Da remiziramo...
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Da remiziramo...
I za trumpa...AssadNaPodmornici wrote:Ja sam u podrumu i navijam za što više mrtvih i lockdown i što više propalih firmi
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Dok imamo plenkija i pupija ne trebamo brinuti, oni nas cuvaju.
dijagram-
2015-08-09
meni je u jna bio zapovjednik vasilije tasić.michaellcmacha wrote:Ne znam više ni da li je ironija... Koji je smisao ovog zaključavanje... Imamo izvan svake kontrole ogroman broj raznosača virusa i sad se zaključavamo, a raznosače puštamo da i dalje cirkuliraju... Do NG ćemo uz primjenu ove taktike biti u velikim problemima...MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:vas dva se kužite.michaellcmacha wrote:Ovo je bez veze, trebali smo ustrajati u primjeni modificiranog švedskog modela... Ovako ispada da bi malo piškili pa malo kakili... Yoda je lijepo pojasnio da je Zagreb prokužen i da se sad trebaju i svi ostali prokužiti...
ja sam zbunkeriran na prvom katu.
(ironija)
rekao mi je veberu od gore odluke postoji da ju ne doneseš. i to ga se u biti držim.
a, vlada ne radi nikaj.
nisu sigurni bi li piškili ili kakili.
koliko su to napravili početkom korone, sada su totalno pogubljeni.
2014-12-30
dijagram wrote:Dok imamo plenkija i pupija ne trebamo brinuti, oni nas cuvaju.
je, umjesto po cesti vode nas kroz korunu i draču.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Ja sam u podrumu i navijam za što više mrtvih i lockdown i što više propalih firmi
Guest- Guest
firme propadaju u cijelom svijetu, anesteziolozi iznose svoje utiske u svezi velikog broja smrtnih ishoda koji je toliko velik u ovih desetak mjeseci da ga ne mogu usporediti sa brojem smrtnih ishoda u deset godina rada po odjelimaintenzivne njege, interne medicine.... da će pojedincima koji se broje u desecima milijuna, biti sjeban komoditet to je vrlo izgledno i ne bi im bilo zgorega da počnu već sad razmišljati o nekim novim kombinacijama... što se prije prešaltaju manje će im biti bolna stvarnost u budućnosti... država da je iole pri sebi sad bi se riješila i balasta u državnoj i inim drugim upravama....
2015-08-08
koji komoditet?michaellcmacha wrote:firme propadaju u cijelom svijetu, anesteziolozi iznose svoje utiske u svezi velikog broja smrtnih ishoda koji je toliko velik u ovih desetak mjeseci da ga ne mogu usporediti sa brojem smrtnih ishoda u deset godina rada po odjelimaintenzivne njege, interne medicine.... da će pojedincima koji se broje u desecima milijuna, biti sjeban komoditet to je vrlo izgledno i ne bi im bilo zgorega da počnu već sad razmišljati o nekim novim kombinacijama... što se prije prešaltaju manje će im biti bolna stvarnost u budućnosti... država da je iole pri sebi sad bi se riješila i balasta u državnoj i inim drugim upravama....
ne kužim ljude. kaj imaš radit u birtiji?
svadbu za 500?
imam komoditet da sjednem u auto i odem do točke B
trebaš kruh. ali ne trebaš novi tv i sl. mob. auto.
2014-12-30
michaellcmacha wrote:Ne znam više ni da li je ironija... Koji je smisao ovog zaključavanje... Imamo izvan svake kontrole ogroman broj raznosača virusa i sad se zaključavamo, a raznosače puštamo da i dalje cirkuliraju... Do NG ćemo uz primjenu ove taktike biti u velikim problemima...MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:vas dva se kužite.michaellcmacha wrote:Ovo je bez veze, trebali smo ustrajati u primjeni modificiranog švedskog modela... Ovako ispada da bi malo piškili pa malo kakili... Yoda je lijepo pojasnio da je Zagreb prokužen i da se sad trebaju i svi ostali prokužiti...
