ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 44 Empty Re: Da remiziramo...

Post by michaellcmacha Fri 27 Nov - 10:17

Hektorović wrote:
michaellcmacha wrote:ali jebeš te klošare... tog je uvijek bilo i bit će....

neki dan sam ukazao na konzistentnost uzlaznog trenda sve većeg i većeg broja smrtnih ishoda na dnevnoj bazi kad je cijeli svijet u pitanju... unazad 2 mjeseca imali smo oko 4000 evidentiranih dnevnih smrtnih ishoda a danas imamo 12 000 i bazen kritičnih se kontinuirano povećava a također i bazen onih koji su hospitalizirani sa srednje teškim i teškim simptomima....
tako u ovom trenutku na umjetnim plućima imamo 105 000, sa obostranom upalom pluća kojima je potreban kisik oko 400 000 uključeni komorbiditeti, sa obostranom upalom pluća koji nisu na kisiku još oko 650 000 također uključeni komorbiditeti, i oko 2 000 000 srednje teških oboljelih koji imaju komorbiditete u vidu kardiovaskularnih oštećenja i oko 3 500 000  srednje teško oboljelih bez višestrukih komorbiditeta.... sveukupno oko 7 milijuna ozbiljno bolesnih ljudi od kojih je velikom broju neizvjesna sudbina... odnosno upitan daljni životni egzist...

Ma "gripica"... 

U biti jedino Azija je ovo ispravno odigrala, Europa, Rusija i Amerika su doživjeli totalni kolaps sustava koji će se još godinama osjećati.
Koja Azija... Zbog čega ljudi puše kineski spiku kako su oni odradili odličan lockdown... Kako je to moguće kad su zbog neposluha stanovništva bili prisiljeni zazidavati tunele i zavaravati vrata na zgradama... Pa jebemu kako vas zdravorazumsko zaključivanje tako lako napusti... I zar ste pojedini zaboravili ili izgubili iz vida one scene gdje u indijci ljude tuku ko stoku a u to vrijeme indija bilježi ča samo nekoliko stotina slučajeva, i komentirali kako su oni cigani i da imaju prirodan imunitet na druge pa i na ovaj virus.... 
Po ovome što se odigrao ispada da su Kinezi imali neki oblik virusa sa obilježjima širenja ptičje a težinom simptoma svinjske gripe, a kad se virus prelilo u Europu i Amerike ispada da se o krenulo po obilježjima... Onaj tko je dobro upratio zna na što ciljam...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Fri 27 Nov - 10:20

michaellcmacha wrote:firme propadaju u cijelom svijetu, anesteziolozi iznose svoje utiske u svezi velikog broja smrtnih ishoda koji je toliko velik u ovih desetak mjeseci da ga ne mogu usporediti sa brojem smrtnih ishoda u deset godina rada po odjelimaintenzivne njege, interne medicine.... da će pojedincima koji se broje u desecima milijuna, biti sjeban komoditet to je vrlo izgledno i ne bi im bilo zgorega da počnu već sad razmišljati o nekim novim kombinacijama... što se prije prešaltaju manje će im biti bolna stvarnost u budućnosti... država da je iole pri sebi sad bi se riješila i balasta u državnoj i inim drugim upravama....
tocno..nekak nedavno sam i ja slicni scenarij zamislio..Ovo sve(situacija) ide u kuratz ali doista..
no ljudi su predugo bili u sistemu koji je osiguravao komoditet i sigurnost,najveceg dijela drustva,pa jednostavno dok ne vide da stvari naocigled idu u nepovratnom smjeru,nece povjerovati..mudriji su se vec presaltali...cijenim da ce velika depresija 1930tih izgledati naspram ovoga,kao djecja igra
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 27 Nov - 10:26

Hektorović wrote:
michaellcmacha wrote:firme propadaju u cijelom svijetu, anesteziolozi iznose svoje utiske u svezi velikog broja smrtnih ishoda koji je toliko velik u ovih desetak mjeseci da ga ne mogu usporediti sa brojem smrtnih ishoda u deset godina rada po odjelimaintenzivne njege, interne medicine.... da će pojedincima koji se broje u desecima milijuna, biti sjeban komoditet to je vrlo izgledno i ne bi im bilo zgorega da počnu već sad razmišljati o nekim novim kombinacijama... što se prije prešaltaju manje će im biti bolna stvarnost u budućnosti... država da je iole pri sebi sad bi se riješila i balasta u državnoj i inim drugim upravama....

U HR je u par godina propalo 2000 videoteka, svaka je imala najmanje troje zaposlenih

Pa nitko nije pričao o umiranju od gladi
nije uslijed ekonomske krize,nego dolaska novih rtehnologija i ..ehmm..raznih servisa za downloadanje sadrzaja svakakvih..
ovo sada,je udar na sve sfere i sve postojece branse,osim mozda poljoprivrednu i industriju hrane i nuznih potrepstina..

i napose,ulazak 4. industrijske revolucije(masovna robotizacija,nove tehnologije)posljedicno tome masovni otkazi...

jebes ti videoteke,cisto nepotrebno u sferi potrebitih stvari u zivotu..

