Da remiziramo...
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Da remiziramo...
vuksadinare wrote:citam na fejsu poruku nekok torcidasa koji je ovih dana obolio od tezeg oblika korone kako svituje svoje..'ekipa nije stvarno zajebancija ovo je paka'...je sad je paka..a na festi se kurcio i govorio 'ne moze nama nista korona'...koji 'lumeni
Proljetos smo jednostavno preugodno prošli, ljudi ovo nisu ozbiljno doživjeli...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
16:32 Svjetski poznati restoran iz Zagreba: Laku noć, Hrvatska, jednom ćete se sramiti ovoga
Svjetski poznati restoran La Štruk iz Zagreba žestoko je na Facebooku reagirao na nove mjere.
"Kad vrijeme malo razbistri glave, a strah se kao asimptomatski slučaj prikrije u vama do idućeg ludila, bit će vas stid ovoga što radite (ako uopće imate obraza ispod tih maski iza kojih se skrivate). I ne samo vas u stožeru koji krivnju za svoju nesposobnost i nedosljednost prebacujete na 'neodgovorne građane', ne samo vas epidemiologa, imunologa, pulmologa... i ostalih ‘loga’ koji ste se odvažili samoprozvati stručnima i medijski prostituirati, pričajući o nečemu o čemu očito ne znate dovoljno, umjesto da se bavite svojim medicinskim/znanstvenim radom i dajete maksimalni doprinos liječenju te pomognete preopterećenim i vrijednim medicinskim sestrama, liječnicima i ostalim zdravstvenim radnicima na koje je spao ogroman teret nesposobnog vođenja borbe s epidemijom", piše La Štruk.
"Vidimo se zato na nekoj drugoj plovidbi... vi koji preživite zajedno s nama. A vama ostalima želimo sigurno sjedenje na toj brodskoj rupi, sve do prve stijene koja će vas razvaliti.
Laku noć, Hrvatska, jednom ćete se sramiti ovoga", napisali su još, među ostalim, iz poznatog restorana. > Opširnije
Koji debil stoji iza ovoga, 50 mrtvih dnevno a ovaj cvili zbog svog j***** restorana sa štruklama...
2018-04-10
Ma laku noć pajdo , jebi se i ti i tvoj restoran.
Smeće.
Smeće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma laku noć pajdo , jebi se i ti i tvoj restoran.
Smeće.
Toliko su love zarađivali zadnjih godina svi oni da bez problema ne moraju raditi sljedećih 5 godina...
2018-04-10
Ma to je smeće obično.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ma laku noć pajdo , jebi se i ti i tvoj restoran.
Smeće.
Toliko su love zarađivali zadnjih godina svi oni da bez problema ne moraju raditi sljedećih 5 godina...
Slušam ih šta govore i kako je 98% ugostiteljski objekata u vlasništvu Hrvata a ako propadnu doći će stranci.....a prvi su za to da se ukinu kvote za radnike šta je jučer vlada i napravila.
Znači radnik stranac može al vlasnik stranac ne može.
Ma vidi kurca. Smeće jedno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
da vidimo Taiwan
Taiwan
Total cases
625
+2
Recovered
555
Deaths
7
+0
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/taiwan/
Taiwan 25 milijuna stanovnika...u čemu je kvaka?
Taiwan
Total cases
625
+2
Recovered
555
Deaths
7
+0
Guest- Guest
vuksadinare wrote:čehok veli nek čačić izađe nezaposlenima i gladnima pred oči...
Nisam mislija da ću ikad u životu gorljivo branit Čačića, a Čehoka opet zatvorit i ovaj put bacit ključ najbolje...takvi smradovi se isto ne rađaju svaki dan, ali su jebeno raspoređeni...
darth_vader-
2014-04-17
izgleda da te korona zela.Gnječ wrote:da vidimo Taiwan
Taiwan
Total cases
625
+2
Recovered
555
Deaths
7
+0
od kada nula ima predznak
kako računaš minus nula plus nula je tri?
2014-12-30
dva mjeseca revu kako nece biti zakljucavanja, kad ono....
sto ti je strah za fotelju
sto ti je strah za fotelju
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:izgleda da te korona zela.Gnječ wrote:da vidimo Taiwan
Taiwan
Total cases
625
+2
Recovered
555
Deaths
7
+0
od kada nula ima predznak
kako računaš minus nula plus nula je tri?
+0 znači da ima 0 umrlih tj nema umrlih. kaj tebi nije jasno kod zbrajanja?
Guest- Guest
nula je nula. ne zbrajaš ju.
kod množenja je nula opet nula.
nema predznaka
nema predznaka
2014-12-30
veber wrote:nula je nula. ne zbrajaš ju.
nema predznaka
kako nema predznaka? znači po tebi kad zbrajaš 7 i 0 onda tu računsku operaciju napišeš ovako: 70= ???
Guest- Guest
a kada zbrajaš 0 i 7?koji predznak ima nula?Gnječ wrote:veber wrote:nula je nula. ne zbrajaš ju.
nema predznaka
kako nema predznaka? znači po tebi kad zbrajaš 7 i 0 onda tu računsku operaciju napišeš ovako: 70= ???
2014-12-30
Kolega, molio bih pojashnjenje u vezi sa cehokom. Naime on mi je jedan od simpaticnijh politicara u DNRH.jasambrend wrote:vuksadinare wrote:čehok veli nek čačić izađe nezaposlenima i gladnima pred oči...
Nisam mislija da ću ikad u životu gorljivo branit Čačića, a Čehoka opet zatvorit i ovaj put bacit ključ najbolje...takvi smradovi se isto ne rađaju svaki dan, ali su jebeno raspoređeni...
2014-04-14
Ovo je bez veze, trebali smo ustrajati u primjeni modificiranog švedskog modela... Ovako ispada da bi malo piškili pa malo kakili... Yoda je lijepo pojasnio da je Zagreb prokužen i da se sad trebaju i svi ostali prokužiti...
2015-08-08
vas dva se kužite.michaellcmacha wrote:Ovo je bez veze, trebali smo ustrajati u primjeni modificiranog švedskog modela... Ovako ispada da bi malo piškili pa malo kakili... Yoda je lijepo pojasnio da je Zagreb prokužen i da se sad trebaju i svi ostali prokužiti...
ja sam zbunkeriran na prvom katu.
2014-12-30
veber wrote:vas dva se kužite.michaellcmacha wrote:Ovo je bez veze, trebali smo ustrajati u primjeni modificiranog švedskog modela... Ovako ispada da bi malo piškili pa malo kakili... Yoda je lijepo pojasnio da je Zagreb prokužen i da se sad trebaju i svi ostali prokužiti...
(ironija)
Guest- Guest
Ja sam u podrumu i navijam za što više mrtvih i lockdown i što više propalih firmi
zajebancijaMaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:vas dva se kužite.michaellcmacha wrote:Ovo je bez veze, trebali smo ustrajati u primjeni modificiranog švedskog modela... Ovako ispada da bi malo piškili pa malo kakili... Yoda je lijepo pojasnio da je Zagreb prokužen i da se sad trebaju i svi ostali prokužiti...
(ironija)
2014-12-30
Ne znam više ni da li je ironija... Koji je smisao ovog zaključavanje... Imamo izvan svake kontrole ogroman broj raznosača virusa i sad se zaključavamo, a raznosače puštamo da i dalje cirkuliraju... Do NG ćemo uz primjenu ove taktike biti u velikim problemima...MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:vas dva se kužite.michaellcmacha wrote:Ovo je bez veze, trebali smo ustrajati u primjeni modificiranog švedskog modela... Ovako ispada da bi malo piškili pa malo kakili... Yoda je lijepo pojasnio da je Zagreb prokužen i da se sad trebaju i svi ostali prokužiti...
(ironija)
2015-08-08
I za trumpa...AssadNaPodmornici wrote:Ja sam u podrumu i navijam za što više mrtvih i lockdown i što više propalih firmi
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50