(ironija)
Prekasno su uveli ovo...sada je vec toliko prosireno da ce biti tesko za popizditi opce to dovesti u red. A i nije sama vlada ljudi su skroz u kurcu. Jebote u Metkovicu samo danas bilo 41....41 jebote. U gradu od 15 keka tops. Ne kontam majkemi uopce ljude danas sam (opet ne zelim imenovati) jednome kolegi na drugoj temi vezano uz ovo...zbog izjave o prirodnoj selekciji sve skinuo od 16-og koljena pa na dalje i odmah pobrisao. Nekako mi lijepo bude kad nekome opsujem sve po spisku i odmah to pobrisem da nitko ne vidi jer me stid sto sam opce to napisao. Najebali smo kako god se okrene, mislio sam iskreno da ovi idioti koji nas vode se nebi ipak do te mjere isli zajebavati sa ljudskim zivotima. Strasno sam se zajebao tu....sve ovo skupa je zaljenja vrijedno. Sa nekakvog uvjerenja da su ljudi ipak svjesni situacije je krenula evolucija na....ako su ipak ljudi ovi na vlasti i likovi koji ravnaju odgovorom na epidemiju nece dozvoliti da stvari odu van svih granica....da bih na kraju dosao na to da se nadam da nece umrijeti nitko koga poznam....pa je onda doslo da nece valjda nitko iz uzeg kruga familije. Nevjerojatno ali istinito...nikada nisam mislio da ce mi se gaditi ajde drzava jos nekako...ali ljudi ko ljudi uvijek nekako ides za time da imaju minuse i pluseve. Ali ovo...ovo je jebeno neocekivano. Znas da su politicari stoka ali da su ljudi toliko samozivi, cak i oni bliznji e to nisam ocekivao. Svega mi je vise pun kurac...samo zelim da ovo zavrsi.
Guest- Guest
Koja demagogija je ovo o "umiranju o gladi"
Upitan hoće li ugostitelji s dostavom uspjeti preživjeti do 21. prosinca, Medak kaže kako dostavu mogu imati samo objekti s hranom.
"To znači da je izostavljeno jako, jako puno ugostitelja koji nemaju hranu i odmah možemo prepoloviti priču s brojem objekata i zaposlenih. Niti 30 posto troškova se ne može pokriti samo kroz isključivo dostavu, što znači da je dostava direktan minus i samo objekti koji su napravljeni isključivo za dostavu, koji nemaju skup najam, mogu ići s time da nešto zarade", objašnjava Medak.
"Od sutra nas čeka apsolutna neizvjesnost jer ne znamo hoće li biti obeštećenja, hoćemo li otpuštati radnike ili ne, znamo da nam idu ove mjere, hoćemo li još nešto uz to dobiti, hoćemo li ostati zatvoreni do 1. travnja ili do kada već, ne znamo ništa", govori Medak.
Ako vlada ne udovolji zahtjevima, kaže Medak, postoje elementi za tužbu.
"Mi do toga želimo doći zakonskim putem, jako puno ugostitelja najavljuje prosvjede, ne žele da oni umiru od gladi da bi se zaštitilo da netko drugi ne umre od bolesti covid-19", poručuje. > Opširnije
Osvrnula se na to kako mjere koje se uvode utječu na radna mjesta u ugostiteljstvu.
"Da, radna mjesta. Mi smo bili prisiljeni otpustiti četvero vrhunskih ljudi (jednog konobara i tri kuhara) + dvoje studenata (šank i pranje veša). Imamo još 17, za sad. Posao gradimo 22 godine da bi nas “pomelo” u pola godine. Lagano vučemo na dno i dobavljače: vinare, male pivare, mesnice, OPG-ove, sirane... Veliki će dobavljači preživjeti bez nas", poručila je.
