Da remiziramo...
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Da remiziramo...
michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:. ili npr epikur podigao veliki kredit preko uguzivanja u partiji, i napravio apartmane i sad ti apartmani ne da neće donositi dobit nego neće biti ni za ratu kredita, i jebiga ako to potraje odoše apartmani ko da ih nikad nije bilo, a ako se usput zadužio kod kakvih lihvara, moguće se on vrati i u tuzlu, jer bi ovdje mogli nokti pogorjet... t
epi do godine opet ulazi u investiciju, još jedna zgradica
epi pametno investira, moji apartmani su i sada puni, nemam slobodnog kreveta ;)
Podstanarčići deriviraju mjesečno 11500 kn, cijelu godinu :)
Kaj se tiče Tuzle, idem na kolinje krajem studenog...jes da me mrziš, ali ko te jebe...na ljutu rakiju majevičku moreš doć!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja navijam za koronu sada, i promatram vas kao longi.michaellcmacha wrote:u moj sigurno nisi, ja radim sve ovo vrijeme, a sad pod zadnje za solidniju dnevnicu... eto jedino što je malo kakti opasnije jer se radi o poslu koji je usko vezan za covid bolnicu u dubravi... ali jebiga i to je tebi ispod časti radit jer nije ni blizu one tvoje od 100+ eura za pa sati kurcoklatnjeAssadNaPodmornici wrote:neću, zaključat ću se kao longi i uživati , . dvije pive dnevno, pašteta i kruh, kava i duvan.. prešao sam u vaš tim.. go korona go.
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ja navijam za koronu sada, i promatram vas kao longi.michaellcmacha wrote:u moj sigurno nisi, ja radim sve ovo vrijeme, a sad pod zadnje za solidniju dnevnicu... eto jedino što je malo kakti opasnije jer se radi o poslu koji je usko vezan za covid bolnicu u dubravi... ali jebiga i to je tebi ispod časti radit jer nije ni blizu one tvoje od 100+ eura za pa sati kurcoklatnjeAssadNaPodmornici wrote:neću, zaključat ću se kao longi i uživati , . dvije pive dnevno, pašteta i kruh, kava i duvan.. prešao sam u vaš tim.. go korona go.
korona nikom nije u interesu, kad dođe cjepivo, častim odojkom cijeli forum...
život i ekonomija moraju pulsirati svaki dan od jutra do mraka...ovo nije normalno
2015-08-06
nemora, sve ključaj zatvaraj, sve će nas pobiti. ti moraš reketarima vratiti pare a ja ležim doma motam hercegovačku škiju i čekam da vas sve potamani i prodajem svoju diplomu kupljenu u bosniepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja navijam za koronu sada, i promatram vas kao longi.michaellcmacha wrote:u moj sigurno nisi, ja radim sve ovo vrijeme, a sad pod zadnje za solidniju dnevnicu... eto jedino što je malo kakti opasnije jer se radi o poslu koji je usko vezan za covid bolnicu u dubravi... ali jebiga i to je tebi ispod časti radit jer nije ni blizu one tvoje od 100+ eura za pa sati kurcoklatnjeAssadNaPodmornici wrote:neću, zaključat ću se kao longi i uživati , . dvije pive dnevno, pašteta i kruh, kava i duvan.. prešao sam u vaš tim.. go korona go.
život i ekonomija moraju pulsirati svaki dan od jutra do mraka...ovo nije normalno
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
ne mrzim te nego ne podnosim činjenicu da si prošao ispod radara, a upravo kradljivci vode poput tebe su sustavni štetnici kojim hrvatska nikako nije trebala biti destinacija.... vidio sam tvoju investiciju i baš me zanima koja ti je to hrvatska omogućila... ona poštena ili ona druga... kao zaposlenik u obrazovnom sustavu to jednostavno u okviru poštene hrvatske nisi mogao pokrenuti... ali pošto si ti veleuman, vjerojatno si i "sposoban" pa je to to... tvrdnjom da se ti ne bojiš ove situacije samo potvrđuješ da imaš očito nekakvu zaleđinu jer pošteni iz tvoje branše su itekako zabrinuti za svoju budućnost i budućnost njihovih poslova i investicija.... sory ali malo sam te cimnuo da nam pokažeš koji si i gdje si u toj priči...;)epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:. ili npr epikur podigao veliki kredit preko uguzivanja u partiji, i napravio apartmane i sad ti apartmani ne da neće donositi dobit nego neće biti ni za ratu kredita, i jebiga ako to potraje odoše apartmani ko da ih nikad nije bilo, a ako se usput zadužio kod kakvih lihvara, moguće se on vrati i u tuzlu, jer bi ovdje mogli nokti pogorjet... t
epi pametno investira, moji apartmani su i sada puni, nemam slobodnog kreveta ;)
Kaj se tiče Tuzle, idem na kolinje krajem studenog...jes da me mrziš, ali ko te jebe...na ljutu rakiju majevičku moreš doć!
