Da remiziramo...
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Da remiziramo...
pa nije bas tako...nekad idem gradskim prijevozom i vidim da svi nose maske..a ima i manje putnika....vec mjesec i kusur dana ljudi u zagrebu bar vecina se drzi mjera...kakvih takvih ali drzimichaellcmacha wrote:To su gluposti koje kako smo vidjeli u petak mogu pušiti samo pojedinci... U srijedu četvrtak i petak se u zagrebu nitko nikakvih mjera nije pridržava... Tako da pričekaj 9.10.11. prosinca pa ćeš vidjeti brojeve iz zagreba...
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Re: Da remiziramo...
ma pizdu materinu se drže.vuksadinare wrote:pa nije bas tako...nekad idem gradskim prijevozom i vidim da svi nose maske..a ima i manje putnika....vec mjesec i kusur dana ljudi u zagrebu bar vecina se drzi mjera...kakvih takvih ali drzimichaellcmacha wrote:To su gluposti koje kako smo vidjeli u petak mogu pušiti samo pojedinci... U srijedu četvrtak i petak se u zagrebu nitko nikakvih mjera nije pridržava... Tako da pričekaj 9.10.11. prosinca pa ćeš vidjeti brojeve iz zagreba...
ja već danima vozim ex s posla jer nikaj ne funkcionira.
šišmišu starom sam zabranio da ide u pekaru. dozvoljene su mu terapije.
šeći po jebenoj terasi, golube možeš hranit s balkona.
2014-12-30
drzi se rastojanje..kod mene u lidlu ima zastitar koji vec duze vrijeme upozorava stranke da se drze odstojanja...ne znam kako je drugdje ali u tom lidlu je tako..i u pekari kod mene u kvartu nema sanse da uđes u pekaru bez maske i rastojanja...ali svi se drze togaveber wrote:ma pizdu materinu se drže.vuksadinare wrote:pa nije bas tako...nekad idem gradskim prijevozom i vidim da svi nose maske..a ima i manje putnika....vec mjesec i kusur dana ljudi u zagrebu bar vecina se drzi mjera...kakvih takvih ali drzimichaellcmacha wrote:To su gluposti koje kako smo vidjeli u petak mogu pušiti samo pojedinci... U srijedu četvrtak i petak se u zagrebu nitko nikakvih mjera nije pridržava... Tako da pričekaj 9.10.11. prosinca pa ćeš vidjeti brojeve iz zagreba...
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Većina zaraženih siščana su ujedno i zaposleni u zagrebu... Od 10 ljudi koje poznam a da su zaraženi njih 6 su zagrebački radnici...vuksadinare wrote:drzi se rastojanje..kod mene u lidlu ima zastitar koji vec duze vrijeme upozorava stranke da se drze odstojanja...ne znam kako je drugdje ali u tom lidlu je tako..i u pekari kod mene u kvartu nema sanse da uđes u pekaru bez maske i rastojanja...ali svi se drze togaveber wrote:ma pizdu materinu se drže.vuksadinare wrote:pa nije bas tako...nekad idem gradskim prijevozom i vidim da svi nose maske..a ima i manje putnika....vec mjesec i kusur dana ljudi u zagrebu bar vecina se drzi mjera...kakvih takvih ali drzimichaellcmacha wrote:To su gluposti koje kako smo vidjeli u petak mogu pušiti samo pojedinci... U srijedu četvrtak i petak se u zagrebu nitko nikakvih mjera nije pridržava... Tako da pričekaj 9.10.11. prosinca pa ćeš vidjeti brojeve iz zagreba...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ali stvarno ne kužim ljude, doduše ja hodam u cipelama u kuči.
da li bi itko od ignoranata stavio kod sebe noge na stol?
meni mačke ne mogu na stol. zna se čiji je prostor.
i sada je problem nosit jebenu masku.
2014-12-30
Irud te yebo blesavog..a prije toga sastruzes na ulici hračkove i izbljuvke na nogostupima i cesti cipelama...nije ti promisljanje bash jaca strana..veber wrote:ali stvarno ne kužim ljude, doduše ja hodam u cipelama u kuči.
Guest- Guest
Preminuo Elvedin Kanafija u 54. godini života
Danas je u 54. godini života preminuo Elvedin Kanafija,direkotr direkcije za prodaju, promociju i podršku BH Telecoma.
Kako prenose mediji, Kanafija je izgubio bitku sa koronavirusom.
