uk krenuti
u rat vs srbije zbog severa
ja nisam siguran u te opcije
Guest- Guest
Panika je vec tu..ante cash se muva u blizinipizzon wrote:polako vucko
ne kenjaj i ne likuj
biti zestokok.
100%
to je tvoj problem
a nasa sansa
a sta ako bude
nemate vecinu na severu
ako mozete, izvolite
2015-09-08
16. se raspustaju eu institucije
nisam siguran da ce angela imati
vecinu u novim eu strukturama
ili makron, u.k. -bice kako tata kaze
nisam siguran da ce angela imati
vecinu u novim eu strukturama
ili makron, u.k. -bice kako tata kaze
Guest- Guest
Hrvatska se nece vojni ni mijesat i to bi bilo suludo jer nema razloga a bilo bi suludo da Srbija ulazi u konflikt sa Hrvatskom bez veze. Tu ce sve ostati na propagandnoj retorici.vuksadinare wrote:To je neizbjezno...tesko da ce neokrznuta ostat bosna..makedonija..crna gora..a mislim cak ni hrvatska..sa vojnog aspekta postale legitiman cilj srbije kao clanica natoa...naravno ako se nato umjesa...ne pojedine clanice nego savez kao savez..mada realno nista od toga..nit ce albanci intervenirat ns sjeverno kosovo jakim vojnim ili policijskim snagama nit ce isto rbija uciniti..tu i tamo mozda neka ogranicena policijska akcija uz malo medijske halabike i gotovo..to sto ovi majmuni iz informera,aloa,kurira bi voljeli da dodje do fajta je bolest i na koncu neskrivena mrznja prema srbijanskom komsiluku..sto se vidi i po naslovima..a ako zele fajt e jbg onda nema vise kmecanja..do koskeRingo10 wrote:Hrvati sa ovim nemaju veze, ali ako Amerikanci stvarno planiraju nekakve ratne pizdarije na Kosovu sto me ne bi iznenadilo, onda se oigravaju vatrom jer bi to moglo zapaliti Balkan i prosiriti se i uvuci druge faktore u cijelo o sranje.
A krene li akcija na srpske enklave, Srbija ce se vojno umijesati i Balkan ce se zapaliti. Mozda se dignu i muslimani u Sandzaku ali u Crnoj Gori bi se moglo dogodit da Milo bude morao plivati prema Italiji jer po meni antialbanski sentiment je u CG vrlo jak i to bi zapalilo i Crnu Goru ali i Makedoniju u kojoj bi Zaeva objesili za jaja.
Tu bi se umijesala i Bugarska bez obzira na to sto je u NATOu jer ako krene kaos tu vise niko nikoga ne poznaje. A onda Grcka sto bi moglo izazvati tenzije sa Turskom ... a mozda i sukob, a ko zna kako bi se sve odrazilo i u Bosni i Hercegovini, tu bi mogle eskalirati srpsko-muslimanske tenzije koje se nikad ne gase ...
Hrvatska bi dozivjela ekonomsku katastrofu jer bi turizam otisao u pizdu materinu ...
Umijesala bi se vjerojatno i Rusija ...
Bolje da Amerikanci dozovu se pameti i da ne rade to sranje jer bi se sve moglo okoncati onako kako njima JAKO ne odgovara. Ne bi im bilo prvi put da njihovi stratezi ispadnu imbecili ...
2015-09-24
nema panike
osim u tvojoj glavi
da je kod nas panika
nemoj da vas neko laze
osim u tvojoj glavi
da je kod nas panika
nemoj da vas neko laze
Guest- Guest
ti si neki novi TarabićRingo10 wrote:Hrvatska se nece vojni ni mijesat i to bi bilo suludo jer nema razloga a bilo bi suludo da Srbija ulazi u konflikt sa Hrvatskom bez veze. Tu ce sve ostati na propagandnoj retorici.vuksadinare wrote:To je neizbjezno...tesko da ce neokrznuta ostat bosna..makedonija..crna gora..a mislim cak ni hrvatska..sa vojnog aspekta postale legitiman cilj srbije kao clanica natoa...naravno ako se nato umjesa...ne pojedine clanice nego savez kao savez..mada realno nista od toga..nit ce albanci intervenirat ns sjeverno kosovo jakim vojnim ili policijskim snagama nit ce isto rbija uciniti..tu i tamo mozda neka ogranicena policijska akcija uz malo medijske halabike i gotovo..to sto ovi majmuni iz informera,aloa,kurira bi voljeli da dodje do fajta je bolest i na koncu neskrivena mrznja prema srbijanskom komsiluku..sto se vidi i po naslovima..a ako zele fajt e jbg onda nema vise kmecanja..do koskeRingo10 wrote:Hrvati sa ovim nemaju veze, ali ako Amerikanci stvarno planiraju nekakve ratne pizdarije na Kosovu sto me ne bi iznenadilo, onda se oigravaju vatrom jer bi to moglo zapaliti Balkan i prosiriti se i uvuci druge faktore u cijelo o sranje.
A krene li akcija na srpske enklave, Srbija ce se vojno umijesati i Balkan ce se zapaliti. Mozda se dignu i muslimani u Sandzaku ali u Crnoj Gori bi se moglo dogodit da Milo bude morao plivati prema Italiji jer po meni antialbanski sentiment je u CG vrlo jak i to bi zapalilo i Crnu Goru ali i Makedoniju u kojoj bi Zaeva objesili za jaja.