2015-08-08
:DAssadNaPodmornici wrote:nemora, sve ključaj zatvaraj, sve će nas pobiti. ti moraš reketarima vratiti pare a ja ležim doma motam hercegovačku škiju i čekam da vas sve potamani i prodajem svoju diplomu kupljenu u bosniepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja navijam za koronu sada, i promatram vas kao longi.michaellcmacha wrote:u moj sigurno nisi, ja radim sve ovo vrijeme, a sad pod zadnje za solidniju dnevnicu... eto jedino što je malo kakti opasnije jer se radi o poslu koji je usko vezan za covid bolnicu u dubravi... ali jebiga i to je tebi ispod časti radit jer nije ni blizu one tvoje od 100+ eura za pa sati kurcoklatnjeAssadNaPodmornici wrote:neću, zaključat ću se kao longi i uživati , . dvije pive dnevno, pašteta i kruh, kava i duvan.. prešao sam u vaš tim.. go korona go.
to mabus ray ali on nema diplomu
2015-08-06
michaellcmacha wrote:ne mrzim te nego ne podnosim činjenicu da si prošao ispod radara, a upravo kradljivci vode poput tebe su sustavni štetnici kojim hrvatska nikako nije trebala biti destinacija.... vidio sam tvoju investiciju i baš me zanima koja ti je to hrvatska omogućila... ona poštena ili ona druga... kao zaposlenik u obrazovnom sustavu to jednostavno u okviru poštene hrvatske nisi mogao pokrenuti... ali pošto si ti veleuman, vjerojatno si i "sposoban" pa je to to... tvrdnjom da se ti ne bojiš ove situacije samo potvrđuješ da imaš očito nekakvu zaleđinu jer pošteni iz tvoje branše su itekako zabrinuti za svoju budućnost i budućnost njihovih poslova i investicija.... sory ali malo sam te cimnuo da nam pokažeš koji si i gdje si u toj priči...;)epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:. ili npr epikur podigao veliki kredit preko uguzivanja u partiji, i napravio apartmane i sad ti apartmani ne da neće donositi dobit nego neće biti ni za ratu kredita, i jebiga ako to potraje odoše apartmani ko da ih nikad nije bilo, a ako se usput zadužio kod kakvih lihvara, moguće se on vrati i u tuzlu, jer bi ovdje mogli nokti pogorjet... t
koji radar i koja voda
blentovino jedna, kvartalno me prođe želja da s tobom uspostavim normalnu komunikaciju
na primjer večeras :)
mihaelu, treba jebeno raditi i imati malo sreće..nema drugog recepta.
Nisam član HDZ-a za razliku od tebe, niti sam ikakav posao i išta u životu dobio preko ikakve veze.
jebeno radim, dižem se u 5 i pol i non stop sam oko poslova i obitelji.
2015-08-06
voda ku kradeš i polivoš nasad blunovepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ne mrzim te nego ne podnosim činjenicu da si prošao ispod radara, a upravo kradljivci vode poput tebe su sustavni štetnici kojim hrvatska nikako nije trebala biti destinacija.... vidio sam tvoju investiciju i baš me zanima koja ti je to hrvatska omogućila... ona poštena ili ona druga... kao zaposlenik u obrazovnom sustavu to jednostavno u okviru poštene hrvatske nisi mogao pokrenuti... ali pošto si ti veleuman, vjerojatno si i "sposoban" pa je to to... tvrdnjom da se ti ne bojiš ove situacije samo potvrđuješ da imaš očito nekakvu zaleđinu jer pošteni iz tvoje branše su itekako zabrinuti za svoju budućnost i budućnost njihovih poslova i investicija.... sory ali malo sam te cimnuo da nam pokažeš koji si i gdje si u toj priči...;)epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:. ili npr epikur podigao veliki kredit preko uguzivanja u partiji, i napravio apartmane i sad ti apartmani ne da neće donositi dobit nego neće biti ni za ratu kredita, i jebiga ako to potraje odoše apartmani ko da ih nikad nije bilo, a ako se usput zadužio kod kakvih lihvara, moguće se on vrati i u tuzlu, jer bi ovdje mogli nokti pogorjet... t
koji radar i koja voda
blentovino jedna, kvartalno me prođe želja da s tobom uspostavim normalnu komunikaciju
Nisam član HDZ-a za razliku od tebe, niti sam ikakav posao i išta u životu dobio preko ikakve veze.
2014-04-16
jebenog li dijalekta kod tebe...
no voda je na mom brojilu...neš ti 350 kn mjesečno za vrt i domaćinstvo...
2015-08-06
epikur37 wrote:jebenog li dijalekta kod tebe...
pa ni veliki račun jer se spojiš na gradcku vodu. jo sun ovo leto imo jedun jedini blun, i moro sun za zapuštiti jer pito puno piti
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:jebenog li dijalekta kod tebe...
pa ni veliki račun jer se spojiš na gradcku vodu. jo sun ovo leto imo jedun jedini blun, i moro sun za zapuštiti jer pito puno piti
nešto si krivo radio
kod mene je kap na kap, sve na brojilo od mog stana..imao sam 10 ili 11 lubenica po 10-11 kg.
2015-08-06
Čak sam i krumpire ove jesenske cijelu noć kap na kap zalivao iza Velike Gospe...
vjerujem da ću imati lijep prinos početkom prosinca.
vjerujem da ću imati lijep prinos početkom prosinca.
2015-08-06
pričaš mi priču... zato podržavaš hdz koji nikad nisi podržavao, čak štoviše bio si itekako kritičan prema istom... ideološki sigurno nisi na toj trasi, ali klijentelističkoj ili interesnoj e tu se već itekako vidiš... mogu ti samo preporučiti da si ne dozvoliš da sa mnom razgovaraš kao što to čini šejker, jer ti nisi šejker, a ukoliko me ipak ne poslušaš, moglo bi ti se dogoditi da ti družba zvana BAT u fantomkama dođe u pretres radi pronalaska ilegalnog oružja koje posjeduješ, a danas baš i nije poželjno biti u situaciji da ti se tako vrijednim i sposobnim to pronađe... mogli bi te svrstati u one radikalne i pukne mjehur od sapunice dok si reko pištolj... ;) ... zato pamet u glavu trudbeniče, treba i tu drugu investiciju istjerati do kraja... nisam boldao najvažniji dio upisa jer pretpostavljam da si dovoljno pametan da skužiš i sam što je bitno... ali ako nisi reci pa ću ti poboldati... i nemoj sad paničariti pa ilegalno oružje koje posjeduješ pokušati premještati nek stoji sad tu gdje je... :)))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ne mrzim te nego ne podnosim činjenicu da si prošao ispod radara, a upravo kradljivci vode poput tebe su sustavni štetnici kojim hrvatska nikako nije trebala biti destinacija.... vidio sam tvoju investiciju i baš me zanima koja ti je to hrvatska omogućila... ona poštena ili ona druga... kao zaposlenik u obrazovnom sustavu to jednostavno u okviru poštene hrvatske nisi mogao pokrenuti... ali pošto si ti veleuman, vjerojatno si i "sposoban" pa je to to... tvrdnjom da se ti ne bojiš ove situacije samo potvrđuješ da imaš očito nekakvu zaleđinu jer pošteni iz tvoje branše su itekako zabrinuti za svoju budućnost i budućnost njihovih poslova i investicija.... sory ali malo sam te cimnuo da nam pokažeš koji si i gdje si u toj priči...;)epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:. ili npr epikur podigao veliki kredit preko uguzivanja u partiji, i napravio apartmane i sad ti apartmani ne da neće donositi dobit nego neće biti ni za ratu kredita, i jebiga ako to potraje odoše apartmani ko da ih nikad nije bilo, a ako se usput zadužio kod kakvih lihvara, moguće se on vrati i u tuzlu, jer bi ovdje mogli nokti pogorjet... t
koji radar i koja voda
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pričaš mi priču... zato podržavaš hdz koji nikad nisi podržavao, čak štoviše bio si itekako kritičan prema istom... ideološki sigurno nisi na toj trasi, ali klijentelističkoj ili interesnoj e tu se već itekako vidiš... mogu ti samo preporučiti da si ne dozvoliš da sa mnom razgovaraš kao što to čini šejker, jer ti nisi šejker, a ukoliko me ipak ne poslušaš, moglo bi ti se dogoditi da ti družba zvana BAT u fantimkama dođe u pretres radi pronalaska ilegalnog oružja koje posjeduješ, a danas baš i nije poželjno biti u situaciji da ti se tako vrijednim i sposobnim to pronađe... mogli bi te svrstati u one radikalne i pukne mjehur od sapunice dok si reko pištolj... ;) ... zato pamet u glavu trudbeniče, treba i tu drugu investiciju istjerati do kraja... nisam boldao najvažniji dio upisa jer pretpostavljam da si dovoljno pametan da skužiš i sam što je bitno... ali ako nisi reci pa ću ti poboldati... i nemoj sad paničariti pa ilegalno oružje koje posjeduješ pokušati premještati nek stoji sad tu gdje je... :)))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ne mrzim te nego ne podnosim činjenicu da si prošao ispod radara, a upravo kradljivci vode poput tebe su sustavni štetnici kojim hrvatska nikako nije trebala biti destinacija.... vidio sam tvoju investiciju i baš me zanima koja ti je to hrvatska omogućila... ona poštena ili ona druga... kao zaposlenik u obrazovnom sustavu to jednostavno u okviru poštene hrvatske nisi mogao pokrenuti... ali pošto si ti veleuman, vjerojatno si i "sposoban" pa je to to... tvrdnjom da se ti ne bojiš ove situacije samo potvrđuješ da imaš očito nekakvu zaleđinu jer pošteni iz tvoje branše su itekako zabrinuti za svoju budućnost i budućnost njihovih poslova i investicija.... sory ali malo sam te cimnuo da nam pokažeš koji si i gdje si u toj priči...;)epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:. ili npr epikur podigao veliki kredit preko uguzivanja u partiji, i napravio apartmane i sad ti apartmani ne da neće donositi dobit nego neće biti ni za ratu kredita, i jebiga ako to potraje odoše apartmani ko da ih nikad nije bilo, a ako se usput zadužio kod kakvih lihvara, moguće se on vrati i u tuzlu, jer bi ovdje mogli nokti pogorjet... t
koji radar i koja voda
kao što rekoh, kvartalno :)
Dosta te je za 3 mjeseca, do tada pazi zdravlje i ne daj se iživcirati.
2015-08-06
e tako... budi pametan, kad već tvrdiš da jesi, a onda Što Bog da, bit će.... ;))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:pričaš mi priču... zato podržavaš hdz koji nikad nisi podržavao, čak štoviše bio si itekako kritičan prema istom... ideološki sigurno nisi na toj trasi, ali klijentelističkoj ili interesnoj e tu se već itekako vidiš... mogu ti samo preporučiti da si ne dozvoliš da sa mnom razgovaraš kao što to čini šejker, jer ti nisi šejker, a ukoliko me ipak ne poslušaš, moglo bi ti se dogoditi da ti družba zvana BAT u fantimkama dođe u pretres radi pronalaska ilegalnog oružja koje posjeduješ, a danas baš i nije poželjno biti u situaciji da ti se tako vrijednim i sposobnim to pronađe... mogli bi te svrstati u one radikalne i pukne mjehur od sapunice dok si reko pištolj... ;) ... zato pamet u glavu trudbeniče, treba i tu drugu investiciju istjerati do kraja... nisam boldao najvažniji dio upisa jer pretpostavljam da si dovoljno pametan da skužiš i sam što je bitno... ali ako nisi reci pa ću ti poboldati... i nemoj sad paničariti pa ilegalno oružje koje posjeduješ pokušati premještati nek stoji sad tu gdje je... :)))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ne mrzim te nego ne podnosim činjenicu da si prošao ispod radara, a upravo kradljivci vode poput tebe su sustavni štetnici kojim hrvatska nikako nije trebala biti destinacija.... vidio sam tvoju investiciju i baš me zanima koja ti je to hrvatska omogućila... ona poštena ili ona druga... kao zaposlenik u obrazovnom sustavu to jednostavno u okviru poštene hrvatske nisi mogao pokrenuti... ali pošto si ti veleuman, vjerojatno si i "sposoban" pa je to to... tvrdnjom da se ti ne bojiš ove situacije samo potvrđuješ da imaš očito nekakvu zaleđinu jer pošteni iz tvoje branše su itekako zabrinuti za svoju budućnost i budućnost njihovih poslova i investicija.... sory ali malo sam te cimnuo da nam pokažeš koji si i gdje si u toj priči...;)epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:. ili npr epikur podigao veliki kredit preko uguzivanja u partiji, i napravio apartmane i sad ti apartmani ne da neće donositi dobit nego neće biti ni za ratu kredita, i jebiga ako to potraje odoše apartmani ko da ih nikad nije bilo, a ako se usput zadužio kod kakvih lihvara, moguće se on vrati i u tuzlu, jer bi ovdje mogli nokti pogorjet... t
koji radar i koja voda
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mad mi uopće nije jasno zašto ljudi doma drže ilegalno oružje, odnosno zašto ga posjeduju... ono je samo po sebi najveća opasnost po njih i njihove najbliže...
2015-08-08
jo sun pokrenu jednu bušotinu izdubenu prije 30 godin, misli sun da ću muhte zalivati ko i ti, ali voda je bila boćata, pa su mi pomeduri propali..
2014-04-16
michaellcmacha wrote:e tako... budi pametan, kad već tvrdiš da jesi, a onda Što Bog da, bit će.... ;))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:pričaš mi priču... zato podržavaš hdz koji nikad nisi podržavao, čak štoviše bio si itekako kritičan prema istom... ideološki sigurno nisi na toj trasi, ali klijentelističkoj ili interesnoj e tu se već itekako vidiš... mogu ti samo preporučiti da si ne dozvoliš da sa mnom razgovaraš kao što to čini šejker, jer ti nisi šejker, a ukoliko me ipak ne poslušaš, moglo bi ti se dogoditi da ti družba zvana BAT u fantimkama dođe u pretres radi pronalaska ilegalnog oružja koje posjeduješ, a danas baš i nije poželjno biti u situaciji da ti se tako vrijednim i sposobnim to pronađe... mogli bi te svrstati u one radikalne i pukne mjehur od sapunice dok si reko pištolj... ;) ... zato pamet u glavu trudbeniče, treba i tu drugu investiciju istjerati do kraja... nisam boldao najvažniji dio upisa jer pretpostavljam da si dovoljno pametan da skužiš i sam što je bitno... ali ako nisi reci pa ću ti poboldati... i nemoj sad paničariti pa ilegalno oružje koje posjeduješ pokušati premještati nek stoji sad tu gdje je... :)))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ne mrzim te nego ne podnosim činjenicu da si prošao ispod radara, a upravo kradljivci vode poput tebe su sustavni štetnici kojim hrvatska nikako nije trebala biti destinacija.... vidio sam tvoju investiciju i baš me zanima koja ti je to hrvatska omogućila... ona poštena ili ona druga... kao zaposlenik u obrazovnom sustavu to jednostavno u okviru poštene hrvatske nisi mogao pokrenuti... ali pošto si ti veleuman, vjerojatno si i "sposoban" pa je to to... tvrdnjom da se ti ne bojiš ove situacije samo potvrđuješ da imaš očito nekakvu zaleđinu jer pošteni iz tvoje branše su itekako zabrinuti za svoju budućnost i budućnost njihovih poslova i investicija.... sory ali malo sam te cimnuo da nam pokažeš koji si i gdje si u toj priči...;)epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:. ili npr epikur podigao veliki kredit preko uguzivanja u partiji, i napravio apartmane i sad ti apartmani ne da neće donositi dobit nego neće biti ni za ratu kredita, i jebiga ako to potraje odoše apartmani ko da ih nikad nije bilo, a ako se usput zadužio kod kakvih lihvara, moguće se on vrati i u tuzlu, jer bi ovdje mogli nokti pogorjet... t
koji radar i koja voda
Točno tako.
Čak mi je pamet pomalo dosadila, ono kad ti je već manje više jasno sve i kužiš, pa se sve ponavlja :) To ću ostaviti abenu da se zahebaje oko toga.
Zanimam se pomalo za umjetnost i duhovnost iskreno i vrtlarenje.
2015-08-06
zoto čamichaellcmacha wrote:mad mi uopće nije jasno zašto ljudi doma drže ilegalno oružje, odnosno zašto ga posjeduju... ono je samo po sebi najveća opasnost po njih i njihove najbliže...
https://images.app.goo.gl/RjpC1uxG7X8hwzCH7
2014-04-16
aben wrote:jo sun pokrenu jednu bušotinu izdubenu prije 30 godin, misli sun da ću muhte zalivati ko i ti, ali voda je bila boćata, pa su mi pomeduri propali..
ma uzmeš vodu iz gradskog vodovoda...neš ti troška...
ne znam di ti je vrt, negdje u bodulima uz more
vi ste škrtavi zato ti se i osušilo
2015-08-06
aben wrote:jo sun pokrenu jednu bušotinu izdubenu prije 30 godin, misli sun da ću muhte zalivati ko i ti, ali voda je bila boćata, pa su mi pomeduri propali..
:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50