17:49 Šef udruge ugostitelja: Jako puno ugostitelja najavljuje prosvjede, ne žele da oni umiru od gladi da bi se zaštitilo da netko drugi ne umre od korone
Predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja govorio je u vijestima Nove TV.Upitan hoće li ugostitelji s dostavom uspjeti preživjeti do 21. prosinca, Medak kaže kako dostavu mogu imati samo objekti s hranom.
"To znači da je izostavljeno jako, jako puno ugostitelja koji nemaju hranu i odmah možemo prepoloviti priču s brojem objekata i zaposlenih. Niti 30 posto troškova se ne može pokriti samo kroz isključivo dostavu, što znači da je dostava direktan minus i samo objekti koji su napravljeni isključivo za dostavu, koji nemaju skup najam, mogu ići s time da nešto zarade", objašnjava Medak.
"Od sutra nas čeka apsolutna neizvjesnost jer ne znamo hoće li biti obeštećenja, hoćemo li otpuštati radnike ili ne, znamo da nam idu ove mjere, hoćemo li još nešto uz to dobiti, hoćemo li ostati zatvoreni do 1. travnja ili do kada već, ne znamo ništa", govori Medak.
"Mi do toga želimo doći zakonskim putem, jako puno ugostitelja najavljuje prosvjede, ne žele da oni umiru od gladi da bi se zaštitilo da netko drugi ne umre od bolesti covid-19", poručuje. > Opširnije
17:49 Vlasnica poznatog zagrebačkog restorana: Morali smo otpustiti četvero vrhunskih ljudi, u pola godine nam je pomelo posao koji gradimo 22 godine
Vlasnica poznatog zagrebačkog restorana Pri zvoncu Dorotea Kozarić u Facebook grupi Udruge Glas poduzetnika komentirala je presicu ugostitelja koji su zatražili da ih se obešteti, s obzirom na to da prema novim mjerama moraju zatvoriti.Osvrnula se na to kako mjere koje se uvode utječu na radna mjesta u ugostiteljstvu.
"Da, radna mjesta. Mi smo bili prisiljeni otpustiti četvero vrhunskih ljudi (jednog konobara i tri kuhara) + dvoje studenata (šank i pranje veša). Imamo još 17, za sad. Posao gradimo 22 godine da bi nas “pomelo” u pola godine. Lagano vučemo na dno i dobavljače: vinare, male pivare, mesnice, OPG-ove, sirane... Veliki će dobavljači preživjeti bez nas", poručila je.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mislim da griješiš... po pitanju vrhuške... neću tvrditi, ali moje mišljenje je da su oni pogubljeni kao što su pogubljene vrhuške velikog broja država... istina je da oni po inerciji hoće nešto izvesti da im ide u korist po liniji održanja na vlasti, ali to nisu osmišljene i planirane akcije nego kako rekoh po inerciji, kako ih vagne....naravno to ne znači da ih opravdavam, ali kako si sam rekao, njihova odgovornost je njihova, ali imamo i mi odgovornost a sve pa evo i izjave tu na forumu, a tek u reali, ukazuju da smo i mi goli kurac od ozbiljnih i normalnih ljudi... jesam napisao tu preksinoć... kod mog susjeda 40 auta, lik je autoprijevoznik i iza kuće ima ozidanu pečenjaru sa ostakljenom terasom gdje je bilo onako otprilike natiskano cca 100 ljudi... i šta sad kad za tjedan i pol u sisku opet izbroje 70+ zaraženih, a nije on jedini tu noć feštao...MaximusDecimusMiridije wrote:michaellcmacha wrote:Ne znam više ni da li je ironija... Koji je smisao ovog zaključavanje... Imamo izvan svake kontrole ogroman broj raznosača virusa i sad se zaključavamo, a raznosače puštamo da i dalje cirkuliraju... Do NG ćemo uz primjenu ove taktike biti u velikim problemima...MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:vas dva se kužite.michaellcmacha wrote:Ovo je bez veze, trebali smo ustrajati u primjeni modificiranog švedskog modela... Ovako ispada da bi malo piškili pa malo kakili... Yoda je lijepo pojasnio da je Zagreb prokužen i da se sad trebaju i svi ostali prokužiti...