Tu bi se umijesala i Bugarska bez obzira na to sto je u NATOu jer ako krene kaos tu vise niko nikoga ne poznaje. A onda Grcka sto bi moglo izazvati tenzije sa Turskom ... a mozda i sukob, a ko zna kako bi se sve odrazilo i u Bosni i Hercegovini, tu bi mogle eskalirati srpsko-muslimanske tenzije koje se nikad ne gase ...
Hrvatska bi dozivjela ekonomsku katastrofu jer bi turizam otisao u pizdu materinu ...
Umijesala bi se vjerojatno i Rusija ...
Bolje da Amerikanci dozovu se pameti i da ne rade to sranje jer bi se sve moglo okoncati onako kako njima JAKO ne odgovara. Ne bi im bilo prvi put da njihovi stratezi ispadnu imbecili ...
no kad smo već kod tarabića spominje se beogradski pašaluk i jedna šljiva
kod nas nije bilo panike
ni 99.
ni 99.
Guest- Guest
Jer gde je on srbi prodju nemajupizzon wrote:nema panike
osim u tvojoj glavi
da je kod nas panika
nemoj da vas neko laze
[size=40]https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/slagalica-se-zavrsava-hrvatski-zlocinac-obucava-siptare-za-novu-oluju-dobio-pola-miliona-da-ih-spremi-za-rat/221035/vest[/size]
2015-09-08
dabome
nato ce ponoviti 99.
samo zbog siptara u hrvata
to bi zakovalo rusiju
za narednih 100 god.
na sirem prostoru
rusu ih samo cekaju
da naprave glupost
nato ce ponoviti 99.
samo zbog siptara u hrvata
to bi zakovalo rusiju
za narednih 100 god.
na sirem prostoru
rusu ih samo cekaju
da naprave glupost
Guest- Guest
tada ste pobjedili NATO i zašto bi bilo panikepizzon wrote:kod nas nije bilo panike
ni 99.
mi nismo lokalni srbivuksadinare wrote:Jer gde je on srbi prodju nemajupizzon wrote:nema panike
osim u tvojoj glavi
da je kod nas panika
nemoj da vas neko laze
[size=89]https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/slagalica-se-zavrsava-hrvatski-zlocinac-obucava-siptare-za-novu-oluju-dobio-pola-miliona-da-ih-spremi-za-rat/221035/vest[/size]
neka manjina koja
je izolovana i napustena
ovo nema veze sa onim
sto vi poznajete
sto vam je vas sloba
obezbedio i garantovao
ali to zna nato
Last edited by pizzon on Sat 6 Apr - 6:45; edited 1 time in total
Guest- Guest
tre wrote:tada ste pobjedili NATO i zašto bi bilo panikepizzon wrote:kod nas nije bilo panike
ni 99.
2015-09-08
Milojko:Stanojko?
Stanojko:Sta je bre Milojko?
Milojko:Stanojko znas sta me najvise zabole na dusi
Stanojko:Sta?
Milojko:Pa vidis komsija,vise me bole to kako da kazem sta nas Hrvati smatraju da se prosto izrazim da smo picke..to mi teze pada nego sve one nato bombe i ljuti stanojko
Stanojko:Komsija a sta se tu moze pobedili smo NATO ali ne i Hrvate..
Stanojko:Sta je bre Milojko?
Milojko:Stanojko znas sta me najvise zabole na dusi
Stanojko:Sta?
Milojko:Pa vidis komsija,vise me bole to kako da kazem sta nas Hrvati smatraju da se prosto izrazim da smo picke..to mi teze pada nego sve one nato bombe i ljuti stanojko
Stanojko:Komsija a sta se tu moze pobedili smo NATO ali ne i Hrvate..
2015-09-08
nismo pobedili nato
ali jesmo pobedili strah
od nato pakta
a vi izvolite puste qurac
ali jesmo pobedili strah
od nato pakta
Guest- Guest
Kitoljube, ne znam jesam li ko Tarabic, ali mislim da je najbolje Amerima da ne prave ratne igre po Kosovu jer bi se epilog mogao okrenuti onako kako se njima nimalo ne svidja.tre wrote:
ti si neki novi Tarabić
2015-09-24
ma kako niste pobjedili NATO? pa sam vaš vožd je proglasio pobjedu i nije vraga da ste se odrekli i te pobjedepizzon wrote:nismo pobedili nato
ali jesmo pobedili strah
od nato pakta
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Srbima se opet prividja 'Oluja' ovaj put turisticka u Hrvatskoj
» Ozbiljni sukobi na Kosovu mozda za 2 do 3 mjeseca,prenjet ce se i na Bosnu
» Oluja 2?'Hrvati kao da se spremaju za rat'
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» FATAMORGANA!Plenkovic sprema novu 'Oluju' ali ovaj put na Kosovu
» Ozbiljni sukobi na Kosovu mozda za 2 do 3 mjeseca,prenjet ce se i na Bosnu
» Oluja 2?'Hrvati kao da se spremaju za rat'
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» FATAMORGANA!Plenkovic sprema novu 'Oluju' ali ovaj put na Kosovu
Page 1 of 9