Da remiziramo...
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Da remiziramo...
yoda, jel ti imaš povremeno amnezije? onako, pitam samoAssadNaPodmornici wrote:29 od 900 respiratora popunjeno, jebote panike. sve ključaj.
btw zanimljivo kako ove dalmatinske županije, za koje su prugeri i razni bosanci i prodani dalmatinci iz zagreba govorili da su "nedsiciplinirani dalmatinci" kako po rezultatima ovdje usporava ova prehlada a počinje bujati u zagrebu i sjevernoj i istočnoj hrvatskoj.
da li je njima pala disciplina, ili se radi o tome, da virus pomalo gubi materijala na jugu hrvatske, koji bi brzo mogao do kolektivnog imuniteta(kako vidimo djeluje u švedskoj, bergamu, new yorku) i prebacuje se na sjever hrvatske gdje nije bilo toliko prehlađenih?
u zagreb jučer 22% pozitivnih od svih testiranih, što znači da je virus pun kurac rašireniji nego naši uspiju testirati. slično je bilo dalmaciji ovo ljeto, kada je splitom harala "viroza" pa hrpi ljudi bi doktori rekli -"leži doma i pij čaj i limun dok ti ne prođe viroza pa si slobodan, ako ti se šta pogorša zovi nas pa te šaljemo na testiranje".
ako je 22% pozitivinih, mogli su testirati komodno 10 000 ljudi u zagrebu, sigurno bi bilo onda 10-15% pozitivnih i imao bi u zagrebu samo + 1000 novih . a gdje su oni asimptomatski koji čine veliku većinu zaraženih? (imaju virus ali nemaju nikakve simptome, ti su velika većina)
samo da kolektivni imunitet bude trajan, ili barem djelomičan, pa da završimo sa ovim ruglom i cirkusom što prije u kojem 80% ljudi se osiromašilo, 18% ljudi (uhljebi i ekipa pri državnoj sisi) zadržalo svoje privilegije , a 2% će se masno obogatiti(mediji, index, matija babić i ostali širitelji panike i clickova, farmacetuske firme, kineski proizvođači maski čija cijena je i sada 10x veća nego što je bila prije godinu dana, te facebook, amazon itd)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
AssadNaPodmornici wrote:
samo da kolektivni imunitet bude trajan
Nema šanse.
35-year study hints that coronavirus immunity doesn't last long
Coronaviruses that cause the common cold can infect people repeatedly, hinting that immunity to the novel coronavirus that causes COVID-19 might be similarly short-lived.
In a new study, published Sept. 14 in the journal Nature Medicine, scientists monitored 10 individuals for more than 35 years to determine how often they became infected with the four known seasonal coronaviruses.
Since these viruses — known as HCoV-NL63, HCoV-229E, HCoV-OC43 and HCoV-HKU1 — either cause mild symptoms of the common cold or no symptoms at all, the team periodically screened the participants' blood for antibodies to spot new cases of infection.
When blood samples show an increase in the number of antibodies targeting a specific virus, as compared with prior samples, that means that the person's immune system is fighting off a new infection.
The researchers determined how steep this shift in antibody levels had to be to constitute a confirmed infection, rather than random fluctuation.
"The new data show that immunity to other coronaviruses tends to be short-lived, with reinfections happening quite often about 12 months later and, in some cases, even sooner,"
Dr. Francis Collins, director of the National Institutes of Health (NIH), wrote in a commentary about the research. In a few instances, reinfections occurred as early as six months and nine months after a prior infection, the study authors found.
https://www.livescience.com/seasonal-coronavirus-immunity-reinfection.html
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:
evo ja prebolio fkn koronu i mogu potegnut 5 km punim trkom
i jos pusac
I još 100 eura.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Aj stavi pluća od duvana pa ćemo i za duvan osnovat stožer, jer od posljedica pušenja umre daleko više ljudi nego od korone.Legendovich wrote:Yep se Ero,kad nesh ti,ja stavim par slika..
daj prvo razmisljaj pa onda reci..priej svega,pusit ne moras,u okolini pusaca ne moras biti..i izbjet ces scenarij tumora pluca ili josh i gore..
ovu stvar mosh pokupiti bila kad bilo gdje,i ne mosh izbjeci okolinu,koje je prokuzena covidom-jer ne znas gdje i kada se siri,a nema niti simptoma,dok je virulentan..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:de bola ne seri jebateEroo wrote:Pluća? U kašu. Doslovce.Legendovich wrote:ajd malo ovo sad potkrijepi nekim nalazima strucnim,ovim i onim..yeble te vishe tablice..da vidimo kako se viruz manifestira na tkivo,organe..ono,Ebola te pretvori u kašu,a covid?Eroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
COVID se ne razvije samo u plućima, već i drugim unutrašnjim organima, pa čak i mozgu.
Bez obzira na starost. Ljudi ne razlikuju kihanje od virusa u nosu i bolest COVID.
i jos pusac
Šta si kihao i teklo ti iz nosa? Jebeno je to, dobro da si preživio...
DakleM, ako i jesi nisi dalje od nosa. Bio si vjerojatno u kontaktu,
ali nisi obolio od COVID-19. Vjerujem da si dobar primjerak i najbolje
bi ovdje mogao pojasniti razliku između ograničenog kontakta s virusom i bolesti COVID.
Bi ti, ali ti neda ego muškardina.
pa kad ti kurajber i čukunded trče uzbrdo sa 6 vreća cementa na leđima, što neb tiLeviathan2 wrote:de bola ne seri jebateEroo wrote:Pluća? U kašu. Doslovce.Legendovich wrote:ajd malo ovo sad potkrijepi nekim nalazima strucnim,ovim i onim..yeble te vishe tablice..da vidimo kako se viruz manifestira na tkivo,organe..ono,Ebola te pretvori u kašu,a covid?Eroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
COVID se ne razvije samo u plućima, već i drugim unutrašnjim organima, pa čak i mozgu.
Bez obzira na starost. Ljudi ne razlikuju kihanje od virusa u nosu i bolest COVID.
i jos pusac
pa vidiš, da bi on da se to završi kad on kaže da se ima završiti, jer je u financijskim problemima... e sad kad bi se našao netko u njegovoj blizini da mu zvekne šamarčinu otriježnjenja i da mu pojasni da ovo neće završiti niti do NG, niti do kraja proljeća 2021. niti kad dođe cjepivo i bez obzira na njegove prohtjeve problem sa ovim virusom će trajati još minimalno 2 godine.... ako ne i duže... kako sam rekao još na početku yoda boluje od sindroma "ja hoću sad" ali ne od kad je krenula korona nego od mladosti...Noor wrote:yoda, jel ti imaš povremeno amnezije? onako, pitam samoAssadNaPodmornici wrote:29 od 900 respiratora popunjeno, jebote panike. sve ključaj.
btw zanimljivo kako ove dalmatinske županije, za koje su prugeri i razni bosanci i prodani dalmatinci iz zagreba govorili da su "nedsiciplinirani dalmatinci" kako po rezultatima ovdje usporava ova prehlada a počinje bujati u zagrebu i sjevernoj i istočnoj hrvatskoj.
da li je njima pala disciplina, ili se radi o tome, da virus pomalo gubi materijala na jugu hrvatske, koji bi brzo mogao do kolektivnog imuniteta(kako vidimo djeluje u švedskoj, bergamu, new yorku) i prebacuje se na sjever hrvatske gdje nije bilo toliko prehlađenih?
u zagreb jučer 22% pozitivnih od svih testiranih, što znači da je virus pun kurac rašireniji nego naši uspiju testirati. slično je bilo dalmaciji ovo ljeto, kada je splitom harala "viroza" pa hrpi ljudi bi doktori rekli -"leži doma i pij čaj i limun dok ti ne prođe viroza pa si slobodan, ako ti se šta pogorša zovi nas pa te šaljemo na testiranje".
ako je 22% pozitivinih, mogli su testirati komodno 10 000 ljudi u zagrebu, sigurno bi bilo onda 10-15% pozitivnih i imao bi u zagrebu samo + 1000 novih . a gdje su oni asimptomatski koji čine veliku većinu zaraženih? (imaju virus ali nemaju nikakve simptome, ti su velika većina)
samo da kolektivni imunitet bude trajan, ili barem djelomičan, pa da završimo sa ovim ruglom i cirkusom što prije u kojem 80% ljudi se osiromašilo, 18% ljudi (uhljebi i ekipa pri državnoj sisi) zadržalo svoje privilegije , a 2% će se masno obogatiti(mediji, index, matija babić i ostali širitelji panike i clickova, farmacetuske firme, kineski proizvođači maski čija cijena je i sada 10x veća nego što je bila prije godinu dana, te facebook, amazon itd)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor likes this post
evo, dabogda korona trajala idućih 10godina, i dabogda umiralo 8% zaraženih. svi happy?
još jedan dokaz da ideš iz krajnosti u krajnost, da nisi strijelac možda.... :))AssadNaPodmornici wrote:evo, dabogda korona trajala idućih 10godina, i dabogda umiralo 8% zaraženih. svi happy?
2015-08-08
želim da mi radi financijskih problema što prije završi korona.. a svi se ljute jer želim pozitivno svima
eeeeh...dotad bi ti i umra od gladi..radije trazi druge opcije ostvarivanja financija..cim prije..AssadNaPodmornici wrote:želim da mi radi financijskih problema što prije završi korona.. a svi se ljute jer želim pozitivno svima
Guest- Guest
AssadNaPodmornici- Posts : 22268
2018-06-14
Glup si ka kurac...Legendovich wrote:mutava baštarda wrote:Aj stavi pluća od duvana pa ćemo i za duvan osnovat stožer, jer od posljedica pušenja umre daleko više ljudi nego od korone.Legendovich wrote:Yep se Ero,kad nesh ti,ja stavim par slika..
daj prvo razmisljaj pa onda reci..priej svega,pusit ne moras,u okolini pusaca ne moras biti..i izbjet ces scenarij tumora pluca ili josh i gore..
ovu stvar mosh pokupiti bila kad bilo gdje,i ne mosh izbjeci okolinu,koje je prokuzena covidom-jer ne znas gdje i kada se siri,a nema niti simptoma,dok je virulentan..
mutava baštarda wrote:Glup si ka kurac...Legendovich wrote:mutava baštarda wrote:Aj stavi pluća od duvana pa ćemo i za duvan osnovat stožer, jer od posljedica pušenja umre daleko više ljudi nego od korone.Legendovich wrote:Yep se Ero,kad nesh ti,ja stavim par slika..
..glupi kuratz te napravio,ali hajde..fakat je da i na temama gdje se mora koristiti mozak,takvi kao ti su neizbjezni
Guest- Guest
robi opet mjenja mišljenje ko kurva gaće, nije da me čudi ali jebemu u tako kratkom roku
tk okaze da mjenjam misljenje..uci iscitati zajebavanje i provokaciju od stvarnog stava...
Guest- Guest
odi radit nešto drugo, idi beri salatu za 200 kuna cijeli dan.... jebiga drkanje kurca na brodu za 100 kuna po satu više nije opcija.... ili npr epikur podigao veliki kredit preko uguzivanja u partiji, i napravio apartmane i sad ti apartmani ne da neće donositi dobit nego neće biti ni za ratu kredita, i jebiga ako to potraje odoše apartmani ko da ih nikad nije bilo, a ako se usput zadužio kod kakvih lihvara, moguće se on vrati i u tuzlu, jer bi ovdje mogli nokti pogorjet... takav je život... probaj sad zamisliti kako je nekada nekima neka druga "korona" sjebala njihovu sugurnu svakodnevicu i život pretvorila u pakao... i tad je bilo takvih ko ti koji su htjeli da to prestane.... ali nije prestajalo dok nije prestalo i svejedno su ostale posljedice od kojih nikada nije bilo oporavka.... pa eto da znaš, nikad više se nećeš oporaviti od štete koji ti prouzroči ova korona... jednostavno nema vremena...AssadNaPodmornici wrote:želim da mi radi financijskih problema što prije završi korona.. a svi se ljute jer želim pozitivno svima
2015-08-08
neću, zaključat ću se kao longi i uživati , . dvije pive dnevno, pašteta i kruh, kava i duvan.. prešao sam u vaš tim.. go korona go.
Šteta tog six-packa umisto droba što ga cilo vrime promoviraš.. ne daj jalnušima( poput mene) gušta... :)
darth_vader-
2014-04-17
u moj sigurno nisi, ja radim sve ovo vrijeme, a sad pod zadnje za solidniju dnevnicu... eto jedino što je malo kakti opasnije jer se radi o poslu koji je usko vezan za covid bolnicu u dubravi... ali jebiga i to je tebi ispod časti radit jer nije ni blizu one tvoje od 100+ eura za pa sati kurcoklatnjeAssadNaPodmornici wrote:neću, zaključat ću se kao longi i uživati , . dvije pive dnevno, pašteta i kruh, kava i duvan.. prešao sam u vaš tim.. go korona go.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:. ili npr epikur podigao veliki kredit preko uguzivanja u partiji, i napravio apartmane i sad ti apartmani ne da neće donositi dobit nego neće biti ni za ratu kredita, i jebiga ako to potraje odoše apartmani ko da ih nikad nije bilo, a ako se usput zadužio kod kakvih lihvara, moguće se on vrati i u tuzlu, jer bi ovdje mogli nokti pogorjet... t
epi do godine opet ulazi u investiciju, još jedna zgradica
epi pametno investira, moji apartmani su i sada puni, nemam slobodnog kreveta ;)
Podstanarčići deriviraju mjesečno 11500 kn, cijelu godinu :)
Kaj se tiče Tuzle, idem na kolinje krajem studenog...jes da me mrziš, ali ko te jebe...na ljutu rakiju majevičku moreš doć!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50