(ironija)
Prekasno su uveli ovo...sada je vec toliko prosireno da ce biti tesko za popizditi opce to dovesti u red. A i nije sama vlada ljudi su skroz u kurcu. Jebote u Metkovicu samo danas bilo 41....41 jebote. U gradu od 15 keka tops. Ne kontam majkemi uopce ljude danas sam (opet ne zelim imenovati) jednome kolegi na drugoj temi vezano uz ovo...zbog izjave o prirodnoj selekciji sve skinuo od 16-og koljena pa na dalje i odmah pobrisao. Nekako mi lijepo bude kad nekome opsujem sve po spisku i odmah to pobrisem da nitko ne vidi jer me stid sto sam opce to napisao. Najebali smo kako god se okrene, mislio sam iskreno da ovi idioti koji nas vode se nebi ipak do te mjere isli zajebavati sa ljudskim zivotima. Strasno sam se zajebao tu....sve ovo skupa je zaljenja vrijedno. Sa nekakvog uvjerenja da su ljudi ipak svjesni situacije je krenula evolucija na....ako su ipak ljudi ovi na vlasti i likovi koji ravnaju odgovorom na epidemiju nece dozvoliti da stvari odu van svih granica....da bih na kraju dosao na to da se nadam da nece umrijeti nitko koga poznam....pa je onda doslo da nece valjda nitko iz uzeg kruga familije. Nevjerojatno ali istinito...nikada nisam mislio da ce mi se gaditi ajde drzava jos nekako...ali ljudi ko ljudi uvijek nekako ides za time da imaju minuse i pluseve. Ali ovo...ovo je jebeno neocekivano. Znas da su politicari stoka ali da su ljudi toliko samozivi, cak i oni bliznji e to nisam ocekivao. Svega mi je vise pun kurac...samo zelim da ovo zavrsi.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:firme propadaju u cijelom svijetu, anesteziolozi iznose svoje utiske u svezi velikog broja smrtnih ishoda koji je toliko velik u ovih desetak mjeseci da ga ne mogu usporediti sa brojem smrtnih ishoda u deset godina rada po odjelimaintenzivne njege, interne medicine.... da će pojedincima koji se broje u desecima milijuna, biti sjeban komoditet to je vrlo izgledno i ne bi im bilo zgorega da počnu već sad razmišljati o nekim novim kombinacijama... što se prije prešaltaju manje će im biti bolna stvarnost u budućnosti... država da je iole pri sebi sad bi se riješila i balasta u državnoj i inim drugim upravama....
U HR je u par godina propalo 2000 videoteka, svaka je imala najmanje troje zaposlenih
Pa nitko nije pričao o umiranju od gladi
2018-04-10
pa nisu oni jedini u vremenu prije ovog i ovom da im se ruše kule i gradovi... zamisli kako se lako zaboravi da je prije samo 30 godina 200 000 ljudi srušeno i uništeno sve što su imali i njihovi vapaji i protesti nikog se nisu doticali.... usput im je netko i članove obitelji sakatio i ubijao....Hektorović wrote:Koja demagogija je ovo o "umiranju o gladi"17:49 Šef udruge ugostitelja: Jako puno ugostitelja najavljuje prosvjede, ne žele da oni umiru od gladi da bi se zaštitilo da netko drugi ne umre od korone
Predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja govorio je u vijestima Nove TV.
Upitan hoće li ugostitelji s dostavom uspjeti preživjeti do 21. prosinca, Medak kaže kako dostavu mogu imati samo objekti s hranom.
"Mi do toga želimo doći zakonskim putem, jako puno ugostitelja najavljuje prosvjede, ne žele da oni umiru od gladi da bi se zaštitilo da netko drugi ne umre od bolesti covid-19", poručuje. > Opširnije17:49 Vlasnica poznatog zagrebačkog restorana: Morali smo otpustiti četvero vrhunskih ljudi, u pola godine nam je pomelo posao koji gradimo 22 godine
Vlasnica poznatog zagrebačkog restorana Pri zvoncu Dorotea Kozarić u Facebook grupi Udruge Glas poduzetnika komentirala je presicu ugostitelja koji su zatražili da ih se obešteti, s obzirom na to da prema novim mjerama moraju zatvoriti.
Osvrnula se na to kako mjere koje se uvode utječu na radna mjesta u ugostiteljstvu.
2015-08-08
propalo je svašta nešto... otpušteno je 10 000 vojnika, pa su se snalazili kak su znali, otpušteno i je 2700 policajaca koji su se u policiju prijavili 90-91 pa nikom ništa.... potom je potjerano još nekoliko tisuća vojnika i policajaca iz rata u prijevremene invalidske mirovine od kojih je više od pola pomrlo u ranim 40-tim i 50-tim godinama i nikom ništa.... a ostali su u kurcu ko i sam što sam, ukratko boli me kurac za yodu i epija nek skapaju od gladi obojica... ja ću im besplatno ustupiti samilosnu ampulu...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:firme propadaju u cijelom svijetu, anesteziolozi iznose svoje utiske u svezi velikog broja smrtnih ishoda koji je toliko velik u ovih desetak mjeseci da ga ne mogu usporediti sa brojem smrtnih ishoda u deset godina rada po odjelimaintenzivne njege, interne medicine.... da će pojedincima koji se broje u desecima milijuna, biti sjeban komoditet to je vrlo izgledno i ne bi im bilo zgorega da počnu već sad razmišljati o nekim novim kombinacijama... što se prije prešaltaju manje će im biti bolna stvarnost u budućnosti... država da je iole pri sebi sad bi se riješila i balasta u državnoj i inim drugim upravama....
U HR je u par godina propalo 2000 videoteka, svaka je imala najmanje troje zaposlenih
Pa nitko nije pričao o umiranju od gladi
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa nisu oni jedini u vremenu prije ovog i ovom da im se ruše kule i gradovi... zamisli kako se lako zaboravi da je prije samo 30 godina 200 000 ljudi srušeno i uništeno sve što su imali i njihovi vapaji i protesti nikog se nisu doticali.... usput im je netko i članove obitelji sakatio i ubijao....
Država im je sve do sad maksimalno popuštala labilnim kontrolama
zadnjih godina imali su turistički boom u zagrebu i na jadranu i ogromna lova im je prošla kroz ruke
nitko ništa ne uništava, lokal će netaknut biti tu gdje je za pola godine.
2018-04-10
Dakle radi se o totalnom bezobrazluku i bahatom cviljenju
2018-04-10
mogu se složiti, ali ima jedna kvaka u cijeloj ovoj priči....Hektorović wrote:Dakle radi se o totalnom bezobrazluku i bahatom cviljenju
online nastava je pokazala da nam nije potreban toliki broj nastavnika i ostalog kadra u obrazovnom sustavu i kako vidimo oni su to prvi skužili i odradili presing da oni moraju raditi unatoč tomu što su škole objektivno lokacije gdje se djeca dugo zadržavaju i stvaraju uvjete za virusnu kontaminaciju...
zaključavanje je pokazalo da se masu stvari može odraditi putem interneta uz elektronički potpis i tu dolazimo do realiteta da se i glomazni državni i činovnički aparat može prorijediti... ali kurca i oni su skužili pa su se uzjebali da bez njih svijeta ni...
2015-08-08
veber likes this post
koji će nam kurac defektni defektolozi, koji nisu svjesni da se nije u redu hvaliti kako kradu vodu i kako uzimaju bolovanje kako bi na štetu sviju nas širili svoj biznis... razgranavali se kroz nepotizam... za ne vjerovati ali identičan degenerik ovom našem epikuru je defektolog u školi u koju su mi išli sinovi... i on je kao i epikur po habitusu srbokomunjara, a po potrebi hadezeovac...