U svojoj dugogodišnjoj karijeri od 29 godina obavljao je brojne odgovorne dužnosti radeći poslove inžinjera, profesora u Srednjoj tehničkoj školi Travnik, direktora Regionalne direkcije BH Telecoma Travnik, direktora Direkcije za razvoj poslovanja i direktora Direkcije za prodaju, promociju i podršku BH Telecoma Sarajevo. Bio je i aktivni takmičar u šahovskom klubu Travnik, glumac u Amaterskom pozorištu Travnik, te predsjednik upravnog odbora Bosanskog kulturnog centra u Travniku, prenosi TNT portal.
Elvedin Kanafija po zanimanju diplomirani inžinjer elektrotehnike, oženjen, otac dvoje djece, ostat će upamćen u kao kandidat za načelnika Općine Travnik na proteklim izborima.
Danas je u 54. godini života preminuo Elvedin Kanafija,direkotr direkcije za prodaju, promociju i podršku BH Telecoma.
Kako prenose mediji, Kanafija je izgubio bitku sa koronavirusom.
U svojoj dugogodišnjoj karijeri od 29 godina obavljao je brojne odgovorne dužnosti radeći poslove inžinjera, profesora u Srednjoj tehničkoj školi Travnik, direktora Regionalne direkcije BH Telecoma Travnik, direktora Direkcije za razvoj poslovanja i direktora Direkcije za prodaju, promociju i podršku BH Telecoma Sarajevo. Bio je i aktivni takmičar u šahovskom klubu Travnik, glumac u Amaterskom pozorištu Travnik, te predsjednik upravnog odbora Bosanskog kulturnog centra u Travniku, prenosi TNT portal.
Elvedin Kanafija po zanimanju diplomirani inžinjer elektrotehnike, oženjen, otac dvoje djece, ostat će upamćen u kao kandidat za načelnika Općine Travnik na proteklim izborima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Preminuo i drugi kandidat za načelnika Travnika Elvedin Kanafija
Kanafija je preminuo danas u Travniku, a iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.
U svojoj dugogodišnjoj karijeri obavljao je brojne odgovorne dužnosti radeći poslove inženjera, profesora u Srednjoj tehničkoj školi Travnik, direktora Regionalne direkcije BH Telecoma Travnik, direktora Direkcije za razvoj poslovanja i direktora Direkcije za prodaju, promociju i podršku BH Telecoma Sarajevo.
Bio je i aktivni takmičar u šahovskom klubu Travnik, glumac u Amaterskom pozorištu Travnik, te predsjednik Upravnog odbora Bosanskog kulturnog centra u Travniku, piše travnik.ba.
Podsjećamo, na dan održavanja izbora je preminuo i Mirsad Peco, kandidat SDA za načelnika Travnika.
Kanafija je preminuo danas u Travniku, a iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.
U svojoj dugogodišnjoj karijeri obavljao je brojne odgovorne dužnosti radeći poslove inženjera, profesora u Srednjoj tehničkoj školi Travnik, direktora Regionalne direkcije BH Telecoma Travnik, direktora Direkcije za razvoj poslovanja i direktora Direkcije za prodaju, promociju i podršku BH Telecoma Sarajevo.
Bio je i aktivni takmičar u šahovskom klubu Travnik, glumac u Amaterskom pozorištu Travnik, te predsjednik Upravnog odbora Bosanskog kulturnog centra u Travniku, piše travnik.ba.
Podsjećamo, na dan održavanja izbora je preminuo i Mirsad Peco, kandidat SDA za načelnika Travnika.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Objavljene kazne: 500 kuna za krivo nošenje maski, do 10.000 kuna za kućni party
https://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljene-kazne-500-kuna-za-krivo-nosenje-maski-do-10000-kuna-za-kucni-party/2234841.aspx
ovo neće funkcionirati. imam bolju ideju. budući su hrvati ekstremno kvarni tu njihovu kvarnost i zlobu treba u ovom slučaju iskoristiti tako da svatko tko prijavi nečiji kućni party dobije 10000 kuna nagrade. naravno nagradu plaća onaj tko je partijao.
sve ostalo je zakurac.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljene-kazne-500-kuna-za-krivo-nosenje-maski-do-10000-kuna-za-kucni-party/2234841.aspx
ovo neće funkcionirati. imam bolju ideju. budući su hrvati ekstremno kvarni tu njihovu kvarnost i zlobu treba u ovom slučaju iskoristiti tako da svatko tko prijavi nečiji kućni party dobije 10000 kuna nagrade. naravno nagradu plaća onaj tko je partijao.
sve ostalo je zakurac.
