Da remiziramo...
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Da remiziramo...
bio si tu Robi, de reci šejkeru jesam li ja kinu prozvao odmah na početku i ukazivao na sve ovo što sad piše šejker uz dodatak da će oni za to odgovarati kad se steknu uvjetti za ispostavu računa i jesi li baš ti tu meni kontrirao u smislu da ameri nisu ti koji bi trebali ispostavljati ikome račun,,, jel tako bilo tamo početkom ljeta....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja govorim o evidentiranima zaraženima, isto vrijedi i za oboljele i za umrle... ako bi uzimali u obzir neevidentirano onda smo u jebenoj banani na sve 3 stazeAssadNaPodmornici wrote:Miha broj zaraženih neće do nove godine biti 50milijuna,evo WHO procjenjuje da je broj zaraženih prije koji tjedan bio 750milijuna do nove godine bude 1 milijarda
2015-08-08
Mada..mene brine zasto je virus tako odlicno kreiran(sa brutalnim svojstvima),a tako niska smrtnost(u globalu)..nesh tu ne mirise..
Sjetih se prvotnih otrova za stakore,koji su izazivali burne reakcije pri ugibanju,pa su ostali stakori(prilicno inteligentna žgadija),naucili izbjegavati ove,sa prvim pojavama simptoma..
kasniji toksini za stakore,nisu izazivali burne reakcije(krvarenje,grcenja,nekontrolirana mokrenja i oslobadjanja fekalija),nego su polako zguscivali krv stakora(djeluje kao oslabljeni zmijski otrov),koji su onda izgledali da su pospai i letargicni-do smrti,ekipa ih je pocela njuskati,a otrov se sirio dalje..
Jel smisao ovog virusa da se izazove sto manja panika medju gradjanstvom,uz vrlo lako opravdanje vlasti da uvede brutalne mjere...i jeli to tek prvi dio jednadzbe svega?
Ajmo yoda,malo mozgić pokreni..
Sjetih se prvotnih otrova za stakore,koji su izazivali burne reakcije pri ugibanju,pa su ostali stakori(prilicno inteligentna žgadija),naucili izbjegavati ove,sa prvim pojavama simptoma..
kasniji toksini za stakore,nisu izazivali burne reakcije(krvarenje,grcenja,nekontrolirana mokrenja i oslobadjanja fekalija),nego su polako zguscivali krv stakora(djeluje kao oslabljeni zmijski otrov),koji su onda izgledali da su pospai i letargicni-do smrti,ekipa ih je pocela njuskati,a otrov se sirio dalje..
Jel smisao ovog virusa da se izazove sto manja panika medju gradjanstvom,uz vrlo lako opravdanje vlasti da uvede brutalne mjere...i jeli to tek prvi dio jednadzbe svega?
Ajmo yoda,malo mozgić pokreni..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:bio si tu Robi, de reci šejkeru jesam li ja kinu prozvao odmah na početku i ukazivao na sve ovo što sad piše šejker uz dodatak da će oni za to odgovarati kad se steknu uvjetti za ispostavu računa i jesi li baš ti tu meni kontrirao u smislu da ameri nisu ti koji bi trebali ispostavljati ikome račun,,, jel tako bilo tamo početkom ljeta....
yahh..sto jest jest..sav si se uspjenio ,pocrvenio i prizeljkivao naplatu svega Kinezima..josh pride si srao po svakom tk ose sa tim nije slozio...
Guest- Guest
Život je lijep, samo uživaj.michaellcmacha wrote:aj ne seri konjino stara, krv ti jebem krvavu... maloprije si se sprdao upravo iz moje kombinatorike gdje ja ukazujem na brojeve koji će biti za 100 dana a koje sam do sada pogađao sa dobrih 80% preciznosti... nemoj me ljutit... šejk je na knap, ali kako rekoh njemu dam malo više tolerancije... ti nemaš bonusa... ;)Eroo wrote:michaellcmacha wrote:ti si sve rekao jučer sa svojih manje od +600... to što se danas javljaš spada u besramnost i beskarakternost... ;)Eroo wrote:100 % najvjerojatnije.michaellcmacha wrote:gle moš ti glumatat sa visine ko i ovaj Ero, ali vaši upisi vas rekvalificiraju u raspravi i spuštaju na realnu razinu... slobodno ti pizdi ali za sad i ti i Ero šiljite u prazno... ;)Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:onaj šejker bar se pokupio i jedno ga vrijeme neće biti, ali njemu možemo i ne zamjeriti njega je sjjebala znanost....
Ja se pokupio?
Pa ja nisam s Marsa pao da se na jednom forumu za posebno mentalno retardirane raspravljam sa likovima kod od matematike znaju jedino brojati na prste i što je još gore, hvale se sa takvim svojim "znanjem" kao da su pokupili svu pamet svijeta.
A od njihove pameti evidentno ni traga ni glasa.
Da i ne spominjem kako ne razumiju da ponašanje kineskog virusa nije moguće točno predvidjeti pomoću matematike, nego su nam za to potrebna posebna znanja o virusu koja su za sada i još uvijek na prilično niskoj razini.
I znanost nije nikoga sjebala. to je učinilo neznanje u kombinaciji sa primitivizmom i arogancijom tako tipičnima za one koji su cijepljeni ne od Sars-Cov-2 virusa (premda će i to relativno skoro) nego od elementarne inteligencije, da o drugim osobinama na čelu sa onim (bes)karakternim i ne govorim.
Da znaš nešto više o statističkim matematičkim metodama(modelima) otvorenog tipa, znao bi da je
za probleme epidemije vjerojatnost 60-70% solidan rezultat. Ta metoda ti da maksimalan
i minimalan rezultat, a očekivani (60-70% vjerojatnost) je negdje između.
Za maksimalni i minimalni iznos se izvodi dokaz da se neće dogoditi s 95% vjerojatnošću.
Iako znam da nisi ništa razumio, ipak sam se potrudio...Ima ih ovdje par koji će razumjeti
U sljedećih 7 dana očekuj klizni 7 dnevni prosjek +800 i dnevni maksimum +1115.
Za rezultat +1294 račun kaže da se neće desiti s vjerojatnošću od 95%.
Ako imaš točniju projekciju napiši ovdje, svi ćemo ti biti zahvalni.
ne moramo se slagati, ali ja nikad neću pobiti, iz tog razloga, ako si nešto rekao, ili ako se ispostavi da si bio u pravu, to mogu raditi likovi poput šejkera i ere ali ja ne... to naravno nema veze sa ideološkim neslaganjima... to je druga priča...Legendovich wrote:michaellcmacha wrote:bio si tu Robi, de reci šejkeru jesam li ja kinu prozvao odmah na početku i ukazivao na sve ovo što sad piše šejker uz dodatak da će oni za to odgovarati kad se steknu uvjetti za ispostavu računa i jesi li baš ti tu meni kontrirao u smislu da ameri nisu ti koji bi trebali ispostavljati ikome račun,,, jel tako bilo tamo početkom ljeta....
yahh..sto jest jest..sav si se uspjenio ,pocrvenio i prizeljkivao naplatu svega Kinezima..josh pride si srao po svakom tk ose sa tim nije slozio...
2015-08-08
Broj hospitaliziranih je danas za cca 3x veći od broja koje je bio u 1. valu.
Sad se ovo prati, jer je jedini bitan u ovoj situaciji.
Broj dnevno zaraženih je manje bitan.
Sad se ovo prati, jer je jedini bitan u ovoj situaciji.
Broj dnevno zaraženih je manje bitan.
PS:
Milijunski brojevi pozitivnih u svijetu su "važni" jedino za medije.
Svaka država je za sebe unikum, glede na zdravstvene resurse
(ICU postelje i broj ekipa koje to mogu pratiti), od čega ovisi koliko
oboljelih mogu dnevno hospitalizirati. Ne smije se dozvoliti da
kapaciteti budu manji od priliva...
Zato su nepogrješive matematičke projekcije razvoja epidemije.
To se ne radi intuicijom i odokativno, već poznatim i priznatim
statističkim proračunima, na temelju poznatih ulaznih podataka.
opet trošiš alternativu eurokremu ili nuteli...Eroo wrote:PS:
2015-08-08
pa sad si počeo konačno koristiti moju metodu izračuna... naredno razdoblje neovisno o mjerama koje stožer bude uvodio, i ljudi provodili broj zaraženih će rasti, a usporedo sa tim brojem rasti će i broj regruta za popunjavanje šatorskih kapaciteta u krugovima bolnica. ako se nešto iznimno pozitivno ne odigra u našoj mikro sredini (hrvatska to je u svjetskim razmjerima) naša bi svakodnevna stvarnost u narednih mjesec dana mogla biti dnevni priljev zaraženih ne manji od 500 i ne veći od 1200 a to je upravo to prosječno oko 800-850 zaraženih, to bi u tom slučaju generiralo na dnevnoj bazi oko 80-tak oboljelih kandidata za neki od vidova bolničkog liječenja nebitno da li u infektološkom bloku ili u infektološkom šatoru... o dnevnom priljevu umrlih sam već pisao i spominjao sam prosječni dnevni priljev od 4 umrlih za naredno razdoblje... bojim se da će ipak biti veći vrlo vjerojatno 6-7 umrlih... sve što spominjem podrazumijeva da se radi o evidentiranim slučajevima, nemam namjeru raspravljati o manipulacijama brojevima ili o crno-sivim brojevima... može ali izvan ovog uredovnog konteksta... znači broj mrtvih bi do kraja godine mogao biti oko 1000... nešto malo manje ali tu negdjeEroo wrote:Život je lijep, samo uživaj.michaellcmacha wrote:aj ne seri konjino stara, krv ti jebem krvavu... maloprije si se sprdao upravo iz moje kombinatorike gdje ja ukazujem na brojeve koji će biti za 100 dana a koje sam do sada pogađao sa dobrih 80% preciznosti... nemoj me ljutit... šejk je na knap, ali kako rekoh njemu dam malo više tolerancije... ti nemaš bonusa... ;)Eroo wrote:michaellcmacha wrote:ti si sve rekao jučer sa svojih manje od +600... to što se danas javljaš spada u besramnost i beskarakternost... ;)Eroo wrote:100 % najvjerojatnije.michaellcmacha wrote:gle moš ti glumatat sa visine ko i ovaj Ero, ali vaši upisi vas rekvalificiraju u raspravi i spuštaju na realnu razinu... slobodno ti pizdi ali za sad i ti i Ero šiljite u prazno... ;)Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:onaj šejker bar se pokupio i jedno ga vrijeme neće biti, ali njemu možemo i ne zamjeriti njega je sjjebala znanost....
Ja se pokupio?
Pa ja nisam s Marsa pao da se na jednom forumu za posebno mentalno retardirane raspravljam sa likovima kod od matematike znaju jedino brojati na prste i što je još gore, hvale se sa takvim svojim "znanjem" kao da su pokupili svu pamet svijeta.
A od njihove pameti evidentno ni traga ni glasa.
Da i ne spominjem kako ne razumiju da ponašanje kineskog virusa nije moguće točno predvidjeti pomoću matematike, nego su nam za to potrebna posebna znanja o virusu koja su za sada i još uvijek na prilično niskoj razini.
I znanost nije nikoga sjebala. to je učinilo neznanje u kombinaciji sa primitivizmom i arogancijom tako tipičnima za one koji su cijepljeni ne od Sars-Cov-2 virusa (premda će i to relativno skoro) nego od elementarne inteligencije, da o drugim osobinama na čelu sa onim (bes)karakternim i ne govorim.
Da znaš nešto više o statističkim matematičkim metodama(modelima) otvorenog tipa, znao bi da je
za probleme epidemije vjerojatnost 60-70% solidan rezultat. Ta metoda ti da maksimalan
i minimalan rezultat, a očekivani (60-70% vjerojatnost) je negdje između.
Za maksimalni i minimalni iznos se izvodi dokaz da se neće dogoditi s 95% vjerojatnošću.
Iako znam da nisi ništa razumio, ipak sam se potrudio...Ima ih ovdje par koji će razumjeti
U sljedećih 7 dana očekuj klizni 7 dnevni prosjek +800 i dnevni maksimum +1115.
2015-08-08
ovo sa brojevima oko 500 to je ono što capak kaže nedjelja ponedjeljak manje se testira
2015-08-08
u italiji broj slučajeva već premašio one brojke kada su ih razvozali mrtve kamionima..
međutim broj umrlih po danu je još na 1/10 od onoga rekorda
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Edit:Eroo wrote:Život je lijep, samo uživaj.
U sljedećih 7 dana očekuj klizni 7 dnevni prosjek +860 i dnevni maksimum +1115.
Žurio sam s tekstom!
Bolje da si uzeo za primjer Belgiju ili UK, ili još bolje Švedsku.AssadNaPodmornici wrote:u italiji broj slučajeva već premašio one brojke kada su ih razvozali mrtve kamionima..
Ili Peru, to bi ti sigurno bilo bliže i točnije.
A ja sam stvarno mislila da je oslabio preko ljeta i da je tome stigao kraj..a kad ono..strava.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i ovo je tvoje pa nek stoji jedno uz drugo da ne moramo tražiti, a i da se lijepo vidi kako se maše cijela vrata iz petercaEroo wrote:Edit:Eroo wrote:Život je lijep, samo uživaj.
U sljedećih 7 dana očekuj klizni 7 dnevni prosjek +860 i dnevni maksimum +1115.
Ako imaš točniju projekciju napiši ovdje, svi ćemo ti biti zahvalni. 15.10.2020800860
Žurio sam s tekstom!
Šta bi vi bez mene?Sutra ispod +600. Zabilježi ovo.
Mogu ti ja dat projekciju i za sljedećih 10 dana, ili do kraja veljače iduće godine.
Ako me lijepo zamoliš ispunit ću ti želju. Nisam skup. 13.10.2020
2015-08-08
aj konačno netko zdravog razuma, evo da tebe pitam Kayo, jesam li ja kroz svoje upise opisivao upravo ovakav ili vrlo sličan scenarij ovom, i jesam li ja iznosio brojeve koji su djelovali sa distance nestvarno a kasnije se ispostavljalo da je to otprilike to... na stranu sad to što bih ja volio da sam bio u krivu, odnosno da ću biti u krivu jer će se i projekcije za budućnost obistiniti...kaya wrote:A ja sam stvarno mislila da je oslabio preko ljeta i da je tome stigao kraj..a kad ono..strava.
2015-08-08
Jesi, od prvog dana si to pisao. I nisi mjenjao mišljenje. Ja se čak kladila s tobom da neće biti tako . A bila sam sigurna , ili se nadala. A nada je jel..michaellcmacha wrote:aj konačno netko zdravog razuma, evo da tebe pitam Kayo, jesam li ja kroz svoje upise opisivao upravo ovakav ili vrlo sličan scenarij ovom, i jesam li ja iznosio brojeve koji su djelovali sa distance nestvarno a kasnije se ispostavljalo da je to otprilike to... na stranu sad to što bih ja volio da sam bio u krivu, odnosno da ću biti u krivu jer će se i projekcije za budućnost obistiniti...kaya wrote:A ja sam stvarno mislila da je oslabio preko ljeta i da je tome stigao kraj..a kad ono..strava.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50