Da remiziramo...
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Da remiziramo...
u RH ispod 0.1%, WHO kaže na globlnoj razini 0.13% , a imaš primjere New Yorka i Bergama(gdje su doktori pobili više ljudi) preko 0.2% zbog krivih metoda liječenja.Eroo wrote:To ti je, ovako-na'prste, dodatno oko 8,200 ljudi.AssadNaPodmornici wrote:
inače ako me sjeća dobro , negdje sam čitao da se španjolska gripa - koaj je btw nestala, vraćala u tri vala, (ona je ubijala nekoliko % zaraženih , ovo ubija 0.1% do 0.2%) i da je drugi bio narazorniji.. nisu nikada uspjeli naći lijek, gripa je prošla, pobila hrpu ljudi(i to mlađih ) i nestala..
Šta je to vama, ima avs i za izvoz.
bolje i to nego kada ti "predvidiš" da će broj slučajeva stati krajem 10og mjeseca, a ono obaramo sve rekorde, pa se čak i miha ruga sa tobom
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
koliko % takvih frajera je umrlo?kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
lipo je Američki CDC dao statističke podatke - čak ih je i ludi ero citirao a da nije bio svjestan šta je citirao.
piše da je šansa da osoba od 20-40godina umre od korone jednaka 0.02% - dakle to je čak pet puta manje od 0.1% ,
ali opet statistički tu i tamo koji cikne, primjer je bosna.. kod nas još niti jedna "zdrava" osoba mlađa od 50godina nije umrla od korone a preko pola milijuna (vjeroajtno i više) ljudi je bilo u kontaktu sa virusom.
a koliko ih je svo ovo vrijeme poginulo u prometu.. pih..
2018-06-14
Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
COVID se ne razvije samo u plućima, već i drugim unutrašnjim organima, pa čak i mozgu.
Bez obzira na starost. Ljudi ne razlikuju kihanje od virusa u nosu i bolest COVID.
Pa evo, baš kažem da sam s nekim slučajevima šokirana. Ja tipu pomažem vrećicu odnjeti do auta a prije korone je mogao odnjeti mene s vrećicom u ljevoj ruciEroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
COVID se ne razvije samo u plućima, već i drugim unutrašnjim organima, pa čak i mozgu.
Bez obzira na starost. Ljudi ne razlikuju kihanje od virusa u nosu i bolest COVID.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A to ti ukazuje samo na jedno, oštećena pluća. Kada pluća ne rade nemaš snagu.
2015-08-15
Od korone umro ukrajinski influencer koji je tvrdio da korona ne postoji
33-GODIŠNJI Dmitriy Stuzhuk, ukrajinski fitness influencer, umro je nakon što se zarazio koronavirusom.
Kako je objavio SkyNews, on se zarazio tijekom puta u Tursku. Kada se vratio u Ukrajinu testiran je i nalaz je bio pozitivan te je završio u bolnici.
Nakon osam dana liječenja pušten je kući, no u jednom trenu došlo je do komplikacija oko srca, a koje su, kako navodi SkyNews, vezane za koronu.
Njegova je bivša supruga kazala kako je opet prevezen u bolnicu i to u teškom stanju i bez svijesti. Jučer je objavila da je preminuo. "Dimo više nije s nama, njegovo srce nije izdržalo", napisala je.
"Želim s vama podijeliti da sam se razbolio te želim poslati upozorenje svima. Ja sam bio među onima koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razbolio.
Korona nije tek kratkotrajna bolest, i nije uopće bezazlena", napisao je uz objavljenu sliku.
33-GODIŠNJI Dmitriy Stuzhuk, ukrajinski fitness influencer, umro je nakon što se zarazio koronavirusom.
Kako je objavio SkyNews, on se zarazio tijekom puta u Tursku. Kada se vratio u Ukrajinu testiran je i nalaz je bio pozitivan te je završio u bolnici.
Nakon osam dana liječenja pušten je kući, no u jednom trenu došlo je do komplikacija oko srca, a koje su, kako navodi SkyNews, vezane za koronu.
Njegova je bivša supruga kazala kako je opet prevezen u bolnicu i to u teškom stanju i bez svijesti. Jučer je objavila da je preminuo. "Dimo više nije s nama, njegovo srce nije izdržalo", napisala je.
"Mislio sam da korona ne postoji"
Stuzhuk je prilikom prvog boravka u bolnici na Instagramu objavio sliku iz bolničkog kreveta. Napisao je da se jednog jutra u Turskoj probudio natečenog vrata te je teško disao."Želim s vama podijeliti da sam se razbolio te želim poslati upozorenje svima. Ja sam bio među onima koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razbolio.
Korona nije tek kratkotrajna bolest, i nije uopće bezazlena", napisao je uz objavljenu sliku.
vili40-
2015-08-02
Koliko je star?kaya wrote:Pa evo, baš kažem da sam s nekim slučajevima šokirana. Ja tipu pomažem vrećicu odnjeti do auta a prije korone je mogao odnjeti mene s vrećicom u ljevoj ruciEroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
ajd malo ovo sad potkrijepi nekim nalazima strucnim,ovim i onim..yeble te vishe tablice..da vidimo kako se viruz manifestira na tkivo,organe..ono,Ebola te pretvori u kašu,a covid?Eroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
Guest- Guest
Pluća? U kašu. Doslovce.Legendovich wrote:ajd malo ovo sad potkrijepi nekim nalazima strucnim,ovim i onim..yeble te vishe tablice..da vidimo kako se viruz manifestira na tkivo,organe..ono,Ebola te pretvori u kašu,a covid?Eroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
Preminulo je 8 osoba.
Preminulo je pet ženskih osoba (tri u KB Dubrava, '45., '42. i '42. godište, jedna u OB Karlovac, '34. godište, i jedna u OB Gospić, '28. godište) te tri muške osobe (KBC Split, '39. godište, KIF Dr. F. Mihaljević, '44. godište, i OB Gospić, '33. godište).
45,44,42,42,39,34,33,28 godište
najmlađa osoba danas je imala 75godina, rođena je iste godine kada se Hićo ubio , najstarija nije daleko od stotke
Preminulo je pet ženskih osoba (tri u KB Dubrava, '45., '42. i '42. godište, jedna u OB Karlovac, '34. godište, i jedna u OB Gospić, '28. godište) te tri muške osobe (KBC Split, '39. godište, KIF Dr. F. Mihaljević, '44. godište, i OB Gospić, '33. godište).
najmlađa osoba danas je imala 75godina, rođena je iste godine kada se Hićo ubio , najstarija nije daleko od stotke
a prema znanstvenicu Laucu zaraženo 20 000 -30 000 ljudi samo jučer.AssadNaPodmornici wrote:Preminulo je 8 osoba.
Umrlo 8..
2018-06-14
36,37..Eroo wrote:Koliko je star?kaya wrote:Pa evo, baš kažem da sam s nekim slučajevima šokirana. Ja tipu pomažem vrećicu odnjeti do auta a prije korone je mogao odnjeti mene s vrećicom u ljevoj ruciEroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
2015-08-15
Aj stavi pluća od duvana pa ćemo i za duvan osnovat stožer, jer od posljedica pušenja umre daleko više ljudi nego od korone.Legendovich wrote:Yep se Ero,kad nesh ti,ja stavim par slika..
stavi pluća mlade osobe koja je poginula u prometnoj nesreći , sa plućima osobe koja nije poginula pa da uspredimo
de bola ne seri jebateEroo wrote:Pluća? U kašu. Doslovce.Legendovich wrote:ajd malo ovo sad potkrijepi nekim nalazima strucnim,ovim i onim..yeble te vishe tablice..da vidimo kako se viruz manifestira na tkivo,organe..ono,Ebola te pretvori u kašu,a covid?Eroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
evo ja prebolio fkn koronu i mogu potegnut 5 km punim trkom
i jos pusac
ja cuo da zenske koje dobiju koronu postanu frigidne i feministkeEroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
ah daLeviathan2 wrote:ja cuo da zenske koje dobiju koronu postanu frigidne i feministkeEroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
i da se muskima nece kurac dic na oboljele od korone
Predpostavljam da je preživo respirator?kaya wrote:36,37..Eroo wrote:Koliko je star?kaya wrote:Pa evo, baš kažem da sam s nekim slučajevima šokirana. Ja tipu pomažem vrećicu odnjeti do auta a prije korone je mogao odnjeti mene s vrećicom u ljevoj ruciEroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
Nažalost, propali dio pluća se nikad neće regenerirati.
Doktor s našeg UKC-a javno na TV kaže da nikad ne bi dozvolio staviti
svoje starce na respirator. Bolje im je da umru, veli...
yoda, jel ti imaš povremeno amnezije? onako, pitam samoAssadNaPodmornici wrote:29 od 900 respiratora popunjeno, jebote panike. sve ključaj.
btw zanimljivo kako ove dalmatinske županije, za koje su prugeri i razni bosanci i prodani dalmatinci iz zagreba govorili da su "nedsiciplinirani dalmatinci" kako po rezultatima ovdje usporava ova prehlada a počinje bujati u zagrebu i sjevernoj i istočnoj hrvatskoj.
da li je njima pala disciplina, ili se radi o tome, da virus pomalo gubi materijala na jugu hrvatske, koji bi brzo mogao do kolektivnog imuniteta(kako vidimo djeluje u švedskoj, bergamu, new yorku) i prebacuje se na sjever hrvatske gdje nije bilo toliko prehlađenih?
u zagreb jučer 22% pozitivnih od svih testiranih, što znači da je virus pun kurac rašireniji nego naši uspiju testirati. slično je bilo dalmaciji ovo ljeto, kada je splitom harala "viroza" pa hrpi ljudi bi doktori rekli -"leži doma i pij čaj i limun dok ti ne prođe viroza pa si slobodan, ako ti se šta pogorša zovi nas pa te šaljemo na testiranje".
ako je 22% pozitivinih, mogli su testirati komodno 10 000 ljudi u zagrebu, sigurno bi bilo onda 10-15% pozitivnih i imao bi u zagrebu samo + 1000 novih . a gdje su oni asimptomatski koji čine veliku većinu zaraženih? (imaju virus ali nemaju nikakve simptome, ti su velika većina)
samo da kolektivni imunitet bude trajan, ili barem djelomičan, pa da završimo sa ovim ruglom i cirkusom što prije u kojem 80% ljudi se osiromašilo, 18% ljudi (uhljebi i ekipa pri državnoj sisi) zadržalo svoje privilegije , a 2% će se masno obogatiti(mediji, index, matija babić i ostali širitelji panike i clickova, farmacetuske firme, kineski proizvođači maski čija cijena je i sada 10x veća nego što je bila prije godinu dana, te facebook, amazon itd)
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50