Da remiziramo...
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Da remiziramo...
ovo se ipak izgleda smiruje... brojevi se smanjuju i to je to... evo na današnji dan u odnosu na prije 30 dana ukupno evidentirani broj smrtnih ishoda se smanjio za 100%... PRIJE MJESEC DANA SMO IMALI OKO 4500 SMRTNIH ISHODA DNEVNO A SAD IMAMO OKO 9000 SMRTNIH ISHODA DNEVNO tak da sam ja ipak izgleda pogriješio... ako u narednom vremenu budemo imali oko 10 000 smrtnih ishoda dnevno to zasigurno upućuje da ćemo do kraja godine imati 50tak smrtnih ishoda dnevno tak da to više nikog ne bi trebalo činiti nervoznim ili uznemirenim...
u jednom trenutku sam izrazio sumnju u yodinu, šejkerovu i erinu matematiku, ali kad sam malo duže obratio pozornost zaključio sam da je ovo gore boldano ipak onak kak oni kažu... i to je to, hvala Bogu da sam pogriješio....jebem ti prstiće... ;)
u jednom trenutku sam izrazio sumnju u yodinu, šejkerovu i erinu matematiku, ali kad sam malo duže obratio pozornost zaključio sam da je ovo gore boldano ipak onak kak oni kažu... i to je to, hvala Bogu da sam pogriješio....jebem ti prstiće... ;)
2015-08-08
Re: Da remiziramo...
2.597 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 1.545 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 2.597 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 15.513. Među njima je 1.545 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 178 pacijenata. U protekla 24 sata testirana je 9.681 osoba.
11.11.2020. 10:00
Dodatak: Umrlih 28
4 dnevni faktor reprodukcije virusa: Ro=0.87
7 dnevni faktor reprodukcije virusa: Ro=1.04
Malo je to previše za HR, zar ne? Kao da ti fali zarez u brojkama?michaellcmacha wrote:ovo se ipak izgleda smiruje... brojevi se smanjuju i to je to... evo na današnji dan u odnosu na prije 30 dana ukupno evidentirani broj smrtnih ishoda se smanjio za 100%... PRIJE MJESEC DANA SMO IMALI OKO 4500 SMRTNIH ISHODA DNEVNO A SAD IMAMO OKO 9000 SMRTNIH ISHODA DNEVNO tak da sam ja ipak izgleda pogriješio... ako u narednom vremenu budemo imali oko 10 000 smrtnih ishoda dnevno to zasigurno upućuje da ćemo do kraja godine imati 50tak smrtnih ishoda dnevno tak da to više nikog ne bi trebalo činiti nervoznim ili uznemirenim...
Last edited by Eroo on 11/11/2020, 11:48; edited 1 time in total
vuksadinare wrote:e moj capak tesko je balansirati između lijecnickog poziva i politike...svi drumom on sumom..vrijeme je za otvoreno reci..ovaj stozer je potrosen,istrosen...valjda jedino egzistiraju jer im šef voli odanost prije kvalitete
Opet ti krečiš...i šumu i drum.
pa lik se pogubio...totalno i u brojkama i u cjepivima...gledao sam ih na tv maloprije djeluju iscrpljeno,kao da im je svega dosta...stariji ljudi...Eroo wrote:vuksadinare wrote:e moj capak tesko je balansirati između lijecnickog poziva i politike...svi drumom on sumom..vrijeme je za otvoreno reci..ovaj stozer je potrosen,istrosen...valjda jedino egzistiraju jer im šef voli odanost prije kvalitete
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma lešinar si, jebiga...vuksadinare wrote:pa lik se pogubio...totalno i u brojkama i u cjepivima...gledao sam ih na tv maloprije djeluju iscrpljeno,kao da im je svega dosta...stariji ljudi...Eroo wrote:vuksadinare wrote:e moj capak tesko je balansirati između lijecnickog poziva i politike...svi drumom on sumom..vrijeme je za otvoreno reci..ovaj stozer je potrosen,istrosen...valjda jedino egzistiraju jer im šef voli odanost prije kvalitete
Evo gledam vam u Saboru, čak su i oni iz SDP-a razumniji od vas. Ne ubacaju nepotrebno klipove u kotače kao vi.
Narod će vas kazniti za ponašanje koje demonstrirate.