2015-08-08
ali jebeš te klošare... tog je uvijek bilo i bit će....
neki dan sam ukazao na konzistentnost uzlaznog trenda sve većeg i većeg broja smrtnih ishoda na dnevnoj bazi kad je cijeli svijet u pitanju... unazad 2 mjeseca imali smo oko 4000 evidentiranih dnevnih smrtnih ishoda a danas imamo 12 000 i bazen kritičnih se kontinuirano povećava a također i bazen onih koji su hospitalizirani sa srednje teškim i teškim simptomima....
tako u ovom trenutku na umjetnim plućima imamo 105 000, sa obostranom upalom pluća kojima je potreban kisik oko 400 000 uključeni komorbiditeti, sa obostranom upalom pluća koji nisu na kisiku još oko 650 000 također uključeni komorbiditeti, i oko 2 000 000 srednje teških oboljelih koji imaju komorbiditete u vidu kardiovaskularnih oštećenja i oko 3 500 000 srednje teško oboljelih bez višestrukih komorbiditeta.... sveukupno oko 7 milijuna ozbiljno bolesnih ljudi od kojih je velikom broju neizvjesna sudbina... odnosno upitan daljni životni egzist...
neki dan sam ukazao na konzistentnost uzlaznog trenda sve većeg i većeg broja smrtnih ishoda na dnevnoj bazi kad je cijeli svijet u pitanju... unazad 2 mjeseca imali smo oko 4000 evidentiranih dnevnih smrtnih ishoda a danas imamo 12 000 i bazen kritičnih se kontinuirano povećava a također i bazen onih koji su hospitalizirani sa srednje teškim i teškim simptomima....
tako u ovom trenutku na umjetnim plućima imamo 105 000, sa obostranom upalom pluća kojima je potreban kisik oko 400 000 uključeni komorbiditeti, sa obostranom upalom pluća koji nisu na kisiku još oko 650 000 također uključeni komorbiditeti, i oko 2 000 000 srednje teških oboljelih koji imaju komorbiditete u vidu kardiovaskularnih oštećenja i oko 3 500 000 srednje teško oboljelih bez višestrukih komorbiditeta.... sveukupno oko 7 milijuna ozbiljno bolesnih ljudi od kojih je velikom broju neizvjesna sudbina... odnosno upitan daljni životni egzist...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ali jebeš te klošare... tog je uvijek bilo i bit će....
Ma "gripica"...
U biti jedino Azija je ovo ispravno odigrala, Europa, Rusija i Amerika su doživjeli totalni kolaps sustava koji će se još godinama osjećati.
2018-04-10
pa odigrali jer je i korona proistekla od njih...tj kineza..drugo tamo vlada sistem..hvataj lasom zarazene ko pse..bolesne zavari...ili ih proguta noc...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:ali jebeš te klošare... tog je uvijek bilo i bit će....
Ma "gripica"...
U biti jedino Azija je ovo ispravno odigrala, Europa, Rusija i Amerika su doživjeli totalni kolaps sustava koji će se još godinama osjećati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koja Azija... Zbog čega ljudi puše kineski spiku kako su oni odradili odličan lockdown... Kako je to moguće kad su zbog neposluha stanovništva bili prisiljeni zazidavati tunele i zavaravati vrata na zgradama... Pa jebemu kako vas zdravorazumsko zaključivanje tako lako napusti... I zar ste pojedini zaboravili ili izgubili iz vida one scene gdje u indijci ljude tuku ko stoku a u to vrijeme indija bilježi ča samo nekoliko stotina slučajeva, i komentirali kako su oni cigani i da imaju prirodan imunitet na druge pa i na ovaj virus....Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:ali jebeš te klošare... tog je uvijek bilo i bit će....
Ma "gripica"...
Po ovome što se odigrao ispada da su Kinezi imali neki oblik virusa sa obilježjima širenja ptičje a težinom simptoma svinjske gripe, a kad se virus prelilo u Europu i Amerike ispada da se o krenulo po obilježjima... Onaj tko je dobro upratio zna na što ciljam...
2015-08-08
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50