Trebalo bi pitati onih 50tak miljuna u jemerici koji su dobili otkaze..netko je neki dan i stavio neke slike,satora beskucnika u LA..neka druga slika LA iz doba 80tih,90tih..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 27 Nov - 12:35

U BiH 62 preminulih

https://www.klix.ba/vijesti/u-bosni-i-hercegovini-1-179-novozarazenih-62-osobe-preminule/201127052

Manje testiraju pa je i manje zaraženih al vidi se po broju umrlih da je ta brojka u osnovi veća.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 27 Nov - 12:41

RayMabus wrote:U BiH 62 preminulih

https://www.klix.ba/vijesti/u-bosni-i-hercegovini-1-179-novozarazenih-62-osobe-preminule/201127052

Manje testiraju pa je i manje zaraženih al vidi se po broju umrlih da je ta brojka u osnovi veća.
umiru ljudi... al tko će znat od čega.... moj frend veli da to ne mora nužno biti od korone.... a i vjeruje da se radi o nekoj zavjeri od strane belosvetskih hulja sa zapada.... inače nije rusofil.... al ga malo ponijelo...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Fri 27 Nov - 12:54

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
michaellcmacha wrote:ali jebeš te klošare... tog je uvijek bilo i bit će....

neki dan sam ukazao na konzistentnost uzlaznog trenda sve većeg i većeg broja smrtnih ishoda na dnevnoj bazi kad je cijeli svijet u pitanju... unazad 2 mjeseca imali smo oko 4000 evidentiranih dnevnih smrtnih ishoda a danas imamo 12 000 i bazen kritičnih se kontinuirano povećava a također i bazen onih koji su hospitalizirani sa srednje teškim i teškim simptomima....
tako u ovom trenutku na umjetnim plućima imamo 105 000, sa obostranom upalom pluća kojima je potreban kisik oko 400 000 uključeni komorbiditeti, sa obostranom upalom pluća koji nisu na kisiku još oko 650 000 također uključeni komorbiditeti, i oko 2 000 000 srednje teških oboljelih koji imaju komorbiditete u vidu kardiovaskularnih oštećenja i oko 3 500 000  srednje teško oboljelih bez višestrukih komorbiditeta.... sveukupno oko 7 milijuna ozbiljno bolesnih ljudi od kojih je velikom broju neizvjesna sudbina... odnosno upitan daljni životni egzist...

Ma "gripica"... 

U biti jedino Azija je ovo ispravno odigrala, Europa, Rusija i Amerika su doživjeli totalni kolaps sustava koji će se još godinama osjećati.
pa odigrali jer je i korona proistekla od njih...tj kineza..drugo tamo vlada sistem..hvataj lasom zarazene ko pse..bolesne zavari...ili ih proguta noc...

Ali ne vlada u J.Koreji,Japanu,Singapuru itd
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 27 Nov - 13:23

ma kod njih je aspad..oniuopce ne objavljuju koliko je ljudi na respiratoru...jer jednostavno nemaju dovoljan broj respiratora narocito je to problem u manjim gradovima...gdje je stanje bas ocajno...testova jos imaju za mjesec dana...tamo je bog rekao laku noc..jedan njihov doktor kaze da ono testiraju 50,100 ljudi od kojih vise od pola su zarazeni..a koliko je tek zarazenih 'migranata' koje uopce nitko ne testira a lutaju po bh-a...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 27 Nov - 13:24

....njima ako debelo ne pomogne međun.zajednic najebali su ko žuti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 27 Nov - 13:49

MaximusDecimusMiridije wrote:
michaellcmacha wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
veber wrote:
michaellcmacha wrote:Ovo je bez veze, trebali smo ustrajati u primjeni modificiranog švedskog modela... Ovako ispada da bi malo piškili pa malo kakili... Yoda je lijepo pojasnio da je Zagreb prokužen i da se sad trebaju i svi ostali prokužiti...
vas dva se kužite.
ja sam zbunkeriran na prvom katu.

(ironija)
Ne znam više ni da li je ironija... Koji je smisao ovog zaključavanje... Imamo izvan svake kontrole ogroman broj raznosača virusa i sad se zaključavamo, a raznosače puštamo da i dalje cirkuliraju... Do NG ćemo uz primjenu ove taktike biti u velikim problemima...