Ču li, Capak djeluje umorno, jebote...a vi svježe, a? Tako kažite, da vas narod čuje.
ti si fakultetski obrazovan čovjek.... od tebe za nadati se da gledaš malo šire... znaš ono djeluj lokalno gledaj globalno ili već tako nekako...nismo mi koronu izmislili, nit je korona nas striktno tražila... ko što rekoh ne sumnjam ja u vas pametne... budete vi nadošli s vremenom pa polako...Eroo wrote:Malo je to previše za HR, zar ne?michaellcmacha wrote:ovo se ipak izgleda smiruje... brojevi se smanjuju i to je to... evo na današnji dan u odnosu na prije 30 dana ukupno evidentirani broj smrtnih ishoda se smanjio za 100%... PRIJE MJESEC DANA SMO IMALI OKO 4500 SMRTNIH ISHODA DNEVNO A SAD IMAMO OKO 9000 SMRTNIH ISHODA DNEVNO tak da sam ja ipak izgleda pogriješio... ako u narednom vremenu budemo imali oko 10 000 smrtnih ishoda dnevno to zasigurno upućuje da ćemo do kraja godine imati 50tak smrtnih ishoda dnevno tak da to više nikog ne bi trebalo činiti nervoznim ili uznemirenim...
2015-08-08
koje klipove?..lik pa ovi tvoji si sami bacaju klipove pod noge..sad ce plenki najuriti beroša koji ocito vise ne moze niti se ne snalazi u politici..alemka je u fazi da bi za koji dan mogla reci 'dosta mi je'...onaj kos agentura bozinovic ionak ne smije prdnuti jer je zasrao kod onog mitraljiranja banskih dvora...a capak...je stranacki igrac koji govori kako plenki kaze...o drugim stavrima ne bi...raspad zdravstvenog sustava koji je cak i u teskim vremenima rata dva puta bolje funkcionirao,slovenska,projekt slavonija.evo ocekuje se međusobna hadzova makljaza oko hep..i sd kriv škoroEroo wrote:Ma lešinar si, jebiga...vuksadinare wrote:pa lik se pogubio...totalno i u brojkama i u cjepivima...gledao sam ih na tv maloprije djeluju iscrpljeno,kao da im je svega dosta...stariji ljudi...Eroo wrote:vuksadinare wrote:e moj capak tesko je balansirati između lijecnickog poziva i politike...svi drumom on sumom..vrijeme je za otvoreno reci..ovaj stozer je potrosen,istrosen...valjda jedino egzistiraju jer im šef voli odanost prije kvalitete
Evo gledam vam u Saboru, čak su i oni iz SDP-a razumniji od vas. Ne ubacaju nepotrebno klipove u kotače kao vi.
Narod će vas kazniti za ponašanje koje demonstrirate.
Ču li, Capak djeluje umorno, jebote...a vi svježe, a? Tako kažite, da vas narod čuje.
2015-09-08
To oni po sistemu manje je više, točnije više je manje.michaellcmacha wrote:ovo se ipak izgleda smiruje... brojevi se smanjuju i to je to... evo na današnji dan u odnosu na prije 30 dana ukupno evidentirani broj smrtnih ishoda se smanjio za 100%... PRIJE MJESEC DANA SMO IMALI OKO 4500 SMRTNIH ISHODA DNEVNO A SAD IMAMO OKO 9000 SMRTNIH ISHODA DNEVNO tak da sam ja ipak izgleda pogriješio... ako u narednom vremenu budemo imali oko 10 000 smrtnih ishoda dnevno to zasigurno upućuje da ćemo do kraja godine imati 50tak smrtnih ishoda dnevno tak da to više nikog ne bi trebalo činiti nervoznim ili uznemirenim...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha likes this post
Evo s Marsa upravo javljaju da kod njih korone nema. Hvala ti Bože, neka...kaya wrote:To oni po sistemu manje je više, točnije više je manje.michaellcmacha wrote:ovo se ipak izgleda smiruje... brojevi se smanjuju i to je to... evo na današnji dan u odnosu na prije 30 dana ukupno evidentirani broj smrtnih ishoda se smanjio za 100%... PRIJE MJESEC DANA SMO IMALI OKO 4500 SMRTNIH ISHODA DNEVNO A SAD IMAMO OKO 9000 SMRTNIH ISHODA DNEVNO tak da sam ja ipak izgleda pogriješio... ako u narednom vremenu budemo imali oko 10 000 smrtnih ishoda dnevno to zasigurno upućuje da ćemo do kraja godine imati 50tak smrtnih ishoda dnevno tak da to više nikog ne bi trebalo činiti nervoznim ili uznemirenim...
https://www.vecernji.hr/vijesti/video-skoro-se-javio-iz-izolacije-prebolio-sam-covid-19-ovo-nije-laka-bolest-cuvajte-se-1445243
A zato sad i Krišto nosi masku...
A zato sad i Krišto nosi masku...
Austrijski virolog upozorio na alarmantnu situaciju: 'Morat ćemo odlučiti kome ćemo pomoći, a kome ne'
Kao limitirajući faktor austrijski virolog vidi nedostatno i već sada umorno i iscrpljeno medicinsko osoblje, a ne raspoložive bolesničke krevete i respiratore.
https://www.vecernji.hr/vijesti/austrijski-virolog-upozorio-na-alaramntnu-situaciju-morat-cemo-odluciti-kome-cemo-pomoci-a-kome-ne-1445259
Bergamo?
Kao limitirajući faktor austrijski virolog vidi nedostatno i već sada umorno i iscrpljeno medicinsko osoblje, a ne raspoložive bolesničke krevete i respiratore.
https://www.vecernji.hr/vijesti/austrijski-virolog-upozorio-na-alaramntnu-situaciju-morat-cemo-odluciti-kome-cemo-pomoci-a-kome-ne-1445259
Bergamo?
i onda veli zlonahEro... nije to kod nas pa se ne broji... :)) prosto da čovjek ne povjeruje...kaya wrote:To oni po sistemu manje je više, točnije više je manje.michaellcmacha wrote:ovo se ipak izgleda smiruje... brojevi se smanjuju i to je to... evo na današnji dan u odnosu na prije 30 dana ukupno evidentirani broj smrtnih ishoda se smanjio za 100%... PRIJE MJESEC DANA SMO IMALI OKO 4500 SMRTNIH ISHODA DNEVNO A SAD IMAMO OKO 9000 SMRTNIH ISHODA DNEVNO tak da sam ja ipak izgleda pogriješio... ako u narednom vremenu budemo imali oko 10 000 smrtnih ishoda dnevno to zasigurno upućuje da ćemo do kraja godine imati 50tak smrtnih ishoda dnevno tak da to više nikog ne bi trebalo činiti nervoznim ili uznemirenim...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ono što mene možda zaboli ovdje kad čitam komentare a i inače. Evo ja poznam osobno dvije osobe koje su umrle. Je bili su stariji, jedan je stvarno imao ozbiljno stanje u pozadini. Ali i jedan i drugi su unatrag par godina imali i gripe i prehlade pa nikada nisu od toga stradali. Ovo ih je riješilo i jednoga i drugoga unutar 10 dana od dijagnoze. I onda kretenčine i gadure ovdje pišu prehladica ili nešto slično. Volio bih da ste upoznali te ljude, bili su bolji od 90% ljudi koje poznajem koji imaju puno manje godina, a i više su dali na svakom jebenom polju zamišljenom. Od kreativnosti,humora pa preko radnih navika i općeg dobra. Ljudi o kojima u njihovoj okolini nitko ne može jednu lošu riječ reći. I koja im je čitulja na kraju? AA toliko i toliko godina...umro jer je imao tu i tu bolest, bio je toliko i toliko star imao je toliko i toliko kila.
Toliko mi se zgadilo sve ovo i generalno ljudi obični i njihov pristup ovome svemu, preko svega se može preći ali nikada nisam mislio da ću ovdje doživjeti da ljudi govore stvari ionako je bio star ili nešto slično,svejedno je trebao umrijeti,došlo mu jhe vrijeme,... Već sam upao u probleme radi toga jer se nisam mogao suzdržati i već imam prijavu zbog ajmo reći neprimjerene reakcije. To su isto ljudi, dobri ljudi koji su imali i život i navike i hobije i bili su korisni i imali su ljude koji ih vole a kreteni svode sve na statistiku i neka nije šteta stari su bili. Milu vam majku jebem kamion vas dabogda sastavio svakoga tko tako razmišlja i pogotovo ove imbecilne kučkine sinove i kćeri kojima je problem i jebenu masku staviti i minimuma stvari se pridržavati na par mjeseci. Gora ste govna od sve stoke koja je zlo činila ovdje unatrag 50 godina. Radi toga jer nema ni ideologije ni ničega nego radi vlastitog komoda. Da se mene pita u zatvor bi išli milu vam majku svima jebem stid vas i sram bilo. Govna ljudska.
Toliko mi se zgadilo sve ovo i generalno ljudi obični i njihov pristup ovome svemu, preko svega se može preći ali nikada nisam mislio da ću ovdje doživjeti da ljudi govore stvari ionako je bio star ili nešto slično,svejedno je trebao umrijeti,došlo mu jhe vrijeme,... Već sam upao u probleme radi toga jer se nisam mogao suzdržati i već imam prijavu zbog ajmo reći neprimjerene reakcije. To su isto ljudi, dobri ljudi koji su imali i život i navike i hobije i bili su korisni i imali su ljude koji ih vole a kreteni svode sve na statistiku i neka nije šteta stari su bili. Milu vam majku jebem kamion vas dabogda sastavio svakoga tko tako razmišlja i pogotovo ove imbecilne kučkine sinove i kćeri kojima je problem i jebenu masku staviti i minimuma stvari se pridržavati na par mjeseci. Gora ste govna od sve stoke koja je zlo činila ovdje unatrag 50 godina. Radi toga jer nema ni ideologije ni ničega nego radi vlastitog komoda. Da se mene pita u zatvor bi išli milu vam majku svima jebem stid vas i sram bilo. Govna ljudska.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ono što mene možda zaboli ovdje kad čitam komentare a i inače. Evo ja poznam osobno dvije osobe koje su umrle. Je bili su stariji, jedan je stvarno imao ozbiljno stanje u pozadini. Ali i jedan i drugi su unatrag par godina imali i gripe i prehlade pa nikada nisu od toga stradali. Ovo ih je riješilo i jednoga i drugoga unutar 10 dana od dijagnoze. I onda kretenčine i gadure ovdje pišu prehladica ili nešto slično. Volio bih da ste upoznali te ljude, bili su bolji od 90% ljudi koje poznajem koji imaju puno manje godina, a i više su dali na svakom jebenom polju zamišljenom. Od kreativnosti,humora pa preko radnih navika i općeg dobra. Ljudi o kojima u njihovoj okolini nitko ne može jednu lošu riječ reći. I koja im je čitulja na kraju? AA toliko i toliko godina...umro jer je imao tu i tu bolest, bio je toliko i toliko star imao je toliko i toliko kila.
2015-08-15
Ovo prosto postao neki mnogo duhovit forum. Najbolje je što se ne šale, oni to ozbiljno..michaellcmacha wrote:i onda veli zlonahEro... nije to kod nas pa se ne broji... :)) prosto da čovjek ne povjeruje...kaya wrote:To oni po sistemu manje je više, točnije više je manje.michaellcmacha wrote:ovo se ipak izgleda smiruje... brojevi se smanjuju i to je to... evo na današnji dan u odnosu na prije 30 dana ukupno evidentirani broj smrtnih ishoda se smanjio za 100%... PRIJE MJESEC DANA SMO IMALI OKO 4500 SMRTNIH ISHODA DNEVNO A SAD IMAMO OKO 9000 SMRTNIH ISHODA DNEVNO tak da sam ja ipak izgleda pogriješio... ako u narednom vremenu budemo imali oko 10 000 smrtnih ishoda dnevno to zasigurno upućuje da ćemo do kraja godine imati 50tak smrtnih ishoda dnevno tak da to više nikog ne bi trebalo činiti nervoznim ili uznemirenim...
Znaš ono kada te srbi uvjeravaju u nešto i ti se pitaš jel ovo zajebancija ? A ovi to ozbiljno ..
2015-08-15
ja nemam dileme oko toga... a mislim da se ti i ja još par nas tu itekako dobro razumijemo...kaya wrote:Ovo prosto postao neki mnogo duhovit forum. Najbolje je što se ne šale, oni to ozbiljno..michaellcmacha wrote:i onda veli zlonahEro... nije to kod nas pa se ne broji... :)) prosto da čovjek ne povjeruje...kaya wrote:To oni po sistemu manje je više, točnije više je manje.michaellcmacha wrote:ovo se ipak izgleda smiruje... brojevi se smanjuju i to je to... evo na današnji dan u odnosu na prije 30 dana ukupno evidentirani broj smrtnih ishoda se smanjio za 100%... PRIJE MJESEC DANA SMO IMALI OKO 4500 SMRTNIH ISHODA DNEVNO A SAD IMAMO OKO 9000 SMRTNIH ISHODA DNEVNO tak da sam ja ipak izgleda pogriješio... ako u narednom vremenu budemo imali oko 10 000 smrtnih ishoda dnevno to zasigurno upućuje da ćemo do kraja godine imati 50tak smrtnih ishoda dnevno tak da to više nikog ne bi trebalo činiti nervoznim ili uznemirenim...
Znaš ono kada te srbi uvjeravaju u nešto i ti se pitaš jel ovo zajebancija ? A ovi to ozbiljno ..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ljudi mi ozbiljnije shvatili koornu d aim ima tko objasniti..ajd ti meni reci kako za neke vrijede mjere za druge ne..i onda s epitas zasto ljudi ne vjeruju i sumnjicavi su..pa oni koji bi im trebali sve objasniti i koji ih uvjeravaju da je korona zlo sve suprotno cine od toga kao da je nema...njima se obrati..njih prati javno mijenje i njih ljudi gledaju i slusaju i stvaraju slikuMaximusDecimusMiridije wrote:Ono što mene možda zaboli ovdje kad čitam komentare a i inače. Evo ja poznam osobno dvije osobe koje su umrle. Je bili su stariji, jedan je stvarno imao ozbiljno stanje u pozadini. Ali i jedan i drugi su unatrag par godina imali i gripe i prehlade pa nikada nisu od toga stradali. Ovo ih je riješilo i jednoga i drugoga unutar 10 dana od dijagnoze. I onda kretenčine i gadure ovdje pišu prehladica ili nešto slično. Volio bih da ste upoznali te ljude, bili su bolji od 90% ljudi koje poznajem koji imaju puno manje godina, a i više su dali na svakom jebenom polju zamišljenom. Od kreativnosti,humora pa preko radnih navika i općeg dobra. Ljudi o kojima u njihovoj okolini nitko ne može jednu lošu riječ reći. I koja im je čitulja na kraju? AA toliko i toliko godina...umro jer je imao tu i tu bolest, bio je toliko i toliko star imao je toliko i toliko kila.
2015-09-08
pošto je trump izgubio izbore moram se složiti s tobom...kaya wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ono što mene možda zaboli ovdje kad čitam komentare a i inače. Evo ja poznam osobno dvije osobe koje su umrle. Je bili su stariji, jedan je stvarno imao ozbiljno stanje u pozadini. Ali i jedan i drugi su unatrag par godina imali i gripe i prehlade pa nikada nisu od toga stradali. Ovo ih je riješilo i jednoga i drugoga unutar 10 dana od dijagnoze. I onda kretenčine i gadure ovdje pišu prehladica ili nešto slično. Volio bih da ste upoznali te ljude, bili su bolji od 90% ljudi koje poznajem koji imaju puno manje godina, a i više su dali na svakom jebenom polju zamišljenom. Od kreativnosti,humora pa preko radnih navika i općeg dobra. Ljudi o kojima u njihovoj okolini nitko ne može jednu lošu riječ reći. I koja im je čitulja na kraju? AA toliko i toliko godina...umro jer je imao tu i tu bolest, bio je toliko i toliko star imao je toliko i toliko kila.
nekidan bandic bio u mom kvartu na otvorenju dograđenog novog dijela osnovne škole....on i njegovih dvadesetak pobocnika jedan uz drugoga nema distance svaki treci nosi masku...a prije toga bandic prijeti strogim kaznama svima koji s ene pridrzavaju mjera...i kome d avec sluđeni ljudi vjeruju onda...?...kada vladajaci se mahom sami ne pridrzavaju toga...ljudi jednostavno ne zele vise biti ovce...izgubilo s epovjerenje...tu sve novo od temelja treba graditi...
2015-09-08
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50