Da remiziramo...
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Da remiziramo...
Ma vidi vraga nećemo nikad dostići imunitet krda a kad bi ga kojim slučajem i dostigli imali bi milijardu mrtvih... Pa kolika je onda smrtnost... Što veli yoda? 0,01%... A u kurac i taj ekonomski fakultet u Splitu... Bilo bi bolje da je korona pomela te tamo profesore to kurca ne zna i umjesto ekonomista izbacuje polupriučene bauštelce
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma što se zakasnio... Daj vuče ne seri više sa tim dpom, koga od bolesnih ili mrtvih boli kurac za te tvoje jeftine fore... Nema se što tu za kasniti.vuksadinare wrote:....zakasnilo se miha debelo zakasnilo...uzdalo se u srecu i valjda ce nas miomici bas takva epidemijamichaellcmacha wrote:Eto vele da ništa od trenutno poznatih antivirusnih lijekova ne pomaže, ali ništa zato bude cjepivo to ko rukom odnijelo...
Last edited by michaellcmacha on Mon 30 Nov - 12:54; edited 1 time in total
2015-08-08
....kako god....politika sjebala...odnosno politicka korist
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
To su gluposti, koje blebaš samo ti i bik koji sere
2015-08-08
daj probajte čitati što ste prije napisali.vuksadinare wrote:....kako god....politika sjebala...odnosno politicka korist
2014-12-30
Visibabe, suncokret i jaglaci.... :)veber wrote:daj probajte čitati što ste prije napisali.vuksadinare wrote:....kako god....politika sjebala...odnosno politicka korist
2015-08-08
Ja sam, prije svega, budala. Onda Hrvat.
Ustvari, ne.
Prvo sam Hrvat, a onda budala.
Sad ne znam ni sam...
A u kurac.
Koje me vrag tjera da idem misliti?
Ustvari, ne.
Prvo sam Hrvat, a onda budala.
Sad ne znam ni sam...
A u kurac.
Koje me vrag tjera da idem misliti?
Last edited by crvenkasti on Mon 30 Nov - 13:00; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
....interesantno u manjim mjestima je puno vise zarazenih nego u gradovima...ocito tamo ljudi nisu bas disciplinirani...zagreb vec neko vrijeme ima izniveliranu crtu zarazenih i oboljelih s obzirom na gotovo milijunsku populaciju...dobro neko ce reci tamo je bolje zdravstvo,skrb bla bla...ali moje osobno misljenje je da ljudi u zagrebu bar vecina vec duze vrijeme se pridrzava mjera...u busevima,tramvajima svi nose maske....drzi se neka distanca i u ducanima...nema puno starijih na ulicima...veli mi rođakinja u splitu tek se oceli pridrzavati jace mjere zadnjih petnaestak dana...ali nije problem u starijima koliko u mladima..ne jebu nikog 2%...vecina ih ne nosi maske...svađaju se sa redarima,prijete....
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
samo kaj i ja imam šišmiše u okruženju.michaellcmacha wrote:Visibabe, suncokret i jaglaci.... :)veber wrote:daj probajte čitati što ste prije napisali.vuksadinare wrote:....kako god....politika sjebala...odnosno politicka korist
nije to nikaj.
moja šogorica, prva. nema kave u birtiji.
jer nije to isto.
kao i slučaj moje kćeri, mora u školu. ma mora...
...naravno prihvatili opravdanje.
ako nastavi ovak kako je krenulo, rekao sam joj da nema škole.
doduše ja ne idem ko putar na nož.
2014-12-30
To su gluposti koje kako smo vidjeli u petak mogu pušiti samo pojedinci... U srijedu četvrtak i petak se u zagrebu nitko nikakvih mjera nije pridržava... Tako da pričekaj 9.10.11. prosinca pa ćeš vidjeti brojeve iz zagreba...
2015-08-08
bulazni se o smanjenju, a vrh je srijeda.michaellcmacha wrote:To su gluposti koje kako smo vidjeli u petak mogu pušiti samo pojedinci... U srijedu četvrtak i petak se u zagrebu nitko nikakvih mjera nije pridržava... Tako da pričekaj 9.10.11. prosinca pa ćeš vidjeti brojeve iz zagreba...
idemo se malo grlit i ljubit.
2014-12-30
Moja gradonačelnica inzistira na adventu i svaki dan se njena ekipa grupiše (sve mlađa ekipa) i ronda iz dana u dan po gradskim lokalima u vlasništvu njenih igrača... A i ostali ugostitelji izvode manevre sa pelin to go čašama... Tak da na šetnici bude više sad ljudi neg u ljeto... I opet se skupe na hrpu i jedan drugom pušu u facu
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=43972
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=43972
2015-08-08
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 50 of 50