Guest- Guest
Hektorović wrote:Preminuo i drugi kandidat za načelnika Travnika Elvedin Kanafija
za političare kurbine sinove nemam ni mrvu milosti. dabogda svi krepali. amen.
Guest- Guest
ja ne idem po uliciLegendovich wrote:Irud te yebo blesavog..a prije toga sastruzes na ulici hračkove i izbljuvke na nogostupima i cesti cipelama...nije ti promisljanje bash jaca strana..veber wrote:ali stvarno ne kužim ljude, doduše ja hodam u cipelama u kuči.
2014-12-30
"Sve je u skladu s Ustavom i zakonima. Policija neće postupati samoinicijativno nego po dojavama, u slučaju buke itd. Svi koji žele dobro hrvatskim građanima vjerujem da će prijaviti takva okupljanja jer je cilj spriječiti širenje bolesti. O detaljima policijskog postupanja izvijestit će Ministarstvo unutarnjih poslova", kazao je Beroš.
danas "bolesne" sutra "neprijatelje drzave"
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
- Kazne su previsoke, istaknuo je Peđa Grbin i dodao:
- One bi trebale biti koncentrirane na to da se ljude odvrati od kršenja mjera, a ne da budu usmjerene na punjenje proračuna. A onda dolazimo do posebno ozbiljne situacije koja se odnosi na mogućnost ulaska u dom zbog činjenja prekršaja. To nije u skladu s Ustavom koji kaže da je dom nepovrediv. Ovaj dio prijedloga Vlade o ulasku u dom naših sugrađana neodoljivo me podsjeća na neuspjeli prijedlog vlade iz proljeća o praćenju mobitela. Ovdje se radi o istoj ideji.
Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je u ponedjeljak da se njegova stranka protivi drakonskom kažnjavanju građana zbog nepoštivanja epidemioloških mjera i traži da o tome Hrvatski sabor odlučuje dvotrećinskom većinom.
- Most podržava odgovorno ponašanje i pridržavanje mjera, ali rigoroznom kažnjavanju kaže veliko ne, protivimo se strogim drakonskim mjerama i tražimo da Hrvatski sabor dvotrećinskom većinom odlučuje o tome, rekao je Grmoja nakon što je Vlada izglasala izmjene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, radi uvođenja prekršajnih sankcija.
Ustvrdio je da taj zakon ograničava prva naših građana i njihove slobode. - Ulazi u njihove domove i time povređuje osnovne članke Ustava i želimo da se o tome odlučuje dvotrećinskom većinom, dodao je.
2014-04-12
RayMabus likes this post
je l' anemični zločinac zbog čijeg nerada i nebrige nepotrebno od korone umiru ljudi još uvijek u od doktora propisanoj samoizolaciji?
vezano uz tu samoizolaciju pitanje je kako nakon druženja s đokovićem, ivaniševićem i ostalima korona pozitivnim nije bilo potrebe za samoizolacijom, a sada kad je razvidno da je riječ o kukavičkom bježanju od javnosti dok se uvode represivne mjere i kazne odjednom treba mjera samoizolacije kako bi se anemični krivac za nepotrebno umiranje sačuvao od pitanja za njegovu odgovornost.
ako je božje pravde uistinu će ga kresnuti prava, a ne fingirana i lažna zaraza.
opet je mama lekarka našla model da zaštiti idiota kojeg je rodila.
vezano uz tu samoizolaciju pitanje je kako nakon druženja s đokovićem, ivaniševićem i ostalima korona pozitivnim nije bilo potrebe za samoizolacijom, a sada kad je razvidno da je riječ o kukavičkom bježanju od javnosti dok se uvode represivne mjere i kazne odjednom treba mjera samoizolacije kako bi se anemični krivac za nepotrebno umiranje sačuvao od pitanja za njegovu odgovornost.
ako je božje pravde uistinu će ga kresnuti prava, a ne fingirana i lažna zaraza.
sitting_bull-
2015-09-28
issati ka da te zajeba za 20 000€ , zena mu bolesnasitting_bull wrote:je l' anemični zločinac zbog čijeg nerada i nebrige nepotrebno od korone umiru ljudi još uvijek u od doktora propisanoj samoizolaciji?
2014-04-12
tako kažu njegovi doktori i on sam.debotoijusto wrote:issati ka da te zajeba za 20 000€ , zena mu bolesnasitting_bull wrote:je l' anemični zločinac zbog čijeg nerada i nebrige nepotrebno od korone umiru ljudi još uvijek u od doktora propisanoj samoizolaciji?
tko garantira kako je to istina?
obzirom na sve prijevare, laži i obmane koje anemičar ima u svom modusu operandi ova iznenadna ženina zaraza ne djeluje uvjerljivo i stvarno.
pičkica bježi od javnosti jer je sigurno kako je njegov nerad i nedjelovanje izravni uzrok za smrt dobrog dijela zaraženih.
zapravo je apsurdno da se uvode bestijalno visoke kazne za prekasno donešene mjere, a da se izravnog krivca za te mjere i posljedice prekasno uvedenih mjera - ljude koje se moglo spasiti - štiti i abolira.
sitting_bull-
2015-09-28
debotoijusto wrote:"Sve je u skladu s Ustavom i zakonima. Policija neće postupati samoinicijativno nego po dojavama, u slučaju buke itd. Svi koji žele dobro hrvatskim građanima vjerujem da će prijaviti takva okupljanja jer je cilj spriječiti širenje bolesti. O detaljima policijskog postupanja izvijestit će Ministarstvo unutarnjih poslova", kazao je Beroš.
danas "bolesne" sutra "neprijatelje drzave"
pa mater vam hrvatsku jebem na koji način vas treba disciplinirati kad sami niste u stanju nemate autodisciplinu, boli vas kurac za ikoga gledate samo sebe i vlastito smrdljivo užeglo prkno, nemate ni mrvu solidarnosti i empatije. vi ste hrvati smrdljiva psihopatska gomila ljudskog šrota.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:tako kažu njegovi doktori i on sam.debotoijusto wrote:issati ka da te zajeba za 20 000€ , zena mu bolesnasitting_bull wrote:je l' anemični zločinac zbog čijeg nerada i nebrige nepotrebno od korone umiru ljudi još uvijek u od doktora propisanoj samoizolaciji?
obzirom na sve prijevare, laži i obmane koje anemičar ima u svom modusu operandi ova iznenadna ženina zaraza ne djeluje uvjerljivo i stvarno.
pičkica bježi od javnosti jer je sigurno kako je njegov nerad i nedjelovanje izravni uzrok za smrt dobrog dijela zaraženih.
zapravo je apsurdno da se uvode bestijalno visoke kazne za prekasno donešene mjere, a da se izravnog krivca za te mjere i posljedice prekasno uvedenih mjera - ljude koje se moglo spasiti - štiti i abolira.
Kenwood Kenon je psihopat. što ti misliš kako psihopate funkcioniraju?
Guest- Guest
tako to vidis ?sitting_bull wrote:tako kažu njegovi doktori i on sam.debotoijusto wrote:issati ka da te zajeba za 20 000€ , zena mu bolesnasitting_bull wrote:je l' anemični zločinac zbog čijeg nerada i nebrige nepotrebno od korone umiru ljudi još uvijek u od doktora propisanoj samoizolaciji?
je licemjer niskorisni no preglupo izmislit nesto tako lako dokazivo
2014-04-12
ako je anemičar psihopata (glavna obilježja psihopatije uključuju nedostatak empatije i osjećaja za druge, sebičnost, nedostatak krivnje i površinski šarm koji se koristi isključivo za manipulaciju drugima, uključujući i manipuliranje tuđim emocijama), onda postoje svi elementi koji ukazuju na to kako je riječ o proračunatoj manipulaciji kojom se pokušava izazvati razumijevanje i empatija za anemičarevu situaciju, a istovremeno se izbjegava sučeljavanje sa vlastitom odgovornošću za trenutačno stanje u državi, posebice ovo vezano uz pandemiju.debotoijusto wrote:tako to vidis ?sitting_bull wrote:tako kažu njegovi doktori i on sam.debotoijusto wrote:issati ka da te zajeba za 20 000€ , zena mu bolesnasitting_bull wrote:je l' anemični zločinac zbog čijeg nerada i nebrige nepotrebno od korone umiru ljudi još uvijek u od doktora propisanoj samoizolaciji?
je licemjer niskorisni no preglupo izmislit nesto tako lako dokazivo
ako su si građani sami krivi što ljudi umiru od pandemije, onda si je i anemičar sam kriv ako mu je žena stvarno zaražena, premda ja u to ne vjerujem.
anemična niškoristi kreatura je iznašla modus kako bi sam sebe zaštitio od posljedica onoga što je sam zakuhao jer ga za druge nije bilo briga.
čak i kad bi imao tisuću dokaza kako je anemičareva drugarica zdrava, cijeli je sustav upregnut da svima dokaže kako je bolesna. po potrebi, naravno.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50