Prekasno su uveli ovo...sada je vec toliko prosireno da ce biti tesko za popizditi opce to dovesti u red. A i nije sama vlada ljudi su skroz u kurcu. Jebote u Metkovicu samo danas bilo 41....41 jebote. U gradu od 15 keka tops. Ne kontam majkemi uopce ljude danas sam (opet ne zelim imenovati) jednome kolegi na drugoj temi vezano uz ovo...zbog izjave o prirodnoj selekciji sve skinuo od 16-og koljena pa na dalje i odmah pobrisao. Nekako mi lijepo bude kad nekome opsujem sve po spisku i odmah to pobrisem da nitko ne vidi jer me stid sto sam opce to napisao. Najebali smo kako god se okrene, mislio sam iskreno da ovi idioti koji nas vode se nebi ipak do te mjere isli zajebavati sa ljudskim zivotima. Strasno sam se zajebao tu....sve ovo skupa je zaljenja vrijedno. Sa nekakvog uvjerenja da su ljudi ipak svjesni situacije je krenula evolucija na....ako su ipak ljudi ovi na vlasti i likovi koji ravnaju odgovorom na epidemiju nece dozvoliti da stvari odu van svih granica....da bih na kraju dosao na to da se nadam da nece umrijeti nitko koga poznam....pa je onda doslo da nece valjda nitko iz uzeg kruga familije. Nevjerojatno ali istinito...nikada nisam mislio da ce mi se gaditi ajde drzava jos nekako...ali ljudi ko ljudi uvijek nekako ides za time da imaju minuse i pluseve. Ali ovo...ovo je jebeno neocekivano. Znas da su politicari stoka ali da su ljudi toliko samozivi, cak i oni bliznji e to nisam ocekivao. Svega mi je vise pun kurac...samo zelim da ovo zavrsi.

Političari su stoka, naravno...tu stoku je netko i birao. Zakjučak se nameće sam od sebe. Naravno da si okružen samoživim egocentričnim spodobama kojeg boli kurac za ikog oko sebe ako im je samo mrvicu narušen osobni komoditet. Sve više uviđam da su takvi u debeloj vječini tako da... ne treba se ni čuditi puno stoci na vlasti.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Fri 27 Nov - 13:58

austrija licemjeno cvili da im treba skijanje.
a među najzareženijima.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 27 Nov - 14:08

Na tu državu treba hidrogensku bacit, mater im jebem... zbog njihovog zataškavanja se bila i užgala cila Europa...brđanske seljačine, jebalo ih skijanje..
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 27 Nov - 14:14

jasambrend wrote:Na tu državu treba hidrogensku bacit, mater im jebem... zbog njihovog zataškavanja se bila i užgala cila Europa...brđanske seljačine, jebalo ih skijanje..
a nama su kenjkali sto smo otvorili ljetnu turisticku sezonu...likovi su jebeni licemjeri i gledaju samo svoju korist...gori od švaba dva puta
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber Fri 27 Nov - 14:17

jasambrend wrote:Na tu državu treba hidrogensku bacit, mater im jebem... zbog njihovog zataškavanja se bila i užgala cila Europa...brđanske seljačine, jebalo ih skijanje..
svi ovi uz alpe su slični. švicarci, bavarci. sve to ista stoka.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 27 Nov - 14:29

michaellcmacha wrote:

umiru ljudi... al tko će znat od čega.... moj frend veli da to ne mora nužno biti od korone.... a i vjeruje da se radi o nekoj zavjeri od strane belosvetskih hulja sa zapada.... inače nije rusofil.... al ga malo ponijelo...

Kažem, to je nekakva coping strategija gje odbijaš prihvatiti neprijatnu realnost sa raznim izgovorima...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 27 Nov - 14:30

Preminuo Nijaz Miljković, komandant 506. kladuške brigade Armije RBiH
Da remiziramo... - Page 44 B_201127064U 62. godini preminuo Nijaz Miljković (Foto: Facebook)
U 62. godini je preminuo Nijaz Miljković, komandant 506. kladuške brigade Armije Republike Bosne i Hercegovine (ARBiH). Preminuo je jučer usljed koronavirusa.
Tokom rata je bio major i komandant 527., 521., a u konačnici 506. oslobodilačke brigade. 
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Ra Fri 27 Nov - 15:25

Pečurka i veseli te bože!

Da remiziramo... - Page 44 Images?q=tbn:ANd9GcSR4IoX-Qd9siFqwr7p-twa6b9VwoMo3Z1yeA&usqp=CAU

Eto... i onda ja pričam pizdarije.  pirat
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 27 Nov - 15:29

Hehe... uvijek na usluzi...  handkiss

Nisam moga odolit... :)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Ra Fri 27 Nov - 15:38

jasambrend wrote:Hehe... uvijek na usluzi...  handkiss

Nisam moga odolit... :)
Znam. Ne bi ti, al' ruka krene sama, a ti kažeš: Hajde! :D

Samo javi kad će druga da se pokupim na vrijeme  ;)
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 27 Nov - 15:47

Već sam ih barem trista pobaca na Hrvate i ništa im nije, jedino su još malo zatupljeniji... tako da... možeš na miru pit kavu na Prateru ako niste u lockdownu, a Božinović mlat... čuva granice Austrije od migranata, nema značajnije ugroze s naše strane... :)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Fri 27 Nov - 15:50

te alpe čine čuda

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 27 Nov - 15:51

jasambrend wrote:Već sam ih barem trista pobaca na Hrvate i ništa im nije, jedino su još malo zatupljeniji... tako da... možeš na miru pit kavu na Prateru ako niste u lockdownu, a Božinović mlat... čuva granice Austrije od migranata, nema značajnije ugroze s naše strane... :)
božinović je onomad cuvao samoupravni socijalizam i sfrj kao glavni sekretar za narodnu obranu grada pule...0d 1986 do 1989 a to nisi mogao biti ako nisi bio suradnik KOS-a...ili sam kosovac tj agentura
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics