ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 22 Empty Re: Da remiziramo...

Post by Guest Sat 21 Nov - 14:07

Sovak wrote:
venus wrote:Smijala sam se glasno na neke komentare..niste normalni.   DD:

Referirala bi se samo na to da evo ja nisam mrziteljica već ljubiteljica bureka, burečika, raštike i gradela, kao i stare domače orehove potice.

Odoh sad na sunce, maska je v žepu. 

Ostanite negativni  sunny

Ti pokaži cicu ove na avu i bumo odmah pozitivni.

Moreš i svoju.
Matori..vjeruj mi na rjec..ima odlicne.. :love :love :love

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 21 Nov - 14:26

Izvjesili transparent na zgradu HNK, optužuju intendanticu za zataškavanje zaraze
prije 21 minutu

Da remiziramo... - Page 22 614089fc-5163-4d68-9549-8705be176eed
Foto: Index
ZAPOSLENICI Hrvatskog narodnog kazališta izvjesili su danas transparent na zgradi kazališta demonstrirajući protiv intendantice Dubravke Vrgoč. Tvrde da im intendantica ugrožava zdravlje ne poštujući protuepidemijske mjere i zataškavajući zarazu te da im krši radnička prava tjerajući ih da donesu antedatirane potvrde o bolovanju.

Kazneno prijavili intendanticu

Osim prosvjeda u vidu transparenta na kojem piše "Kaznena prijava nije podnesena protiv kazališta jer kazalište - to smo mi",  članovi sindikata djelatnika u kulturi kazneno su prijavili intendanticu kazališta Dubravku Vrgoč.
"Nekoliko puta unazad sedam mjeseci ukazivali smo direkciji Opere, Ministarstvu i Stožeru na probleme i propuste u HNK. Međutim, kada je ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek usporedila izvođenje glazbeno - scenskih djela s nogometnom utakmicom, shvatili smo da osim prosvjeda ništa drugo nema smisla", rekli su za Index glazbenici iz orkestra HNK.
Da remiziramo... - Page 22 0d31858e-9e69-47f1-afea-e7243b1fae12

"U operi Carmen smo simulirali orgije"

O nepoštivanju protuepidemijskih mjera u kazalištu već se neko vrijeme govori, a zaposlenici su uputili i pismo kojim upozoravaju na opasnost od širenja zaraze.
"Primjerice, u operi Carmen, čija je premijera bila 23. listopada na vrhuncu zaraze, gdje smo simulirali orgije, povraćanje, puzanje po podu, i to nas 40-ak na sceni!!!! Gospođa Vrgoč na svoju ruku potom mijenja uredbe i pravilnike od projekta do projekta. Tako smo u jednom danu dobili čak dva različita pravilnika. Higijena je pritom užasna. U velikoj pokusnoj dvorani u kojoj održavamo probe, jedni nakon drugih, bez dezinfekcije, s nagomilanom prašinom i smećem po kutevima, bez stanke od pola sata, fluktuira i drama, i zbor, solisti, opera...", stoji u pismu zaposlenika. 

Tvrde da moraju donijeti lažne potvrde o bolovanju

Jedan od zaposlenika kazališta navodno je na intenzivnoj njezi u covid-bolnici Dubrava, a zaraženo je još nekoliko umjetnika. Zaraza se, doznajemo, proširila baš za vrijeme izvođenja opere Carmen 27. listopada, a Uprava Opere reagirala je tek 11. studenog, i to zahtjevom za otvaranje bolovanja - sedam dana unatrag.
Da remiziramo... - Page 22 Dffc1f1a-f4a7-462a-ab92-445a996efcc2Pismo kojim Uprava Opere traži da se lažiraju bolovanja

"Zaražena sam na radnom mjestu"

"Zaražena sam na radnom mjestu, a ne izvan kazališta kako se pokušalo prikazati kolegama iz orkestra. To je od prvog trenutka jasno jer sam 4. 11. zamoljena da ne dolazim na posao jer sam 27. 10. na predstavi Carmen sjedila pored kolegice koja je pozitivna. Nije to strašno, događa se svugdje i nije ničija krivica. Ovo govorim u jako dobroj namjeri, bez želje da povlačim pitanje je li se u orkestralnoj rupi poštovala distanca", rekla je za Index violistica Ana Marija Šir, jedna od zaraženih glazbenica.

Ne žele zatvaranje kazališta

"Međutim, kada sam 11. 11. dobila pozitivan rezultat testa, svima koji su bili sa mnom u kontaktu 3. 11. naređeno je da otvore bolovanje sedam dana unatrag. To su činjenice. Ako netko iznošenje ovih činjenica tumači kao napad i moju želju da ostanem bez posla, duboko suosjećam. Ne pada mi na pamet nikoga optuživati i napadati, kao što nijednom zaposleniku HNK nije u interesu da se zatvori institucija koja je od ožujka takoreći jedini izvor prihoda zaposlenih glazbenika", rekla je violistica Ana Marija Šir.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 21 Nov - 14:28

Gnječ wrote:
Eroo wrote:
epikur37 wrote:
Eroo wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:
epikur37 wrote:Gle, vi ekipica mrzitelja sveg hercegbosanskog...pa i bureka...

stojte dobro
ne mrzimo mi bosance.

točno tako

mrzite sebe ;)
Pa on i mrzi upravo samo sebe.
Vanjske manifestacije su mu posljedica toga.

a slušaj...propale živote ništa ne može utješiti ;)
Samo je temeljita i iskrena introspekcija lijek za to.
Mora biti sastavni dio života i ne kampanjska(zakašnjela), jer je u tom slučaju jako bolna.

jebote tu si na forumu od 10 ujutro pa do 2 sata iza ponoći drugog dana. itako svaki dan 365 dana u godini. šta je s tvojim životom? supruga ti se pita da li je ona uopće udata ili je ostala neudata...ajde nek te epikurčić bosnatrans analizira...
Tu sam s posebnim zadatkom, nisi primijetio?
Pomalo vas tucam po glavi, vas, nekadašnje okupatore.
I dobro sam plaćen, a posluga me stalno prati, ako bi mi nešto zatrebalo...zlu ne trebalo.
Vidiš, ni korona nije tako loša, ako znaš.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 21 Nov - 14:38

epikur37 wrote:https://www.manualslib.com/manual/917240/Volvo-Penta-22-Series.html

našao...osta šiptar bez ćevapa

noorki još dugujem slaninu na prsa :p

to ti nije to bosnatrans vodokradico ali kako ti kurca ne kužiš shvatit ćeš to na teži način...lijepo je biti glup a misliti da znaš sve...baš super ti je. Dunning-Kruger efekt.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 21 Nov - 15:03

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
epikur37 wrote:
Eroo wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:

stojte dobro
ne mrzimo mi bosance.

točno tako

mrzite sebe ;)

Mora biti sastavni dio života i ne kampanjska(zakašnjela), jer je u tom slučaju jako bolna.

jebote tu si na forumu od 10 ujutro pa do 2 sata iza ponoći drugog dana. itako svaki dan 365 dana u godini. šta je s tvojim životom? supruga ti se pita da li je ona uopće udata ili je ostala neudata...ajde nek te epikurčić bosnatrans analizira...
I dobro sam plaćen, a posluga me stalno prati, ako bi mi nešto zatrebalo...zlu ne trebalo.

pa ovdje ima otprilike desetak forumaša i nitko te ne doživljava. što te UDBA nije poslala na forum.hr tamo imaš armiju nekadašnjih okupatora ili na forum krstarice.com najveći forum u Srbija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 21 Nov - 15:11

Gnječ wrote:
epikur37 wrote:https://www.manualslib.com/manual/917240/Volvo-Penta-22-Series.html

to ti nije to bosnatrans vodokradico ali kako ti kurca ne kužiš shvatit ćeš to na teži način...lijepo je biti glup a misliti da znaš sve...baš super ti je. Dunning-Kruger efekt.

da ima ovaj drugi pdf...ali Jovica već radi po njemu

jebena je ta brodska struja
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Noor Sat 21 Nov - 15:15

epikur37 wrote:
Gnječ wrote:

bome, dobro kažu David i Justin

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 21 Nov - 15:25

Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
epikur37 wrote:
Eroo wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:

stojte dobro
ne mrzimo mi bosance.

točno tako

mrzite sebe ;)

pa ovdje ima otprilike desetak forumaša i nitko te ne doživljava. što te UDBA nije poslala na forum.hr tamo imaš armiju nekadašnjih okupatora ili na forum krstarice.com najveći forum u Srbija.
Da vas prozoveme? Sami se javite i bez prozivanja.
Inače, Srbi su prošlo svršeno vrijeme, još samo vi, zaostali u koloni, i eto ga.  :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 21 Nov - 15:28

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
epikur37 wrote:
Eroo wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:

stojte dobro
ne mrzimo mi bosance.

točno tako

mrzite sebe ;)

Da vas prozoveme? Sami se javite i bez prozivanja.
Inače, Srbi su prošlo svršeno vrijeme, još samo vi, zaostali u koloni, i eto ga.  :)

get real!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 21 Nov - 15:30

Noor wrote:
epikur37 wrote:
Gnječ wrote:

bome, dobro kažu David i Justin

Ilija i marko isto :p
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 21 Nov - 15:33

Gnječ wrote:

ŠOK U ISTARSKOM BISERU
U Rovinju niču lažne kuće i fiktivni bazeni! Vlasnici imaju zapanjujući plan, u gradu su nemoćni
‘Ljudi su veoma domišljati u nakani onečišćenja grada i prevare sustava‘, rekao je gradonačelnik Marko Paliaga

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-rovinju-nicu-lazne-kuce-i-fiktivni-bazeni-vlasnici-imaju-zapanjujuci-plan-u-gradu-su-nemocni-15032554

Oooo, ko bi to reka... :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 21 Nov - 16:22

Za bolje praćenje značenja dnevne (i ukupne) smrtnosti u HR  zbog COVID-19, evo nekoliko podataka,
koje sam izračunao na temelju UN podataka o očekivanoj smrtnosti za 2020.: 13.206 promila!

Očekivani ukupni  broj umrlih u 2020.-oj: 54,214
Očekivana prosečna mjesečna smrtnost: 4,518
Očekivana prosječna tjedna smrtnost: 1,043
Očekivana prosječna dnevna smrtnost: 148

U ovo, naravno, nisu ubrojane dotano umrli zarad korone.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 21 Nov - 16:32

Gnječ wrote:
get real!
To nam je u genima.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 21 Nov - 16:33

Eroo wrote:Za bolje praćenje značenja dnevne (i ukupne) smrtnosti u HR  zbog COVID-19, evo nekoliko podataka,
koje sam izračunao na temelju UN podataka o očekivanoj smrtnosti za 2020.: 13.206 promila!

kao i tvoje crno vino. taj si podatak pročitao na etiketi buteljke crnog vina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sat 21 Nov - 16:34

Hektorović wrote:[size=39]Izvjesili transparent na zgradu HNK, optužuju intendanticu za zataškavanje zaraze[/size]
prije 21 minutu

Da remiziramo... - Page 22 614089fc-5163-4d68-9549-8705be176eed
Foto: Index
[size=37]ZAPOSLENICI Hrvatskog narodnog kazališta izvjesili su danas transparent na zgradi kazališta demonstrirajući protiv intendantice Dubravke Vrgoč. Tvrde da im intendantica ugrožava zdravlje ne poštujući protuepidemijske mjere i zataškavajući zarazu te da im krši radnička prava tjerajući ih da donesu antedatirane potvrde o bolovanju.[/size]

Kazneno prijavili intendanticu

[size=37]Osim prosvjeda u vidu transparenta na kojem piše "Kaznena prijava nije podnesena protiv kazališta jer kazalište - to smo mi",  članovi sindikata djelatnika u kulturi kazneno su prijavili intendanticu kazališta Dubravku Vrgoč.[/size]
[size=37]"Nekoliko puta unazad sedam mjeseci ukazivali smo direkciji Opere, Ministarstvu i Stožeru na probleme i propuste u HNK. Međutim, kada je ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek usporedila izvođenje glazbeno - scenskih djela s nogometnom utakmicom, shvatili smo da osim prosvjeda ništa drugo nema smisla", rekli su za Index glazbenici iz orkestra HNK.[/size]
Da remiziramo... - Page 22 0d31858e-9e69-47f1-afea-e7243b1fae12

"U operi Carmen smo simulirali orgije"

[size=37]O nepoštivanju protuepidemijskih mjera u kazalištu već se neko vrijeme govori, a zaposlenici su uputili i pismo kojim upozoravaju na opasnost od širenja zaraze.[/size]
[size=37]"Primjerice, u operi Carmen, čija je premijera bila 23. listopada na vrhuncu zaraze, gdje smo simulirali orgije, povraćanje, puzanje po podu, i to nas 40-ak na sceni!!!! Gospođa Vrgoč na svoju ruku potom mijenja uredbe i pravilnike od projekta do projekta. Tako smo u jednom danu dobili čak dva različita pravilnika. Higijena je pritom užasna. U velikoj pokusnoj dvorani u kojoj održavamo probe, jedni nakon drugih, bez dezinfekcije, s nagomilanom prašinom i smećem po kutevima, bez stanke od pola sata, fluktuira i drama, i zbor, solisti, opera...", stoji u pismu zaposlenika. [/size]

Tvrde da moraju donijeti lažne potvrde o bolovanju

[size=37]Jedan od zaposlenika kazališta navodno je na intenzivnoj njezi u covid-bolnici Dubrava, a zaraženo je još nekoliko umjetnika. Zaraza se, doznajemo, proširila baš za vrijeme izvođenja opere Carmen 27. listopada, a Uprava Opere reagirala je tek 11. studenog, i to zahtjevom za otvaranje bolovanja - sedam dana unatrag.[/size]
Da remiziramo... - Page 22 Dffc1f1a-f4a7-462a-ab92-445a996efcc2Pismo kojim Uprava Opere traži da se lažiraju bolovanja

"Zaražena sam na radnom mjestu"

[size=37]"Zaražena sam na radnom mjestu, a ne izvan kazališta kako se pokušalo prikazati kolegama iz orkestra. To je od prvog trenutka jasno jer sam 4. 11. zamoljena da ne dolazim na posao jer sam 27. 10. na predstavi Carmen sjedila pored kolegice koja je pozitivna. Nije to strašno, događa se svugdje i nije ničija krivica. Ovo govorim u jako dobroj namjeri, bez želje da povlačim pitanje je li se u orkestralnoj rupi poštovala distanca", rekla je za Index violistica Ana Marija Šir, jedna od zaraženih glazbenica.[/size]

Ne žele zatvaranje kazališta

[size=37]"Međutim, kada sam 11. 11. dobila pozitivan rezultat testa, svima koji su bili sa mnom u kontaktu 3. 11. naređeno je da otvore bolovanje sedam dana unatrag. To su činjenice. Ako netko iznošenje ovih činjenica tumači kao napad i moju želju da ostanem bez posla, duboko suosjećam. Ne pada mi na pamet nikoga optuživati i napadati, kao što nijednom zaposleniku HNK nije u interesu da se zatvori institucija koja je od ožujka takoreći jedini izvor prihoda zaposlenih glazbenika", rekla je violistica Ana Marija Šir.[/size]

državna firma, ne virujem da ovako i blagajnice u kauflanda ili konzuma višaju po firmi transparente :)

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Sat 21 Nov - 16:36

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
get real!
To nam je u genima.

tebi je u genima neki Mustafa iz Carigrada.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 21 Nov - 16:36

Gnječ wrote:
Eroo wrote:Za bolje praćenje značenja dnevne (i ukupne) smrtnosti u HR  zbog COVID-19, evo nekoliko podataka,

kao i tvoje crno vino. taj si podatak pročitao na etiketi buteljke crnog vina.
https://www.macrotrends.net/countries/HRV/croatia/death-rate
Eto si gori od Vebera, jebate.
A što se tiče crnog vina...sve ispod 13 gradi prolij.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 21 Nov - 16:40

Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:
get real!
To nam je u genima.

Čuj, mi smo opstali usprkos Turcima, pa i usprkos vama ćemo.
Ustvari, kao što znaš, svi su već dobili nogu u zadnju. Uči iz toga podatka, trebat će ti. lol... :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 21 Nov - 16:54

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:
get real!
To nam je u genima.

Čuj, mi smo opstali usprkos Turcima, pa i usprkos vama ćemo.
Ustvari, kao što znaš, svi su već dobili nogu u zadnju. Uči iz toga podatka, trebat će ti. lol... :D

ma vi jeste turci samo ste nakon rasula osmanskog carstva odlučili ostati ubosni kao peta kolona jer ste mislili da će se sultan opet vratiti ali kurac zajeb...pa ste se onda predomislili i postali srbi dok vam je to odgovaralo da bi na početku 2. svj. rata odjednom dobili ideju da postanete rvati katolici ustaše gdje ste onda na kraju tog rata neki od vas od veselja popadali u jame i vrtače ili napravili masovno samoubojstvo no većina vas je opet dobila lucidnu ideju i odjednom postali partizani komunisti funkcioneri direktori oooura i soura kombinata udbini doušnici i agenti...onda vam nito nije leglo baš najbolje pa ste krenuli razmišljat zašto da kao komunisti krademo na malo kada kao kapitalisti možema krasti na veliko...i onda ste sa vašim bivšim kamikazama iz komšiluka krenuli u dogovoreni rat da bi se sfrj razjebala a vi postali novi gospodari života i smrti.

ma čitam vas ko knjigu eto...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Sat 21 Nov - 17:11

Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:...i onda ste sa vašim bivšim kamikazama iz komšiluka krenuli u dogovoreni rat da bi se sfrj razjebala a vi postali novi gospodari života i smrti.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Sat 21 Nov - 17:20

aben wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:...i onda ste sa vašim bivšim kamikazama iz komšiluka krenuli u dogovoreni rat da bi se sfrj razjebala a vi postali novi gospodari života i smrti.

ćo, ča pišeš nevidljivon tinton od limuna?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics