Da remiziramo...
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Da remiziramo...
"Maksimalno se trebamo uozbiljiti i držati svih mjera. Nosite maske, držite distancu i higijenu. Ako se ne budemo držali mjera, situacija će biti još gora", rekao je Šostar.vili40 wrote:slijede nove žalopojke i boguivragudosadile PREPORUKE,blamiranje se nastavlja.Kako sam i rekao,tek kad će ljude trpat u šatore bez medicinskog osoblja i lijekova doći će im iz guzice u glavu samo će biti malo prekasno.vuksadinare wrote:U zagrebu 705 zarazenih
https://www.telegram.hr/zivot/u-zagrebu-705-novozarazenih/
vili40-
2015-08-02
Re: Da remiziramo...
U Sisačko-moslavačkoj danas 57 novih slučajeva, jučer su imali 8
vili40-
2015-08-02
i oni oborise rekord mislim stozer...prije pola godine od 90%-tne podrske dans skoro do takve nepodrske...zasto?..pa nije tezak odgovor..šef ih je upleo u svoje kolo...zarad vlastite koristi i promocije..ne zalim ih..nisu ostali neovisni...sami skocili sami se ubili
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to treba yodama govoriti... :))
2015-08-08
i mesića i manolića kad su pokušali smjeniti vlastaben wrote:je, čvrsta ruka, vidi sun kako je mrak poi one iz feralavuksadinare wrote:imali smo gvozdenog i u hrvatskoj devedesetih..mozda je bio malo labaviji ne do kraja ali je bar djelomicno bio 'gvozden'...pa i dans kotira kao najpopularniji politicar ikad od neovisnostiaben wrote:pa ča si se ti unda žali na jugosloveniju, unda nan je bilo gvozdenovuksadinare wrote:..no nisam tu mislio samo na koronu..
Ima nešto utješno valjda u tome kad ima čovjek osjećaj po pitanju toga što bi ga moglo ubiti. Djelomično isto apsurd uzevši u obzir što sam sve u životu radio.
Guest- Guest
tre wrote:i mesića i manolića kad su pokušali smjeniti vlastaben wrote:je, čvrsta ruka, vidi sun kako je mrak poi one iz feralavuksadinare wrote:imali smo gvozdenog i u hrvatskoj devedesetih..mozda je bio malo labaviji ne do kraja ali je bar djelomicno bio 'gvozden'...pa i dans kotira kao najpopularniji politicar ikad od neovisnostiaben wrote:pa ča si se ti unda žali na jugosloveniju, unda nan je bilo gvozdenovuksadinare wrote:..no nisam tu mislio samo na koronu..
Iskreno me zanima.
Jel misliš u onom trenutku da je iti jedan od njihovih motiva bio eventualno opravdan?
Guest- Guest
mislim da ne a pogotovo kad se s odmakom vremena vidi u kojem su smjeru išli.MaximusDecimusMiridije wrote:tre wrote:i mesića i manolića kad su pokušali smjeniti vlastaben wrote:je, čvrsta ruka, vidi sun kako je mrak poi one iz feralavuksadinare wrote:imali smo gvozdenog i u hrvatskoj devedesetih..mozda je bio malo labaviji ne do kraja ali je bar djelomicno bio 'gvozden'...pa i dans kotira kao najpopularniji politicar ikad od neovisnostiaben wrote:pa ča si se ti unda žali na jugosloveniju, unda nan je bilo gvozdenovuksadinare wrote:..no nisam tu mislio samo na koronu..
Iskreno me zanima.
Jel misliš u onom trenutku da je iti jedan od njihovih motiva bio eventualno opravdan?
tre wrote:mislim da ne a pogotovo kad se s odmakom vremena vidi u kojem su smjeru išli.MaximusDecimusMiridije wrote:tre wrote:i mesića i manolića kad su pokušali smjeniti vlastaben wrote:je, čvrsta ruka, vidi sun kako je mrak poi one iz feralavuksadinare wrote:imali smo gvozdenog i u hrvatskoj devedesetih..mozda je bio malo labaviji ne do kraja ali je bar djelomicno bio 'gvozden'...pa i dans kotira kao najpopularniji politicar ikad od neovisnostiaben wrote:pa ča si se ti unda žali na jugosloveniju, unda nan je bilo gvozdenovuksadinare wrote:..no nisam tu mislio samo na koronu..
Iskreno me zanima.
Pošteno.
Kolko se sjećam jako je puno ljudi tada bilo nadrkano na Franju. Opet s odmakom ispada neopravdano, mada ljudima ne možeš zamjeriti trenutačni bijes valjda. Pogotovo ovi što su se iz Slavonije vraćali tada.
Guest- Guest
uvijek je bilo nezadovoljnika, pa i tadavili40 wrote:pa zašto bi to netko radio?Noor wrote:nitko se nije usudio ni pomisliti bacit kantu govana ispred Banskih dvora, a kamo li izvadit kalaš i ubijativili40 wrote:po čemu?aben wrote:pa ča si se ti unda žali na jugosloveniju, unda nan je bilo gvozdenovuksadinare wrote:..no nisam tu mislio samo na koronu..
1.563 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 661 osoba
U protekla 24 sata zabilježena su 1.563 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 7.380. Među njima je 661 pacijent na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 46 pacijenta. U protekla 24 sata testirano je 6.874 osoba.
22.10.2020. 10:00
Umrlih: 13
Raste brutala broj ljudi na respiratorima. Nadam se da će se izvući većina. Mater neodgovornu svim kretenima kojima je sve ovo prehladica...
Guest- Guest
Rasti će do onih 10% od hospitaliziranih. U sličnom omjeru će rasti i broj dnevno umrlih.MaximusDecimusMiridije wrote:Raste brutala broj ljudi na respiratorima. Nadam se da će se izvući većina. Mater neodgovornu svim kretenima kojima je sve ovo prehladica...
Kako ćaća?
čim im jebeš mater, moguće bi ih i upucao, gdje nestade pluralizam i sloboda na drugačije mišljenje... ;)... usput ja ne psujem mater, a kom ju opsujem računa se ko da je upucan...MaximusDecimusMiridije wrote:Raste brutala broj ljudi na respiratorima. Nadam se da će se izvući većina. Mater neodgovornu svim kretenima kojima je sve ovo prehladica...
2015-08-08
jes vidio... ;)Eroo wrote:1.563 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 661 osoba
U protekla 24 sata zabilježena su 1.563 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 7.380. Među njima je 661 pacijent na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 46 pacijenta. U protekla 24 sata testirano je 6.874 osoba.
22.10.2020. 10:00
Umrlih: 13
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne znam šta bih ti rekao. U toplicama je još. Ruka je totala...ono čak i uz vježbe. Noge isto jako loše uz vježbe. Tješi nas žena da je to proces ali i otvoreno je rekla da je najteži im pacijent trenutno šta imaju. Ima nekih malih pomaka...može se sam uspraviti na krevetu i to, i ta ruka koja funkcionira je snage dobio dosta. Dobili smo kolica za njega koja kao se pokreću samo jednom rukom itd...
Nadam se svemu i svačemu, ali kad racionalni dio uma preuzme kontrolu i poklopi me sve u kojem je to stanju...ne znam majkemi. Barem lijekove uzima sad. Trudi se barem, nije potonuo i to. Prijateljima nekima je priznao da je sam si za ovo kriv itd...u glavi ja ne mogu vjerovati koliko udar taj promjeni čovjeka. U nekim stvarima je puno okrutniji, previše oko nekih totalnih pizdarija se veže i slično. Ovaj prijatelj koji je nedavno prebolio koronu on ga će sada češće posjećivati i obavljati sve što treba dok ovo traje.
Nadam se svemu i svačemu, ali kad racionalni dio uma preuzme kontrolu i poklopi me sve u kojem je to stanju...ne znam majkemi. Barem lijekove uzima sad. Trudi se barem, nije potonuo i to. Prijateljima nekima je priznao da je sam si za ovo kriv itd...u glavi ja ne mogu vjerovati koliko udar taj promjeni čovjeka. U nekim stvarima je puno okrutniji, previše oko nekih totalnih pizdarija se veže i slično. Ovaj prijatelj koji je nedavno prebolio koronu on ga će sada češće posjećivati i obavljati sve što treba dok ovo traje.
Guest- Guest
No
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-sloveniji-rekordna-1-663-nova-slucaja-zaraze-koronavirusom/201022041
Uglavnom kuga se raširila i nezaustavljivo širi i dalje. Zima će biti ....
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-sloveniji-rekordna-1-663-nova-slucaja-zaraze-koronavirusom/201022041
Uglavnom kuga se raširila i nezaustavljivo širi i dalje. Zima će biti ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najgori dio tu je što se ovo možebitno oko staroga moglo spriječiti. Dakle kad je imao tu emboliju (12 mj lani). Jedva glavu živo izvukao i dobio lijekove razne, detektirali mu suženje žila u nozi. I dobio je lijekove te za razgradnju krvi. I kad je imao moždani sad ovaj mislim kurac sad...u 8-om jel. Kad smo čistili sve i to stara pronađe dakle kutiju neotvorenu tih tableta koje razrijeđuju krv gdje je 60 tableta a 2 dnevno se uzimaju...i kasnije priznao prijatelju svom jednom da je sam nekako protumačio da će to više po potrebi uzimati...
Guest- Guest
Pozitivni optimizam je u ovakvim stvarima ključan, znam to iz osobnog iskustva.MaximusDecimusMiridije wrote:Ne znam šta bih ti rekao. U toplicama je još. Ruka je totala...ono čak i uz vježbe. Noge isto jako loše uz vježbe. Tješi nas žena da je to proces ali i otvoreno je rekla da je najteži im pacijent trenutno šta imaju. Ima nekih malih pomaka...može se sam uspraviti na krevetu i to, i ta ruka koja funkcionira je snage dobio dosta. Dobili smo kolica za njega koja kao se pokreću samo jednom rukom itd...
Sve onda nekako lakše podnosiš...veseliš se i najmanjeg pomaka.
Promjene osobnosti su prateće i to trebaš prihvatiti kao normalno.
Moja gospođa, doduše iz drugih razloga, ima također probleme u pokretljivosti.
Evo je već drugi put danas ode u kupovinu...gura kolica ispred sebe i dobro je...a nekad nije mogla ni na WC sama.
Strplivo i korak po korak do "novog normalnog".
...ti bar imas osigurane lijekove...mi imamo ako nista lišajeve u šumi bar protiv temeperatureEroo wrote:Pozitivni optimizam je u ovakvim stvarima ključan, znam to iz osobnog iskustva.MaximusDecimusMiridije wrote:Ne znam šta bih ti rekao. U toplicama je još. Ruka je totala...ono čak i uz vježbe. Noge isto jako loše uz vježbe. Tješi nas žena da je to proces ali i otvoreno je rekla da je najteži im pacijent trenutno šta imaju. Ima nekih malih pomaka...može se sam uspraviti na krevetu i to, i ta ruka koja funkcionira je snage dobio dosta. Dobili smo kolica za njega koja kao se pokreću samo jednom rukom itd...
Sve onda nekako lakše podnosiš...veseliš se i najmanjeg pomaka.
Promjene osobnosti su prateće i to trebaš prihvatiti kao normalno.
Moja gospođa, doduše iz drugih razloga, ima također probleme u pokretljivosti.
Evo je već drugi put od u kupovinu...gura kolica ispred sebe i dobro je...a nije mogla ni na WC sama.
Strplivo iž korak po korak do "novog normalnog".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50